עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elad122,

למחשב גימריים משחקים כבדים. התקציב 4K. האם המעבד הזה מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 או מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 ותנמקו גם למה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by kfirbep,

הרכיבו לי מחשב עם המעבד AMD כולם אמרו לי שזה אחלה מחשב אבל intel לא יותר טובים?אם אני לא טועה קראתי כאן במאמרים שAMD מתחמם מהר. הנה המחשב: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray + Evercool Buffalo 10CM 2Heatpipes Cooler כמות: 1 מחיר: ₪840 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 מחיר: ₪508 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪369 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 מחיר: ₪269 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪229 כרטיס מסך: AXLE Geforce GTS250 512 MB DUAL DVI HDMI Retail כמות: 1 מחיר: ₪541 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA כמות…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם תוכנת AVID תומכת בכרטיס הקול המובנה בGA-X58A-UD3R X58 CHIPSET ? מזמין יום ראשון את המפרט, ורק עכשיו שמתי לב שהכרטיס קול בלוח אם הזה הוא REALTEK! לא הצלחתי למצוא מידע בשון מקום לגבי הכרטיסים שAVID תומכת בהם, אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קניתי מעבד ולוח אם AMD לצורך העניין והחנות שקניתי ממנה (סתם חנות בעיר שלי אפילו אין לה אתר) לא מוכנה להרכיב לי כי לא קניתי זכרונות והכל רק את המעבד והלוח אם קניתי שם... אני יודע איך להרכיב הכל ולחבר הכל לספק זכרונות וזה... אבל לשים את המעבד על הלוח אם אני לא יודע את הקירור זה לא בעיה... והכי חשוב חג שמח וכשר!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by idofr,

הייייייייי אחים שלי אז ככה אני רוצה לקנות עכשיו amd barton 32bit 2500mgh ואני רוצה לוח לא לoc רציני אם בכלל ובמחיר של אזור ב700 ש"ח וראיתי את הnforce 3 אבל לפי מה שכתבים הוא מתאים רק ל64bit מה אתם ממליצים??? אה כן אני צריך גם כרטיס מסך על הלוח עד שאני יקנה את ה9800

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  6. לפני שאתם עונים ישר "כן כדאי תתחדש" רציתי לשאול האם כדאי להשקיע בקונרו כשהמטרה יהא לא משחקים הכי כבדים. האם אני יכול להסתפק במעבד כפול ליבה לא קונרו אבל עם כרטיס מסך 7600GT? כי משחקים כמו פרו אבולושן ופוטבול מנג'ר הם לא משחקים כבדים שדורשים את ההשקעה. ההפרש בין כן קונרו ל-לא קונרו זה 1000 שקל בערך. ולי זה דיי משמעותי. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by roni18,

מדובר במעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB שנקנה לפני כ 3 שנים . המחשב נקנה בוואלה-שופס, והספק ( כמובן ) מתנער מאחריות . ממה שאני מבין אינטל מספקת אחריות לכל החיים למעבדים שלה אבל אין לי מושג האם אכן כך ואם כן איך אני מממש את האחריות?במידה ולא ניתן לממש את האחריות מה ניתן לעשות כדיי להחיות את המחשב+ עלויות משוערות ? תודה . מפרט: מפרט: מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה לוח אם ASUS P4-S 800-D הכולל תמיכה ב: DDR400, RAID function, AGP8X, Serial ATA ports, 8 USB 2.0 כולל 8 יציאות USBx2.0 Dual Channel תמיכה במעבדי PRESCOTT

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by yonir,

אני רוצה לקנות מחשב ופתחתי שרשור בפורום מפרטים אבל הוא קצת נתקע שם.. אז אני אמקד את השאלה כאן: איך לוח האם GIGABYTE GA-945G-S3 לעומת ASRock ConRoe945G-DVI ? (עבור מעבד Conroe E6300) עקרונית אני רוצה לקנות את לוח האם של ASROCK אבל לא בטוח שיש אותו לכן אני חושב על לוח האם השני, רק שהוא יקר יותר בקרוב ל-200 ש"ח. יש הצדקה להבדל במחיר או שזאת תוספת מיותרת? (דווקא חסרון אחד בולט יש- אין חיבור DVI, חוץ מזה אני לא ממש יודע להבדיל) הערה: אני לא מתכנן OC

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by soldier,

איזה SOUND BLASTER עדיף להפעיל :Realtek® ALC889 שעל הלוח אם או AMD ATI HDMI Audio שעל הכרטיס מסך 5870HD

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by AdiR^SiNaI,

מזה צ'יפסט? כול הזמן אני שומע את זה ולא יודע מזה?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by NightWing,

אחרי כמה ימים של מלחמת חורמה במחשב החדש שלי, חשבתי לשתף אתכם בחוויה שלי. שבוע שעבר הגיע המחשב החדש שלי (אין לי כח להקליד את המפרט וזה לא עקרוני, מקסימום אח"כ). פתחתי אותו בזריזות לעבור על כל החלקים מתוך כוונה לוודא שלא "שכחו" משהו ולהפתעתי גיליתי שהזיכרון שהותקן לי הוא לא זה שהזמנתי. בדיקה זריזה העלתה שהוא זהה למדי למה שהזמתי במקור רק שהוא עם צלעות קירור ובעצם יקר יותר (הוא פשוט היה זמין במלאי אני משער), אז בחרתי להחליק לחנות את זה. בכל מקרה, היות וידעתי שלוח האם המדובר קצת אנין טעם בכל מה שנוגע לזיכרונות, אחרי שהתקנתי Vista Business 64, מיהרתי לעדכן את ה-bios לגרסה האחרונה (1201) שאמורה לטפל בבעיות התאימות לכל מיני זיכרונות. סבבה. או שלא? לאט לאט התחילו לצוץ כל מי…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by lirancoh85,

אהלן יש ברשותי מעבד אינטל 820 DC עליו אני הולך לשים לוח אם של אסוס P5B DELUX עם 3 GB זכרונות של 667 מערכת קירור טובה במארז ועל המעבד יש קירור של TT GOLDEN ORB II שאלתי היא כמה רחוק אני יכול להגיע עם המעבד הזה ? זאת אומרת אחרי אוברקלוק טוב לאיזה מעבד אני יכול להשוות אותו..מהחדשים כמובן... תודה...נ.ב אם אתם חושבים שיש לוח אם שיתן תמורה יותר טובה בתחום ההמהרה אז שתפו אותי

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by Elninyo,

מחפש מעבד למכירה מי שמוכר שישים פה את מה שיש לו להציע אני יראה מה מתאים לי + מחירים.

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  14. אינטל מציגה את מפת הדרכים הטרייה שלה לייצור ופיתוח מיקרו מעבדים בשנים הקרובות עם מטרה אחת ברורה - לרצות את השוק אשר צמא לעוד כח עיבוד בזמינות גבוההלכתבה

15. Started by eli_a2006,

שלום חברים, לצערי נישרף לי המעבד ,הזמנתי אחד חדש sempron 3000 והרגע הוא הגיע, הבעיה שהוא לא עובד עם הלוח הזה (DFI SLI DR) אמרו לי שצריבת ביוס תפתור את הבעיה. עכשיו איך אני עושה את זה?? המחשב לא עולה הוא ניתקע בביוס....... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  16. תוצאת Geekbench עבור מחשב גיימינג מסוג Razer Blade 18 נחשפת - עם שימוש בדגם ה-HX הבכיר של אינטל בדור ה-Raptor Lakeלכתבה

17. Started by yoniY100,

שלום לכולם, יש לי 2600K עם 8GB 1333MHZ CL9 שכרגע על המכפלה הרגילה שלו (34) כי פשוט אין לי צורך להמהיר אותו.. השאלה שלי זה איך יבוא לביטוי השינוי במידה ואני ישדרג את הRAM ל1600MHZ CL7/8/9 כשהמעבד בתדר הרגיל שלו/4.5-6GHZ השימוש הוא בעיקר למשחקים/תוכנות די כבדות (כמו PHOTOSHOP/VISUAL STUDIO וכאלה) טנקס.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by טל קורקוס,

נשרף לי לוח אם ECS 478 VIA פתאום נדפק הביוס ניסיתי לעשות הכול זהו לוח מת רשום BIOS EROR , חיפשתי בכל הרשת משהו משומש יש 2 מצאתי ב 150 ש"ח אחד מנתניה והוא רחוק יש לי 2 חנויות קרובות לבית אחד רוצה למכור לי לוח פשוט 478 SIS / VIA ב 170 עם 3 חודשים אחריות הוא רמאי לוח כזה עולה גג 70-80 ויש באתר של זיג זג מחשבים לוח אם עם ציפסט 875 והם רוצים עליו 200 ש"ח אחריות רק שבוע http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1715&ProductName=GA-8I875 מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by vadimp1,

שאלה מתי יכנס לארץ M4A79T Deluxe/U3S6 אם בכלל יכנס?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by amichay,

ישנה אצלי בעיה מוזרה : המחשב שלי הוא gigabyte 7axp uoltra מעבד amd1800xp ,כרטיס מסך nvidia mx440 ,ו80gb בraid הזכרונות הם סמסונג ddr 400 512 mg הבעיה היא שסיסטם סנדרה ותוכנות בנ'מרק נוספות מזהות את הזכרונות מבחינת הביצועים כלא יותר מ266 mg אם למשהו יש רעיון איך לפתור אשמח לדעת

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. איך אני יכול לדעת אם צריך single side או dual side ??

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. שלום אני בונה מדיה סנטר וחיפשתי לוח אם המבוסס על ציפסט 780 של AMD נתקלתי בלוח הזה- MA78GM-US2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2995 השונה מה780 הרגיל של GIGABYTE האם הוא מומלץ? כמו כן שאלה שניה--אני בגדול לא לסגור על מחשב המבוסס AMD -האם יש לכם המלצות/סייגים,אייך מעבדי AMD לאורך זמן האם הם שומרים על הביצועים שלהם- יש לי חבר שטוען שהם נחלשים לאחר תקופה קצרה??? משהו מכיר תודה רבה גל

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by asnast,

היי אנשים רציתי לשאול מה אתם חושבים. אני רוצה לקנות מעבד, ולוח, זיכרון חדשים. רציתי לדעת אם עדיף לי לקנות מעבד פנטיום 4 2.4C אם לוח P4P800 או IS7 או שעדיף לחכות חודש עד שיצא ה Athlon64 ואז אני יקנה לו לוח NFORCE3 מה אתם אומרים

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  24. מה ההבדל בין ה 2 קאש ל4 קאש במעבדי קונרו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחדש, אני ירכיב אותו והחלקים שלו יגיעו אלי בעוד כמה ימים. אני הרבה פעמים הרכבתי מחשבים, אבל לא מאפס, אלה רק שידרוגים, וכו'. יש לי כמה שאלות אליכם לפני שאני מרכיב את המחשב החדש בעוד כמה ימים. איך מומלץ לשים את המשחה טרמית? כאשר המעבד מחוץ ללוח אם?, או כאשר הוא בתוכו? גם אין לי משטח אנטי סטטי שבו אני יוכל לשים המעבד והחלקים האחרים. איזה אילתור טוב מהבית יכול לשמש לי כמשטח אנטי סטטי? ושאלה אחרונה. הזמנתי ביחד עם המחשב גם את הקירור ARCTIC-COOLING FREEZER 7. הבנתי שהוא מגיע עם משחה טרמית מכונה על הקירור, אני צודק? אם כך, האם עדיף לי קודם להרכיב את המעבד ללוח ואז רק לשים את הקירור כולל המשחה טרמית שיש בתוך הקירור? ואיך להרכיב את הקירור? פשוט להב…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.