מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני בתהליך שידרוג המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד ספציפי ושמצד אחד יהיה זול ומצד שני יהיה חדשני אני מתכוון לייבא הכל מארה"ב בזול חוץ מזה אני מתכוון להוסיף די די אר 2 512 ובעתיד לשתדרג ל1 ג' + אני מעדיף לוח אם שיהיה בו גם איי ג'י פי 8 ופי סי איי אקספרס שמעתי של ashrock יש לוחות כאלו אך אני לא יודע אם הם עדיפים וגם איזה מעבד טוב יתאים להם והאם הטכנוליות של הלוח הזה של אשרוק הם טובות או שזה לוח ישן.. הצעות?
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר למשהו שרוצה לקנות מחשב עם מעבד AMD .. הוא רק רוצה לדעת איזה מעבד עדיף ?Athlon64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore? 2 גיגה הרץ, 2 מגה קאש ?Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore? 2.4 גיגה הרץ, 1 מגה קאש איזה עדיף מבין שניהם ..והאם אלה מעבדים טובים תודה לעוזרים ..
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, יש לי משב P 4 2.0MGh ואני רוצה להוסיף זיכרון אבל יש לי בעיה קטנה! עד כמה שידוע לי הלוח שלי הוא לוח-M ישן והוא תומך DDR/SDRAM פעם היה לי SDRAM כרגע יש לי DDR 256MB הבעיה היא שהוא תומך DDR נמוך 266MGh ולא מנצל את כול ה 400MGh אבל.. זה עדיין יותר מהיר מ- SDRAM מפרט: מחשב P4 מעבד 2.0MGh של אינטל כרטיס מסך גי'פורס 5500 256MB 128BIT לוח: ECS דגם: P4S5MG/GL+ אני רוצה לדעת אם שווה לקנות עוד 512 ואז יהיה לי 768 אני חושב שיהיה לי מהיר הרבה יותר אם אני יוסיף עוד 512. אני לא צריך להגיד לכם איך זה לשחק עם 256 ראם. מה אתם אומרים? נ.ב אני לא מיתכוון להשקיע בלוח חדש! מחכה לתגובות תודה
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
היי יש לי 2 הרדיסקי SATA , אחד מאסטר מחובר ללוח בSATA1 האדום, את החדש אני מחבר בSATA3 השחור? אני צריך להגדיר משהוא בביוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 394 צפיות
-
-
עם הלוח Asus P5B, זכרונות קיימים G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ אם אני יוסיף G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ זאת אומרת סלוטים מלאים ב-3GB .. האם זה יעבוד עם DC ?! האם השילוב הלא הכי תואם יביא ביצועים טובים או שזה יוריד מאיכותם ?
-
- 6 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לגבי Hynix בתור יצרנית DDRI - האם המוצרים שלהם שווים את המחיר וכמה הם טובים יחסית לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני רואה בהמון אתרי חומרה כגון TOMS.. כתבות מפורטות על המעבד החדש בעל 4 ליבות. אבל אני לא רואה שבאתר הרשמי של אינטל הוא פורסם.. למרות שבכל הכתבות רשום שהוא הושק רשמית. מישהו יודע מתי הוא יגיע לארצנו הקטנה? ומתי המחירים ירדו?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103527 עד לפני שבוע היו מוכירם אותו באותו מחיר אבל בתוספת HD 250GB SATA2 חינם!! אני קניתי את אחד האחרונים :jump: עוד איזה חודש מביאים לי אותו מה אתם אומרים? (הייתי מפרסם לפני אבל מסיבות מסויימות לא יכולתי)
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, משהו שאל אותי לאחרונה שאלה בקשר למעבדי AMג אז אולי תוכלו לעזור לו .. מה ההבדל בין SOCKET 939 ל SOCKET AM2 לדוגמא : Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore? Athlon64 4600+ (Socket 939) X2 DualCore? מה ההבדל בין שתי הSOCKET .. האם זה הבדל כזה חשוב ואיזה מהם יותר טוב .. תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי איפושהוא המלצה להשאיר את הזכרונות במהירות 533 כאשר מדובר במעבדי קונרו ורציתי לשאול האם מישהוא מכם מכיר את הדבר הזה ויכול להגיד אם זה נכון או לא? כרגע הזכרונות רצים ב-667 ....
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש לוח תקציבי כולל כ מסך יש שני דגמים שאני מתלבט לגביהם FoxConn K8M890M2MA-RS2H -שח353 GIGABYTE GA-M51GM-S2G -שח472 התקציב הוא מינימלי לילד בעל צרכים בסיסים כך שיש להתחשב בשאיפה כלפי מטה תודה
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך קוראים לתכונות שמורידות את המהירות של המאווררים ושמורידה את המהירות של המעבד שאין שימוש ואיך מבטלים אותה בביוס של הלוח שלי (במפרט)
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
יש למישהו מושג לגבי תאריך ההשקה של מעבדי AMD !!!
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי את הלוח 945P S3 של ג'יגה בייט ומארז hec 6a19 , המארז יש פאנל קדמי עם 2 חיבורי USB וחיבורי אודיו!!! בפאנדה הרכיבו ליא ת המחשב \ וחיברו רק את הUSB מקדימה ואת חיבורי האודיו לא, מצאתי בחוברת את החיבור שאליואני אמור לחבר את הכבל של האודיו!!! אבל אין שום סאונד בפאנל הקדמי, האם למישהו יש את הלוח הזה והוא יודע מה עוד צריך לעשות על מנת להפעיל את חיבורי האודיו הקדמיים????
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
איך הזיכרון הזה ? שווה לקנות ? וגם אם מישהו עשה לו oc שירשום בבקשה לכמה הגיע.
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רציתי לדעת איזה מעבד אני אוכל לקנות במחיר של 200 -500 שקל, כאשר יש לי את הלוח אם הבא- asus p4s800d ? וגם אם תוכלו להגיד לי איזה socket יש ללוח הזה בנוסף...
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך שתראו לי איפה נמצא הNorth Bridge ואיפה נמצא הSoute Bridge הלוח שלי זה ASUS-P4s533-MX (אני לא מצליח להעלות תמונה,אז אם תוכלו לסמן איפה נמצאים שני הדברים שביקשתי בתוך תמונה{מסומן בתמונה}זה יהיה מצוין!) תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי במחשב 2 כרטיסי זכרון DUAL כול אחד של 256 במהירות 533 של חברת INFENON יש לי שאלה אני מעונין להוסיף עוד 2 של 256 השאלה האם כדאי ללכת על אותה חברה??? או משהו טוב כמו KINGSTONE??
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב Asus P5B או 945P S-3 (לא לאוברקלוקינג)
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הזכרונות הבאים למחשב החדש: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המטרה שלי היא להגיע ל400X7 עם E6300 השאלה שלי היא האם הזכרונות האלה יאפשרו לי? כי אני לא ממש מכיר זכרונות NQ אצל G.Skill.... אני מכיר רק NR או HZ גם המחיר נראה לי קצת חשוד 1350 נראה לי קצת זול בשביל 2 ג'יגה 800MHZ
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
דבר ראשון יש את הזיכרון הזה: https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TWIN2X1024-6400C4&cart=11628327742810297〈=heb האם מדובר על 2GB? ויש את הזיכרון הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TWIN2X1024-6400&cart=11628327742810297〈=heb שגם כאן אני לא מבין את הנפח שלו. מה עדיף לדעתכם ושימו לב לתזמונים ביחס למחירים של שניהם. מקווה שתעזרו לי במהרה כי אני דיי ציך את זה עד 11. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכם, היום המחשב שלי מת, נראה כי הבעיה היא הלוח (לחיצה על ה Power אינה מביאה לשום תגובה, גם לא נורה. בדקתי עם ספק אחר תקין ואותה תוצאה..). הלוח שלי הוא GA-K8NS, נרכש בינואר 2005 ב KSP. הבעיה היא שכשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שהאחריות היא לשנה בלבד (היום הם נותנים ללוחות 3 שנים). האם יש מקום אחר בו אוכל להחליף את הלוח? (אולי היבואן?) אינני במצב כלכלי המאפשר הוצאות ולכן אודה לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני לא ממש טוב בעניין הזה, ואני מעוניין להרחיב זיכרון.. איך אני אמור לדעת איזה אני אמור לקנות [ddr sdram וכל זה] הלוח אם : Asus P4S533-MX והכרטיס זיכרון הנוכחי SpecTek (256 MB PC2700 DDR SDRAM) [מעוניין להחליף] אז איזה סוג אני אמור לקנות ובאיזה מהירות הלוח אם שלי תומך ? וכמובן כל העניין הזה עם הדואל צ'אנל.. אם תצטרכו עוד פרטים רק תגידו תודה על העזרה מראש!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-