מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
האם יש בלוח הזה http://www1.sapphiretech.com/sn/products/products_overview.php?gpid=213 כרטיס קול ורשת מובנים? ואז אני לא יצטרך לקנות כרטיס קול ורשת בנפרד? והאם הוא ינצל טוב את phenom II X4 940??
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
מהו הלוח עם כרטיס קול מובנה הכי טוב שקיים ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם K8NS ULTRA 939 של GIGABYE יש עליו כרטיס קול מובנה כמובן, אז ככה הבעיה היא שגם אם אני שם את העוצמה של ה VOLUME על הכי חזק... זה לא ממש חזק.. במחשבים ישנים אם אתה שם את זה על הכי חזק.. אתה שומע פי 3 יותר חזק מאשר בלוח האם החדש הזה.. האם זה בעיה מוכרת? האם זה בכוונה ככה? מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם למעבדי I5/I3 עם כרטיס מסך חזק יחסית - לא למשחקים/תוכנות עיצוב אלא לאפליקציות משרדיות, אבל כאלו שדורשות יכולות גרפיות משמעותיות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נא לקרא הכל אז ככה יש לי לוח אם שעבד מצויין במשך 4 שנים שלמות ופתאום שבק חיים התסמונת כבר נאמרה כאן בנושא אחר ואני מעוניין לדעת דבר אחר כאשר אני מדליק את המחשב נדלקת נורד ביקורת וישר נכבה קראתי שכזה דבר יכול ליקרות בגלל פינים עקומים והלוח מזהה את זה בתור בעיה בדקתי ואכן היו פינים עקומים והרבה 8 בערך כאשר הוצאתי את המעבד ושוב הפעלתי את הלוח "בלי כלום לא כרטיס מסך לא זיכרונות כלום אפילו לא חיבורי חשמל אחרים" הוצאתי את הכל רכיב אחרי רכיב כך שהגעתי למצב של לוח ומעבד בלבד והמעבד הוצא ועדיין אותו מצב!!!!! השאלה היא האם עם הזמן הפינים גרמו לקצר והלוח הלך או המעבד עם הזמן ??? כי ראיתי שיש מצב שהמחשב יעבוד גם כשיש פינים עקומים ואני לא עשיתי את זה בטוח !!!! מאה אחוז כי אם כן…
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח אם (לא חשוב לי היצרן) עם צ'יפסט של P43. עד כמה שאני יודע זה הצ'יפסט הכי זול שיש לו PCIE 2.0, נכון? שאלה נוספת, האם PCIE 2.0 מראה ביצועים טובים יותר לעומת הדור הישן יותר שלו?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום.....ברצוני לרכוש מחשב המחשב יהיה מיועד בעיקרו לעריכה לכן בחרתי במעבד quad 6600 עקב ידיעה שהוא יתמוך בעתיד בתוכנות עריכה לגביי הלוח אני יודע שאני רוצה לוח עם חיבור firewire בשביל חיבור למצלמות וידאו וחיבור esata לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים גדולים שיחוברו בעתיד כמובן שכרטיס מסך און בורד ממש לא הכיוון......עקב כך התמקדתי בלוחות של asus p5k שעונים על הצרכים האלה יש כמה לוחות כאלה של asus p5k ובינהם אני לא יודע להחליט עקב חוסר הבנה מה ההבדלים בינהם לדעתי אני יגיע למקסימום 4 גיגה זיכרון פנימי,כך ש-4 סלוטים מספיקים ניראה לי בנוסף אני אשמח לעשות בעתיד over clock ואשמח בלוח שיהיה טוב לזה אני מוכן להשקיע 500-600 ש"ח על הלוח איזה לוח יתאים מבינהם???
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב למשחקים ושיעבור OC וחשוב לי האיכות סאונד. אני יודע שCREATIVE מעולים אבל ראיתי שיש אותם אונבורד רק על לוחות אם מאוד יקרים או על הSNIPER M3 אבל הוא לוח למשחבים קטנים.. האם יש לוח אם במחיר מתחת ל1000 שיש בו אודיו טוב? ומה יותר טוב REALTEC או VIA? תודה
-
- 61 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר למולטימדיה (מוזיקה, צפייה בסרטים) ואינטרנט וקצת למשחקים. ההלבטות הכי גדולה שלי קשורה ללוח אם. אני לא רוצה להשקיע בו הרבה (כי אני משקיע בזיכרון, דיסק קשיח גדול וכו'). ראיתי במבחני ביצועים באינטרנט שלוחות אם עם שבב 655 של SIS (למשל Gigabyte GA-8S655FX-L) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321_717&products_id=4725 הם מאוד טובים, אפילו יותר מכאלה עם שבב 665PE של אינטל. הפרש המחירים ביניהם הוא בין 150-200 ש"ח. למישהו יש ניסיון עם לוחות אם מהסוג הזה ? האם ידוע על בעיות תאימות או בעיות אמינות בלוחות אם כאלה ?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה זה אומר לוח אם עם שני מעבדים. אני תמיד חשבתי שאם אני יקנה לוח אם עם שני מעבדים נגיד 2500+ אז הם לא יעבדו במקביל אלא מתי שאחד יקרוס אז השני יתחיל לעבוד. ואז חבר שלי בא ואמר לי שאפשר ששני המעבדים יעבדו בו זמנית יעני 1.8GHZ+1.8GHZ = 3.6GHZ אז אני כבר לא מבין! אני אשמח לקבל תשובה ברורה לגבי זה תודה. 8)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, לשרתים יש שני ספקי כח בכדי למנוע מצב שאם אחד הקורס שהשרת לא יקרוס. במחש ביתי זה קצת פחות פרקטי כי בד"כ אין שני מקורות מתח שונים (אלא אם כן משתמשים בשני אל-פסק), אבל כן יש שימוש במידה ורוצים שכל ספק כח יחובר לרכיבים אחרים. בקיצור, לא פרקטי, אבל, האם יש לוחות האם לשוק הביתי שכן תומכים ב2 ספקים? אשמח לקבל לינקים :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הי הזמנתי לוח אם MA 770 יש ללוח תמיכה ב DDR2 האם כדאי לשנות ללוח אם עם תמיכה ב DDR 3 ראיתי לוח אם MA 770T שיש להם תמיכה ב DDR 3 החברה היא של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כולם מדברים על הזכרונות החדשים שיתפסו את ההובלה: DDR II ואני רוצה לדעת האם יש כבר לוחות שתומכים ב DDR II ?? אם לא, מתי צפויים לצאת לוחות כאלו? כדאי לחכות או לקנות כבר לוח מבוסס DDR ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דבר כזה ? בלי gigabit lan , RAID ושאר מותרות לא שימושיים?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
איזה מומלץ, לא מתכנן OC, מבחינתי כמה שיותר זול. הזיכרון: OCZ DDR2 2X2048 800MHZ CL5 http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=OCZ2G8004GK
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב די פשוט וזול, שיעבוד כמערכת בידור לסלון גם. חשבתי על משהו עם סלרון 64 וג'יגה של זיכרון (הוא גם ישמש לשימוש אינטרנט רגיל, ואופיס). האם יש לוחות אם פשוטים עם תושבת AM2 שגם יש להם יציאת s-video או משהו דומה? או שאני אהיה חייב לקנות כרטיס גרפי נוסף בשביל זה? איזה עוד דברים אני צריך לקחת בחשבון? חשבתי להוסיף צורב די וי די, הארד דיסק sata2 בגודל סטנדרטי, מסך דק 17" לא מיוחד, ולגמור ב 3.5 בערך את החשבון. יש המלצות על דברים ספציפיים?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לוח אם חדש חשבתי על ASROCK Z97 EXTREME9 אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקנות אותו בארץ באזור הדרום כי בדקתי באייבורי וKSP ואין ואולי יש לכם לוח אחר להציע תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לוח ומעבד חדש למחשב מדיה סנטר רציתי לדעת עם יש בעייה בזה שאני מרכיב את הלוח יחד עם הספוג
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד קונרו E6400 שאלה שלי היא: על איזה לוח רק של חברות Asus ו- Gigabyte אתם ממליצים ? שיהיה איכותי, אמין (להרבה זמן) ושיריץ טוב ת'מעבד החדש (קונרו) ז"א שיממש את כל היתרונות של המעבד. המחיר: עד 1.500 ש"ח (כרטיס מסך איכותי במינימום מחיר) מבקש להמליץ לי על דגם אחד מכל חברה (ASUS GIGABYTE) ובכלל מה ההבדל אם בכלל בין צ'יפסטים: 945,955,965,975 Express או לא Express
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
למפרט זול המליצו לי מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ו לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H, האם מדובר בלוח אם קטן ובמארז שוכב ?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה לוח אם אתם ממליצים. אני מחפש לוח אם קטן שיהיה בעל כרטיס מסך בנוי + כרטיס קול, המטרה לתוכנות "פשוטות" winamp, media player, וכרטיס רדיו. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה לוח אם רב מעבדים לא יקר מדי אפשר לרכוש בארץ? הלוחות היחידים שראיתי זה לשרתים = מעבדי XEON. אין לוחות כאלה עבור CONROE?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מקור: http://www.digit-life.com/news.html?117676#117676
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
- 1 follower
-