עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במחשב כעמדת אינטרנט בלבד בעל מעבד סלרון 1700 על לוח אם אסוס P4S533-VM לאחר קבלת מסכים כחולים הוחלט להרחיב זיכרון מ ה 256 הקיימים כעת במידה ודעתכם שצריך לזרוק את המחשב אקבל זאת. במידה ואפשר להגדיל זיכרון ועדיין לגלוש ללא מסכים כחולים אודה על המלצה על זיכרון. לציין ללוח שני סלוטים של DDR DIMM עם יכולת מקסימלית של 2GB באתר של אסוס מציינים שימוש במספר חברות המוכרות יותר הם סמסונג וקינגסטון DDR333 עם 256 MB מקסימלי. ולא נראה לי ש 500MB יספקו?! או שאפשר לקחת 512 או 1GB כמו בניידים. תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  2. חברה אני צריך לוח אם עד 800 שקל שתומך ב קרוספייר.... ונראה לכם שספק 550W של קרוסייר יספיק ל 2 כרטיסים 4850 של PALIT?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. 1. אני רוצה לקנות זכרון של 512 ראם,עכשיו אני רוצה לשאול מה יותר כדאי לי, 2 = 256 או 1 = 512. 2. כמה עולה סטיק של 1024 ראם? 3. האם שווה לי לקנות שתי סטיקים של 512 במקום אחד של 1024?

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  4. Started by nehmia,

קראתי את המאמר על הזכרונות.. למשהו יש עוד מאמארים על חלקים אחרים במחשב או הסבר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כרגע יש לי את הI5 ואני רוצה לגעת היים היא הבדל משמעותי במשחקים ו בlightroom במידה ואני משדרג אותו לI7. הוא משודך לכרטיס מסך 780. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים...

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  7. אני מחפש מחשב חדש ואני מתלבט בין שניים: הראשון AMD: http://ivory.co.il/product.asp?productid=168 והשני של INTEL: http://ivory.co.il/product.asp?productid=144 רוב השוני הוא במעבדים מה לקחת את הAMD או את הINTEL?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין למכור את הפריטים הבאים: מעבד AMD athlon 64 3700+ 2.2GHz socket 939 זכרונות Corsair value select DDR 400Mhz CL2.5 4x512MB מאוד אשמח לדעת מהו ערכם של הפריטים כדי לדעת בכמה למכור. תודה !

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by nitsanroz,

איזה לוח אם של ASUS אתם ממליצים לקנות למעבד E6750 החדש? ומה אתם אומרים על הלוחות עם רשת אלחוטית מובנית? שווה? כדאי?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם ! יש לי מחשב ואני מעוניין לקנות לוח אם חדש. המפרט הוא: E8500 CoolerMaster Eclipse 1GBx4 Corsair DHX GTX 280 Coolermaster CM Stacker 830 EVO ספק עדיין לא ידוע. DVDRW 500GB AAKS עוד כונן רפטור עדיין לא ידוע איזה. עכשיו אני מעוניין בקניה של לוח אם חדש ... השאלה היא איזה לוח אם יתן לי את הביצועים הכי טובים במערכת הנ"ל, ובנוסף יתן לי אפשרות לOC טוב. אם תוכלו לפרט בבקשה מה היתרונות חסרונות של כל לוח אני יודה לכם מאוד ! על פי מירב ידעתי המתחרים העיקריים פה הם ה X48 נגד ה 780i, מה ההיתרונות חסרונות שיש לכל אחד ? ד"א אני לא מתכוון לעשות מערך SLI או CF גם בעתיד. תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by SandLegion,

יופי לי, מאז שהורדתי כמה תוכנות לשיפור ה-256MB (עד שאקנה צ'יפ חדש) שיניתי הגדרות מסויימות ועכשיו המחשב שלי הכי איטי שראיתי אי פעם! נראה לי קראו לתוכנה cacheman ו-ramspeeder. קיצר, איך אני מחזיר את המחשב לדיפולט? (ובלי להזכיר את ה-F WORD) תודה.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  12. שלום חברים, בהמשך לדיון שפתחתי כאן בנושא "שילוב מוצלח (ומאותגר תקציבית) למכונת חישובים ועיבודי תמונה 2D כבדים?": http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489613.new;topicseen#new המליצו לי להתייעץ גם בפורום הנ"ל לגבי שילוב מומלץ לעבודתי העוסקת בביצוע עיבודי תמונה 2D וחישובים כבדים מבוססי CPU וCUDA. זיכרון של 8GB עם זמן גישה מהיר וערוץ רחב חשוב למדי ובכל מקרה יעשה שימוש בכרטיס מסך נפרד (כנראה GTX 460 או GTX 560 ) נראה לי כי שתי האופציות המובילות הן שילוב של i5 2500K עם לוח מבוסס P67 שיאפשר OC יציב וביצועים משופרים אל מול i5 2300+לוח זול יותר (מבוסס H67?) שיהיה זול משמעותית (ישאיר תקציב לשדרוג כרטיס מסך\דיסק או זיכרון במסגרת התקציב). אשמח לשמוע המלצות\תובנות לגבי הנ"ל…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by emesh,

מה ההבדלים המשמעותיים בין תצורה של פנטיום 3 בהשוואה לפנטיום 4 ? כמו כן כשאני מזמין מחשבים מחברות שעובדות עם המשלה (החשב הכללי) הן תמיד מציעות לוחות אם של אינטל, למה? ושאלה אחרונה תצורה בסיסית לעבודה מול שרת (תוכנה שעובדת בקליינט -סרוור) מה החשוב בתצורה שלה? בברכה אלדד

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  14. אני רוצה לקנות לוח אם למפרט הבא Albatron GeForce 6800 256-bit 128M ומעבד AMD ATHLON 64 3000+ BOX כל השאר 1024 מגה בייט 200 GB ארד דיסק סיראל אטה 8 MB וכל התחרוייד הנלווה האם כדאי ועדיף לי מבחינת מחיר (כי המחיר רק 655 שקל) על EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin זה דחוף לי תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by dangali,

שלום לכם קניתי לוח אם MSI K8N NEO PLATINUM וקיבלתי משהו מאד מוזר: התומך של המקרר, שמתאים למקרר של AMD , מודבק חזק על גב הלוח. בחנות(PANDAS) אמרו לי שככה מגיעים הלוחות האלה וצריך להוריד את זה בכח. ניסיתי להפעיל כח סביר אבל הוא לא יורד. מכיוון שקניתי מקרר של זלמו אני חייב להוריד את התומך הזה. הסכמנו עם החנות שאביא את כל החלקים והם ירכיבו (בתשלום כמובן). רציתי לשאול אם מישהו יודע שזה נורמלי עם הלוח הזה? חבל שלא אמרו לי את זה לפני שקניתי את הלוח. ואם צריך כח ומשהו ייפגע האם האחריות הלכה? תודה, דני.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by corios4982,

האם יש הבדל ביעילות ובמהירות בין אם אני מחבר שתי זיכרונות של 1024 לבין זיכרון אחד של 2048? פשוט אמרו לי בחנות שאין הבדל בכלל, ומתי שהיה הבדל זה רק פעם כשהמעבדים עבדו בטכנולוגית hyper triding האם זה נכון ?? מדובר בלוח של אינטל g35 + מעבד core 2 duo

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by כהןישרק1,

http://images.anandtech.com/doci/7409/GB%20Z87XOC%20BIOS%2021%20-%20MIT%20Freq_575px.png מה זה PROFILE X.M.P בזכרון ? יש פרופיל 1 יש פרופיל 2 מה ההבדל בינם

18. לפי דיווחים של ASUS ושל MICROSTAR, לוחות אם נוכחיים יתמכו ב-CEDAR MILL וב-PRESLER. נציג של ASUS אישר תמיכה של מעבדים אלו בלוחות אשר מבוססים על צ'יפסטים 945, 955 ו-975 יחד עם לוחות נוספים שלא צויינו. חברת MICROSTAR אישרה שלוח שלה שמבוסס על הצ'יפסט 945G יתמוך בשני המעבדים החדשים של אינטל. http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20051219235124.html

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  19. אפיה נמצא בדיוק החישן טמפ' על הלוח שלי?

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  20. DDR 1024Mb 400MHz CL3וTwinmos או GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL והאם ההבדל משמעותי כי את הראשון אני יכול לקחת ישר מהחנות.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 410 צפיות
  21. Started by most,

ראיתי שמוכרים כבר בנעה סמפרון 3000 939 מישהו מכיר את המעבד הזה טוב/לא טוב איפה עוד מוכרים אותו

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by catsmonster,

אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד חדשים, אחרי הרבה התלבטות בחרתי ב- I5. נשאר רק לבחור לוח אם, ראיתי באתר של GIGABYTE שני לוחות אם שלא הבנתי מה ההבדלים ביניהם. האחד: P55-USB3 והשני: P55A-UD3 אני ממש לא מבין מה ההבדל ביניהם ואני כרגע מחכה עם הקנייה בגלל תערכות CES ששחררו בה הרבה לוחות אם חדשים ל- 1156. מישהו יודע מה ההבדלים בין הלוחות שכתבתי או שעדיף בכלל לחכות עם הקנייה?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  23. תיסתכלו על המפרט שלי בצד זה מה שיש לי כרגע קניתי ליפני כמה ימים את הכרטיס hd5850 אני צריך מפרט כדאי בתקציב של עד 3K למשחקים כבדים!! מה כדאי i7 או i5 אני רוצה לעשות CrossFire בעתיד עם כרטיס מסך נוסף אז אני צריך לוח אם מתאים וטוב ושאפשר לעשות oc בעתיד כשהוא יתיישן מה ההבדל בין i5 750 ל i5 660 ומה יותר מתאים לצרכים שלי שזה משחקים נטו

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. יענו אם יש מעבד כלשו שמקבל 35 שניות ואחד אחר שמקבלים 27 ה27 בוודאות טוב יותר? יענו במשחקים,תוכנות עיבוד וכו'?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  25. יש לי AMD Athlon XP 3200+ על לוח Abit Nforce nf7 ואני רוצה לשדרג את המעבד האם ה socket בלוח הזה תומך במעבדי 64 או במעבדי AMD כפולי ליבה? האם ניתן לשדרג למשהו יותר טוב בלי להחליף את ה MB?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.