מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת מה יותר עדיף לי משתי הלוחות האלה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1270522919.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1336650222.htm תתחשבו בזה שיש לי 1400 ש"ח ואני צריך גם לקנות מעבד
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
איה מעבד תומך בו? AMD או אינטל, ומי כמה ה- MHZ עד כמה. ועוד פרטים קטנים עליו יועילו קצת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב קונה את הלוח אם Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE אמרו לי שהוא מצויין. השאלה שלי, קראתי באיזשהוא מקום שהמרחק בין ה- AGP ל- Memory Slots הוא קטן והכרטיס מסך לפעמים חוסם את שני הזכרונות הראשונים, זה נכון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע סטיק של 2GB DDR2 800MHZ של CEON על CL5-5-5-15 ובאותה חנות בה אני מתכנן לקנות ספק כוח וכרטיס מסך חדשים תכננתי גם לקנות סטיק נוסף של 2GB, מכיוון שלא ראיתי סטיקים של CEON חשבתי על סטיק של OCZ באותו תדר, נפח, ו-CL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5028 האם תיווצר בעיה מסויימת בגלל ערבוב החברות? הסטיקים נראים לי די זהים חוץ מכמובן חברות הייצור וגוף הקירור המזערי על הסטיק של OCZ... האם זה הכרחי ללכת לאייבורי ( :-\) ולרכוש סטיק של CEON או שלא תהייה בעיה עם הסטיק הנוכחי של OCZ?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה ההבדל העיקרי בין הלוחות האלה ? ה P5LD2 בעל שבב 945P וה P5LD2-VM בעל שבב 945G (שהוא בעל כ. מסך מובנה גם) עכשיו ה P5LD2-VM זול יותר, וגם בעל כ. מסך מובנה. השאלה שלי אם כ. מסך מובנה זה יתרון או חיסרון (אני לא מתכוון להשתמש בו, אני מתכוון להביא כ. מסך חזק בימקום) אבל בכל זאות, זה יתרון שיש את זה או שיש לזה גם חסרונות שאני צריך לדעת עליהם ? ומישהו יכול להסביר לי בבקשה למה P5LD2 עם השבב 945P ללא הכ. מסך מובנה יקר יותר מה P5LD2-VM עם 945G עם כ. מסך מובנה. תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כל הזמן אני ניתקל בין שני חלקים זהים אך שונים בחברה מכדי מבחינת יהילות ורמה gskill 2gb 800 cl5 cross 2gb 800 cl5 gskill יקר יותר בכ30 שח
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חפשתי באתר היצרן ולא מצאתי שם. חרשתי אתרי דרייברים ולא מצאתי. משהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני יודע שלאינטל כבר את כל זה.... מה עם AMD חשבתי שזה יצא עם ה 939 ולפי מה שאני רואה עכשיו אין ב ערכת השבים של ה 939 את כל הטכנולוגיות האלו. מישהו יודע מתי הן יתחילו לצאת גם בערכות השבבים של AMD? אולי ב nforce4?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
האם לזכרונות יש מכפלה כמו לכרטיס מסך כי ראיתי במקומות מסוימים שכתוב שלוח אם מסוים תומך בזכרונות X8 וX16 ואם כן אז איך אני יכול לגלות איזה מכפלה יש לזכרונות שלי
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
ספקית השבבים הגדולה ביותר בשוק עבור חברות אחרות מציגה נתונים אופטימיים עבור ליטוגרפיית הדור הבא, עם תכנון לייצור בהיקפים מסחריים החל מתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_231&products_id=1038 מה אתם אומרים עליו ? אני צריך אותו למחשב שיש לנו בבית . לא לאוברקלוק , אלא לביצועים גבוהים . אתם חושבים שזה אמין שהוא 466 מגה הרץ וה-cas שלו הוא 2.5 ? יש אפשרות לקנות סטיק של 512 ואחד של 256 ? זה עדיין ימשיך לפעול בדואל , נכון ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום רב, איזה לוח מומלץ לכרטיס של ATI HD 4670? האם קיים לוח של הציפ הנ"ל התומך ביציאת SOUND דרך ממשק הHDMI? כמוכן,האם ספק של 430W "יסחוב" את הכרטיס הר"מ? עמיר
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
amd socket a (462 pins) ותמיכה ב sata עדיף sata2 ... אני פשוט לא מוצא לוח שיש לו בנוסף חיבור sata .. תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
טוב חברה הגיע הזמן להחליף את המעבד שלי במעבד חדש כדיי לקבל יותר ביצועים באפליקציות כאלה ואחרות החל ממשחקים תומכים QUAD כמו GTAIV וUT3 ועד אפליקציות של רינדור אנימציות ואפקטים התקציב שלי הוא כאמור עד1500 שקלים ויורכב במחשב שלי <<< המעבד שיש לי בראש הוא Q9550, נותן ביצועים טובים ולא עולה הון. חשבתי בהתחלה לעבור לI7 אבל אני ממש לא ארשה לעצמי לבזבז כמות כסף אסטרונומית כזאת. מאשרים? הצעות אחרות? דרך אגב על המעבד יורכב כנראה TRUE BLACK ויעבור OC סביר.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי זה עתה מחשב חדש לוח של אסוס P9X79 זכרונות: 32GB 4x8GB Corsair Vengeance Quad ChanneL Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler קירור למעבד הבעיה שהקירור מאוד רחב וסוכך על הסלוטים של הזכרון ואין אפשרות להכניס מתחתיו זכרון פרופיל גבוה השאלה אם אפשר להסיר את המתכת מעל הזכרון שאני אוכל להכניס תודה
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 2 ג'יגה ובמנהל המשימות רשום סה"כ זיכרון רק 3.4 ובמאפיינים של המחשב 3.25 האם זה סביר שלא רשום 4 או שזה אומר ש 4 ג'יגה לא נתמך אצלי? יש לי לוח אם GIGABAYTE EP43 מעבד E8400 המהירות של הזכרונות 667 DD2
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מהם הוא מעבד יותר טוב כי ראיתי שאין הבדל רציני מבחינת המחירים הראשון: ?P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? ש"ח790 השני: ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ש"ח835 שימו לב שאחד מהם הוא פנטיום בעל מעבד ליבה כפול והשני הוא מעבד של ADM אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מבחינת מעבד כי שניהם סוגים שונים ואין הבדל מבחינת מחיר כל כך
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות לוח אם Intel DH57DD שאין לו יציאת S/PDIF coaxial שאני צריך, אבל ראיתי שיש תמיכה בלוח, רק צריך חיבור ל-Bracket עם יציאת coax. ראיתי שיש להשיג דרך ebay, אבל אני מחפש בארץ (לא רוצה לחכות למשלוח..), מישהו מכיר בארץ איפה אפשר למצוא S/PDIF Bracket? תודה
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מצאתי את הגירסאת BIOS הנכונה וביצעתי את הפלאש, אבל אחרי שהמחשב עלה מחדש לא הייתה לי מקלדת ולא עכבר... שמרתי את הגירסא הישנה אבל אין לי איך לקבל גישה כדי לצרוב אותה מחדש, אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס כי אין לי מקלדת. יש למישהו הצעות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ושמעתי שיש לוחות אם שמשתדרגים למעבדים הבאים{םנטיום 5} אז אני צריך אחד כזה עד 700 שקל. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן, השילוש שלי: AMD Phenom 8450 Gigabyte GA-MA78GM-US2H G. skill 1GB DDR2 PC6400 800 X2 אני כרגע משתמש בשני סלוטים מתוך 4 בלוח אם. אם אני אוסיף עוד 2 או 4 ג'יגה בשני סלוטים הפנויים האם אני צפוי להרגיש שינוי משתמעותי בביצועים (בעיקר מולטיטסקינג) והאם כל הנפח של הזכרון ינוצל ע"י הווינדוס? (משתמש בווינדוס 8 ) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו מחשב חדש ללקוח. P4 530J. הכל סבבה, הווינדוס שמתי לו MCAFEE, עדכונים. הכל עבד עשר וחלק. אני בסוף נכנס לBIOS ורואה שהוא אומר שהטמפ' של המעבד היא על 140 מעלות (צלזיוס למתחכמים). ופעם ראשונה שהדלקתי אותו, זה עמד בערך על 50, ככה שאני יודע שהBIOS לא היה דפוק מהתחלה. טוב, מדובר בלוח אם INTEL LUXEMBURG, אז ניסיתי לעדכן את הBIOS עם התוכנה שלהם, אבל היא נכשלה משום מה. המחשב עדיין עובד מצויין. בEVEREST דרך אגב, לא רשומה הטמפ' של המעבד. בBIOS זה מוצג בתור PROCESSOR ZONE, וTEMPARTURE ZONE 1 ו-2. ובEVEREST הוא לא מציג לי את הPROCESSOR ZONE, אלא רק את שאר הדברים. המחשב אני מזכיר עובד בסדר גמור, בלי עומס על המעבד או משהו והכל עובד חלק. אני מניח שאם המעבד היה מגיע ל140 מעלות…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תראו את התמונה מ CPUZ האם הכל תקין כי אני רואה שהוא עובד על 2 GHZ ולא 2.81
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה - אני קונה לוח אם שתומך בזכרון של עד 1333MHZ, וחיפשתי זכרונות של 2X2GB והכי זול שמצאתי הוא 1600MHZ - תיהיה לזה השפעה רעה כלשהיא? מעבר לכך שהזיכרונות מן הסתם יעבדו בתדר הנמוך... הזיכרון הוא Patriot DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHz CL 9-9-9-24
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel Core i3-2100 Box למטרות שימוש במסך רגיל ושימוש ביציאת HDאם אפשר לוח עם USB 3 ולוח ללא על מנת ואוכל לשקול בהפרשי המחירים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-