מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
(לא מצאתי כותרת יותר אינפורמטיבית מזו.. אם צריך לשנות תגידו לי) אוקיי, על המעבד שלי כתוב ADA3200AEP4AX ומתחתיו CBaec עכשו אני הבנתי שזה קלאו האמר (AX =C0) אבל לפי חיפושים בגוגל עולה שזה ניו קאסטל מה הולך פה??? אם זה ניו קאסטל עם סטפינג C0 נדפקתי חזק מישהו יכולל עזור לי ולהסיר את המתח שלי ? (למה אני לא בודק בעצמי? כי אין לי זכרונות עדיין )
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כן, ערכתי חיפוש, לא מצאתי תגובה אחת שמדברת על זה (ספציפית אני מתכוון.. היו הרבה על הBW-E6)
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מהם שמות כל הדגמים של הלוח הזה ומה השוני בין כל אחד ? החלטתי ללכת על הלוח הזה אבל בכל חנות אני רואה דגם אחר ראיתי כבר ASUS A7V333EA A7V333R A7V333E ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ומה אני צריך מהם.אשמח אם תוכלו לעזור לי ומה דעתכם בכלל על הלוח הזה אני מחפש אמינות מעבר לכל דבר אחר כי אני קונה את זה למישהוא שלא מבין במחשבים וביקש ממני לקנות.הוא צריך RAID USB2 וזהוא.אני מעוניין בערכת שבבים הכי חדשה KT333 ובזכרונות 2700\333.אני צריך המלצה גם לזכרונות DDR 2700\333 על מה אתם ממליצים ? אני לא מתכוון להמהיר אבל התקציב הוא לא מוגבל אז אם יש זכרונות עדיפים גם אם אני מתכוון המהיר אז אני ישמח לדעת מהם ולמה הם עדיפים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7543 תהנו...[br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 15:44:17 לא לשכוח שהלוח של GA-X38-DQ6 יתמוך גם CF וגן SLI תקראו בכתבה : Gigabyte Does the X38 Like many manufacturers, Gigabyte showcased their upcoming Intel X38 based motherboards during last month's Computex 2007 trade show in Taipei. Today, we've managed to get a closer look at the board based on the first Intel chipset to replace the 975X Express in the enthusiast desktop segment. You may think that the P965 and P35 chipsets are hot, but they are really just Intel's mainstream offerings; The X38 is supposed to outclass them by a fair bit. Think PCI Express 2.0, dual PCIe x16 g…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
כל הכבוד לכם על הביקורת של ה X6800! ממש ביקורת טובה ומעמיקה, נראה ליה המעמיקה ביותר שהייתה פה באתר! תמשיכו ככה!
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי ב NEWEGG שכתוב שלוחות מסדרות ה T של BIOSTAR שוברות שיאים אז בדקתי טיפה וראיתי את זה (זה ה TPower החדש): http://www.biostar.com.tw/app/en-us/news/news.php?id=29 פה הגיעו "רק" ל 612MHZ http://forums.tweaktown.com/f60/intel-c2d-e8600-e0-first-look-biostar-p45-oc-612mhz-air-26797/ בנוסף המחירים של הלוחות האלה זולים מהמחירים של הלוחות של GIGABYTE ו ASUS (כניראה בגלל הפאנל האחורי הריק וזה שיש רק 4 פזות ולא 6 או 8 כמו אצל החברות האחרות). זה כל לוחות ה P45 או ש BIOSTAR השתגעו (בכל מקרה הם השתמשו בקירור כזה ל P45 )
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים טוב שיחקתי להנאתי במחשב והמחשב ניהיה פתאום שקט מאוד. פתחתי את המחשב וראיתי שכל שהמאווררים שמחוברים ללוח אם לא עובדים. רק המאווררים שמחוברים לספק עובדים. פירוט המאווררים: מאוורר 60מ"מ שמחובר ללוח-לא עובד :'( מאוורר הצ'פסט-לא עובד :'( מבקש את עזרתכם בני רונן
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0OCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD AM2/M2 קצת מידע על התושבת הבאה של חברת AMD אשר אמורה לצאת במהלך 2006, (למעשה לפי שמועות אחרונות ב-06.06.06) ומביאה את בשורת ה-DDR2 גם ל-AMD הדיווח על שינוי השם ורשימת מעבדים מקור קרדיט ל-3DGod סוקט AM2/M2 ליצרני OEM כבר בפברואר מקור קרדיט ל-3DGod מידע על הצ'יפסטים לסוקט AM2/M2 מקור קרדיט ל-3DGod מפרט של הסמפרונים לסוקט AM2/M2 מקור קרדיט ל-3DGod תאריך היציאה המסתמן - 6 ביוני מקור קרדיט ל-3DGod עוד מידע על הסוקט מקור קרדיט ל-3DGod AM2/M2 יתמוך ב DDR2-800MHz קרדיט ל-AssaFiles סיבוב ראשון של Tom's Hardware על הפלטפורמה קרדיט ל-AmiLo תמונה של ה-Athlon X2 5000 לסוקט AM2/M2 ושני לוחות ראשונים לסוקט AM2/M2 קרדיט ל-3DGod ערכות השבבים הבאות - NVidia 5xx קרדיט ל-BUNG סוקט AM2/M2…
-
- 1 תגובה
- 6.8k צפיות
-
-
כל המידע על הצ'יפסטים יהיה כאן, וכאן בלבד, כל ת'רד אחר בנוגע לצ'יפסטים יינעל הקדמה נכתב ע"י: shklak לוח האם (mother board) הוא לוח מעגל מודפס (PCB או Printed Circuit Board), אשר מהווה את הבסיס לכל מחשב באשר הוא. לוח האם מתווך למעשה בין כל רכיבי הליבה שמהם מורכב המחשב. כל רכיבי המחשב (פנימיים וגם חיצוניים), מתממשקים ומתחברים ללוח אם באופן ישיר או עקיף. הרכיבים אשר נכללים בכל לוח אם שהוא (רכיבי הליבה), והם גם הרכיבים העיקריים בו, הם : 1. סוקט למעבד 2. ערכת שבבים (מורכבת בדר"כ מרכיב אחד או שניים) 3. סלוטים לזיכרונות 4. תושבות (סלוטים) לכרטיסי הרחבה (דוגמאות : כרטיסי מסך, קול, מודם וכו') 5. ממשקים לאמצעי איחסון (IDE, SATA, Floppy, SCSI וכו') 6. יציאות/כניסות של אמצע…
-
- 1 תגובה
- 15.1k צפיות
-
-
דור ה-Kaby Lake של יצרנית השבבים נכנס סוף סוף להילוך גבוה, ואנחנו כאן בשביל לעשות סדר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אנו מביאים לכם כיסוי ישיר לאירוע חשיפת מעבדי Zen 3 של AMD למחשבים השולחניים - האם הגיע הזמן של AMD להכות גם בגיימינג?לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
כצפוי, יש משמעות מעטה בלבד, אם בכלל, להבדל אם המעבדים יושבים על אותו die או על שניים שונים. Anandtech: AMD's native quad-core needs about 76ns to exchange (L1) cache information. That's not bad, but it's not fantastic either as the shared L2 cache approach of the Xeons allows the dual cores to exchange information via the L2 in about 26-30ns. Once you need to get information from core 0 to core 3, the dual die CPU of Intel still doesn't need much more time (77ns) than the quad-core Opteron (76ns). The complex L1-L2-L3 hierarchy might negate the advantages of being a "native" quad-core somewhat, but we have to study this a bit further as it is quite a complex matter. …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קטע קצר מתוך ראיון עם מנכל ויו"ר AMD, ד"ר הקטור רואיז: Q: When do you declare ultimate victory? A: We will earn the return on capital in this company. We have plans to be able to fund our own growth. We think we can get there in the in next three to five years. Q: Intel is a powerful, some say ruthless, competitor. Do you think they're going to let you get there? A: It's the question everybody wants [answered]. Truthfully, our customers care how we're doing relative to what they want and need and whether we're delivering that. We have become such a natural extension of each of our customer's businesses that we're almost in sync in what they think, want, and need. I'…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כי ראיתי באתר שלהם שיש רשימה מיוחדת ליצרני הזיכרונות.. מישהו יכול לעזור? אני מחפש 1024X2 667 עבור לוח האם הנל תודה.. תקציב עד 500
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, נושא שלישי שלי היום, מצטער אני דיי התאכזבתי מהאיטיות של המחשב החדש והחזק שלי- עכשיו גיליתי, שבלי להפעיל דבר!!- רשום ב-TASK MANAGER, תחת performance: memory: 3.7 GB!!! למטה בphysical memory רשום 92%! איך יכול להיות שהדבר היחידי שפועל זה האנטיוירוס והדפדפן (הכי קל בעולם- הכרום של גוגל) ומנוצל כל כך הרבה RAM!? אשמח לקבל עזרה@
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
הנה פרטים על לוח האם שלי: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htm מישהו רוצה לקנות את המחשב שלי והוא רוצה להשתמש בו למשהו שוראים לו FIREWIRE נדמה לי. אז ניסיתי להסביר לו שאולי לוח האם שלי לא מתאים אבל הוא אמר לי שאם יש יציאת PCI אז הוא יתאים. אז תגידו לי בבקשה אם אני צודק או הוא? אם אני אז תגידו לי בבקשה אם בלוח האם שלי יש יציאת פיירוויר או אם הוא מתאים לזה בכלל.
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אינטל מכריזה על מחשבי NUC חדשים במראה מעודכן ועם חומרה שאמורה להפוך אותם למחשבי ה-HTPC האולטימטיביים לכתבה
-
- 20 תגובות
- 5.9k צפיות
- 4 followers
-
-
כל הפרטים הטכניים של ערכות ה-Z390 נחשפו באופן רשמי באתר יצרנית השבבים, שבועיים לפני ההשקה המיועדת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
ריכזנו עבורכם את כל המידע החשוב בנוגע לתושבת החדשה מבית אינטל - ובנוגע לערכת השבבים המתקדמת ביותר שתלווה אותה באופן ספציפילכתבה
-
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
במקרה ראיתי באתר הזה http://isracomp.net/en/prices.html?id=15 לא נראה אתר משהו אבל שווה לשאול אותם אולי טלפונית.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
ראיתי אותו מופיע בnoacomp כדאי שיהיה להם חתיכת מלאי לפי כל המפרטי HTPC שראיתי כאן בזמן האחרון חחח
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני סך הכל רוצה לדעת בפשטות מה ההבדל בין הלוחות P67 H67 Z68 מה כל כך שונה בהם? אני רוצה לקנות לוח אם וכל אחד אומר לי דגם אחר אני רוצה רק הסבר קצר מאוד אפילו בכמה מילים מה ההבדל בינהם תודה לכל החכמים שיעזרו לי!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש פה קישור לאתר ששם מציגים הרבה לוחות אם ואת היכולות של כל לוח http://www.hardforum.com/showthread.php?t=900405
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מאמר בסיסי למדי, וזה בעצם היתרון - הוא מאוד פשוט להבנה, גם בשביל מישהו בלי יותר מדי רקע. http://www.hardwarecentral.com/hardwarecentral/tutorials/2427/1/
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-