לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שמקרומדיה מפתחים גרסה של FLASH MX ללינוקס. יש למישהו מושג איך הפיתוח מתקדם? פרטים על מתי זה יוצא ואם זה יהיה שונה בצורה כלשהי מגרסת הוינדוס?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, השפה הזאת מושכת אותי כי,היא נכנסת בתקופה האחרונה ממש חזק,אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל, צריך מערכת הפעלה אחרת כדי לתרגל עזרו להבין יותר גם עם זה לשלוח אותי לחיפוש בפורום רק תנו לי משהו להתחיל איתו.... תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני עובד על מנדרייק 10 ממשק גרפי KDE קרנל 2.6.3.7 התקנתי את VMware 4.5.1, עכשיו אני בשלב הזה What is the location of the directory of C header files that match your running kernel? [/usr/src/linux/include] אני לוחץ אנטר ואחרי זה אני מקבל את זה The directory of kernel headers (version 2.6.3-19mdkenterprise) does not match your running kernel (version 2.6.3-7mdkenterprise). Even if the module were to compile successfully, it would not load into the running kernel. What is the location of the directory of C header files that match your running kernel? [/usr/src/linux/include] לפי מה שהבנתי אני צריך את התקיה שיש בה קיבצי C של הקוד מקור של הקרנל ואני לא יודע מה המיקום שלה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש במנדרייק 10 עם ממשק kde יש לי שתי מחיצות מפורמטות לפורמט EXT3 והבעיה היא שאני לא יכול לכתוב עליהן מהמשתמש שלי אבל מרוט אני יכול איך אני פותר את הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הביאו לי את האפל פאוור בוק 15 אינץ שהזמנתי! ההודעה הזאתי נרשמת ממנו. אין לי עדיין מקלדת עברית במחשב הזה אבל יגיעו מדבקות בקרוב. והנה קצת תמונות להמחשה. (אבל רק לראות, לא לגעת! ) תגובות בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 51 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2989427,00.html תגובות.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אין גרוע מבעיה "מושלכת" כוונתי לכזו שנוצרת עקב פיתרון של בעיה מקבילה; המחשב הוא P4 שמריץ שתי מערכות על HD אחד (win XP & Linux mandraek 8.2). לפני יומיים זרק לי החייגן של XP הודעה עם המספר 720 מה שגרר (לאחר ניסיונות מגוונים) פירמוט של המחיצה ובאיתחול הראשוני כמובן שGRUB נעלם וXP זינק למסך הכנסתי את דיסק הRESCUE של לינוקס וניסיתי (כמו בעבר) להתקין את הBOOT LOADER שנית רק שהפעם נראה כי יש בעיה אם הMOUNT כיוון שהדיאלוג זורק לי בסוף כל ניסיון שכזה הערה "Fatal error unable to load dev\hda1" גם ניסיון להתקין שנית את לינוקס לא צלח מאותה הסיבה רק שבהתקנה ההערה היתה שונה בזו הלשון - Unable to install boot loader your partition table is to corrupt ועלתה שאלה האם אני מעוניין ל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזמן לא התרקבתי ללינוקס,האמת שהניסיון\שימוש שלי בלינוקס היה אך ורק לכתיבת סקריפטים(קורס שני במבוא ב' אל"צ שנה א'),והפעם היחידה שהשתמשתי בה ב"שעות הפנאי" הייתה,לכתיבת floater...והגרסא היחידה שהייתה לי היא rh 9.0 (פוי)... טוב הזמן לקצת שאלות: 1)אני בדרך לסיום הורדת mandrake 10.0מה אתם אומרים עליה?...אני לא מעודכן בשלל הגירסאות... 2)פעם אחרונה שהתקנתי התקנתי איזו תכנה שיוצרת מחיצות,יצרתי מחיצה (דרך הווינ)והתקנתי...הדבר גרם לתקיעות רבות בווינ(חסר שאני ישמע כאן מישהו מזלזל בו),ועבודה איטית(אני משער שזה מה שגרם לכך),איך הייתם ממליצים להתקין?... 3)פעם אחרונה שהתקנתי לא היה לי אינטרנט,אני מחובר לאינטרנט זהב בכבלים מודם terayon tj 715x שעבר מוד(לא מוד מתח כן...)ומחובר בכרטיס רשת(מ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני בתהליך הורדה של לינוקס MANDRAKE דרך האתר LINUXISO.ORG יש שם מספר MIRRORS ורציתי לדעת אם הקבצים שהורדתי, למרות שהם נמצאים באותו מקום, הם מאותה גירסה לאחד רשום COMMUNITY בשם קובץ ולשני 10.1RC1 מדובר באותו קובץ/גירסא? עוד דבר, פעם ראשונה שאני נוגע בלינוקס, אחרי שקראתי פה בפורום ובפינגווין החלטתי לבחון כמה הפצות אבל אני אתחיל עם זו? SMART OR DUMB MOVE? תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום חברי פורום לניקוס אבא שלי קיבל לינוקס ב קבצי BIN איך הוא פותח אותם?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתעניין במאקינטוש אבל לא הבנתי מה העניין שיש רק כפתור אחד בעכבר. כאילו מה? איך משתמשים? מה זה כפתור ימני? ובכלליות מה זה ואיך משתמשים בזה ומה זה לעומת עכברים של PC רגיל... ד"א יש לי MX500 ואני רואה שיש לו גם דרייברים למאק, זה אומר שאני יכול להשתמש בו לא?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
פנתר זה המערכת הפעלה של אפל....למי שלא יודע.... ורציתי לדעת אם אפשר להתקין אותה על כל מחשב או רק על מחשבי אפל? והאם בכלל מומלץ לי להתקין אותה במקום איכס פי?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי להפוך את קופסת המתכת של אחותי לנגן mp3 (אם כי גדול יחסית). המטרה הסופית היא לחבר לקופסת המתכת מקלדת ורמקולים (שום מסך / עכבר), ולגרום לו להשמיע את מיטב השירים (החוקיים ) שאספתי מן הרשת. המפרט שלו הוא: Pentium Something 233MHz 32 MB RAM הרדיסק של קצת יותר מ 10 ג'יגה בייט. השאלה היא איזה הפצה של מערכת הפעלה כדי לי לקחת, והאם לדעתכם המחשב יהיה מסוגל לנגן באופן סביר mp3? ד"א - אני מניח כמובן כי אני מוותר על Gnome / KDE. כמו כן אני זקוק ל Cshell על המחשב (אני לא יודע אם זה מגיע עם כל הפצה).
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
i need free games to linux; i need ventrilo {no server! }for linux i need steam[cs for linux c linet 10x
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים... עריכה: בטעות פרסמתי פעמיים... אני לא רגיל ל-ENTER במקלדת החדשה עמכם הסליחה...
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים...
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום.. לא מזמן התקנתי את FC2.. אבל מסיבה לא ברורה אני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. כבר עבדתי עם FC1 (לפני שנה בערך) ושם כן הצלחתי להגדיר את המודם.. למרות שאני לא זוכר בדיוק באיזה תוכנה השתמשתי.. ניסתי כבר מלא תוכנות והגדרות אבל אני עדיין לא מצליח! (את הכרטיס רשת הוא מזהה.. וגם פינגים אם אני מנסה..) המודם הוא Alcatel Speed Touch Home בחיבור את'רנט.. שאמור להיות אחד מהפשוטים להפעלה.. אבל בכל זאת אני כבר די מיואש.. אם מישהו יכול לשלוח לינק לאיזה RPM או מדריך שיכולים לעזור לי.. אני אודה לו מאוד!
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את gentoo/amd64 דרך ה LiveCD(לא פשוט כ"כ ) הבעיה היא שההתקנה של הgentoo לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי: gigabit ethernet LAN וכשאני בודק איזה מודולים מתאימים יש לכרטיס רשת שלי בדיסק אני לא מוצא שום דבר שעוזר לי. אני אשמח אם תגידו לי איזה מודול אני צריך ואיך לעזאזל אני יכול להתקין אותו באמצע ההתקנה של gentoo(אולי דרך כונן הדיסקטים? ???).
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הורדתי את הSUSE 9.1 צרבתי ,הכל עובד!!! אבל.....אני לא מצליח לגלוש! אני מחובר לכבלים והמודם מחובר דרך כרטיס רשת!!! ראיתי שה SUSE מזהה את כל החומרה וגם את הכרטיס רשת,ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לגלוש? האם אני צריך להגדיר את המודם באיזשהי צורה? אם כן אז איך? זאת הפעם הראשונה שאני משתמש בלינוקס אז מי שעונה שיפרט כי אני לא ממש מבין בזה! ואם למישהו איזה טיפים ,עצות או סתם דברים שאני צריך לדעת או שיכולים לעזור לי אני אודה לו מאוד!!!! תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
512 מגה זיכרון. הרדיסק מקור 30G + אפשרות להרדיסק 80G. בנוסף כרטיס מסך נוסף לחיבור מוניטור שני. מקלדת ועכבר מקוריים. מסך סטודיו דיספליי 17" - שקוף ויפייפה. בנוסך מסך פיליפס 15" כמסך שני שמור ובמצב מעולה - יד ראשונה מרופא. פריהנד 10 עברי עם פלאג - נמכר בנפרד. לפרטים: rotem_pro@walla.co.il
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב. אני החלטתי שאני רוצה ללכת על מחשב נייד מתוצרת APPLE. עכשיו מה שלא הבנתי עד עכשיו זה מה ההבדל הכל כך גדול בין הPOWERBOOK לIBOOK שהPOWER יותר יקר ממנו ב600 דולר (לגירסת ה12 אינץ). אלה ההבדלים שראיתי IBOOK: מעבד 1.2GHZ, כרטיס מסך RADEON 9200, הארד דיסק 40 גיגה POWERBOOK: מעבד 1.33GHZ, כרטיס מסך FX5200, הארד דיסק 60 גיגה המחשב הוא יהיה לצורך לימודים,סרטים,טיפה עריכת ווידאו בצורה מאוד בסיסית, וסרטים. אפשר לדעת מה ההבדל הגדול בין הPOWER BOOK לIBOOK? תודה מראש וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
למי שלומד עכשיו לתכנת ב-C כמה שיותר קלה ו...מממממ... מה שעדיף, נמקו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי מחשב חדש ואני כבר התחלתי לקבל חלק מהחלקים.. חשבתי להתחיל לנסות לעבוד עם לינוקס. אבל קניתי את המחשב החדש כדי שאוכל לשחק משחקים סוף סוף. האם יש דרך להפעיל משחקים חדשים כמו דום 3 שמיועדים לוינדוס על לינוקס ושיפעלו כרגיל לא לאט יותר? ועוד משהו אני צריך לחבר את את המחשב הזה והמחשב החדש שכנראה יהיה בלינוקס ברשת, או לחבר את ההארדי דיסק של המחשב הזה לחדש כי להעביר את כל הגיבויים. עכשיו אני לא יודע להתקין רשת בלינוקס עם וינדוס וגם אם אני הולך על הדרך השניה של לחבר את הדיסק הקשיח ואז להעביר את כל הנתונים, הדיסק הקשיח שלי עכשיו עם NTFS ולינוקס זה FAT32 לפי מה שאני יודע נכון? יש לינוקס שפועל על NTFS? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-