מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
RoHS(Restriction of Hazardous Substances) מה זה אומר בעצם?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כדאי לעשות לו OC או משהו ? כי המחשב עובד דיי לאט ויש לי ABIT NF7 BARTON 2500+
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DDR לDDR2? נגיד DDR2 במהירות 533MHZ לDDR 1 שעובד באותה מהירות. ממה שראיתי הDDR2 עובד בתיזמונים ממש רעים אבל צורך מעט מאוד מתח ויש לו 240 פינים (מה זה בכלל?) אז מה בעצם השיפור הגדול בין DDR 2 לDDR1?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שנים שלא התעדכנתי במעבדים, מישהו יכול להסביר לי מזה הHASWELL? מזה IVY BRIDGE? מה היתרונות של i7 על i5? ואם אני הולך להפוך את המחשב לתחנת עבודה (פיתוח בUE 4 כשיצא) מה עדיף ולמה? https://www.tms.co.il/product/12802 ומה הדבר הזה אומר? מה המהירות שלו 3.5 או 3.9? מזה TURBO? האם המעבד HASWELL או IVY BRIDGE?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון למחשב , 512mb 400mhz ddr cl 2.5 יש לי במחשב זכרון של kingstone מהסוג הזה רק שהמחיר שלו קצת יקר, אני רוצה לעשות dual memory ורציתי לשאול מה אתם אומרים על זכרון מהסוג הזה , של g.skill , או geil ? מה אתם ממליצים , במחיר של 300 - 350 . והאם זה בסדר שזה לא אותה חברה (בשביל ה duel) תודה רבה , רבה!
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. בעיקר למשחקים.. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם? ( בחנות המליצו לי על לוח של אסוס עם צ'יפסט של אינטל - 945 מה אתם אומרים עליו?) המעבד הוא e6750 וכרטיס מסך GT8800 512MB . דבר נוסף הוא שבחנות אמרו לי שפעם (לפני שנה) לוחות האם לא תמכו בזיכרונות של 800 מ.הרץ כלומר גם אם היית קונה זיכרון של 800 מ.הרץ הלוח היה מחשיב את זה כ-667 והם לא בטוחים לגבי הלוחות שקיימים כיום. האם היום הלוחות תומכים ב800 מ.הרץ או לא? ומה עדיף?? תודה לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שבוע טוב לפי מה שהבנתי כל כתובת בזכרון מכילה 8 ביט שזה 1 byte ,האם ה 64 עובד מול 4 כתובות בו זמנית? אשמח להסבר תודה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה , סרטים ואופיס כשמידי פעם אני יריץ עליו PS ו Lightroom המסך המיועד הוא dell 2412m השאלה שלי אם הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H + המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 יעשו את העבודה או שעדיף לרדת למעבד i3 ולהוסיף כרטיס מסך בינוני :s05:
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הזמנתי את המעבד (AM2 Sempron 3000) והלוח אם (DFI INFINITY NF ULTRAII-M2), עכשיו רק נשאר לי לבחור זיכרון איכותי ל-OC. כרגע אני מתלבט בין 2 זכרונות מאותה חברה (TeamGroup), באותו המחיר, אבל במהירויות ותזמונים שונים: 1. Team Xtreem DDR2 800MHz CL 4-4-4-10 2. Team Xtreem DDR2 1000MHz CL 5-5-5-15 מה יהיה עדיף ללוח אם שאני לוקח? במידה ולא אוכל להשתמש ב-1000MHz, האם הזיכרון הזה עדיין יהיה עדיף? אני מזכיר שאת שניהם אני משיג באותו מחיר, ההבדל הוא תזמונים ומהירות.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4023 עכשיו ראיתי ב KSP את הסטיק הזה, אומנם NONAME אבל 80 ש"ח... יש לי מחשב נייד מהעבודה, DELL 510 עם 256 מגה והוא פשוט לא זז!!!! הם מסרבים לתת עוד סטיק של זכרון אז אני רוצה את הזול ביותר שיחזיק שנה. כמה רע זה יכול להיות?? תודה למיעצים... מצאתי גם חצי ג'יגה של טרנסנד ב 99 בפנדה, לא יכול לחכות, המחשב לא זז...
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
על פי The INQUIRER צפויה הכרזת על הורדת מחירים לסדרת ה 1XX של האופטרונים.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שהוא לא usb החיבור השני(העגול) הקיצר גם כשמחשב כבוי האור בעכבר ממשיך לעבוד וככה זה היה בעכבר הקודם שלי (עם חיבור ubs) וככה זה גם במקלדת שלי וגם האור של הכרטיס רשת דלוק ולא מצאתי את אפשרות הזאת בביוס משהו אולי יודע? הלוח אם שלי gigbyte k8ns ultra והגרסה של הביוס היא f8 תודה !!
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
מחשב עם 6 גיגה רם. מעבד core i7-4510u + כרטיס מסך גרפי. המחשב נתקע כל דקה... עומת זאת יש לי עוד מחשב עם מעבד i5-3210m (שהוא עד כמה שאני מבין הרבה פחות טוב..). והמחשב הזה עובד פי אלף יותר מהר. סוחב תוכנות גרפיקה ובקושי נתקע. מה ההסבר? ודרך אגב, מישהו יודע מה זה האות M בסוף השם של המעבד?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם יש לי שאלה לגבי התאמת החריצים של הזכרונות ,יש לוחות שרשום שתומך בשלושת המהירויות 667.533.400 אבל לא מובן לי הבנתי שחריצי זכרון עד 400 הם 184 פין וחריצי זכרון 533.667 הם 240 פין אז איך אפשר להכניס גם כרטיס כזה וגם השני הרי הפינים בכרטיס לא יתאימו לחריץ , לגבי הלוחות ראיתי גם באתרי החברה שזה תומך בשלושת המהירויות לדוגמא ג'יגהבייט 945ps3 או אסוס p5ad2 ועוד אחרים אז איך אפשר לדעת ?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה שנים לפטופ של טושיבה מסדרת satelite ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון RAM כי הוא כבר לא עומד מספיק בעומס הבעיה היא שבאתר שבודק לפי דגם מחשב כמות מקסימלית של RAM אומר שה-4G RAM שהוא הגיע איתם זה קיבולת מקסימלית,מה אפשר לעשות?. המעבד הוא intel Dual Core T4400 והזיכרון הוא מסוג DDR3 יש שתי סוקטים לזיכרון כל אחד כרגע 2G
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן אני מקווה שהשם איכשהוא יהלום את החוויה שאני כותב כאן . אז ככה , במקום עבודתי , קנו 5 שרתים ! בסכום של אלפי דולרים ! , ואני במקרה לגמרי קניתי מחשב , רגיל לגמרי , בכמה מאות דולרים משהוא סטנדרטי וטיפוסי - Gigabyte 7vrxp עם זכרונות של DDR 333 256Mbyte וכמובן מעבד Athon XP 1800 . בעוד אנחנו מרכיבים את המחשב הראשון להתקנת Microsoft windows 2000 advance server , המחשב לא הגיב ולא הצליח לעלות . בעודי פותח את המחשב , אני מגלה שם לוח ע נ ק י - מכיל שני מעבדים של פנטיום 2Ghz בומבסטיים עם קירור מוזר (אנכי ) . שני זיכרונות של 512Mbyte מותקנים ..... וכמובן אני חוזר שוב - לוח גדול , אני חושב גדול פי- 2 מהלוח של gigabyte 7Vrxp . (אין מקום להשוואה בביצועים פשוט להבין מה הוא מכיל !) …
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי AMD 3800X2 רציתי לדעת מה זה AMD Dual-Core Optimizer והאם שווה להתקין את זה http://www.amd.com/gb-uk/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תלוי ברוחב פס. רציתי לשאול, האם ישנו קשר למעבד, למשל אם אשתמש במעבד 5! הגלישה תהיה מהירה יותר מאשר במעבד 5!. בכלל מה נותן לי מעבד 4 ליבות על פני 2 ליבות בכל הקשור בגלישה? סליחה על הבורות תודה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מקווה שלא יהיו ריבים אבל השאלה כדלקמן: אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (לוח אם, מעבד, זכרונות). הבחירה הטבעית הייתה כמובן Core i5 750 של אינטל אבל בדקתי קצת benchmarks וראיתי את ה Phenom II 6-Core 1055T של AMD - שאני יכול להביא באותו מחיר כמו של האינטל השאלה היא - על מה ללכת? אשמח אם תספקו גם הסברים ולא רק תשובות יבשות ;D תודה מראש ושיהיה לכם אחלה שבוע! sUP.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המערכת מבוססת מעבד פנטיום C, 800FSB GT והכי חשוב, DUAL DDR. השאלה נוגעת לזכרונות מקבוצת 400MHZ, שני סטיקים של 256MB. אני מתלבט אם לבחור בזכרונות רגילים כגון שני סטיקים של סדרת הVALUE של GEIL או אולי שני מקלות של סמסונג או משהו קצת יותר "נחשב" כמו טווינמוס או קינגסטון. אני מניח שלזכרונות ה"נחשבים" יותר שהזכרתי תזמונים טובים יותר. אני לא מתכוון לשנות את התזמונים של הזכרונות אלא להשתמש בהם בתצורת הסטוק שלהם. ולכן, אני תוהה האם כדאי להשקע עוד שמונים-מאה ש"ח בזכרונות האלה או אולי לעבוד עם הזכרונות ה"ממוצעים" שהזכרתי? אגב, אולי כדי לי לשקול יותר את זכרונות בעלי מוניטין לכאורה טוב כמו קינגסטון משום שאין להם בעיות תאימות רציניות כמו שראינו אצל ווינבונד למשל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
החברה האמריקאית ממשיכה לשעוט קדימה, ומתקרבת ל-60 אחוזים מכלל הכנסות שוק המודולים של זכרונות ה-DRAM. מי משתרכים מאחוריה ברשימה? לכתבה: http://hwzone.co.il/קינגסטון-ממשיכה-להשתלט-על-שוק-מותגי-זכ/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. כל זיכרונות ה DDR יכולים להתאים ללוח של דואל DDR ? 2. מה קורה אם בלוח של DUAL DDR אני אשים רק זיכרון אחד האם הוא יעבוד ? 3. למה דואל DDR זה יותר טוב ? 4. למה לוח שיש לו NFORCE הוא לוח יותר טוב מאשר לוח שאין לו NFORCE 5. מה זה הגשר הצפוני ?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
טוב אז אחרי 3 שנים נישרף לי הלוח אם של פנטיום 3.... עכשיו הבעיה חנויות כמאט ולא מוכרות לוחות למעבד הישן הנל...הלוח היחיד שמצאתי הוא http://www.pchardware.co.il/docs/pd125500797.htm דרך אגב, האם זה לוח טוב? המיר שלו ניראה לי מופקע יחסית ל"עתיקות" יש למישהו הצעות טובות יותר? אולי מישהו יכול ליתרום לי לוח אם לפנטיום 3? אם לא תורמים...אני מוכן לשלם סכום כסף מסויים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איזה סוג של כרטיס זיכרון אני צריך ל'מחשב שלי?אלה הפרטים של המחשב http://www.siz.co.il/my.php?i=tjzzwhymiwhe.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=gmuxmxynimzt.jpg של 1 GB וגם ואיך מחברים אותו ?אני יכול לבד או צריך תכנאי וגם איך מגדילים תמקום של המחשב מה צריך לקנות במקום 80 GB כונן שיהיה יותר
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-