מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
??? זה בסדר להפעיל הרבה פעמים את ה-3DMark03.
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
תוצאות מבחני ביצועים חדשות שדולפות אל הרשת רומזות כי אינטל עומדת להיענות לאתגר שניצב בפניה - עם תוספת יכולות חשובה עבור דגמי הביניים שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה היא האם הוא תומך במעבד q6600 g0? ועוד שאלה קטנה שלא כ"כ קשורה לפורום הזה אבל חבל לי סתם לפתוח דיון אחר בפורום ספקים....האם liberty 500 יכול להריץ בכל העוצמה את המעבד הנ"ל + geforce 8800gt??? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
זה מה שמציאים לי ב"איבורי" לאתלון 3000 זה לוח טוב.. ?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות שתי יחידות של 512 עבור OC גבוה ....כרגע הדבר היחיד שמגביל לי את הOC הוא הזכרון ( A-DATA PC4000 ) להגיע ל FSB 300 + - .....ראיתי שLOGIC הוסיפו אותם לרשימה שלהם אני אבדוק איתם מחר מתי הם אמורים להגיע למלאי . תודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לפי תוכנות זיהוי חומרה יש לי זיכרון Hyundai Electronics DDR-SDRAM PC3200 (200 MHz) - [DDR-400] 512 MB (2 rows, 4 banks) במפרט שיש לי ממתי שקניתי את המחשב רשום ddr pc400 hynix - o 64x64 512mb השאלות שלי הן:1. מה זה pc400, אני לא זוכר כבר מה היה אמור להיות המהירות זיכרון שקניתי אבל אני חושב שהיה אמור להיות 333mhz האם pc 400 זה 333mhz? 2. בהנחה שמה שנכון זה מה שהתוכנות זיהוי חומרה אומרות אז איזה זיכרון אני צריך לקנות בשביל לשדרג? מה חשוב שיהיה שווה לזיכרון שקיים? מהירות,חברה,גודל וכו?
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח ABIT AN8 ULTRA יש לי חיבור של PCI-E X16 מעבד AMD 3200 64BIT 939 זיכרון 1GB DDR1 400MHZ כרטיס מסך HD4850TOXIC האם אני צריך להחליף רק מעבד לחזק יותר או שהזיכרון יגרום לי גם לצוואר בקבוק והאם בכלל שווה להשקיע במחשב?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שבוע טוב. למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה Athlon 64 4600+ או Pentium E2180 ומדוע? מהו הלוח-אם המתקדם ביותר והמשתלם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר? (תומך אינטל ותומך AMD) תודה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אהלן, קונה מחשב בימים הקרובים אשר ישמש בעיקר לגיימינג, הרצת מכונות וירטואליות וכמחשב בייתי. התוכנית המקורית שלי הייתה לקחת את ה-640 ב-544 ש"ח. היום ראיתי ש-RSM קיבלו סטוק של 720BE במחיר של 559 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לקחת את הסיכון עם ה-720BE בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית? או שעדיף ללכת עם ראש שקט על ה-640? האם הפרש הביצועים בינהם (במידה ובכלל קיים) עבור השימושים שלי מצדיק את הסיכון בירידה ל-X3? במידה ואכן מומלץ לקחת את הסיכון עם ה-720BE, האם הלוח GA-MA78LMT-US2H יאפשר את פתיחת הליבה הרביעית וביצוע OC? תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעדכן קצת את המידע במפרטים המומלצים של האתר. אני רוצה לדעת את הפרטים על כל מעבד ומעבד.. אלו המעבדים של AMD שישנם כעת במערכת: AMD AthlonXP 1700+ 1466MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 1800+ 1533MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2000+ 1666MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2400+ 2066MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512K 333Mhz FSB AMD AthlonXP 2600+ T-Bred 2133MHz , 256k 333Mhz FSB AMD AthlonXP 2800+ Barton 2083MHz , 512K 333MHz FSB האם כל המעבדים שהם לא Barton הם T-Bred שמיוצר ב-0.13m עם 256k L2? האם יש לי את המהיריות הנכונות מבחינת מ"ה? לדוגמא מעבד AXP2500 הוא 1.83ghz בעוד מעבד AXP2600 הוא 2.13ghz? ומעבד AXP2800 הוא רק 2.08ghz?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חוות דעתכם: יש לי TWINMOS TWISTER DDR2 800MHZ 1GB X2 ששוויים 560 שקל, האם להחליף ל-G SKILL שבערך באותו המחיר פלוס מינוס? אני מעוניין בהחלפה לצורך שיפור ה-OC. האם זה כדאי? הנה קישור של נעה מחשבים שתעזרו לי לבחור את הזכרון המתאים בערך באותו המחיר. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=497
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי תלוח הזה.... ואנילא יודע איזה לוח זה כל מה שאני יודע שבסנדרה הוא מביא את הסיס 645... ואני צריך ממש דחוף את הדרייברים... כי אין קול וזה... אז בבקשה תעשו מאמץ... תודה
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון חדש ואני לא יודע איזה לוח אם יש לי איך אני יכול לדעת? כי אני רוצה לקנות זיכרון חדש ואני לא יודע עד כמה MHZ הוא תומך.... אני רוצה להוסיף עוד איזה 1GB התקציב הוא עד 350 שקל ככה.... תודה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן חברה כרגע יש לי kingmax pc3200 שהם דיי גרועים ל-oc ולא מסוגלים להגיע לתדרים גבוהים. המוכר בחנות נתן לי אפשרות לקחת זכרונות של חברה אחרת אם אוסיף עוד קצת כסף. אני מחפש זכרונות pc3200 (במילים אחרות ddr 400) שיש להם יכולות OC מצויינות, במחיר שפוי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול מחשב עם מעבד CORE 2 DUE E6550, וזכרונות של OCZ 2 GB, 800 MHZ, DDR2 - בקיט. רציתי לקחת את הלוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3, אבל המוכר הציע לי את הלוח אם P6N של MSI - הוא אמר שהתמיכה שלו למערכת תהיה טובה יותר (הנה קישור למפרט שלו: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1140&maincat_no=1). אז מה באמת יותר טוב ה GYGABYTE או ה MSI? תודה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה. בכל אופן, אני רוצה לדעת איך לעדכן את הביוס שבלוח האם שלי מדגם Gigabyte GA-G41M-ES. התוכנה Aida64 (ובעבר Everest) מאפשרת להכנס לאתר של תוכנת biosagentplus בשביל כדי לעדכן את הביוס. הצרה היא, שלמרות שהאתר של התוכנה מציין כי התוכנה היא חופשית וכי ניתן באמצעותה לסרוק ולעדכן את הביוס בחינם, לאחר ההורדת התוכנה, וכן סריקה של הביוס, בהודעה שאומרת כי הביוס שלי לא מעודכן, רשום כי כדי לעדכן אותו, עלי לקנות את התוכנה בתשלום למשך תקופת פעילות מוגבלת של שנה עד שלוש שנים אם אני זוכר טוב (התנהגות המזכירה Scareware, כלומר באתר התוכנה מתפרסמת כחופשית, אך אחרי הורדתה והתקנתה, היא דורשת ממך לקנות את התוכנה בתשלום על מנת שהיא תבצע את מטרתה). איך אפשר לעדכן …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש, אני בטוח ששאלות מן הסוג הזה נשאלות כאן חדשות לבקרים, אבל לא מצאתי תשובה. האם יש הבדל בין סטיק אחד של 4 גיגה זכרון (אשר נתוניו זהים!) לבין שני סטיקים של 2 גיגה זכרון כל אחד? האם ברמת הביצועים, המערכת מעדיפה ערוץ כפול, או שהדבר איננו רלוונטי בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי מחשב מהמחשבים המעפנים האלה שקונים בקומפלט בעיתונים.. בכל מקרה, אני רוצה לשים לו שם איזה GF4 ולהוסיף לו סטיק של 512 בנוסף ל-256 המעפנים שיש לו שם (אין לו 256 אפילו, רשום 218). עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לשים איזה זיכרון שאני רוצה בתוך המחשב? (DDR1) אה וגם אם אני אוסיף עוד 512 זכרון ואת הכרטיס מסך אתם חושבים שיהיה שינוי ממש משמעותי בביצועים? למה המחשב שלו לא זז.. שעה לפתוח חלון כלשהו. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לפני כמה ימים היה לי מעבד אטלון 3800X2 64Bit שלצערי נשרף. מאחר ואני עובד בעיקר בגרפיקה תלת מימדית אני זקוק למעבד חזק, מרובע ליבות יהיה מצויין לצורך העיניין, התוכנות שאני עובד בהן יודעות לנצל ריבוי ליבות. רציתי לדעת מהו המעבד החזק ביותר (לא כולל גירסאות אקסטרים למינהן ) שהסוקט שלי, AM2, יכול לסחוב. אם אני לא מספק מספיק מידע זה מפני שאנני יודע מה להוסיף, אשמח אם תשאלו כדי שאוכל לתת עוד. להלן המפרט שיש לי: לוח אם - Gigabyte GA-M55s-S3 זיכרון - שני סטיקים של ג'יגה כל אחד, סטיק אחד של טווינמוס ואחד של קינגסטון, DDR2 במהירות 667. הארד דיסק - 160G של WD. הארד דיסק חיצוני - 500G של Lacie. צורב DVD - של Nec כ. מסך - Radeon X1950Pro 256MB מארד - קומפיוקייס 6A19. ספק…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן כולם. אני מתכוון להזמין מחשב חדש בימים הקרובים ופחות או יותר החלטתי על כל הרכיבים, נותר לי רק לבחור איזה לוח אם ואני מאמין שאני יפתור את הסוגייה הזאתי פה. להלן המפרט מעבד Q9550 כרטיס מסך 9800gtx 4GB של זיכרון (אני מניח שב2 פלטות של 2) כונן קשיח של WD בנפח 750 (אני יוסיף למחשב עוד איזה 1 או 2 ישנים אם זה עקרוני). זהו פחות או יותר. לגבי הצרכים שלי מהמחשב, אני כרגע התחלתי ללמוד במכללה אנימציית תלת מימד. אשתמש במחשב גם למשחקים ושאר ירקות. חשוב לציין שאני לא גיימר מטורף שעושה OC וכדומה, אז אל תתחשבו בזה. הערה: האדם ממנו אני מזמין את המחשב נוהג לעבוד עם חברות אמינות שלא היוו לו בעיות בעבר. הוא המליץ לי על מעבד של אינטל מדגם DG43NB. אני מבקש אם אפשר המלצות ללוחו…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם איזה לוח אם כדאי לי של msi או pqi רציתי לשמוע את הדעה שלכם
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הי חברה.. הבנתי(רק עכשיו) שישנם כרטיסים גרפי (דוגמת 8800gtx)שהם ממש גדולים ולא נכנסים בכל מארז\לוח אם.... בגלל שאני מתכנן להרכיב מחשב חדש בקרוב מאוד...יש המלצה על לוח אם שלא תהיה לו בעיית קיבולת של כרטיסים חדשים וגדולים? (מחיר לא בעיה...אשמח לקבל אופציות)... תודה רבה אבי
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 למעבד יש לי 2000 שקל (תמליצו על משהו טוב) אני לא יודע איזה חברה לקחת אינטל AMD וכו' אמרו לי משהו על 3000 ג'יגה הרץ זיכרון צריך להוסיף עוד ??? ומה עם הכרטיס שמעתי יש geforce 6 כמה הוא צריך לעלות תודה
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום! יש לי 4 תושבות לזיכרון על הלוח אם. כרגע עם קיט של 1GB (2X512) 667 GHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון. האם אני יכולה להשתמש בנוסף למה שיש לי כרגע בכרטיסי זיכרון של 800MHZ? לא תהיה "התנגשות" ביניהם? תודה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-