עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yami-mami,

ברשותי לוח אם MSI MS-7125 CHIPSET NFORCE4 מעבד AMD ATHLON 64 3200 וזיכרון 256X2 DDR 400 CL 2.5 של חברת CEON היושבים על סלוטים 1 ו2. החלטתי להרחיב את הזיכרון ל 1 גיגה, ולכן קניתי כרטיסי זיכרון שלמיטב ידיעתי היו אמורים לעבוד בהתאמה עם הקודמים. מסוג : 2X GAIL PC 3200 DDR 400 CL 2.5 חיברתי אותם לסלוטים 3 ו 4 כמובן. המצב הוא שכרגע המחשב עובד ומזהה 1024 מגה, אך "נופל" או נתקע כל מספר דקות לערך. הרצתי את התוכנה MEMCHECK אך ללא תוצאות, מבחינתה הכל תקין. (מפגרת). מה אתם ממליצים לעשות, האם כדי להחזיר את הזכרונות ולקחת אחרים מסוג שונה אולי ? כל קונפיגורציה שונה תתקבל בברכה. יש לציין שלוח האם תומך בזכרון DDR עד מהירות 400 HZ. מצורפת תמונה של תוכנה לבדיקת לוח האם שהרצתי על ה…

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by yoni321,

המחשב של חבר שלי קרס נהיה לו מסך כחול שאומר שזה קשור לביוס שצריך לעדכן אותו העניין שהוא לא מצליח למצוא ניסיתי לחפש וגם לא מצאתי. chipest: intel : i865p/pe/g/i848p bios: phoenix Technologies ltd version: 1.9 העדכון האחרון נעשה ב 7/30/03 אשמח אם תעזרו

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by eddie_b,

לאיזה מעבד ניתן להשוות את ה-AMD לפנטיום?

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  4. Started by Inzagi,

שלום אני מתלבט בין שני הלוחות שכתובים בכותרת לבין לוחות P45 שהם P5Q וP5Q-PRO. אני לא עושה CF (וגם לא מתכנן), וגם לא OC. המערכת: Q9300 CORSAIR 2GB DDRII 800 ATI RADEON 4870 WD 3200AAKS יש לי גם שתי שאלות: אני אשתמש בכונן 3.5", באתר של אסוס לא מופיע חיבור כזה בלוח P5QL-E. יש דרך אחרת לחבר את הכונן? חיבור PCI למשל? מה שמוביל אותי לשאלה השנייה: למה משמשים חיבורי PCI X1 וX4 בלוח?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  5. ממליץ לעדכן, יש תמיכה במעבדי אינטל מסדרת E החדשים בטכנולוגיית 45 ננומטר. לפני העדכון, כיילו את הBIOS להגדרות ברירת המחדל, הורידו את התוכנה @BIOS מאתר GIGABYTE , התקינו את התוכנה. סגרו אל כל היישומים הפתוחים ברקע במחשב (זה כולל אנטיוירוס, תוכנות מסרים, חלונות אינטרנט וכו') פתחו את התוכנה @BIOS . לפני העדכון, שמרו את קובץ הBIOS הנוכחי שלכם (Save Currect Bios) - למקרה שתרצו לחזור אחורה. כדי להתחיל את העדכון, בחרו ב Update BIOS From File. נווטו אל קובץ הBIOS שהורדתם (הורדה למטה) ולחצו OK. אל תגעו בכלום במשך העדכון ותקוו שהכל יעבור בהצלחה. כנראה שתוכנת הRECOVERY המובנת תציל את הלוח במקרה שהעדכון נכשל. (אבל לא לסמוך עליה יותר מדי) הורדות: - קובץ הBIOS (גרסת F8) של GA-P35-DS3L…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  6. מה זה multi-graphics technology בלוח-אם של gigbyte מה הוא זה עושה ? בשביל מה צריך אתה זה ? וכל דבר שתוכלו להסביר לי זה

7. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לדעת למה אומרים שלא מומלץ להשתמש בחצאי מכפלות בAMD (או בכלל)?

8. Started by idan a,

שלום רב, רציתי לדעת בבקשה שלושה הבדלים בין זכרון ה- Ram לזכרון ה- Rom? נתנו לי את זה כשאלה במכללה, תודה. ועוד שאלה אם תוכלו לעזור, מהו bit ומהו byte? תודה רבה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 35.5k צפיות
  9. Started by ניבר,

היי, בלוח אם יש 2 סלוטים, על כל סלוט מותקן כרטיס זיכרון "קינגסטון" מסוג: KVR800D2N6/1G רציתי להגדיל זיכרון RAM במחשב מ-2G ל-4G: הוצאתי את 2 הכרטיסים הקיימים ושמתי במקומם 2 כרטיסי זיכרון "קינגסטון" מסוג: KVR800D2N6/2G להפתעתי כשהדלקתי את המחשב הוא לא עלה. המסך שחור. עכבר ומקלדת לא מגיבים. שאלות: 1. אולי תוכלו להסביר לי מה לא עשיתי טוב? 2 האם יש דרך לבדוק אם הזיכרונות שקניתי תקינים? תודה רבה! מצרף 2 תמונות : 1. כרטיסים ישנים. 2. כרטיסים חדשים. הכרטיסים נקנו באיביי אצל מוכר מומלץ. לוח אם ( ASUSTeK, P5KPL-CM ) תומך בזיכרון באופן הבא : DDR2, עד 4G, מהירות:667 / 800 /1066(o.c).

10. Started by lmlm,

;D לביקורת: http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2889

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  11. ערכת השבבים העונה לשם Creator TRX40 מופיעה באתר הרשמי של חברת MSI ומאמתת את הדיווחים ששמענו בעבר - אך נראה כי שינוי המיתוג הזה יביא איתו גם שינוי בתאימות לאחור בדור ה-Threadripper 3000, למרות שאין שינוי בתושבת הפיזית לכתבה

12. Started by m0tek,

אוקיי חברה..לאור הנסיבות הללו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=7752 אני חושב שהלוח אם שלי נדפק.. אני צריך עזרה בלקנות חדש..אני צריך משהו פצצתי כזה..אם יש למישהו הצעות...חופשי תנו לי אני צריך משהו שיהיה חובה עם.. Lan Onboard. 4 Usb 2 Front Usb UDMA 100 Rdram Supported P4 Supported Holla at me =)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by adirnasri,

מה זה אומר? אני עוד לא הבנתי כול כך תודה מראש אדיר

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  14. Started by mx69,

המפרט שלי הוא: a64 3200 msi k8n neo platinum a-data pc4000 r9800pro wd 80gb 7200rpm 8m s-ata כמה אני אמור לקבל ב pcmark4 ומה התוכנה הזאת בודקת בעיקר?

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  15. שבוע טוב לכולם . הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה , קצת הלכתי לאיבוד עם הדורות החדשים של המעבדים ... המחשב שלי נהרס , ואני צריך שילוש . התקציב הוא עד 800 . הוא יחובר למסך FHD , ואני ארצה יכולות HD מושלמות . אני לא גיימר , רק שיריץ HD כמו שצריך . ראיתי שלאינטל יש מעבד כולל מאיץ גרפי , שווה לשקול שילוש מבוסס מעבד כזה ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי מחשב ישן עם מעבד AMD 3200 ואני רוצה לשדג אותו,הלוח אם שהיה לי בו נשרף ואיתו גם הכרטיס מסך(7800GT) עכשיו יש לי כרטיס מעפן 6200 גיפורס. המטרה תהיה לניגון סרטי 720P(בצורה חלקה) ומשחקים ממש ממש פשוטים. האם אפשר למצוא משהו בתקציב הזה? אפילו לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ו1 GB זיכרון יספיקו. לא ניתן לחרוג מהתקציב לדעתי.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by UdiDani,

שלום לכולם! כהמשך ישיר לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171183.0, שהחלטתי כבר על מפרט, נוצרה בעייה בנושא המעבד. האדם שהמחשב מיועד עבורו לא מעוניין לבצע OC לPentium D-805, ולכן הוא מעוניין לקחת מעבד מתקדם יותר. שאלתי היא- איזה מעבד כדי לקחת בחריגה של כ200 שח מקסימום, שיהיה טוב למשחקים ללא OC (לפחות טוב כמו ה3200 athlon ). בתודה, אודי.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  18. יש לי לוח אם D850MV איך אני יודע אם הוא תומך בRAID והאים כל דיסק קשיח תומך בRAID. תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by ariebel,

התחרות של AMD מול INTEL מסתכמת בערך כך, AMD מול INTEL באותן מהירויות שעון, AMD מנצחת בפער לא קטן בהתחשב שהמעבדים שלה יותר זולים. אבל אין היום מעבדים כאלה! המעבד הכי מהיר שהוציא AMD עד כה אם אני לא טועה הוא במהירות שעון של 2200MHZ, נכון שהוא עדיין משתלם על INTEL ולפעמים אף טוב יותר, אבל למה פשוט לא לעשות מעבד של 3GHZ ולגמור את הסיפור ולהשאיר את INTEL מאחור? סתם משהו שתהיתי מעניין מה אתם חושבים או יודעים

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by Astrix-D,

שלום! אז ככה אני מתכנן OC,ואני רוצה לדעת איזה זיכרון יגיע יותר רחוק,זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2413 או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188 ד"א המפרט הוא E6420 ו965P-DS3

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by aviad_18,

האחד: GSKILL PC3200 400 MHZ 2.5-3-3-6 עם מפזר חום אלומיניום: מחיר - 640 ש"ח בנועה לינק: http://www.gskill.com/en/f1-3200phu2-zx.html השני: GSKILL PC3200 400 MHZ 2.5-3-3-6 ללא מפזר חום מאלומיניום מחיר: 560 ש"ח בנועה לינק: http://www.gskill.com/en/f1-3200phu2-ns.html השלישי: PQI PC3200 400 MHZ עם מפזר חום מאלומיניום מחיר: 610 ש"ח בנועה לינק:http://www.pqimemory.com/spec.asp?link=/dc/PQI3200-1024DBH.htm והשאלות: איזה מהם עדיף לי? ומה בנוגע ליכולות OC? חיפשתי סקירות אבל רובן בנוגע לקיטים של 2GB ואני מעוניין בקיט של 1GB. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  22. יש פה שני מעבדים: Intel Pentium IV 2.4C Ghz HT 512K 800Mhz AMD Athlon XP 2500+ Barton 512K 333Mhz קרוב משפחה קונה בקרוב מחשב חדש אז הבאתי לו כמה מפרטים הוא כבר שוכנע שAMD יותר טוב רק הוא צריך הסבר מה ההבדל בן ה800Mhz במעבד של אינטל לבין 333Mhz של AMD. לא הצלחתי להסביר לו תעזרו לי לשכנע אותו אני לא רוצה שהוא יקנה INTEL וסתם יזרוק עוד 600 שקל תודה לעוזרים :-\

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. שלום ,קניתי מחשב עם לוח אם : FOXCONN S741 ( בחוברת הדלה רשום:'WINFAST K7S741MG ,דרך אגב נכנסתי לאתר FOXCONN ולא הצלחתי לאתר את הלוח ), ואני מבקש לעזור לי למצא עבורו תוכנה שאוכל לראות את טמפ המעבד,(בביוס הטמפרטורה נעה,בין 50 ל53 מעלות,ללא כול מאמץ, ניסיתי עם תוכנת SPEEDFAN והיא מראה כמה נקודות של טמפטטורות,ואני לא בטוח איזו שייכת למעבד, תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. אני משדרג את המחשב שלי לפנטיום 4 2.6 Ghz 800 Mhz ואני צריך לבחור בין שתי הלוחות אם הבאים NEO2-S 865PE של MSI או ?ROCKLAKE 865PE של INTEL הטכנאי אמר לי שעדיף לקחת את הלוח אם של אינטל בגלל שהלוח של MSI נשרף אחרי כשנתיים ויש לו כמה שרופים כאלה זה נכון?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by ofer40,

היי הזמנתי מחשב שמבוסס על מעבד AMD בסוקט 754 ורציתי לדעת אם עשיתי נכון שבחרתי את הלוח הזה: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo_Platinum&class=mb אם יש לכם הצעות ללוח טוב יותר במחיר הזה אשמח לדעת ואשנה את ההזמנה. תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.