מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש שיכלול מעבד p4 עם 800mhz fsb, זכרונות dual-ddr של ocz במהירות של 500MHZ וכרטיס מסך APGX8 אני רוצה לוח אם חזק ויציב שיתמוך הכל הרכיבים שלי, לא מתוכנן בשנה הקרובה OC וגם לא צריך סאונד on-board כי אני קונה כרטיס קול. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש לוח אם ASUS P5K PREMIUM/WIFI. האם משהו הצליח לקנפג לוח מסדרת ASUS P5K עם תמיכה ב- WIFI שיעבוד כ- AP עם מודם כבלים? איך זה עובד? האם יש מדריך שמסביר איך עושים זאת? היצר טוען כי גם במצב SLEEP ה- AP יעבוד. לאן מחברים את מודם הכבלים ללוח? USB/RJ45? אודה עם עזרתכם לפני הרכישה (יעזור לי להחליט אם לוח זה מתאים לי). תודה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש המבוסס i5 2500K GTX570 או HD6850 CF דיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504896.0 ואני קצת מתקשה בבחירת לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שיאפשר OC לאזור ה4.5 וגם OC לכרטיס מסך בעתיד פונקצית ה הVURTU היא משהו שהייתי רוצה אך לא על חשבון יכולות OC. התקציב על 900 שח אבל מעדיף לחסוך. כנראה שהמחשב יקנה ב TMS וחשבתי על הלוח הזה http://tms.co.il/product/10247 מה דעתכם? יש לוח עדיף? לוח בלי VIRTU ויותר זול?
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים אני רוצה הצעה לשילוב טוב בין מעבד זיכרונות ולוח אם במחיר של 1500-1800 שח מעדיף לוח אם עם הרבה פיצ'רים כמו ESATA וכו' לשימושים עתידיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה על לוח אם מעבד וזכרונות 1GB בתקציב של כ 2800 ש"ח . ואם אפשר לתת לינק . תודה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום רב , אני חדש פה ומקווה להשתלב =] אני צריך לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בסביבות ה 2100 שקל.. עכשיו המחירים שאני קונה יהיה קצת זולים יותר מהחנויות מפני שאני קונה מדילר. לכן המחיר שלכם יכול לצאת קצת יותר, והוא יהיה אטרקטיבי בשבילי. למטרת משחקים בעיקר . תודה רבה . P.S. לא ממש קשור לפורום הזה , אבל חבל לפתוח שני אשכולות על שאלה כזאת , שווה להשקיע 700 שקל ב7600GT בימי מעבר אלה ? ..
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב בן כ 5 שנים, ויש לו חומרה דיי טובה לזמנו יש לו מעבד Q8200 כרטיס מסך HD 4850 4 גיגה זכרון ראם DDR2 ספק כוח של OCZ 500W והוא עושה בעיות הוא לא נדלק, ואחרי " ויכוחים " רבים איתו מידי פעם אני מצליח לגרום לו להידלק אבל כיבוי אחד לאחר מכן וחוזרים לאותו מצב זאת תקלה שיש לו כבר הרבה שנים אבל הגיעה הזמן לתקן סופית, את הכרטיס מסך שלו בדקתי על מחשב אחר והוא נמצא תקין, כך גם הזכרון RAM וההרד דיסק ומאחר ואין אפשרות לקנות לוח אם תושבת 775 חדש בחנויות כיום, נפלה ההחלטה לשדרג (קצת) אני רוצה להתקין לו לוח אם חדש ומעבד חדש בתקווה שזה יעשה את הטריק, התקציב יושב על כ -500 שקל ( במידה ויש משהוא אתרקטיבי אני מוכן להוסיף עוד כמה שקלים ) חשבתי בכיוון של I5 מסדרה ישנה…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר לי קיבל מתנה מדוד שלו מעבד אי 5 2500 והוא שאל אותי איזה לוח כדאי לקנות , ראיתי באתר של RSM שיש להם מבצעים על לוחות אם ישנים קצת לכן אני שואל אותכם מה כדאי / עדיף לקחת ASROCK Z68 Extreme4 B3 Z68 CHIPSET שעולה 599 ש"ח או ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET שעולה 882 ש"ח כדאי להשקיע עוד 283 ש"ח על לוח אם שיש לו צ'יפסטים מתקדמים יותר? הבנתי שבשביל המעבד שיש לו הוא לא ירגיש הבדלים ולא שווה להשקיע . מה אתה אומרים שכדאי לעשות , או יש לכם לוח אחר שאתם ממליצים לקנות ? מבין-גדול
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, אני מתעניין בנושא של לוח אם מעוצב אישית (כלומר- שאפשר לקבוע את הצבע שלו, את מיקום הרכיבים על הלוח, וכו'). אז שני דברים: -שירות כזה קיים? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותו? -מה דרוש כדי לבנות לוח אם (מכונות וכו') תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, האם יש סיכון בקנייה של לוח אם מהמציאון של KSP?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש למטרות משרדיות ולצפייה בסרטי HD (יחובר למסך Dell U2311H). אימצתי את המפרט באתר, אך ב KSP הקרוב לביתי אין את לוח האם המומלץ Asrock H61M/U3S3. איזה לוח אם נוסף מומלץ (אשר קיים ב-KSP)? :s05: תודה רבה!! אלנה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם של גיגאביט ע"ג האריזה מופיעה הדגם אך על הלוח עצמו מספר הדגם לא מופיע (מוטבע) האם הלוח הינו זיוף.באתר של החברה מופיע הדגם גם על לוח האם.תודה על העזרה הלוח נקנה באחת הרשתות הידועות למחשבים
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לחבר שלי מפרט אבל הוא לא מעוניין להוציא יותר מדי. אני לא יודע עדיין לגבי שאר המפרט, אבל בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני רוצה לחסוך לו עוד קצת איזה לוח עם כרטיס מסך מובנה יתן לו ביצועים הכי טובים (ביחס לקטגוריה של המשולבים)?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם למחשב חדש: Core2Duo E6300, זיכרון 1GB, דיסק קשיח 250GB. חשבתי בהתחלה ללכת על ABIT IL9 PRO, אך לאור הצרכים שלי (שימושים כלליים, אינטרנט וסרטים) החלטתי ללכת על לוח אם משולב כרטיס מסך שכולל יציאות: VGA+DVI+TV OUT. לכרטיס מסך אני מתכנן לחבר את המסך מחשב LCD, ובעתיד הקרוב גם טלוויזיית LCD. אשמח לקבל המלצות על דגמי לוחות אם שעונים על הדרישות שלי. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אנשים האם קיים לוח אם המשלב כניסות או כניסת PCI ןגם AGP?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. הסבירו לי בפורומים כאן שלצרכים שלי (ישומיים משרדיים ואינטרנט) עדיף לי לקנות לוח אם משולב כרטיס מסך, אבל אין לי מושג במה לבחור וכל מה שראיתי זה שהלוח המשולב של אסוס וגם אם אינני טועה של אפוקס הם משום מה בגודל מיקרוATX וזה לא נראה לי כדאי. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו טוב? עוד שאלה, האם הכרטיס המשולב מכיל מעבד גרפי? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח עומס רב מאוד. טוב, מקווה שיש לכם המלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן בעל לוח אם של ABIT לדעתי, והוא משמיע רעש ללא הפסקה.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה... דאבל פוסט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=312406.msg2723410#msg2723410 ננעל
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
טוב בקצרה, אני מחפש את לוח האם המשתלם ביותר לתושבת הזאת, אל הלוח יחובר מעבד 750 אני לא מעוניין בלוח אם בעל יכולת ייצוב מתח נמוכה, אלא לוח אם שיכול להתמודד עם הרבה לחץ ולאורך זמן. לא יבוצע CROSSFIREX ולכן לא מעניין אותי חריץ PCIE שני. בינתיים העיניים שלי על הP7P55D של ASUS שמציע אחלה תכונות יחד עם כמובן עמידות ויכולות אוברקלוקינג. משהו אחר? אולי BIOSTAR? GB ASROK
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של אחד הילדים שלי עדכנתי את הביוס, הלוח הוא לוח אם של גיגהבייט, תושבת 1155, לוח פשוט מאוד מבוסס צ'יפסט H61. רציתי לעדכן לו את הביוס בכדי לוודא שהוא תומך במעבד שרציתי להתקין עליו - רציתי להחליף מעבד I3 2130 ל I3 3240, לא שדרוג משמעותי אבל אם אפשר אז למה לא. הורדתי את הביוס מאתר החברה ספציפי לדגם הזה ולגרסה שלו. ביצעתי את העדכון דרך הכלי המובנה בביוס עצמו ולאחר העדכון הלוח מת, מדליק רק מאווררים וזהו, לא מגיב ולא כלום. הוצאת הסוללה לא עזרה, וגם הרכבת ג'אמפר על הפינים של איפוס הביוס לא עזר. מה עוד ניתן לעשות חוץ מלזרוק את הלוח אם לפח? עכשיו הילד תקוע בלי מחשב.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
צריך לוח אם טוב שיתאים לחלקים: http://www.plonter.co.il/Products_ShoppingCart.tmpl?command=add&cart=141010795576191549&db=%5Ecatalog.txt〈=heb&sku=KVR21R15D4-16&quantity=1&Submit=%E4%E5%F1%F3+%EC%F2%E2%EC%E4 אני צריך שיהיה ללוח אם displayport תודה! שמעתי שאלה טובים: http://www.plonter.co.il/Products_Results.tmpl?command=search&cart=141010795576191549&db=%5Ecatalog.txt&show=0〈=heb&group1field=key_words&srcstrng=key_words&max=500&waGroup1data=intel+Z97+&sortby=price_totaltype%3Dnum%26price_totalsort%3D1&submit1=%E7%E9%F4%E5%F9
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם טוב מבחינת ביצועים ל 64BIT SOCKET 939... לדעתי, ASUS A8V Deluxe VIA K8T800 Pro 939-pin הוא חזק מאוד והמחיר שלו זה 970 שקל.. אם יש לכם דעות לגבי הלוח או שיש לכם לוחות *זולים* יותר אבל ברמת ביצועים שווה או אף טובה יותר בבקשה תנו לי לדעת תודה מראש אנשים!
-
- 9 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב עם שני כרטיסי GTx560 TI והבנתי שלרוב לוחות האם שתומכים ב SLI יש יציאה אחת PCI E X16 ואחת X8 אשר פוגעות בביצועים האם שווה להשקיע בלוח אם בעל 2 PCI E X16? מה ההבדל בביצועים ומה ההבדל במחיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים ל מעבד הזה האם יש אותם עדיין במכירה או שחייבים לחפש יד שניה וכזה??? ומהו המחיר שלהם +/-
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לעבודה משרדית והחלטתי לקנות מעבד E6550 איזה לוח אם הכי מתאים?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
חבר שלי נמצא פה הוא רק היום פה לזמן מוגבל ??? לא הצלחתי להרשים אותו פה הוא רוצה לשאול אם הלוח אם הזה מתאים לI3 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2076 המלצתי לו על הפורום[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 21:29:05 אפשר מענה מהר הוא נמצא אצלי לזמן מוגבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-