עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ooii33,

(rev. 2.1 מה ההבדל בין REV 1.0 ול- 2.0 או 2.1

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איזה לוח? לא רק לאובר קלוק... שיהיה מהיר יציב עם הרבה פיצ'רים... בקיצור, הלוח המושלם... אל תסתכלו על המחיר... יאללה ביי ביי נ.ב. בינתיים abit max 3 מוביל

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  3. תמונה של CPUZ מצורפת [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by nivster,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש, והתקציב שלי לשילוש הקדוש (בלבד) הוא 2500 שקל, עם ההגבלות הבאות - המעבד צריך להיות CONROE של אינטל עם 2 ליבות (6320/6420), ואני רוצה שיהיה 2 ג'יגה זיכרון. אגב, האם ההבדל בין ה-6320 וה-6420 מצדיק את הפרשי המחיר (200 שקל)? תודה!!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by arkadur,

טוב המחשב שלי די חלש, וחסר פוטנציאל אני שוקל לעשות את הצעד הבא אני הולך לחנות, נותן למוכר את הלוח (asus p4s800), ומעבד (intel 2.6 HT northwood) מזדכה עליהם מוסיף עוד 400-500 שקל, ומביא משהו קצת יותר טוב (AMD 64 BIT??) מה אני כבר אוכל להביא בסכום הזה? אולי אני אזדכה על 2 סטיקים של זכרונות 256 כ"א, 400 MHZ. כמה שווה כל זה, ומה כדאי להביא?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  6. מחפש משהו במחיר סביר 300+- עם כרטיס קול HD 5.1מובנה וכרטיס רשת . תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  7. איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יש לי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tomerbd,

קניתי DFI infinity nf4 ultra 939 ויש לי כמה שאלות: מה זה iEEE 1394? מה זה nVIDIA RAID? מה זה GiGABiT LAN? ומה עושים עם החיבורים S/PDIF-in, S/PDIF-out? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by eyal00,

קיבלתי היום את הלוח הזה(KN8) ואיתו קיבלתי דרייורים של הלוח FATALITY בכלל. הדרייורים של שני הלוחות האלה תואמים או שהם עשו טעות ואני צריך ללכת להחליף את הדרייור?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by TrancEnergY,

שלום... ברצוני לקנות לוח אם של ASUS ונתקלתי בשתי סוגים של צ'יפסטים: 965 975X רציתי לדעת איזה ציפסט יותר מתקדם

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  11. יש לי לוח אם ASUS P5GD1 Intel 915P ומעבד 3.2 הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא 60 מעלות (ללא OC) זה נורמלי ? נ.ב חשוב להוסיף שאין לי שום בעייה במחשב , הכל עובד מצוין !!!

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  12. בנוסף לכך הטמרפטורה של הלוח אם שלי היא - 42 Aux (אין לי מושג מה זה) - 58 זה נראה לכם בסדר?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by danielw,

אוקיי המפרט שלי הוא: P-D 820 2.8 MSI 945GZM3 INNO3D 7300GT 256MB DDR2 128BIT CEON 1GB DDR2 533MHZ CL4 EZ-COOL 350W 80GB HITACHI SATA2 7200RPM וזהו מבחינת החלקים החשובים... בכל מקרה חשבתי לשדרג את המחשב ואני חושב שמה שאני הכי צריך לשדרג זה את הזיכרון אז התקציב שלי הוא בערך 500שקל וזה מה שמצאתי: KINGSTON 1GB DDR2 533MHZ CL4 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=375821 אז מה אתם אומרים? שווה את הכסף? או שעדיף לי לחסוך עוד ולשדרג משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  14. שלום, אני אשמח לעזרה ויעוץ. יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין להוסיף לכל אחד מהם 2 GB. במחשב אחד אני יכול להשם 4 יחידות סה"כ של זיכרון ויש לי 2 יחידות של 1GB כל אחת. במחשב השני " " " " " " " " " " יחידה אחת של 2GB. השאלות שלי הן: 1. האם במחשב הראשון כדי לי להחליף את הראשון כדי לי לקנות 2 יחידות של 1GB כל אחת או יחידה אחת של 2GB? האם זה משנה? 2. כמה יחידה של 1GB עולה? 3. כמה יחידה של 2GB עולה? תודה, איציק

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  15. קניתי מחשב ולקחתי את הדגם של לוח אם הזה Gigabyte 8I945GZME-RH תומך בקונור. המעבד שלקחתי זה E3600 1.86 MHZ אבל המוכר אמר שהוא לא מזהה אותו ב- 1800 אלא כ- 1400. הם הלכו לאתר של החברה ובדקו וראו שזה לא בעית חומרה. אני צריך עכשיו המלצה ללוח אם. הוא הציע לי דגמים של ASUS ו- ABIT משהו עם 1066, לא יודע בידיוק מה אבל הוא אמר שזה עולה 510 שקל. מה עדיף מבחינת חברות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by DaTHE,

שלום, מבחינת הבדלי ביצועים (הכוונה לביצועי OC בנוני) , יש העדפה? או ללכת על הזול והכמות החיבורים שאני צריך? (אין כן חשיבות לחברה, או שגם זה צריך לקחת בחשבון?) בהנחה שמדובר על הלוח התקין, שניהם סביב ה- 700 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by GONNY2,

1. חוות דעת על הלוח הנ"ל ? והמלצות על לוחות אם דומים 965 עם כרטיס מסך OB . 2. יש לי היום ( במחשב הישן ) שני IDE )HD ) וצורב DVD האם ניתן לחבר ?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  18. מצאתי לוחות אם תומכים בDUAL OPTERON ומתאימים אך תומכים אך ורק בDDR ולא DDR2... לדוגמה כל הלוחות המתאימים של TYAN: http://www.tyan.com/products/html/opteron.html איפה אני יוכל למצוא לוח אם מתאים לשרת DUAL OPTERON ותומך בDDR2? תודה

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by elyaz,

שלום יש לי התלבטות קטנה לגבי זה ורציתי לשמוע את חוות דעת מומחי הפורום: ברצוני לשדרג את הזיכרון של המחשב: כרגע יש 2 GB של זיכרון, שמורכבים מ 2 סטיקים של 1 GB כל אחד, ואני מעוניין להוסיף עוד 2 GB. השאלה: האם עדיף להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 GB, או שאפשר לקנות סטיק אחד של 2 GB? האם יהיה הבדל מבחינת הביצועים? (התכנון הוא להתקין WIN 7 64 BIT) תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by yogev_23,

ניסיתי CPUID,AIDA64,PC WIZARD - בכולם תחת Module Voltage מופיע הערך הקבוע SSTL 1.8. זה לא נראה מתעדכן בזמן אמת אלא פשוט ההגדרות יצרן המומלצות של הזיכרון (ולא הוולטאג' האמיתי בו הוא פועל כרגע). למישהו יש תכנה שאשכרה מראה ערך זמן אמת?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by Fabian,

הצביעו!

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  22. שלום לכולם, רכשתי 2 זכרונות של 2ג'יגה כל אחד במהירות 1600MHZ DDR3,הוצאתי את הזכרונות הקיימים והחלפתי עם החדשים. הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב ויפה, עד שהעלתי משחק כבד,כעבור כמה שניות במשחק המחשב התחיל לקרטע עד שהיה צורך לאתחל אותו. אני חושב שמדובר בהספק חשמל לזכרונות,בדקתי בביוס וההספק הראה לי 1.5VOLTS בדיוק כמו הזכרונות שרכשתי, השאלה הגדולה היא האם אני צריך להעלות את ההספק ליותר מ-1.5,או לבצע פעולה אחרת בביוס? אודה לכל העוזרים. הלוח אם שלי-gigabyte-ga-ep45c-ds3r , תומך עד 1600MHZ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by סלרי,

שלום! לאחר שקניית המחשב החדש נדחה בחודש וחצי בעקבות קניית מסך חדש. החלטתי לקנות מחשב חדש והפעם מבוסס AMD. לאחר שבחירת רוב החלקים הסתיימה. אני רק צריך לחפש לוח חדש ונחמד. הדרישות: 1.שיהיה לוח יציב 2.פשוט,נוח לעבודה 3.טוב מאוד באוברקלוקינג תזכרו שהסעיף ה3 מאוד חשוב נ.ב: ישודך ללוח אטלון 2400 והתקציב ללוח יכול להגיע גם ל1000 אם הלוח שווה את זה. תודה רבה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  24. שלום עברו כמה שנים מאז שקניתי מעבד אבל לאחרונה לצערי/שמחתי נשרף לי הלוח אם וניצלתי את זה לבניית מחשב חדש. החלטתי להזמין מעבד i5 2500 tray ולאחר חיפוש קצר מצאתי חנות אונליין שהציעה אותו באיזה 25-30 שקל פחות מכל השאר (חנות לא מוכרת במיוחד). הזמנתי שם והיום כשהגיע המעבד חשכו עיני. אני יודע שמעבד TRAY אמור להגיע ללא קופסה יפה, אבל בפעמים שעברו שהזמנתי מעבדי TRAY הם הגיעו עם חוברת, גוף קירור מקורי ותעודת אחריות. מה שהגיע היה מעטפה קטנה ודקיקה (מרופדת) ובתוכה פשוט זרוק המעבד. זהו. זה נראה כאילו שדודה של המוכר הביאה את המעבד הזה במזוודה שלה מארה"ב או משהו כזה. ברור לי שזה לא מעבד מסודר של היבואן הרשמי ויש לי כמה חששות: 1. מי נותן אחריות לכזה דבר ? אין תעודת אחריות והרי אחריות של…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  25. יש לי מחשב חדש ( נייד לצורך העניין ) עם מעבד כפול ליבה של INTEL , רציתי לדעת אם יש דרכים על מנת לייעל את עבודת המעבד... או במילים אחרות , מה עדיף מעבד 1.66 GHZ כפול או פנטיום GHZ 2 רגיל...

• 4 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.