מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ את רוב זמנו אפליקציות ב-JAVA כולל את סביבת התכנות של JAVA, שגם היא תוכנתה ב-JAVA, ששמה: Sun ONE Studio, או FORTE לשעבר. בד"כ תוכניות מסוג אלה די כבדות, ולכן תהיתי לעצמי אם יש איזה משהו שהוא בנוי optimized ל-JAVA... מישהו שמע על משהו כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כמו שאפשר לראות בחתימה, יש לי לוח ועליו שני סטיקים של זכרונות בגדלים שונים. השאלה שלי: נגיד שאני מוציא מהלוח את ה-256mb, האם ביצועי המחשב ישתפרו? ובמלים אחרות, האם כרגע הזכרונות "מפריעים" אחד לשני?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
Intel Celeron D 2.53 סוקט 775 (510 ש"ח) או AMD SEMPRON 64 BIT (2800+) סוקט 754 (480 ש"ח) אני מבקש דעה אובייקטיבית.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
A64 3500 ווניס או דגם אחר? מה ההבדלים וכו' תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון בלבד של חברת CEON. החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, שבסך הכל יעבוד המחשב עם 2GB זיכרון. אני מחבר את הזיכרון הנוסף, וכשעולה המחשב הוא רושם לי שיש 1GB וכך כתוב גם בביוס וגם במאפיינים בווינדוס, לעומת זאת בתוכנה CPUZ הוא רושם שיש לי 2GB. איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, הוצאתי את ההיטסינק בשביל לנקות אותו, ניקיתי אותו והחזרתי הכל למקום. פתחתי את המחשב - ולא עולה (נדלק, נורת הארד-דיסק כל הזמן דלוקה, סי-די רומים נדלקים ונכבים - המסך לא נדלק) לאחר בדיקות שונות גיליתי שהמחשב עולה רק בלי הבטרייה של הביוס - בלי בעיות. עם הבטריה, ועם בטריה נוספת (שתפקודה מוטל בספק) הוא עובד לסירוגין ולזמן קצר בכל פעם אך ורק על הגדרות ה default שלו. כאשר אני מנסה לעדכן את הגדרות הביוס - הוא שוב לא עולה. את כל ההתעסקות עם המחשב עשיתי על שטיח - האם אפשרי שחשמל סטטי פגע לי במשהו? מודה מראש על תשובותיכם
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שווה קנייה? יש משהו אחר יותר מומלץ? כי פשוט אני צריך לוח עם הציפסט VIA K8T800 ויחד עם חיבור 1394....
-
- 4 תגובות
- 429 צפיות
-
-
אני צריך לדעת האם ללוח גי'גה b75 dv3 מעבד g2030 וזיכרון 1600 mhz זה יעבוד על ניצול של 1600 מגהרץ. ראיתי שכתוב באתר כדי שזה יתמוך המעבד צריך להיות 22 ננומטר אז הוא כן ,אבל הבס שלו רק 1333 מגהרץ תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
כמובן עבור מעבדי הדור העשירי של Intel שהוכרזו זה עתה ! https://hexus.net/tech/news/mainboard/142138-asus-launches-dozen-intel-z490-chipset-motherboards/ לעיונכם !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מכיר את הזכרון,ואין גם סיבה שאני אכיר. אבל רציתי לדעת איך הוא בביצועים. קחו בחשבון שאני עושה OC. והאם עדיף את זה, או 2X256 של CORSAIR?? ובלי קשר - יש למישהו תמונה של חלון מובנה, תמונת תקריב להראות לי ללמה זה מכוער לפי דברי אנשים בפורום כאן?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב שיתאים לטכונולוגיה החדישה של המעבדים p 540 3.2ghz 800-1mb s775 משו טוב... וכנ"ל זכרון טוב ddr2 533mhz
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם של asus p4s533 הלוח מגיעה עם חבילת דרייברים שכוללים גם ל usb 2 התקנתי מערכת xp pro וsp1 .כאשר אני רוצה להתקין מהדרייברים של לוח האם הוא רושם לי שאינו מתאים להגדרות השפה.במנהלי ההתקנים ה usb 2 נמצא בסימן שאלה. מה לעשות בבקשה? ???
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי אמורים לצאת לוחות אם של אסוס בעלי ציפ X48 אני מתלבט אם להמתין או לקנות לוח בעל ציפ X38 מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה מה זה הNforce4 בבקשה תגידו לי מה זה כי אני לא יודע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן שאלה לגבי הלוח EP43 DS3L: איזה הרכב יש לכרטיס הקול המובנה שלו? 2.1? 5.1?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין בייעוץ בנוגע לבחירת לוח אם ומעבד. תנאי ההתחלה הוא שהלוח יהיה של גיגהבייט ויבחר בין הלוחות הבאים: ga-8knxp ga-8ipe1000pro ga-8p3nxp לגבי המעבדים אני מתלבט בין 2.4 ל 2.67 800 שניהם כמובן שרציתי את הga-8knxp-ultra אבל המחיר ממש מוגזם. אני לא שמעתי מספיק לא על הציפסט 875p ולא על ה 865pe ולכן אני לא יודע באיזה לבחור. כמו כן, לא מצאתי הבדלים מדהימים ביניהם ברמת ההבנה שלי מבלבד כמה כלים נוחים לתפעול בשני הלוחות אחרונים ברשימה. האם למישהו יש המלצות או השגות בנוגע לאמור? האם אמור לצאת איזה לוח חדש שיוריד את המחירים וכדאי לחכות לו שבוע שבועיים? בנוגע למעבדים נראה לי שהייתי הולך על ה 2.67 אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה, רן
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הנה המפרט שלו: PI133MHZ לוח ASUS 64MB SDRAM VOODOO1 8MB המחשב נוראי וזה ברור עכשיו צריך שדרוג למטרות משחקים עד 1200 ש"ח יש לי כבר מארז ,ספק 300 W , כרטיס מסך GF2 400/200 MX 32MB, מודם V92 , כרטיס קול VOICE 128BIT כל מה שאני צריך זה לוח אם מעבד וראם :-\
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ה GIGABYTE ישן יותר אבל נפוץ ואני ידוע שהוא טוב http://www.skypc.co.il/pl_product~39293~10~0.htm ה ASUS חדש, אין עליו ביקורות וניראה כאילו הקירור שלו לא משהו http://www.skypc.co.il/pl_product~31253~10~0.htm ל ASUS יש חיבורי FIREWIRE שאני צריך, ב GIGABYTE לא ראיתי חיבורים או אפשרות לחבר מה שאומר שצריך לקנות כרטיס. הלוח של GIGABYTE לדעתי מסודר טוב יותר. ל ASUS יש 8 פאזות ל GIGABYTE יש 6 (לא משנה בכלל, הם עושים את זה רק כי זה ניראה מרשים יותר). ל ASUS יש כרטיס קול חדש יותר. ל ASUS יש חיבור 8PIN למעבד ל GIGABYTE יש 4PIN. הקירור של ה GIGABYTE טוב יותר. איזה מהם כדאי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הראשון - GA-K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm השני (חדש יותר) -GA-K8NXP-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NXP-9.htm האם שווה לי לקנות את השני?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
I can`t find where i can change the command rate from 2T to 1T HELP! :\
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3208159,00.html
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כיום יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד e6300. אני רוצה לשדרג את המחשב (מעבד ולוח) ואין לי תקציב לכרטיס מסך. לא ישתלם לעשות את השילוב הזה בין שני הרכיבים האלו?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני אלך כנראה על ה I5 2500K (אלא אם כן אתם מציעים I7), בעיקר לשימוש במשחקים. חשבתי לעשות OC בינוני-גבוה בעתיד, ולכן אני לא יודע איזה לוח אם לקחת. אשמח לקבל המלצות על לוחות, בעיקר של GB (שכן החנות שממנה אני קונה מוכרת GB ולא אסוס), שיהיה בו USB3, ושיהיה במחיר עד 600 ש"ח. בנוסף, אשמח להמלצה על גוף קירור למעבד (שלא יהיה יקר מדי אך יתאים ל OC). בנוסף, רציתי לדעת האם יש קשר בין OC, לבין הספק שיש במחשב (אני רוצה להעביר את ה ENERMAX LIBERTY 400W למחשב החדש). תודה.
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-