מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני בקרוב אמור לשדרג את המחשב שלי ובמפרט שבחרתי מחנות מסוימת בחרתי זכרון של 2 גיגה של GSKILL 667 והיום התקשרתי כדי לוודא מחירים וכאלה של כל המפרט וכו'.נאמר לי שכרגע יש חוסר במלאי של G SKILL ובאותו מחיר (מבצע בגלל החוסר) זכרונות של DIGMA.אני יודע שהיו פה דיונים על הזכרונות האלה אבל מבחינת התקציב המצומצם שלי אין לי הרבה אופציות אחרות אבל אני די חושש מהזכרונות האלה,פעם ראשונה שאני בכלל שומע את השם הזה מה אתם אומרים האם יש טעם לקחת את הזכרונות האלה? יש עליהם 3 שנים אחריות בכל מקרה.המוכר טוען שיש לו ניסיון איתם והם נותנים ביצועים טובים,אני די מהסס לא יודע.... יש לי עוד שאלה לגבי מעבדים כפולי ליבה.כרגע לפי המפרט הדי סופי שלי אני רוצה לרכוש AMD 4600 X2 עכשיו השאלה הי…
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש בלוח הזה חיבור רגיל להרדיסק ide או רק סטה? כי לא נראה לי שיהיה לי מספיק כסף גם להרדיסק חדש....
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיים ברשותי כרגע מחשב בן כ-3 שנים, שכרגע עובד עם 2GB זכרון בסלוט אחד. לפי הרצת תוכנות בדיקה לרכיבים הבנתי שיש לי עוד סלוט אחד פנוי (סה"כ 2), והנפח המקסימלי לכל סלוט הוא 4GB. בנוסף סוג הזכרון הוא DDR2. ביצעתי במשך השבוע האחרון חיפושים אחר חיפושים של שני זכרונות 4GB מסוג DDR2, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא, אם במציאת מקום בו מוכרים זכרונות כאלה או בהמלצה חלופית - אולי כדאי לי פשוט להוסיף 2GB וזהו? זו כרגע המגבלה היחידה במחשב הזה, שאר הרכיבים עדכניים ולמעשה ה-RAM מפריע לצורך העיקרי של המחשב - משחקים. שוב תודה לכל המגיבים, אשמח לפתור את הנושא כמה שיותר מהר
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לאור בעיות תקציב יש לי שתי אופציות בין מעבד ולוח אם שאני יכל לבחור 1) a64 venice 3200+Gigabyte K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? 2)a64 venice 3000+Msi K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra)? באחד המעבד יותר טוב אבל הלוח פחות,ובשני זה ההפך... על מה עדיף לי ללכת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
Hey Guys, wanted to know which one of this mobos you prefer/is better for AMD Barton Cores? (performence, Oc, Stability) Thanks alot
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לבדוק ללא מערכת ההפעלה במבט בלבד האם המעבד שלי הוא Pentium D 2.88 2x2. ולאחר התקנת מערכת הפעלה איזה כלי יכול לאשר לי בוודאות שזה מה שקיבלתי? האם יש הבדל משמעותי בין 2x2 ל - 2x1 במעבדי D?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היום באתי להזמין מע' i5 ואחרי שאמרתי למוכר את המפרט הוא אמר שהזכרונות לא יתאימו כי הם במתח גבוה הוא אמר שמע' i5 דורשת זכרונות במתח 1.5v או 1.65 מקסימום זה נכון? ז"א עכשיו צריך גם זכרונות חדשיםשיוצרו במיוחד ל i5? זה הופך את כל העסק הזה ליותר יקר ממה שחשבתי..
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בעקבות המלצתו של דניס אני פותח שרשור בנושא. על מנת להבין את הרקע מומלץ לקרוא את השרשור בפורום כרטיסי מסך. http://hwzone.co.il/community/threads/530404-המלצתכם-לכרטיס-מסך-ומניעת-צווארי-בקבוק?p=4763093&viewfull=1#post4763093 אני מעוניין להחליף כרטיס מסך ונאמר לי שהמערכת תגביל אותו בגלל התדר של המעבד. האם ניתן לבצע OC כך שהמעבד יעבוד בתדר המקורי שלו ?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי הרכבת מחשב בחנות ידועה ומומלצת. ביקשתי זכרונות של TWINMOS 2*512 לכל מרכיבי המחשב קיבלתי ואימתתי זיהוי באמצעות תוכנת everest ואחרות שהורדתי מהאתר חוץ מלזהות את היצרן של הזכרונות. אמנם כל הפרמטרים של הזכרונות מתאימים אבל זה שהיצרן לא ידוע מפריע לי. הרי הזמנתי זכרונות של חברה ידועה לא חברה עלומת שם. האם מישהו יכול להגיד לי איך אני מזהה האם הרכיבו לי זכרונות של TWINMOS או איזה יצרן סיני עלום שם??? האם מישהו יכול בוודאות להגיד לי שעשב בדיקה לזכרונות של TWINMOS באמצעות תוכנה כלשהיא וקיבל זיהוי של היצרן? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
חבר שלי רצה להחליף לוח וכבר קנה לוח אסוס P4P800 הוא הזמין את זה בחנות ביחד עם עוד זיכרון כי אמרו לו בחנות שלוח של DUAL DDR לא תומך בסטיק אחד ... האם זה נכון ? או שאפשר להשתמש בסטיק אחד ב DUAL DDR
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, לוח האם שהיה לי כנראה הלך :'( הדלקתי את המחשב והרחתי ריח שרוף, החלפתי ספק -לא עזר, חשבתי אולי הכבלים שיוצאים מהכפתו שבמארז לא תקינים והם באמת נראו כך אז קניתי מארז פשוט, הרכבתי הכל -שום שינוי, מסקנה שלי שהלך לי לוח האם של asus p4p800 deluxe המעבד של אינטל (siket 478, 865 chipset) וסכרונות DDR 400 אני עכשיו מחפש לוח אם (שנראה לי בסוף זה יהיה שידרוג או מחשב חדש) יש לי פינה חמה בלב ל asus ומחפש משהו, יש כ"כ רבה דגמים כך שלא הכי יודע מה כדאי. רוצה שיהיה PCI Express ומן הסתם DDR2 חושב על מהירות 400 מעבד של אינטל 3.0 לפחות אין לי מושג איזה צ'יפסט . העניין שלי לי דיסק SATA האם לוח אם שיש לו SATA2 יצליח לעבוד עם הדיסק שלי? אולי אוסיף דיסק SATA2 אבל המידע שיש לי…
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
האם להסתפק בלוח Gigabyte GA-M720-US3 NForce 720D CHIPSET או להשקיע עןד 50 ש"ח ב Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET מה ההבדלים בין משפחות הציפ סט 720 -770- 780 - 790
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם יש הבדל מהותי בין שני הזכרונות הללו: DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Mushkin 512MB PC2700 Basic Green תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח-אם ms-7592(g41tm-e43) זיכרון ddr2 6400 2gb ומערכת הפעלה xp השאלה שלי היא איך ומה אתם ממליצים לי לשדרג.... להוסיף 2 גיגה באותה מהירות לקנות 4 גיגה עם 800mhz)-האם המהירות היא שיפור משמעותי? או להחליף לוינדוס 7 ולקנות (8gb(1*8 or 2*4 או שלמישהו יש הצעה אחרת... מה אתם ממליצים?? ומאיפה הכי שווה לקנות??
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז רשמתי את זה כאן... אוקיי , זה הולך ככה , דבר ראשון יש לי לוח EPoX 8rda3I ואני רוצה לדעת איזה גירסא הוא ולא יודע איך לבדוק , ראיתי שלושה גרסאות שלו , אחת עם שני סינקים לגשרים הצפוני והדרומי בצבע כסף ואחר עם שני שנראים בידיוק אותו דבר רק בצבע זהב(את זה יש לי) ועוד אחד שיש לו סינק רק לגשר הצפוני בצבע כסף כמו שיש על ה8RDA הרגיל... אז דבר אחד אני רוצה לדעת איזה גרסא זה זה עם הסינקים בצבע זהב(אני מעריך שזה 2.1) דבר שני , קניתי זיכרונות של Infineon ביחד עם הלוח ועל הצ'יפים שלהם רשום בקטן אינפיניון עם הסמל של הI עם העיגול , אבל בAIDA32 וCPU Z וסנדרה זה כותב לי שהדגם של הזיכרון הוא Xerox DDR-SDRAM PC3200 256MB... WTF !?!?!?! מזה ? למה זה כותב שז…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כן, ערכתי חיפוש, לא מצאתי תגובה אחת שמדברת על זה (ספציפית אני מתכוון.. היו הרבה על הBW-E6)
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שמתי לב כשאני מדליק את המחשב, לפעמים כתוב: CPU ID OFF מה זה אומר, שהלוח לא מזהה את דגם המעבד, או שזה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט חבר שלי מצא רק את השם הזה על לוח האם שלו, חוץ מהשם VIA, אז מה אתם אומרים ? יש כזה דבר?
-
עבור מחשב לשימוש כללי ומשחקים מה ההבדל בין AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray ובין פנום 2 משולש ליבות 710/720 ההפרש במחיר הוא של 200-300 ש"ח האם מוצדק? שאלה נוספת לגבי i3 מי המתחרה המקביל ב AMD?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מערכת מבוססת AMD כנראה 2000 + תודה מראש. עכשיו ה2000+ הוא 0.18 מיקרון לפי מה שאני יודע ... ה2100 הוא 0.13 ? או שרק המעבים 2400+ והלעה הם על 0.13 ( וגם ה 1700 + ) ? :saint: :AR15:
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה כל שהיא בלוח אם וניסינו הכל כולל החלפת קבלים. זה לא עזר, המחשב עבד 40 דקות ומת שוב. הוא החליט שהוא רוצה לקנות רק לוח אם ולשים בו את כל מה שיש לו עכשיו. מה שהיה לו זה P4PE של אסוס. תמליצו על משהו לא יקר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במחשבים אז אפשר לדעת למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים ה"שילוש הקדוש"?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם אני מנצל את המעבד כמו שצריך עם הלוח p5kpl-cm
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני קניתי לפני כשנה מעבד e6750 יש לי כ.מ. 8800gt יש לי צאוור בקבוק? אם כן על איזה מעבד היתם ממליצים לי.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 ולו 512MB ואני רוצה לשדרג , בכל אופן ראיתי בKSP שני סוגי זכרונות אחד אחד מסומן כCL2.5 והשני CL3 מה זה אומר ? ואיך אני יכול לדעת מה עובד על הלוח ASROCK שלי ?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-