מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מעבד Q9300 או Q6700? ואיזה לוח אם עדיף, DS3L או DS3 ולמה. תודה מראש, גיל
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היום ! לNF7 V2.0 לא יוצא ! יצא לS (גם לSL מן הסתם) ויצא לNF7 הרגיל אך בREVים *.1 ויצא לNF7-M לשים לב לREV - NF7 פחות 2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7&pSOCKET_TYPE=Socket+A לREV - NF7-S פחות מ2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket%2BA לREV - NF7-S גירסא 2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket%2BA לNF7-M http://www.abit.com.tw/page/en/dow…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, ראיתי שיש שני סוגי מעבדים ניידים עיקריים: או שהם מגיעים עם דגם שמותאם מיוחד למעבד נייד כמו סנטרינו או ששמים שם מעבדים של מחשבים שולחנים. למיטב הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה המעבדים השולחניים בגדול יותר טובים מבחינת ביצועים למרות שהבנתי שיש לחלק מהדגמים הניידים יתרונות כמו לדוגמא עיבוד טוב יותר של תקשורת אלחוטית. מה למעשה ההבדלים בניהם, למה לא לקנות מעבד מסוג כזה במחשב נייד? האם דגם של 1.6 סנטרינו מקביל ל 1.6 שולחני מבחינת ביצועים בעיבוד משחקים, גרפיקה וכדומה? הבנתי שמעבד שולחני מחסל סוללה יותר מהר? מה הבדלי הזמנים של הסוללות בין הדגמים ? לכמה זמן אמור בגדול להספיק כל דגם? בקיצור מה לקנות אם אני צריך מחשב שגם חשוב לי עניין הסוללה שתספיק לי ללפחות שעתיים וחצי ללא חיבו…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם +AMD64 3000 עם לוח K8NS PRO של Gigabyte יכול לתת מענה ל DVDRIP כמו גם multitasking סביר ? הבנתי שהפנטיום 4 טוב יותר למשימה זו , אבל יש בארץ רק פרסקוט ( כמעט ) ואני לא רוצה אותו בגלל ההתחממות שלו. חוץ מזה אני מתכוון להחזיק את המחשב לפחות ל 3 שנים, כך שה 64 ביט יהווה יתרון. אני צודק ? בנוסף, האם יש לוחות של AMD שתומכים ב dual channel לזכרון ? תודה מראש על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב סטיק זכרון corsair xms pc3200 512mb. את הזיכרון הזה קניתי בזמנו בחו"ל ולצערי אני לא זוכר בדיוק מה הם התיזמונים שלו. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512mb אבל בגלל המחיר הגבוה (וגם בגלל שקשה להשיג את הדגם הזה בארץ) אני לא חושב שאני אקנה עוד קורסאייר אלא משהו זול יותר כמו ADATA. מן הסתם הזכרון החדש לא יהיה ממש זהה וגם התזמונים שלו יהיו שונים (הוא יהיה כמובן PC3200 אבל CAS שונה וכ"ו). האם צריכה להיות בעיה להריץ את המערכת עם שני סטיקים שונים כאלה ? האם למישהו יש מערכת עם סידור כזה של זכרון ?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original מזיגזג: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=843 יש לי כרגע זיכרון 256MB 266mhz. האם כרטיס זה מתאים לכרטיס שיש ברשותי כרגע? יש המלצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מאז שהורדתי את עדכון הביוס האחרון - F7, המחשב משמיע 3 צפצופים קצרים, ממש לפני העלאת מערכת ההפעלה. מה זה אומר? cKb
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני יודע שזה כנראה שאלה טיפשית אבל אני כרגע מתלבט באזיה מעבד לקנות אז השאלה שלי היא כזאת אם מעבד ATHLON XP 2000 יוכל להריץ משחק בעתיד שעל המשחק כתוב שדרישות המערכת הם מעבד 2000מגה"צ?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זה: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz או זה: Intel Celeron D 351 3.2GHz 64Bit
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי לוח אם K8NS ULTRA 939 של GIGABYE יש עליו כרטיס קול מובנה כמובן, אז ככה הבעיה היא שגם אם אני שם את העוצמה של ה VOLUME על הכי חזק... זה לא ממש חזק.. במחשבים ישנים אם אתה שם את זה על הכי חזק.. אתה שומע פי 3 יותר חזק מאשר בלוח האם החדש הזה.. האם זה בעיה מוכרת? האם זה בכוונה ככה? מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
למה בבכל תוכנה שאני משתשמש הוא מנצל רק 25%-30% מהיכולת שלו? כלומר רק ליבה אחת עובדת. מערכת הפעלה Windows XP Pro 32Bit.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אין לי מחשב זמנית אז אני על של העסק אז אני לא יוכל להגיב אז תדונו בינכם. אני מחליף את הזכרון לשתי פלטות של geil ואני לא יודע איזה לקחת אני צריך במהירות של 333 לא לאוברקלוק ולא צריך פלטות קירור, אני מוכן בערך 300 שקל לפלטה, ורוצה שיהיה מקסימום ביצועים בלי אוברקלוק, ואם אתם יכולים אז תשימו קישור למוצר ב-pch שאני ריאה במה מדובר... יום ראשון רק אני יחזור... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב זול המבוסס על לוח 780G ומעבד 4800+. הבעיה היא שאם אני מבין נכון למעבדי 4800+ יש כחמש גירסאות שונות (brisbane, windsore...) מי מהן עדיפה וכיצד אני יכול לבקש אותה אם בכל האתרים מופיע רק השם הכללי ללא פירוט. שאלה נוספת, האם כדאי לקנות מעבד מהסדרה BE במקום 4800+ ? האם מוכרים בארץ את המעבד 4850e?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזה מעבד נותן את הביצועים הכי טובים בייחס למחיר שלו?? 1-AMD Athlon II X3 445 Box בעלות של 388 ש"ח 2-AMD Athlon II X4 640 Box בעלות של 505 ש"ח 3-AMD Phenom II X2 555 Black Edition Box בעלות של 470 ש"ח והאם הביצועים של "AMD Phenom II X2 555" טובים בצורה מעוד משמעותית(פי 2 ומעלה..) מ"AMD Athlon II X3 445"??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המחשבים שמבוססים על המעבדים האלו המחשב הוא לשימוש פשוט (אינטרנט+HD + תיכנות ,משחקים ) ההבדל בין המחירים הוא -300 ש"ח לטובת ה AMD
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט המלא של המחשב הוא I5 9600k Gigabyte Z390 UD VENGEANCE® LPX 8GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C16 Memory Kit - Black GeForce RTX2070 WINDFORCE 8GB GDDR6 Antec P8 Case Corsair RM650x 80 plus GOLD Modular 650W Noctua NH-D14 CPU Cooler Samsung Evo 970 Plus 250GB אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד וראיתי סרטונים והלוח אם ממש קשה לתפעול וביצוע אובר קלוק. לכן אני מחפש לוח אם אחר שיהווה פתרון ויתאים למפרט. סדר גודל אותו מחיר אפשר לחרוג ב300 שח
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי כאן שממליצים מי שרוכש נגיד את ה 7500 עדיף לו לקחת את ה 6300 בגלל מחיר ? או מה מה ההבדל בינהם כמה הרצים במהירות ? נגיד מדובר על שימוש כללי להכל אז אמרו שה CD2 עדיף עם ליבה כפולה משותפת......והיום שממליצים על 6300 הוא סך הכל DUAL CORE אז מה פיתאום הוא יותר טוב מה CD2 ,,,לא מובן מישהו מיכול להסביר במהירות הוא קרוב גם ל 8400
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב AMD 64 ואני לא בטוח האם לקנות אותו אם לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E שהכרטיס מסך הוא מובנה או למצוא משהו בערך באותו מחיר אבל כרטיס מסך ולוח אם נפרדים??????? תודה!
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז ככה, השימושים שלי הם בעיקר משחקי ספורט כגון: פיפא, NBA2K, PES, מאדן 08 (מאז לא יצאה גירסא חדשה למחשב), NFS, פוטבול מנג'ר וכו'. כידוע לכם הדרישות למשחקים האלו לא גבוהות. יש ברשותי מסך 23 אינץ' רזולוציה 1920X1080 וכרטיס המסך שאני מתכוון לרכוש הוא HD4850 או GTS250. אין לי שום כוונה לבצע OC או לשדרג בעתיד. חשוב לי שבמשך 3-4 השנים הקרובות המשחקים יעבדו בצורה סבירה. המעבדים שחשבתי עליהם: E6300 E6500 Q8400 Q9400 האם להסתפק ב2 ליבות או ללכת על 4 ליבות? (בבקשה אל תציעו לי משולשי ליבה של AMD) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מעבד X2 DUAL CORE והתקנתי את ה Optimizer האם זה באמת מעניק ביצועים יותר טובים במשחקים? או שזה סתם שטויות ויכול אפילו להוריד את הביצועים?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני פשוט מחפש לוח שתומך בQUAD CORE, אינטל כמובן, זכרון DDR2 וכמה שיותר זול. אוןפציית הSLI כרגע לא חיונית כי אני לא מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך אבל שתהיה את האופציה. ראיתי את הלוח הזה בזאפ בחנות אחת ורציתי לדעת מה אתם אומרים.... תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסים בגודל 256 במהירות 400 DDR1 של חברת KINGSTON ולוח אם של ASUS דגם P4S8OO. עכשיו קניתי כרטיס אותו דבר רק בגודל 1024. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שלושת הכרטיסים למחשב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין להסב את תשומת ליבכם לעובדה שהסטיקי הישן הלך לעולמו וקם במקומו סטיקי חדש ורענן כאן המקום לומר את דעתכם האם משהו חסר בסטיקי לדעתכם, האם יש נושאים או שאלות נוספות שעשויות לעניין את כלל הקוראים באתר?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5RD2-VM 'ציפסט Xpress 200 במפרט של הלוח אם כתוב שהוא תומך ב- Pentium D, אבל בSpecifications של הצ'יפסט כתוב שהוא לא תומך בכפולי ליבה. כרגע יש לי Celeron D, ואני רוצה לשדרג ל- Pentium D 915 ברגע שהמחירים ירדו קצת. האם הוא יפעל? האם אני אהנה מהיתרונות של מעבד כפול ליבה?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-