מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
הי שאלה למומחים... יש לי לוח GA-M68MT-S2 שתומך ב DDR3 עד 1066 .. יש לי זיכרונות DDR3 1333 האם זה יעבוד ביחד ? הלוח תומך 1333 רק באוברכלוקינג לפי מה שהבנתי ולא הייתי רוצה לעשות לזה אובר קלוקינג ,אלא פשוט לשלב אותם...אפשרי ואם כן זה מוריד מביצועי המערכת או זניח לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 450MHz, לאחרונה הוא התחיל להודיע לי שמהירותו היא 300MHz ונראה שהוא עובד יותר לאט. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה מעבד הכי חזק במחיר הזה.אם קיימים שתי מעבדים באותו רמה שאחד מהם עם גיגה הרץ גבוהה יותר אז הוא יהיה עדיף .כי אני משתמש בתוכנה avid liqid והיא ישנה ולא בטוח שביצועים של מעבדים חדשים יעזרו.יש ברשותי amd6000 שתי ליבות ואני חייב משהו בהרבה יותר חזק
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עבור חבר. רציתי לדעת.. הזמנתי לו זיכרון 512 בשני סטיקים של 256 כאשר רציתי סמסונג אבל נאמר לי כי קינגסטון יותר טובים אז הלכתי עליהם. כאשר התברר לי שהם יגיעו מאוחר יחסית, אמרתי שאולי כדאי להתפשר על חב' בשם Micron שנאמר לי כי היא לא פחות טובה ואף יותר יקרה. האם כדאי ללכת עליה ?? (אני מקבל אותו באותו המחיר) וכל סוגי הזיכרונות הנ"ל הם של 400MHz. תודה אנשים !!
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
א.האם זכרונות בעלי תזמונים שונים (CL) יכולים לעבוד בDUAL ? ב.האם זכרונות מחברות שונות יכולים לעבוד בDUAL?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו, עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בנוסף יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 שאמורים גם להתאים (=1024). רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד, 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חבר שליח נתן לי כרטיס 2gb בכרטיס אחד של של ceon והכרטיס מזוהה אבל המחשב קורס בעלייה של הוינדוס הכטיס עובד אצת חבר שלי במחשב מצויין ואצלי לא וגם אצל חבר אחר לא עובד מה יכולה להיות הבעייה ? ניסיתי כבר איפוס ביוס
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב?: MSI-K8n Neo4 (S939 NF4 ultra) Foxconn vidio nforce4 ultra 4 giga PCI-Express 10\1000
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, האם יש הבדל עקרוני (אמינות ביצועים וכו') בין מעבדים שבאים כ-BOX ובין כאלה שמגיעים ב-TRAY השאלה היא בין 4400 ב-TRAY http://www.logicpc.co.il/eng/DetailWind.aspx?id=579.00;10838 ובין 4200 ב-BOX http://www.logicpc.co.il/eng/DetailWind.aspx?id=580.00;9123 גונבה שמועה לאוזני כי מעבדי TRAY הנם מזוייפים - למרות שאני ממש לא מבין איך אפשר לזייף מעבד נראה לי שכאשר מריצים תוכנה לזיהוי חומרה (דוגמת HWINFO ) מייד אפשר לראות את הפרטים של המעבד - תקנו אותי אם אני טועה לגבי זיכרונות לגבי שני המעבדים האלו - אני מתעתד לקנות 2 גיגה זיכרון (GSKILL ) האם לקנות 5400 או 6400 האם יש הבדל משמעותי ביניהם? האם הפלטת מתכת על הזיכרונות 6400 באמת משפיעה על הקירור שלהם? הערה חשובה - אין ו…
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני עוד שבוע קונה מחשב ואני מתלבט איזה זכרון לקנות... אני כעיקרון לא אעשה oc... האם ההבדל בין התדרים משמעותי? מפרט חלקי: מעבד- q6700 כרטיס מסך- hd4830/50 לוח אם מסדרה P31
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הצ'יפסט החדש של אינטל (X58) יתמוך גם ב-CF וגם ב-SLI!!!! http://www.nordichardware.com/news,7949.html
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני בודק כרגע לוחות למעבד שלי - לא שיש לי כסף אבל לכשיהיה בכל אופן אני רוצה לוח טוב לOC , טוב מאוד! לצערי הASROCK איכז אותי קשות עוד משהו אני רואה שאין לוחות עם תמיכה בDDR!? (שיעשו 2,2 =\) אני סתם קניתי תFX =\ זכרונות כאלה מעולים בOC ולא נהנתי בהם , לא היתה לי האפשרות להנות מהם אם יש אני רוצה גם כרטיס קול איכותי מובנה -כמו של הGA זה שהאתר סיקר אותו לא מזמן.. כמובן שיהיה ביוס עשיר אפשרויות תציעו את כל מה שיש (אם בכלל =\) גם זולים וגם יקרים כמובן תומך PCIE ולא AGP
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי את הלוח אם הנ"ל Gigabytes GA-X99P-SLI: http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-X99P-SLI-rev-10#ov עכשיו בלוח אם ראיתי שיש לי הגבלה שאני יכול לחבר עד 6 כוננים וכל הכניסות אצלי בשימוש.( Two ssd\Four hard disk) האם זה נכון? כי קראתי בכמה מאמרים שיש קומבינציה לחבר עד 8. (אני לא מדבר על אופצית ה-usb).
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
או בעצם קבורתו בעודו בחיים, יהיה הניסוח המתאים יותר. הסוקר המפורסם joker productions החליט להעמיד לשיפוט הציבור את ההדגמה הבאה: מצד אחד ניצב אינטל 9900k ספינת הדגל החדשה ביותר, זו שמחירה כידוע מרקיע שחקים = 580$ , אל מול מצד שני ריזן 2700x החוצפן שמחירו העממי חונה על 310$ (או בקיצור מחצית מהקודם). זהו פער דרמטי כן (יחס של פי 2 מחיר בינהם). הסוקר עשה משהו מעניין: א. גם הריץ את שני המעבדים בתדר ברירת המחדל שלהם, בו על כל 8 הליבות האינטל 9900k עובד על 4.7Ghz בשעה שהריזן עובד על 4Ghz הבסיסיים. הסוקר רצה להדגים מקרה כזה, שמובטח כי כל משתמש יוכל לשחזר בביתו בלי להתאמץ. ב. גם שידך את כרטיס המסך ספינת הדגל הכי חזקה שיש כיום בש…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חזרתי עם תשובות: טוב עכשיו אני קונה: Athlon XP 1600 Gigabyte GA-7VTX-H+ Kingstone 256ddr 266mhz TASK CASE - TK3003B SCREWLESS COL Msi Geforce 4 MX440 64DDR בקשר לכ. מסך אני עדין סגור על הגיפורס 4 . מודם אני לא צריך, אני צריך כרטיס רשת ואותו יש על הלוח. וכרטיס קול יש גם על הלוח של קראטיבי וברה 128 והוא אחלה של כרטיס. ל-סי.די.רום אני צריך המלצה כי אני לא יודע מה לקנות . אני צריך משהו מהיר ושלא ישבור את הדיסק. ושיהיה אמין בלי בעיות. כונן דיסקטים זה לא חשוב איסה לקנות, נכון? ואני צריך שכלול של בערך כמה כל זה יעלה לי. תודה על ההמלצות חברייה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קצין בסדיר ולכן אין לי יותר מידי זמן ללמוד את העסק לעומק; קראתי את הכתבה שפורסמה ב - DEV ועכשיו אני עוד יותר מבולבל ולכן אני צריך את עזרת אלו שכן הצליחו להבין את הכתבה במלואה: יש לי כרגע במחשב זיכרון 512mb 2700 של חברה עלומה בני לפחות שנה וחצי (או אפילו יותר) באחרונה רכשתי Athlon XP 2500 Braton, Abit NF-SL אני רוצה גם לחדש את הזיכרון, אז ככה: האם עדיף כרטיס בודד של 512 או שנים של 256? מה משמעות ה - C2, C2.5, 3 (האם זה ה - latency?) האם עדיף לי לקנות זיכרון 512 3200 בעל "C" נמוך יחסית (2.5, 2) ושל חברה טובה או פשוט להוסיף עוד 512 2700 רגיל? [מבחינת מחיר מול ביצועים] לא מתוכנן OC והשימוש העיקרי הוא גלישה, הורדה צפיה בסרטים וצריבה ופחות במשחקים, אך מכיוון שאני שואף לעשות…
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
מה יותר עדיף בסטוק מי מגיע יותר רחוק עם OC? (סתם לידע כללי כדי להיות מעודכן בשוק ה HIGH-END במעבדים) תודה
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
COM Port Select an address and corresponding interrupt for the first serial port. Setting options: [3F8/IRQ4], [2E8/IRQ3], [3E8/IRQ4], [2F8/IRQ3], [Disabled], [Auto]. משהוא יכול להסביר את זה? -אני בכלל לא הבאנתי את כל הקטע של ה IRQ הזה. אני רואה את כל כך הרבה ולא מבין מה זה אומר מה אני אמור לעשות עם זה משהו יכול בבקשה פעם אחת ולתמיד להביר בהרחבה מה זה הדבר הזה...? נ.ב מה זה ה-POWER ON Function? לא הבאנתי כל כך מה זה... POWER ON Function This controls how the PS/2 mouse or keyboard can power on the system. Setting options: [Password], [Hot KEY], [Mouse Left], [Mouse Right], [Any KEY], [bUTTON ONLY], [Keyboard 98].
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מי יותר חזק? בדקתי בגוגל ולפי המבחנים הם די דומים 6.6 לעומת 6.5 אבל במבחן מסויים המעבד e5450 ניצח פי שתיים - passmark
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 256MB DDR במהירות 333. אני רוצה להוסיף לו עוד 256MB אבל במהירות 400. האם זה אפשרי לשלב ביניהם (או בכלל בין מהירויות שונות) ולשים את שניהם יחד?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אז ככה.. היום נדפק לי ההארדיסק הישן שלי 40GB ATA שעבר כבר שנים יותר טובות... בכל מקרה החלטתי שאם אני כבר קונה חדש צריך להתקדם גם קצת בלוח אם ובמעבד... אז ככה התקציב לא גדול מעבד חשבתי על - Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT (65W) אז ככה אני צריך לוח לא יקר מידי אבל שיהיה בו את הדברים הבאים - SATAII כמובן.. כרטיס קול יחסית על רמה סתומרת הכי איכותי שאפשר לקבל בלוח אם ולא משהו ממש מגעיל.. למשל בלוח הקודם שלי 3rda+ יש כרטיס קול סאונדסטורם יחסית על רמה.. אם קיים כיום לוח עם כרטיס קול נחמד אני אשמח לקבל המלצה.. בנוסף אני צריך כרטיס רשת טוב והרבה יציאות USB... מקווה שזה לא יצא הרבה מידי אשמח לקבל הצעות ללוח... אגב אם אפשר לקבל גם המלצות למעבדים מעט יותר …
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה יותר טוב ? החברים שלי משגעים אותי ש AGP 8 "יותר טוב זה מעלה את הביצועים" וכו' ואני אומר ש AGP 8 עוד לא התפתח . מה אתם אומרים????.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות לוח + מעבד + זיכרונות חדשים, מישהו ממליץ במיוחד על לוח טוב לAMD לOC ? יש הבדל בין לוחות NFORCE שעובדים בDUALDDR לעומת לוחות KT400 רגילים? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-