עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amitai124,

יש לחבר שלי לוח אם בשם asus m4n78 ורשום שם שיש כפתור שמשפר את המהירות של הלוח אם ואת הביצועים מישהו יודע איפה הכפתור נמצא ? זה מה שרשום "turbo key preformance boost"

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי לוח אם asus prime b350m e. האם יכול להיות שהחיבור שמצורף בתמונה יכול להגביל פיזית כרטיס מסך שתופס שלושה סלוטים? (כרגע יש לי אחד שתופס רק שניים) זה נראה שהוא יושב בדיוק מול הסלוט השלישי..בעצם..כל החיבורים יושבים בגובה הזה..כולל הsata האם זה באמת עלול להגביל,או שהכרטיסים בנויים כך שהקירור בולט קצת מהלוח וככה נוצר מרווח שזה לא יפריע? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by דניאל52,

לוח אם יכול להשפיע על FPS?? http://www.vr-zone.com/?i=4602&s=13 :-X

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  4. היי יש לי מחשב ישן עם הלוח האם הבא: Motherboard 945GC intel Lakeport GI945G כרגע יש לי סטיק אחד של זכרונות - 1 גיגה DDR2 667 איך אני יכול לדעת עד כמה זכרונות ובאיזו מהירות הוא תומך? חשבתי להוסיף עוד סטיק של גיגה, השאלה אם אפשר להוסיף יותר או סוג אחר ולא 667.. תודה (:

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  5. לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר ... קניתי מחשב חדש .. לוח אם - Gigabyte GA-7VAX מעבד - AMD ATHLON XP 2000 עכשיו אני רואה שמשחקים מתחילים להמליץ על מעבד עם 2000 ואילו שלי מספק רק 1677 ... השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות לדוגמא XP2500 או XP2800 ולשים אותם על הלוח הנוכחי במקום ה2000 ? האם בכלל אפשרי להחליף מעבדים על אותו לוח .. והאם הלוח עצמו יתאים למעבד החדש ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by froggy,

שלום לכולם החלטתי לשדרג את המעבד הנוכחי שלי: Pentium 4 630, 3000 MHz ולוח אם: Luxemburg D915GUX חשבתי לשדרג ל‏Pentium E5200, האם אני חייב להחליף לוח אם?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by miris,

היי... יש לי מחשב ישן שנקנה ב- 1998 בעל מעבד p3 550 slot1 על לוח אם של MSI מדגם ms-6156 הכולל sound onboard. לפי הSPEC באינטרנט הלוח תומך בשני סלוטים של זכרונות במהירויות 66 ו- 100 עד 512MB (אני לא בטוחה אם מדובר ב512 לכל סלוט או ב- 512 סה"כ). עד עכשיו המחשב עבד עם שני צ'יפים של 128MB כל אחד כאשר אחד מהם היה במהירות 100 והשני במהירות 133 (כי זה מה שהיה בחנות). כאשר הכנסתי במקום אחד מהציפים הישנים (וגם במקום שניהם - ניסיתי את כל הקונפיגורציות) ציפ אחר של 512 במהירות 133 נקרא רק מחצית מהזיכרות ז"א רק ~260MB. בתוספת עם אחד המציפים הישנים יש לי בסה"כ ~390MB. הוצאתי את כל הזכרונות ושמתי ציפ של 256 במהירות 133. גם במקרה זה נקרא רק מחצית מהזיכרון (ובתוספת עם אחד מהציפים הישנים …

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by ARI_ARI,

בעוד כחודש אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי ולקנות HD4870 ומסך T220 לפני כמה חודשים שידרגתי את המעבד לQ6700 ואת הזיכרון ל4GB 800MHZ והחלק הכי ישן במחשב שלי נשאר הלוח אם GA-965P-DS4 השאלה שלי היא האם יכול להיות שהלוח אם יגרום לצוואר בקבוק? או לירידת משמעותית בביצועים? או יש סיבה משמעותית אחרת שאני צריך לשדרג גם את הלוח אם? תודה.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by levran007,

אני מחפש לוח אם שיתאים לAGP ול-PCI-E באותו לוח מפני שיש לי כרטיס מסך חזק שאני לא רוצה עדיין לותר עליו {X800-XT-PE} אני מצאתי רק לוח אחד שמתאים לדרישות שלי {AGP לכרטיס הישן ושאני יחליט להשתדרג אז גם PCI-E } ... זה הלוח שמצאתי : http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm מה אתם אומרים עליו ? - ולמה לא מצויין כמה מהירות של ה PCI-E ? {בדרך כלל כתוב X16.... } אם יש לכם עוד לוחות או כל דבר מעניין להגיב אז חופשי .....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ZXY1,

מחפש לוח אם כולל כרטיס מסך מובנה כי אני כרגע לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בשלב יותר מאוחר שיצא כרטיס DX10 והייה גם במחיר יותר זול אני צריך לוח למעבד אינטל בתושבת LGA775 שיתאים למעבד זול שיש היום ולשדרג את המעבד בעתיד עכשיו ראיתי שיש כול מיני כרטיסי מסך על הלוח כמו Integrated Intel® Graphic Media Accelerator950 Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) וגם גיפורס 6200 אמרו לי שיש איזה כרטיס מסך משולב מומלץ? איזה לוח מומלץ לויסטה כולל כרטיס מסך ? ועד לאיזה רמה של משחקים תומכים הכרטיסים האלה? ( GTA 3 / 4 הם תומכים? )

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  11. Started by alsteran,

היי לכם. אני צריך לקנות מחשב חדש. זה המפרט שחשבתי עליו כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זכרון: Kingstone 1GB 667MHZ CL5 X2 צורב: LS GSA-4167B X16 דיסק קשיח: Western Digital WS1600YS 1600GB SATA2 אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. התקציב הוא בין 400-600 שקלים. תודה רבה, ארז אלסטר.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  12. Started by poopa,

אני לא מצליח למצוא באף מקום היכן לקנות לוח אם המתאים במיוחד ל?Athlon 64 3000+ יש למישהו מושג איפה אפשר ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Woland,

שלום , כמו שזה נראה היום ה 720 הוא המעבד המשתלם לרמת מחירים של מתחת ל - 800 שקל , האם יש לוח אם מומלץ למערכת המבוססת על ה - 720 שייתן אפשרות ל OC סביר , ואם אפשר גם אופציה לפתיחת הליבה הרביעית וכל זה במחיר סביר ? ( 500 - 600 ש"ח ) תודה

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by creed111,

מעוניין לשדרג את המחשב הסלוני שלי. המחשב משמש להקרנת סרטים ולמשחקים כגון pro evolution, fifa. לפני שאני מגדיר תקציב לשדרוג, רציתי לשאול האם יש היום לוחות אם שכרטיס המסך המובנה שבהם יספיק כדי להריץ את המשחקים הנ"ל (ואת המחליפים שלהם שיצאו בקרוב), או שעליי עדיין להסתמך על כרטיס מסך נפרד. במידה וניתן להסתפק בכרטיס המשולב, אשמח לשמוע המלצות על דגמים כאלו של לוחות (גם לאינטל וגם ל-AMD). *כרגע משחק ב 720*1280, אך בעתיד הקרוב ייתכן וזה יעלה גם ל 1920*1080

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by shlomibandit,

שלום , כנראה שזה נשאל מאות פעמים , אבל עדיין רוצה להיות בטוח בנוגע לכך. מתלבט בנוגע ללוח למעבד 3700X , האם הלוח GIGABYTE B450 AORUS ELITE עם עידכון ביוס יתמוך בצורה טובה במעבד ? אם אני מוותר על התאימות של pcie4 ולא יבוצע אוברקלוקינג. או שעדיף ללכת על לוח 570 ? איך הקירור סטוק של 3700 X מספיק? והאם שווה להוסיף עוד 200 שח ל 3800X? תודה לעונים

16. Started by skuki1,

שלום! לאחרונה חבר מתכנן לקנות מחשב (אולי מישהו באמת ראה) ורציתי לוודאות שבאמת הוא לוקח לוח אמ טוב (ולא יידפק כמוני) אז איך הלוח הזה למעבד amd dual core X2 (AM2): http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard האם לקחת לוח אם אחר או זה טוב מספיק?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  17. Started by haimsh,

שלום לכולם. אני מעוניין לקבל המלצה על לוח אם ל AMD AM2 X2 הלוח לא חייב להיות תומך ב SLI לא מתוכנן OC בעיקרון לוח אם אמין בלי באגים.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by avnersd,

מהן החברות המובילות ל mobos של מעבדי amd? תוכלו לעשות לי רשימה של הטובים ביותר? +גם רשימה של החברות המובילות ב RAM. תודה רבה :]

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by iakovl,

זקוק ללוח אם טוב לAMD

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by H.I.V,

הציעו לי את המחשב הבא: AMD Athlon XP 2000 Gigabyte GA - 7VA עם צ'יפסט של KT400 דבר שאני בחיים לא שמעתי עליו זיכרון 333 DDr 256 Micron כל זה ב 1400 שקל התפטטי להוציא את הכסף מהכיס ולקנות אבל בגלל שאני לא מכיר את הלוח אם הזה החלטתי להתייעץ אתכם קודם אז מה אתם חושבים על הלוח אם הזה ? ובכלל זה שווה במחיר הזה? תודה

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by lompy,

לאחרונה הלך לי הלוח האם וקניתי במקום לוח ומעבד חדש של אינטל. נשאר לי המעבד הישן amd phenom ii x4 955 ואני מתלבט מה לעשות איתו. מצד אחד חשבתי למכור אותו אבל מצד שני חשבתי אולי להתחיל לאסוף חלקים יד שניה ולבנות סביבות HTPC זול. כרגע הקושי שלי זה למצוא לוח mATX אם יציאת HDMI ושיהיה זול כמובן. הלוח הכי זול שמצאתי זה http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-990FXA-UD3u לוח משומש מפלונטר שתכלס הוא אחלה לוח שגם מתאים למעבדים יותר מתקדמים אבל הוא לוח ATX שלא יכנס למארז קטן וגם אין לא יציאת HDMI, ככה שצריך גם כרטיס מסך. גם בגיזרת המשומשים לא הצלחתי למצוא משהו שיתאים. למשהו יש המלצה ללוח זול שעונה על הדרישות ? האם כל ההתעסקות הזאת בכלל כדאית או שעדיףי לי למכור אותו וזהו?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by ofer40,

היי לצערי הלוח אם שרציתי עלה משמעותית ועכשיו אני צריך המלצה ללוח אם טוב עד 500 שקל. אני לא צריך SLI אבל אני רוצה צ'יפסט איכותי ושיהיו יציאות סאונד דיגיטליות ו HD AUDIO. מה דעתכם למשל על הלוח הזה? http://skypc.co.il/pl_product~38415~10~0.htm אני יודע שהוא קצת ישן אבל יש בו מה שאני צריך.

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  23. רציתי לשאול על איזה לוח אם אתם ממליצים ל AMD64 ואם יש באמת הבדל בין VIA לNFORCE3 ? בנתיים EPOX EP-8HDA3+ (K8T800) - ATX נראה לי מצויין . (אני מחפש לוח עם כל הפיצרים החדשים וכרטיס קול משובח). במקור חשבתי לקנות XP 2500 עם לוח NVIDIA2 ULTRA 400 , אבל חשיבה לגבי שדרוג עתידי גרמה לי לפזול ל64 ולהוסיף 700 שקל לתקציב , השאלה האם זה כדאי ?

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by gizunt,

אני רוצה לעבור לAMD אבל לא מצליח למצוא לוח אם שהתגובות עליו רק חיוביות. תמיד משהו בלוחות של AMD שאני קראתי לפחות דפוק. האם משהו יכול להמליץ לי על לוח אם אמין שיכול לעבוד עם הלוח הנ"ל . תודה.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by blurback,

שלום חברה אני חדש כאן! אני בונה מפרט שכולל C2D E6600 ומחפש לוח אם תואם עד800 שח שתהיה אפשרות ל OC טוב הרי זה מה שכל כך טוב בC2D עד כה מצאתי את ה ASUS P5ND2-SLI שעובד על 1K FSB אבל באתר של ASUS לא רשום שהוא תומך ב C2D... תודה לכם!

• 11 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.