מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, 1. אני מתכוונן לקנות מחשב עוד פחות מחצי שנה ומעניין אותי לדעת אם המעבדים האלו (לדוגמא ci5 640) יגיעו כבר... 2. חשבתי אלוי לקנות מחשב מבוסס amd, אבל אני לא ממש מבין מה הולך שם, אז אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל להראות לי השוואה בין core i5 לבין המעבדים המקבילית מבית AMD...
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לאחר שהוצאת את הסוללה של הביוס מלוח האם של אח שלי ( VIA) המחשב לא עלה אז החליפו לי אותו ללוח אם של PC-PARTNER ואנשים פה אומרים שזהו לוח אם לא טוב כלל אז ברצוני לדעת מה בדיוק לא טוב בו ? ועוד משהו קטן איפה אני יכול לעדכן את הביוס שהלוח ? כי לא מצאתי ממש באתר שלהם
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום. בביקורת האחרונה על המעבד ryzen 5600G מעבד Ryzen 5 5600G בביקורת: ליבות Zen 3 חדישות, עיבוד גרפי ותיק • HWzone דובר על עדכון ה-BIOS (פעולה פשוטה) ואני מצטט "בהזדמנות זאת לציין כי יש צורך בעדכוני ביוס לכלל לוחות האם הקיימים כעת על המדפים בשביל לבצע אתחול תקין עם מעבד ה-RYZEN 5 5600G או RYZEN 7 5700G" אבל במידה ורוכשים לוח אם שנדרש לעדכן לו את ה-BIOS ואת המעבד הזה- כיצד ניתן לאתחל את המחשב כלומר האם הלוח אם יזהה את המעבד בתצורה הבסיסית ביותר רק לצורך כניסה לBIOS אני מתעניין בלוח האם הזה: B550 AORUS ELITE V2 (rev. 1.0) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global ונדרש עדכון BIOS מס' F13 הכולל את העדכון למעבד הזה . Updat…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכונה היא לקחת שני סטיקים של 256 מגה של 333MHZ ושיהיה במקום רוחב פס של 2.7GB/S יהיה 5.4GB/S תודה לכל מי שעונה ;D
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף עוד 3-2 ג'יגה זיכרון למחשב אבל רציתי לדעת אם הזיכרון הזה יתאים לי למחשב , כאילו ללוח אם : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717001 כרגע יש לי 2GB שמפוצלים ל4 כרטיסים אני רוצה להוציא 2 או 3 כרטיסים של 512MB ולהוסיף 2 או 3 כרטיסים של ג'יגה ככה שיהיה לי או 3GB זיכרון או 3.5GB זיכרון אז ככה : 1. האם הזיכרון הזה יתאים לי למחשב ? והאם הכרטיס הזה ספציפית הוא טוב ? 2. מה אתה ממליצים לי לעשות ? כמה להוסיף ? תודה על העזרה . יום טוב .
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ספינת הדגל של דור מעבדי Ryzen 9000 יוצא רשמית למחשבים שולחניים - הרצנו את המעבד המסקרן דרך שלל מבחני ביצועים והבחנו שהפעם אופן שידרוג הביצועים הוא סלקטיבי במיוחד. אזהרה - המעבד הזה הוא ממש לא לכולםלכתבה
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
- 4 followers
-
-
יש לי לוח 7KM400QP ויש לי מעבד 1800 פאלמינו והלוח רואה לי אותו אם 1050 הרץ במקום 1546 בלוח יש אפשרות לשנות גמפרים ל100 133 166 200 הרץ אבל רק ה100 עובד כשאני שם את הגמפר על 133 המחשב לא עולה אין אפילו ביפ של המעבד אם מישהו מכיר בעיה כזו אני אשמח לקבל עצה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בדרך כלל אני קונה מעבדים של אינטל.וחשבתי כרגע לשדרג ל מעבד q9300 מצד שני בעוד תשעה חודשים מחליפים את המעבדים לסוקט אחר. אז עלתה לי מחשבה .אוליי לקנות מרובע ליבות AMD ואופציית השידרוג העתידי של המעבד תישאר פתוחה . מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 1GB של DDR2 667MHz שיעבוד בדואל (יענו 2X512) עד 500 שקל תודה!
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך יציאה של RS232 .. ניסיתי כבר כמה מתאמים של USB ל RS232 אבל הם לא עובדים בוינדוס 7 אז חשבתי לקנות את החיבור הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250593900014&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT ולחבר אותו לכאן: http://img706.imageshack.us/img706/8118/77471308.jpg אז רציתי לשאול האם זה יעבוד לי?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני יודע שהוא יכול לחשב 32 bit אבל מה אם אפלוקציות של 16 bit כמו משחקים ישנים או תוכנות שעבודות ב dos?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הדגמים האלו של הזכרונות נראים לי זהים מבחינת נתונים רק מחיר שונה מה עדיף מהם ואיך הם בכללי כמה הם עולים בארץ? והאם כדאי להביא מחו"ל תודה מראש http://www.newegg.com/Product/ProductCompare.asp?CompareItemList=N82E16820231073%2CN82E16820231087&SubCategory=147
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ורציתי שתעזרו לי בבחירת לוח אם למעבד אינטל 64 bit שמיועד למשחקים סרטים וכל זה וגם מוזיקה אממ אני לא ממש מבין בזה אז תסבירו לי מה אתם מציעים ולמה ? ועוד משהו מה זה צ'יפסט?? ואיזה הכי טוב לקנות??? תודה
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 512 של מיקרון. עכשיו יש לי כמה שאלות קטנות... 1) הזכרונות שלי בתדר 133MGHZ הם 2.2.2.6 ב 166MGHZ הם 2.5.3.3.7 וב200MGHZ הם 3.3.3.8 עכשיו את התזמונים הורדתי ל 2.5.3.3.6 בתדר של 200MGHZ כמובן האם באמת שיפרתי פה משהו? כי לפי איך שזה נראה שום דבר לא ישתפר? 2) אם אוריד את מהירות העבודה של הזכרונות ל133MGHZ ואת התזמונים 2.2.2.6 האם המהירות תרד? מהו הגורם היותר משמעותי כאן ה MGHZ או התזמונים. 3) את המתח העלתי ל 2.5V עד עכשיו זה היה על auto בלוח יש עד 2.7V האם זה יכול לגרום נזק? התחממות? איך אני יכול לבדוק את החום על הזכרונות אם אין חיישן? אממ ומשהו אחרון.. האם קצה גבול המתח לזכרונות ה 2.7V זה כמה הזכרונות מסוגלים לקבל כמה הלוח יכול לתת או שפשוט מעל הזכרונו…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
ראיתי באיזו חנות שני לוחות של SLI-DR, יש SLI-DR UT ויש בלי UT, יש הבדל ביניהם? כי ה-UT זה 1300 ובלי UT זה 1450.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
EX58-UD3R EX58-UD4P אני פשוט עובד על תכנון של מפרט I7 בסוקט 1366, איך שזה נראה אני יקח את הכי זול שקיים והוא הUD3R , פשוט סיקרן אותי על ההבדלים..
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל אני חפש חנות אמינה אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות טובה, והאם כדי לי לקנות מKSP תודה
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי יש הבדל משמעותי בביצועים? והאם 4 זיגה ראם אפקטיבי יותר במישחקים מ2 זיגה ראם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם של גיגה בייט z77x ואתמול החלפתי את הזיכרון הפנימי והתקנתי שני זכרונות 2x4gb מבית קינגסטון הרצים במהירות 1600 ושני זכרונות של corsair 2x4gb וגם הם רצים במהירות 1600. הוינדווס שלי הוא בעל 64bit ומדובר בwin 7 ultimate כך שלא אמורה להיות בעיה. כשאני בודק את כמות הזיכרון, הוא מזהה שקיים זיכרון מותקן של 16gb אך אינו מנצל את כולו אלא כותב לי שמנוצל רק 4gb. אשמח לדעת איך פותרים בעיה כזאת. ניסיתי לחפש בbios את האפשרות של memory repam, אבל היא איננה קיימת
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קיט של 2 ג'יגה של חברת g.skill g.skill 6400 2x1gb PK התזמונים אמורים להיות 4-4-4-12 ה-cpu-z מראה cl5, צירפתי תמונה. איך אני הופך את ה-cl ל-4? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/2gb-ram.html האם 2 גיגה זיכרון הכרחי? התשובה, תלוי למי... לפי הכתבה אז לגיימרים הכבדים כן עדיף ה 2 גיגה זיכרון. ציטוט "Note that the performance of a system with 1GB of RAM dropped below 20fps in 8% of all cases. The system with 2GB of system memory fell below the 20fps in only 1% of all cases. And in fact, this 1% is almost solely formed by auto-saving option enabled for preset checkpoints, where this discreteness doesnt irritate at all. In other words, it is really hard to enjoy playing F.E.A.R. with the highest image quality settings if your system has only 1GB of RAM. The similar picture can be observed in other…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין intel לבין amd אני בטוח שכבר דיברו על זה רבות פה אבל אין לי זמן לחפש (אני צריך תשובה מהר) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי? המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעבודה רבה עם תוכנות.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וכן גם לכלול בתוכו מעבד 4 ליבות כיום מעבד כזה הינו יקר האם אפשר לקנות לוח אם עם חיבור לשני מעבדים 2 ליבות פשוטים, האם הם יעבדו כמו מעבד 4 ליבות? האם יש לוח כזה?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4S8X-X באתר שלהם רשום לפי מה שאני הבנתי שמתאים רק DDR 333 MHZ http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S8X-X_ATX_Pentium_4_Motherboard/P4S8X-X/ps/255802 ולא מצאתי זיכרון כזה למכירה (הפסיקו כבר עם הDDR כי ראיתי רק 2 ו3 ??) יש מצב שאני טעיתי בזיכרון ? ואם לא מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה . תודה.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-