עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לקחנו לסיבוב את אחת הבחירות השפויות והמאופקות ביותר בעולם של תושבת ה-LGA1200 וערכת השבבים Z490 לכתבה

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by asili,

יש לי שאלה היה לי לוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ובמקומו קניתי לוח של גיגהבייט 7VTHX+ עכשיו אני אמור לקבל את אותו לוח תקין שאלתי היא האם כדאי להחליף בין הלוחות או שכבר כדאי להשאר עם הגיגהבייט? חשוב לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ושיש לי דיסק שתומך ב ATA133

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by asaf999,

שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב... זה המפרט AMD athlon 4800 dual core 1G samsung cl3 X2 S-ATA - 74 GIG 10K RPM 8MB Raptor S-ATA 2 - 200 gig 7200 rpm 8MB DVdRW SONY D23A x 16 DUAL LAYER GeForce FX7800GTX EXTREME 512mb 2Xdvi 8 ch ob lan 1 g (ob) aerocool aeroengine silver samsung lcd - 730bf 4ms 17" magic bri שאלתי היא איזה לוח אם טוב אני יכול לקנות בשבילו.... (בלי הגבלת תקציב) עדיף בלי SLI....

• 8 תגובות
    • 543 צפיות
  4. אני לא מבין איך אפשר לעשות את זה, קראתי בפורומים ולא הבנתי... יש חנויות שמציעות מעבד נגיד במהירות 1333 לוח אם עם FSB של 1066 וזיכרון עם 667 , איך זה יעבוד? כולם יעבדו במהירות 667? ראיתי שני פרמטרים אחד של המעבד ואחד של הזיכרון... נגיד מעבד 1333 ולוח אם תומך במעבד 1333 ואותו לוח אם גם תומך ב DDR2 של 533\667\800\1066 אז מה זה אומר? והאם אפשר לעשות שהמעבד יהיה 1066 והFSB של הלוח אם 1066 והזיכרון גם 1066 ?! זה לא טוב? בבקשה הסבר כי אני לא מבין איך אפשר לעבוד עם שתי( או שלוש) מהירויות שונות... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. מותג ה-ProArt היוקרתי של אסוס מגיע אל עולם לוחות האם עם דגם אלגנטי מאוד - כיצד מרגיש מוצר בתחום שנועד להקסים את היוצרים והעורכים? תשובה בפנים לכתבה

6. Started by Basic,

שלום לכולם הודעתי השניה בפורום בהודעה זו ביקשתי (התחננתי ) לייעוץ לפני רכישת מחשב נייד : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=66589 (צירפתי את הלינק ע"מ שתוכלו להתרשם משאלת המעבד, אל מול שאר המפרט הנדרש, מקווה שזה בסדר) הבעיה היא שאינני סגור בנושא המעבד. הבנתי שלמעבד AMD Athlon XP-M 2500 יש זכרון מטמון של 512K לעומת זכרון מטמון של 256K למעבד AMD Athlon XP-M 2400. השאלה היא עד כמה ההבדל הזה חשוב, והאם כדאי להתעקש עליו, והאם ההבדל גול זכרון המטמון הוא ההבדל היחידי בין המעבדים ? תודה רבה וחג שמח !

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yoram_gini,

היי האם זה אפשרי לקחת לאפטופ מבוסס אינטל דור 5, לנתק לו את המעבד, ולשים במקומו xeon E5 (וי3) ? אני לא מדבר כרגע על חשמל או על קירור שאפשר למצוא פתרונות יצירתיים. אני מדבר על היכולת של הווינדואוס לעלות ולעבוד. אני מאמין שיהיו בעיות bios או תאימות כלשהן, אבל לא מצאתי על זה חומר רישמי שיתן לי תשובה ברורה בעניין. אני רוצה לקנות באיביי את המעבד הזה ולהתקין אותו על מחשב נייד שאקנה במיוחד בשביל המטרה הזו. אשמח לארות בנושא. תודה ! ד"א לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לפורום מחשבים ניידים או לפורום מודינג... זה נוגע בכל הנושאים...

8. היא מתאימה למעבד הזה? או להתקין את ה-XP הרגיל?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי במחשב שני זיכרונות 256 כל אחד במהירות של 266 MHZ (DDR אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להשאיר מהמחשב הישן רק את הזיכרון ^ השאלה היא: אם הזיכרונות יעבדו במחשב החדש (ולא יהיו שום בעיות) * יש לי את התוכנה EVEREST אם אתם צריכים שאני יגיד לכם משהו ספציפי

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. יצרנית השבבים הגדולה תלך בדרכה של AMD ותציע מעבדים שולחניים גם ללא יחידות עיבוד גראפי מובנות - אם כי המחיר נותר בגדר תעלומה בשלב זה לכתבה

11. אינטל מכריזה באופן רשמי על דגמי Core בדור ה-11 למחשבים שולחניים עם שם הקוד Rocket Lake S - דור חדש של מעבדים שמבטיח לקחת את כתר ביצועי הגיימינג. כל הפרטים בפניםלכתבה

12. Started by biodome,

המעבד בידי.. וגם הזכרונות Mushkin 8GBx2 DDR3 Blackline 2133mhz OC אם אעשה כנראה יהיה לאזור ה-4.2-4.5 על אוויר, לא מתכוון להשתגע. כונן קשיח SSD Samsung 840 Pro איזה לוח כדאי לקחת עד 800 שח ככה? משהו אמין.. למשל נתקלתי בסדרת TUF של אסוס, לוח כמו ה-GRYPHON ב-840 שח שהוא מיקרו. צריך שתי יציאות מסך דיגיטליות לשני מסכים. אין לי צורך ב-SLI או צלצולים, רק USB3, SATA3 ושאר הסטנדרט. כרטיס מסך יתכן ואסתפק במובנה במעבד, מקסימום אחד פשוט. כמו כן אני צריך המלצה לגוף קירור עד 200 שח, מה הולך בימינו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by OC,

אני צריך לוח שמפאשר גם OC וגם מתאים לכרטיס שלי ATI RADEON 9800 PRO

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by zbrand,

יש לי פנטיום 3 800 MHZ על לוח ASUS מסוג CUV4X . אני רוצה לשדרג את המעבד למקסימום שהלוח תומך בו . אני לא מוצא האתר ASUS את הפרטים על הלוח הזה . אולי מישהוא יודע איזה מעבד מקסימלי אני יכול לשים על הלוח הזה ??? תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  15. Started by ifs2003,

מישהו יודע מנסיון האם על לוח ASUS P5W DH Deluxe ניתן להרכיב את גופי הקירור הגדולים כדוגמת Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ? פשוט הגוף קירור הזה כולל מאורר 120mm וזה מדאיג אותי האם הו יכנס שם או לא.

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  16. Started by WinInc.dll,

אפשר הסבר בבקשה על הלוח ומה הוא שווה בכללי אני מדבר על דגמים של ASUS(שתומכים בטכנולוגיה הזו DUAL CHENNLE ) אני רוצה לדעת כי אני הולך להחליף את הלוח שלי אז אני רוצה חוות דעת עליו? א.אם הוא חזק מלוח רגיל ומעלה את מערכת ההפעלה מהר מאוד ? ב.אם הוא לוח חזק למשחקים(משחקים כבדים)? ג.אם יש בו ארבעה סלוטים פנויים של זיכרון ד.אם הוא טוען לזיכרון תוכנות בצורה מהירה(כמו בפוטושופ)? ה.כמה הוא יכול לעלות לי? תודה לכול העוזרים באמת תודה :)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם חדש שקיבלתי של גיגה בייט GA-8IG1000G חיפשתי ביקורות אבל לא מצאתי! מישהו מכיא איזו ביקורת על הלוח ! אשמח אם ישאיר לינק! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  18. Started by tom57,

כתוב שם כזה דבר PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x1 slot 2 x PCI slots

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by bneli,

יש לי פה את הלוח הישן שלי ויש שם פנטיום 4 2.8GH אז חשבתי לנסות לחפש לו מעבד pentium d משומש שאולי קצת יחזק אותו אפשרי? או שכדאי לחפש פשוט מעבד פנטיום 4 עם תדר יותר גבוה?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by TermiNal,

אז ככה.. היום נדפק לי ההארדיסק הישן שלי 40GB ATA שעבר כבר שנים יותר טובות... בכל מקרה החלטתי שאם אני כבר קונה חדש צריך להתקדם גם קצת בלוח אם ובמעבד... אז ככה התקציב לא גדול מעבד חשבתי על - Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT (65W) אז ככה אני צריך לוח לא יקר מידי אבל שיהיה בו את הדברים הבאים - SATAII כמובן.. כרטיס קול יחסית על רמה סתומרת הכי איכותי שאפשר לקבל בלוח אם ולא משהו ממש מגעיל.. למשל בלוח הקודם שלי 3rda+ יש כרטיס קול סאונדסטורם יחסית על רמה.. אם קיים כיום לוח עם כרטיס קול נחמד אני אשמח לקבל המלצה.. בנוסף אני צריך כרטיס רשת טוב והרבה יציאות USB... מקווה שזה לא יצא הרבה מידי אשמח לקבל הצעות ללוח... אגב אם אפשר לקבל גם המלצות למעבדים מעט יותר …

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  21. השימוש מחשב ביתי , מעבד AMD 4200 הלוח אם שרציתי לקנות GA-M55PLUS-S3G לא נמכר באתר ממנו אני קונה (LAMIR) יש שם את: GA-M55S-3S וגם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E GIGA LAN 3Y וגם GIGABYTE GA-MA69G-S3H AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E V+L+A m-ATX 3Y וגם ASUS M2A-VM HDMI AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+HDMI+GIGA LAN m-ATX 3Y מ ה לקנות במקום? חשוב לי שיהיה כרטיס מסך וקול מובנים על לוח האם ושידוע לכם שהם טובים. תודה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2007 בשעה 00:58:40 please////////////////

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  22. Started by Asafmaruani,

המעבד שלי מסוג 2.4 גיגה אינטל עובד ב- 533 מגה הלוח אם שלי הלך. מצאתי לוח שתומך ב- 400 מגה. איך זה ישפיע על המהירות והאם מותר לי להשתמש בו? האם זה יאיט את מהירות המעבד (לכמה) או על מה זה עוד יכול להשפיע? יש לי4 זיכרונות במהירות של 800 מגה.

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  23. Started by idanoosh10,

איזה לוח אם עדיף? אני יכול להשיג את שניהם במחיר די דומה.. ואני מתכנן OC למעבד.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

https://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8213&PcatID=217&PlH=2 ;D

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  25. בוודאי שלא מדובר על מקור התמונה: http://www.ocworkbench.com/2005/computex2005/day1/p3.htm SLI אלא על הטכנולוגיה המתחרה של ATI ניתן לראות שמדובר בשני מעבדי מערכת, סידור פני הלוח שונה לחלוטין מזה של דגם ה NF4 של DFI. מקור: http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2431&p=7 הערה: תערוכות מחשבים, ים בחדשות, נחמד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.