עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by syaron66,

שלום! יש לי בעיה קטנה יש לי לוח אם של Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. M1689D היו לי שני זכרונות ddr400 של 1\2 מגה כל אחד קניתי עוד 1 גיגה על הלוח אם יש שני סלוטים סגולים ושניים כתומים (מישהו יודע מה ההבדל בינהם אם יש??) בכל אופן כאשר אני שם את כל הזכרונות המחשב לא עולה ועושה ריסטרטים. אם אני מוציא את הכתום אז זה עובד. מישהו יודע אולי מה הבעיה? כרגע בגלל זה אני משתמש ב1.5 גיגה RAM למרות שיש לי עוד זיכרון של 1\2 מגה פנוי. תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  2. הזיכרונות האלה עובדים במתח של 3.2V בתיזמונים של 2-2-2-8... עכשיו אם אני משאיר את התיזמוני סטוק 2-3-3-8...אבל עם מתח של 3.2V לכמה MHZ אני מגיע??..ל250??..יותר??.פחות?? ואם אני מעלה עוד קצת את התיזמונים למשהו כזה...3-3-3-8...איזה מהירות??

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by lior3200,

היי , אני מקווה שזה הפורום הנכון, אני די עובד עצות כרגע, לאחר עדכון שנעשה דרך הUPDATE LIVE של MSI ללקוח אם, המחשב נכנס לREBOOT לופ, יש לי אחריות על המוצר שנרכש בTMS בנתניה, בשישי האחרון הגעתי אלייהם, הם אמרו שאכן יש בעיה וצריך לשלוח ליצרן, רק שאני בטעות הורדתי את המדבקה בגב לוח האם ( פעם ראשונה ששידרגתי את המחשב בחלקים כאלה ), בTMS נתנו לי הרגשה של התנערות מוחלטת ממני למרות שהצגתי את הקבלה של הרכישה וכמובן ששמרתי את הקופסא של הלוח עם כול מה שצריך, אמרו לי תנסה לצור קשר עם היצרן אולי יעזרו לך .... יצרתי קשר עם היצרן דרך האתר של MSI ועד היום לא קיבלתי מהם תשובה כול שהיא. מאוד מרגיז הנושא באיחוד שביום שישי האחרון רכשתי לוח אם חדש ועוד כמה דברים ובKSP החתימות אותי על טופס …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ואם משהו יודע מחירים.....

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  5. היי! אני קונה לוח אם P5GD1 של Asus הזמנתי זכרונות DDR שני פסים של 512 קינגסטון CL.2.5 . היום כשקיבלתי את החבילה נמצאו בפנים 2 פסים של 256 . התקשרתי לחברה והוא אמר לי או שתיקח עוד 2פסים של 256 CL2.5 או תחזיר לי את מה שקבלת ואני אשלח לך 2 פסים של 512 זאת אומרת ג'יגה של CL 3 מה עדיף לקחת ? [b]האם יש הבדל משמעותי בביצועים או בכל פרמטר אחר בין CL2.5 לבין CL3? נ.ב- קניתי את שני ה-256 ב-834 ש"ח לעומת זאת ה-1G עולה בסכום הזה לא עדיף CL3? [b]נראה לכם שחלה פה טעות שגבו לי סכום כזה על 2 פסים של 256 קינגסטון? סייעו לי בבקשה! תודה!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  6. יש לי תלוח abit ab9 משומש ויש לי אפשרות לקנות את הלוח abit aw9d max חדש ב-200 שקל. אני מתכנן לקנות מעבד קוואד 6600 ולשים תכ"מ 7950gx2 המחשב יהיה למשחקים כבדים ללא אוברקלוק השאלה שלי האם כדאי להשקיע את ה-200 בלוח השני, מה ההבדל בינהם ומה כדאי? והאם הצ'יפסט975 כדאי היום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by YohaiM,

מעבד corei3 מגיע עם GPU on die. המוכר בחנות אמר לי שהוא מקביל ל-9500. נכון או לא נכון? ואם לא נכון,אז לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל? פשוט אני לא מבין בשיט בכרטיסי מסך,ואני מניח שהוא התכוון לאחד של nVidia.(ה-9500) אני גם לא יודע אם ה-9500 נחשב לכרטיס חזק בכלל. יש לי כרטיס מסך 8400GS,והוא אמר לי שאין טעם להתקין במחשב החדש,כי ה-OB יותר חזק. מדובר,אגב,בלוח מבוסס H55 של Gigabyte. תודה לעונים, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by NerVo,

שלום! יש לי מחשב ישן, רוצה לעלות זכרון. זה הזיכרון המתאים ללוח האם הזה: http://www.memoryupgrade.pro/gigabyte-memory1-gigabyte-memory1-ddr-1-motherboard-memory-ga-8simlhp-tw.html אחד מהתשיים הראושנים קשה קצת למצוא אחד כזה בדיוק ב EBAY אבל האם זה זה? : http://www.ebay.com/itm/Low-density-2GB-2-X-1GB-PC2700-184pin-ddr-333-Mhz-non-ecc-Memory-ddr1-DIMM-RAM-/180855437176?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1bd2f778

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by sroolik,

האם הם אותו דבר ? כשנכנסתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה מעבד כפול ליבה של אינטל הם אמרו לי שזה בעצם המעבד עם ה- 64 ביט עם 2M Cache נראה לי שזה לא אותו דבר כי אני יודע שכפולי הליבה הם יקרים וראיתי 64 ביט ב- 1400 שקל

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  10. שלום, איזה לוח אם יספק לי את הביצועים הכי טובים לכרטיס מסך HD4850 אני חייב תשובה דחוף כי אני קונה יהום את המחשב.. תודה

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by gisri,

רציתי לדעת עם כל כרטיס מסך מתאים ללוח האם הזה?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  12. יש איזה דרך לשפר משו בביוס אולי? ומה אתם אומרים בכללי? גרוע או שסביר תודה

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  13. Started by chook_rl,

היי, יש לי E6600 אני משתמש ב WIN7 RC 64 יש לי היום שני סטיקים של 1GB 667 (TWINMOS) אני רוצה לשדרג ל 4GB בעיקר כי זה זול, וכי אני מרגיש לאחורנה שאני מעמיס המון על הזכרון (המחשב שלי משמש כ PS3 MEDIA SERVER) אני מתכנת עליו, גולש שומע מוסיקה/סרטים ומוריד מ TORRENT וכמובן, משחק... האם יכולה להיווצר איזשהי בעיה בהחלפת הסטיקים הנוכחיים לסטיקים של 2X2? (אני חושב על OCZ 800) כמו כן, יש יתרונות לתזמונים השונים שאמורים להשפיע עלי? (אני מתכנן OC למעבד, אבל חוץ מזה אני לא ממש מבין בזה)

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by BhellSky,

אני כבר החלטתי על כרטיס מסך ועל מעבד ( AMD64 bit 3200+ ) ואני רוצה 1024 זכרון די די אר ולוח אם, ב 2000 שקל או פחות, יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by Shasoosh,

אני בוהה כבר עשר דקות בשני הלוחות הנ"ל ולא מצליח להבין מה ההבדל בינהם חוץ מזה של GA-H87-D3H יש שני USB יותר. שני הלוחות בדיוק באותו מחיר. אשמח להבהרה. תודה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4491#ov http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4492#ov

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. עבור מעבד אינטל E6300 האם הלוח INTEL LEMONT 945 עדיף על הלוח GIGABYTE GA-945P-S3-RH??? 2. איזה כרטיס מסך כדאי לקחת איתם? (תקציב לכרטיס עד 400ש') 3. אגב, איך הלוח של ASROCK CONROEXFIRE??? מה אתם אומרים???

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  17. ערב טוב לכולם! קודם כל שנה טובה ומזל טוב לעצמי (לפני 4 ימים היתה לי בר מיצווה לפי התאריך הלועזי ;D) אז ככה: זכרונות: ראיתי באחת החנויות באינטרנט זכרונות ddr 266 של מושקין ב444 שקל ושל קורסאיר ב500 ש"ח איזה כדאי לקחת (לא שאני קונה...)? מה התוספת של האות H בדגם של קורסאיר שמעלה את המחיר ב129 שקלים? ולמה של קרושל עולים 590 שקל? ועכשיו השאלה הגדולה: pc3200 vs. pc1066 במידה ואני קונה יחידה אחת של rdram? וPC2700 vs. pc800? אפשר להשוות לפי כמה עדיפויות: אוברקלוקינג/לא, משחקים/עבודה ויחידה אחת של rdram/שתיים ומעלה. האם rdram יכול לעבוד עם שלוש יחידות? לוחות אם: האם לוחות אם בבאס של 533 נועדו בשביל rdram pc1066? איזה לוח אם יתאים למשחקים לא הכי כבדים בעולם (gta3, renegate…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by PCguy,

משהו מכיר את הלוח של GIGABYTE - KVT800M עם ציפסט של VIA K8T800 ? אם כן תנו חוות דעת ואם לא אז תמליצו על לוח טוב עם רשת וכרטיס קול 6 ערןצים במחיר של עד 600 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by GlolG,

איזה לוח אם כדאי להתאים למעבד הנ"ל כאשר השימוש הינו למחשב ביתי ממוצע ואולי קצת משחקים ?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by Pc_freak,

יש לי Q9400 שעובד ב3.2GHZ (עבר OC) מעבד די חזק מריץ הכל חלק. האם הI5 750 חזק יותר משמעותית ששוהה את השקעה לוח חדש ו זכרונות? עזבו אתכם מהננומטר הזה אני מדבר רק על ביצועים המחשב הוא למשחקים.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  21. אני רוצה לקנות בקרוב מחשב (פירסמתי גם בפורום מפרט וכל הדברים האלה...) רציתי לדעת אם כדאי לי בינתיים לקנות ג'יגה דידאר למחשב ראיתי שזה ממש זול פחות מ200 שקל השאלה אם אני ירגיש שינוי כי עכשיו הכל ממש ממש איטי אני פותח ויזואל סטודיו לוקח לו כמעט דקה לעלות (רציתי לדעת אם זה קשור לזיכרון או שהשידרוג לא יעזור כי גם המעבד מאט וכו') ואם כדאי אז רציתי לדעת אם הוא תומך איך אני יכול לדעת? מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  22. הזכרונות: א. OCZ DDR2 800MHZ 2*2GB CL5 Vista Performance קישור: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=518 ב. GSKILL DDR2 800MHZ 2*2GB CL5 קישור: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=268 ג. Geil DDR2 800MHZ CL5 2*2GB Black Dragon קישור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=17 הלוח שיש לי הוא ASUS M2N-SLI DELUXE. שאלה לגבי שדרוג עתידי: אני לא גיימר אבל אני רוצה ביצועים וראיתי באתר של ASUS שבשדרוג הביוס האחרון יש תמיכה למעבדי פנום 4 ליבות. האם זה פרקטי? או שיש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון חוץ משידרוג ביוס? מאחר והלוח תומך עד 8GB(!!) האם אפשר לומר שאם אני אחכה שמחירי הפנום 4 ליבות ירדו משמעותית עדיין יהייה לי מחשב חזק מאוד יחסית לצרכים של…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by Ido.K,

אז ככה כרגע יש לי 256x2 אני רוצה להוסיף עוד 512 האפשרות היחידה שלי היא ככה להוסיף עוד סטיק אחד וזה יצא ככה 256x2+512x1 וזה יעבוד בסינגל צאנל במקום דואל צאנל על 1T מה עדיף לעשות תודה ענקית לעוזרים ממש חשוב.

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by ccc,

אני לא יודע איזה לקחת, את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd663041663.htm או זה: http://www.pch.co.il/docs/pd445977031.htm שניהם מחליפים זכרון GeIL Golden Dragon PC3500 ואני מקווה שהפעם זה יצא לפועל! PCH עושים בלגאנים כבר חודשיים עם ההחחפות שלי. בקיצור אפשר להציע כל זכרון עד 900 שקל שיותר טוב מזה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by carizma,

יש לי זיכרון DDR PC3200 265*2 עכשיו אני מעונין להגדיל את הזיכרון לDDR 265*4 עכשיו אני היבנתי שלא מומלץ להגדיל את זיכרון ל4 סיטקים של 265 אלא ל2סטיקים של 512 עכשיו ריצית לדעת מה ההבדל??? ואם הוא משמעותי??? ומה אתם ממליצים לעשות??? (אם זה חשוב יש לי לוח אם P4S800D ASUS ומעבד 2.8C) אשמח אם הקבל תשובה תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.