עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Jack_g,

תשמעו יש לי מערכת דיי טובה תבדקו במפרט שלי. כמו שכולם וידעים כבר מערכות אינטל הרבה יותר טובות לאוברקלוק. אז השאלה שלי האם לא כדי להחליף נגיד למעבד של אינטל 2GHZ ו לוח אם שבאס שלו 333 ולעשות אוברקלוק גדול למעבד. הרי אני יגיעה לביצועים יותר גבוהים לא??? אם כן תגידו איזה לוחות מומלץ לקחת לאינטל שהם 333 ויש להם FEATURES די טובים כמו למשל RAID כ.קןל שישה ערוצים וUSB2 כי אלו הדברים שיש לי כרגע בלוח הנוכחי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by מישהו,

לפי Everst ה System Memory שלי הוא 512 MB DDR SDRAM המחשב שלי נתקע לא מעט /= מה לעשות? להוסיף עוד זיכרון או לקנות זיכרון יותר טוב? או אולי בכלל עדיף לי להחליף מעבד? יש לי פנטיום 4 2666 MHz (לפי מה שהבנתי הבעייה היא בד"כ בזיכרון =/) למקרה שיש קשר ללוח אם (לא מבין בזה P: ) Motherboard Properties: Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 426…

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  3. יש לי לוח אם P35 תומך DDR2 (ב-4 סלוטים , עד 8GB זיכרון-2 ערוצים כפולים) וDDR3 (ב-2 סלוטים, עד 4 GB זיכרון-ערוץ כפול אחד). יש לי 4 סטיקים של 1GB זיכרון של OCZ כולל לוחות קירור(800 MHZ ו CL 5-5-5-15) והם בשני זוגות של קיטים (שני קיטים של שניים) כל המערכת שלי נקנת באייבורי לפני שנתיים.(בלי הערות על כמה שהם גרועים-זה לא רלוונטי לדיון ולא מעניין אותי) אחד מהסטיקים התקלקל. אייבורי הציעו לי(כדי לחסוך להם, לי או לא יודע מה) להחליף לי את הקיט שהחזרתי להם(הייתי מחוייב להחזיר להם את הקיט כולו, ולא רק את הסטיק היחיד) בקיט 4GB זיכרון (שני סטיקים של שתיים) של DDR 3 עם 1333MHZ של חברת GEIL או CEON (ה-CL היה סביר, אבל אני לא זוכר בידיוק) כל מה שהם הציעו היה מרמת value ולא יותר, כמובן ללא…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום יש לי כרגע מחשב P3 1000 במארז של GATEWAY עם ספק מאוד רציני [500W] לוח האם הוא אינטל איסטון. האם יש מניעה להשתמש במארז ובספק הנוכחי עם לוח האם, המעבד והזכרונות החדשים? לגבי המארז - אני כמעט בטוח שכן, מדובר במארז שתומך בתקן הATX וכך גם הלוח החדש, אבל לגבי הספק אני לא בטוח. מה צריך לבדוק כדי לוודא תמיכה? הלוח המיועד הוא ASRock 939Dual-Sata2. בתודה מראש רון.

• 15 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by shimshon58,

ברצוני להתקין לוח במקום לוח ששבק ללוח זהה או דומה מבלי שאצרך לשנות/להוסיף רכיבים הלוח ששבק:ASROCK P4 COMBO http://www.asrock.com/product/P4%20Combo.htm המעבד הוא: 1M 3.00 800 LGA775 P4 אגב, איך אפשר לדעת מספרו של מעבד (5XX ) ללא תוכנית בדיקה.

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  6. Started by pho,

זה סיפור רציני?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  7. היי חבר'ה. אני בעליו הגאה של לוח Epox 8rda3+ שכנראה נפטר שלשום בלילה. הדיאגנוזה עוד לא סופית. במידה וזה המצב יש לי בעיה: מבחינה כלכלית אני עוד לא יכול להרשות לעצמי שדרוג של כל המחשב ואני אאלץ למצוא לוח שיחליף אותו. שאר המפרט כרגע: AMD Athlon XP1600 1280MB DDR כרטיס מסך ATI Radeon 9600Pro (על AGP) HD מחוברים ב-IDE. לוח אם כזה מוצלח מת. זה מבאס. אני צריך המלצה ל"לוח מעבר". אני מתאר לעצמי שאין סיכוי גדול למצוא את אותו לוח או אחד דומה לו בגלל שהם די ישנים. מצד שני, אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אחד היסטרי. האם כדאי לנסות יד שניה? יש לכם עצות ללוחות אחרים? אשמח לכל עזרה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by oz25,

היי כרגע יש לי מחשב דיי ישן עם מעבד Quad Core ואני רוצה להחליף רק את המעבד ל-I3, האם יש הבדלים משמעותיים בין המעבדים ? האיטיות של המעבד הנוכחי שלי דיי מעצבנת, והרעש שהמעבד עושה מטמטמת לי ת'מוח. כמו כן אם אחליף רק את המעבד כל הדאטה ששמור לי במחשב לא ימחק נכון ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Ron1999,

שלום לכולם אחיי היקרים אני צריך להחליף מחשב, כעת יש לי PIII ישן עם מעבד 1GHZ חמוד ונעים וחצי ג'יגה של RAM משובח אבל צריך להתקדם - אני מעונין להחליף את המחשב - אבל לשמור את המארז האם זה אפשרי? מדובר במחשב-מותג של GATEWAY ולא בא לי להחליף מארז אלא רק את לוח האם, הזכרון והמעבד... האם הדבר אפשרי? אני מעדיף AMD,אבל אם לא תהיה ברירה גם אינטל תבוא בחשבון... אה ויש ענין נוסף - כרטיס המסך שלי, ATI 9700PRO, לא בא לי להחליף אותו, אז הלוח צריך לעבוד גם עם AGP האם יש כזה לוח בנמצא? אשמח לקבל דיעות \ המלצות רון.

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  10. Started by AlterEgo,

אז ככה... יש לי כעיקרון: AMD Athlon XP 2600+ 1.9GHz לא מזמן הוספתי למחשב כרטיס מסך: 6600GT - AGP ושמתי 2 סטיקים של 512 ראם (בעבר היה לי שני סטיקים של 256)... - DDR400 עכשיו, אני שוקל להחליף גם את המעבד - יש לי תקציב של 800 ש"ח. מה המעבד הכי טוב למשחקים(!!!) בתקציב הזה, והאם באמת יהיה הבדל משמעותי בביצוע ששוה את הכסף?.. נ.ב - עלתה עוד דילמה... יש לי לוח אם די ישן עם סוקט כנראה ישן (Socket A)... אז האם כדאי לי בתקציב הזה לקנות פשוט לוח אם + מעבד? או שמא להשקיע הכל במעבד (השאלה היא אם יש אחד טוב לסוקט הזה)..? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by manga05,

שלום, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות כשרוצים להעביר מעבד מתוך מחשב אחד לשני בשני המחשבים היה מחובר מעבד עד עכשיו, אני זורק את המעבד של המחשב הישן, ושם בתוכו את המעבד של המחשב השני האם קשה להוציא את המעבד מהמחשב השני? האם קשה להכניס למחשב מעבד ? שימו לב שלא מדובר ברכיבים חדשים, שני המחשבים מתפקדים כבר 3 שנים אז אם המשחה כבר נדבקה או מרוב החום המעבד נדבק ללוח אם - זה ייתכן?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by 47,

לחבר שלי יש 5500 שקל להחלפת שילוש+כרטיס מסך+DVDROM. הוא החליט(לפי עצתי) לחכות לדור החדש של כ.מ אז יוצא 3200 שקל על השילוש. אז אני הצאתי: Intel P4 2.4GHZ C............................................................................1000NIS Chaintech 9CJS Zenith 875P.............................................................1300NIS Geil Golden Dragon series 256mg 400mhz......X2...............................................................800NIS 3100NIS~ האם כדי לחכות לדור הבא של המעבדים או לקנות עכשיו? הצעות לשיפור?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לאחר המתנה ארוכה מציגה AMD באופן רשמי את סדרת מעבדי Ryzen 7000 אשר טוענת לכתר הביצועים - כל הפרטים כאןלכתבה

14. Started by WarMachine,

יש לי את הלוח אם והוא עושה בעיות עם ה AGP X4 ובקיצור אולי כל המבחנים אומרים שזה לוח מצויין אבל יש לי אותו ויש לי רק בעיות איתו ויש לי פה כמה טריידים שיסבירו לכם והקיצר הלוח הזה ממש ממש לא מומלץ ואם כבר ללכת על לוח מסדרת VIA KT333 אז לך על הלוח של ABIT http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=6&threadid=14437 http://www.community.tomshardware.com/community/showflat.pl?Cat=&Board=comp_mainboards&Number=381194&page=0&view=collapsed&sb=5 http://www.amdmb.com/vb/showthread.php?s=f372bd9a8e5dc4442fb12fc94059afa3&threadid=128762&perpage=15&pagenumber=1

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. לסידרה הזאת יש נטייה ברורה להישרף לאחר תקופה של כשנה פעילות (לאו דווקא אינטנסיבית, סתם עבודה במחשב PC בייתי) Gigabyte 8s655FX / FXL לא מומלץ, מניסיון ! הסימפטומים המוכרים הם : א. לוח נדלק אך לא ממשיך לתהליך ה boot, ניסיון לעשות clear לביוס לא עוזר. ב. לוח נדלק ונכבה בתדירות של אחת לשנייה, כמובן שגם כאן לא מתבצע שום תהליך boot.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  16. שוק המעבדים ממשיך להתחמם בקצב שיא: AMD מכריזה על הורדת מחירים של מעבדים מתומני ליבות מסויימים בכדי לספק לאינטל אתגר עוצמתי ביותר לכתבה

17. Started by eladbu,

ידוע לי שיש איזה קומבינה להכנס לאדוונס ביוס עם הקשת אלט משהו או צרוף אחר לוח של גיגהבייט

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  18. Started by dvirf1,

קודם כל נתחיל בקצת מידע על המחשב שלי, מהמסך השחור הראשון העולה כאשר מדליקים אותו: -12/25/2003 For Intel Genuine Processor 2.80C GHz(200X14.0) -Hyper-Threading Technology CPU Detected (Hyper Threading Technology Enabled) -Memory Frequency: 400MHz for PC3200 DDR Memory FSB:800MHz (Dual Channel Mode Enbled) -CPU Temp: 44C/111F CPU Fan: 0 RPM -System Temp: 33C/91F Chassis Fan: 0 RPM - POWER Fan: ~(3245-3308) ----------------------------------------------------------------- שמתי לב שבביוס, תחת התפריט: POWER BIOS Features קיימת האפשרות: CPU CLOCK/SPEED {[200MHz/2.80GHz]} ואני יכול לקבוע את ה MHZ, כאשר הערך המינימלי הוא 100 והמקסימלי הוא 350 ---------------…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by penny1,

אני לא בטוח שזה המקום לפרסם את השאלה הזאת ...אבל ננסה.... אני משתמש ממוצע (משחקים יחסית חדשים+שיתוף קבצים+רואה סרטים+תכונות כמו WORD ו SPSS) בעל תקציב ממוצע לשדרוג (3500 ש"ח) וברצוני לשדרג את המחשב כעת, לפני ששנת הלימודים הבאה תבוא האם באמת כדי לחכות חצי שנה עד שיוזילו את מחרי הקונרו?! האם כדי כדי לקנות כיום E6300 שעומד איכשהו בתקציב שלי(אולי עם הרחבת התקציב ל קנות את E6400) או שמא כדי לקנות + pentium d 915\ athlon 64 X2 3800 ולהשקיע יותר בזיכרון וכרטיס המסך

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  20. שלום. אני משתמש רגוע יחסית (רשת, וורד, סרטים, מוזיקה), אבל שונא lag (איטיות בכלל). מפרט המחשב שלי מצוי מימין, אבל אציין שאני משתמש ב Celeron G530 (דו ליבתי), ובליבה הגפרית המובנית בו, ואני מבסוט. עם זאת, אני משתמש בכונן SSD Sata 3 מהיר (550MBPS R/W). השאלה שלי היא כזאת: מכיוון שכרגע יש לי נטבוק (עם Atom, אין לי מילה אחרת מלתאר אותו מאשר - מאעפן!) בנוסף לשולחני - דבר שדי מעצבן אותי - עניין אותי לדעת האם לדעתכם כדאי לחכות ל Surface של מייקרוסופט כתחליף ראוי גם לשולחני וגם לנטבוק. אני סטודנט, ובשיעורים אני לרוב על וורד. אך תמיד (תמיד!) גם גולש בצד לאתרים אחרים. כאשר אני מגיע לבית, אני אך ורק על השולחני, וגם שם - בעיקר ברשת. אז שקלתי לרכוש Chrombook החדש, ובסוף ירדתי מה…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. שלום וברכה! היום הרכבתי את המחשב החדש ונשאר לי רק להרכיב תדיסק קשיח ואת הצורב.... ישלי מעבד i3 3220 אינטל בגרסת tray עכשיו כשהרכבתי את המעבד שמתי לב שאיפה שהפינים מתחברים לתושבת של הלוח אם יש מדבקה והתלבטתי מאוד האם להסיר אותה או לא, מה אתם אומרים להסיר או לא???והאם בחנות tms האחריות מתבטלת אם אני מסיר? אני רוצה לשמוע חוות דעת לגבי העניין של המדבקה בעניין אחר משהוא נוסף שקשור גם: בנוסף במעבד קיים מין פלסטיק/ברזל שרשום עליו את השם של המעבד לדוגמא במצב שלי intel core i3 3220 3.3ghz וכמו בהרבה מעבדים שהרכבתי בעבר אפשרי להוציא תחלק הזה, השאלה היא האם אפשרי להוציא את החלק הזה????החלק שמחובר למעבד והוא נמצא באזור כשמרכיבים את המעבד האזור מופנה אלינו....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שונאים כבלים? הנה פתרון יצירתי שמחביא אותם. לוח האם הזה מציג סטנדרט חדש של חיבוריות כדי להחביא כמה שיותר כבלים בשימוש מחברים שנמצאים דווקא בצד ההפוך של הלוחלכתבה

23. Started by QG001,

לא מצליח להפעיל רייד בלוחf2a88x-d3 הוא מראה לי רק 2.5 טרה חיברתי 8כוננים של 4 וגם אין לי בביוס אופציה gpt

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Jor-L,

מה הולך, אני רוצה להרוס לוח אם בלי שיבינו שאני הרסתי אותו. יש לי אחריות 3 שנים בקיצר איך אני הורס את זה בלי לפגוע במחשב ובי. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  25. היי יש לי כרגע g31tm-p35 אם אני ירכיב את GTA460 תהיה בעיה כלשהי בכמה אחוז הלוח אם יגביל תביצועים של הכרטיס מסך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.