עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by speed42,

שלום לכולם, המחשב נייד שלי נורא איטי (מבחינת פעולות ב HD). יש בו HD W.D 5400 RPM . ssd די יקר, לכן חשבתי על כונן sshd נגיד : [h=1]Seagate Thin SSHD 500GB MLC/8GB Sata III ST500LM000[/h] האם הוא באמת נותן שיפור משמעותי בביצועים? אשמח להצעות נוספות. תודה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  2. Started by danield51,

יש לי מחשב ישן ששבק חיים רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את הכונן הקשיח שלו ולהתקין אותו אצלי בלי פירמוט או איזהשהי פעולה או שאני צריך לעשות פירמוט או משהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zwex35,

היי, בקרוב אני מקבל מהספונסר של הקבוצה שלי כונן קשיח חדש.. רציתי לדעת אם הוא תומך בלוח אם שלי כי אמרו לי שהוא לא ואני לא סגור על זה.. מדובר בכונן הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=821 ובלוח אם הזה: http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=597 לא אכפת לי עם הוא לא ינצל את כולו , העיקר שאני יוכל להשתמש ב600 ג'יגה הללו. תגובות!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. Started by pazer005,

רציתי לשאול כמה כונני SATA ניתן לשים על P5B Deluxe + כמה CD's אפשר.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  5. לאחר המתנה שנראית כמו נצח מגיחים לאוויר העולם מעבדי 7 ננומטר ראשונים מסוגם עם Ryzne 7 3700X מתומן הליבות ו-Ryzen 9 3900X האימתני בעל 12 ליבות עיבוד. בואו לגלות את עוצמתם האמיתית מול המתחרים! לכתבה

6. שלום. כרגע אני עם E6750 ו 4 גיגה זכרון. אני משתמש במחשב כדי להפעיל NETWORK SIMULATOR בשם GNS3. הסימולטור עצמו לא דורש כח רב אלא כל ראוטר (או ציוד רשת אחר) שהוא מדמה מריץ INSTANCE של VM ולכן דורש כח עיבוד וזכרון רב (פחות זכרון יותר כח עיבוד). כרגע במעבד הנכחי אני מסוגל להריץ 4-5 התקנים במקביל והשימוש במעבד מגיע ל 100% והמחשב לא סוחב חוץ מזה. לכן אני מחפש מעבד חזק (4 ליבות או יותר) שאני אהיה מסוגל להריץ שם כ 10 התקנים במקביל בלי לגרום לגסיסתו של המחשב. אני לא מתכוון להשקיע הון רב (וגם לא מתכוון לעשות OC - אלא להשתמש בן OUT OF THE BOX) ולכן אני מתלבט בין Q6600 ל 9950 של AMD... מה לדעתם יתאים יותר למערכת כזאת? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  7. יש לי מעבד E4400 ולוח אם של אינטל G33FB אני יודע שהתכונה של שינוי המכפלה האוטמטית באה כדי לחסוך בצריכת הספק ועומס על המעבד אבל לאור העובדה שלפעמים המעבד נשאר על מכפלה נמוכה גם כשהוא מבצע פעולה כלשהי (פתיחת קובץ RAR לדוגמא) הייתי רוצה לנסות לבטל את האופציה לזמן מה אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות זאת אני אודה לו מאד.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  8. Started by mron,

שלום לכל המומחים האם ניתן להגדיר פקודה במחשב שתכבה את המאווררים (אלו שמבוקרי סל"ד כמובן) כאשר מעבירים את המערכת למצב standby ? אני לא נוהג לכבות את המחשב אלא להעביר אותו ל standby כשהוא לא בשימוש והמאווררים סתם מרעישים ומכניסים אבק ללא צורך... פרטי המערכת: OS: windows XP לוח: intel p4 D845EBG2 מאוורר מעבד מקורי של אינטל- סל"ד מבוקר טמפרטורה מאוורר אחורי עם בקרת סל"ד ידנית (הסל"ד מופיע בתוכנת Intel Active Moitor) מאוורר ספק לא מבוקר. תודה מראש- רן

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by foxil,

שלום, ברשותי לוח האם חדש Mainboard Gigabyte GA-H77M-D3H LGA 1155, יש לי שני מכשירים שמחוברים למחשב דרך USB, לשני מכשירים יש נורת חיווי פעולה, אחרי שההמחשב נכבה והשני מכשירים נשארים דלוקים. הנני מעוניין ששני מכשירים יהיו מכובים בעת המחשב מכובה, איך מבצעים כדי ששני מכשירים מכובים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  10. שלום, ברשותי לוח P965-DS3P של ג'יגה בייט (REV 2.0 אם זה משנה) עם קיט זיכרונות קיים של GEIL - 800MHZ CL4-4-4-12. השבוע רכשתי קיט נוסף של GSKILL עם CL4-4-3-5. לאחר התקנת הזכרונות החדשים, המחשב עולה, מיד מרסט את עצמו ועולה מחדש ללא תמונה או עליה "אמיתית". הבנתי שככל הנראה אני אמור לכוון ידנית את מהירות התזמון לגבוהה יותר מבין שני הקיטים (4-4-4-12 זו הגבוהה יותר, לא?). איך אני לעזאזל עושה זאת? אני לא מוצא בביוס את האופציה לכיוון ידני. אשמח אם מישהו יוכל לעזור או ליעץ. תודה מראש לכל העונים

11. Started by ghreg,

יש לי לוח asus p8z68vpro קירור cooler master v6 אני מנסה לקבוע סלד קבוע דרך הביוס כי זה אוטומט כל שניה משנה סיבובים ולא נעים באוזן נסיתי כל האפשרויות שם במוניטור למי שיש ביוס EFI

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. האם עדיף להגדיל רק לארבע או שאם כבר אז לשש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by avi2014,

amd3800 AM2 או amd 4200 939 אל תיכנסו עכשיו לקונרו לא מעניין אותי אני מתכוון לקנות אחד מ2 המעבדים היום או מחר...עדיף להשקיע כבר בדור החדש או לקבל טוב יותר מהישן.לא מתוכנן oc בשלב זה.

• 16 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by ALÞHA,

cbble 0517 זה ווניס איך הסתפינג הזה?!

• 14 תגובות
    • 768 צפיות
  15. שלום. יש לי לוח אם Z68, וגם כרטיס מסך יעודי. עד היום השתמשתי בכרטיס המסך. מסקרנות, רציתי לעבור לליבה הגרפית המובנית. כיבתי את המחשב, שלפתי את הכבל DVI מהכרטיס הגרפי, והכנסתי כבל HDMI ישירות לכניסתו בלוח האם. הפעלתי את המחשב (כמובן, לאחר שברחתי ביציאת ה HDMI במסך עצמו), ושום תמונה לא הוצגע. שמעתי את ווידנוס עולה ברקע, אבל לא קיבלתי שום תצוגה (המסך אותו "No HDMI Cable"). אני קצת מבולבל תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  16. יום ראשון אני הולך לקנות עוד 512MB בנוסף ל-256 שלי עכשיו אני רוצה לדעת איזה CL ה 256 שיש לי על המחשב כדי שאני לא יקנה סתם 512 עם CL נמוך וישלם הרבה שבמילא הוא יעבוד לפי הזיכרון האיטי יותר.. וגם תמיד חשבתי שהזיכרון אצלי עובד בתדר של 266MHz אבל לפי התמונה יש מצב שהוא פועל על 366MHz? תמונה: אני חייב פה את העזרה שלכם.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום קניתי ASUS p800 וחצי גיגה זכרון בתצורת DUAL CHANEL וקיבלתי את המחשב (פנטיום 4 2.4C_HT) זה רץ מהר :-) אך איך אני מודא שהם קינפגו את המחשב נכון, ז"א 800MHZ והבנקים ביניהם? תודה מראש, יהודה נ.ב. מערכת הפעלה XP HOME

18. אם הלוח אם היה מחובר למחשב הייתי יודע... אבל הלוח אם לא מחובר... איפה כתוב על הלוח אם את הדגם שלו? אני כבר למעלה מ20 דק' מחפש ואני לא מוצא... מצאתי רק משו ליד איפה ששמים את המעבד כתוב 370 אני משער שזה הSOCKET

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי תתוכנה אברסט... יש לי שם משו כזה: real clock 200mhz effective clock 400 mhz מה מהם הוא הנכון...? ושאלה נוספת האם שווה לי לחבר כרטיס של 512 +1024 במהיריות שונות? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  20. אני חולהה מחשבים ויש לי ידע רב על מחשבים(חוץ מכל החלקים שלו............) אבל אולי זה ישמע מצחיק אין לי ידע אפילו כללי על חלקי המחשב. אני לא יודע מה זה לוח אם....על מעבד וזכרון אני יודע רק שהם אחראים על המהירות של המחשב שלי.......וזהו יותר מזה אני לא יודע שוםםםםםםםםם דבר. כיצד אני יכול לקבל מידע מקיף בעברית על מעבדים לוחות אם וזכרונות. האם יש איזה מדריך שמסביר על כל החלקים והמאפיינים של לוחות אם מעבדים וזכרונות. תנו לי פה קישורים למדריכים בעברית על החלקים הנ"ל. מי שיעזור לי אודה לו מאוד. אני מאוד רוצה לדעת הכל. זה מייאש לראות מה שמדברים פה שאתה לא יודע שום דבר.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  21. שלום לכולם, עיינתי במדריכים בראש הפורום ולאחר קצת נבירות הגעתי לנתונים הבאים: יש לי זיכרון DDR2 בנפח של 2 ג'יגה בייט, לאחרונה שידרגתי לWIN7 64BIT ואני מעוניין להכפיל את הנפח של הזכרון - לא עושה OC. אני יודע שהוא עובד על מהירות של 667MHz, אך לא הבנתי למה באתרים שמים לי נתונים כמו CL5 או CL4S וכדומה. מהתוכנה שאני משתמש בה נאמר לי שיש לי: Property Value OREN-PC Memory Summary Maximum Capacity 4096 MBytes Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Memory Slots 4 Error Correction None DRAM Frequency 335.0 MHz Memory Timings 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) Device Locator Slot 1 Part Number 8D223KK8MTETP Capacity 1024 MBytes Memory Type DDR2 (PC2-5300) Speed 333 MHz (DDR2 667) Supported Fr…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, יש לי C2D 6320 אני רוצה לדעת מהטמפ' שלי במעבד, כמו כן, מה הטמפ' המומלצת? תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. יש לי לוח אם K8NF-9 של gigabyte. ויש לי שני סטיקי זיכרון של 256 מגה. בלוח אם יש שני מודולים של זיכרון בצבע סגול ושניים בצבע ירוק, האם אני צריך לשים אתת שניהם באותו צבע או אחד בצבע אחד ואחד בשני?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. כיצד אני משנה את היחס בין הבאס לזכרון ככה במקום יחס של 1:1 יהיה יחס של 6:4 או 5:4 ... ככה באוברקלוק שאני מעלה באס מהירות הזכרון לא תעלה באותו המידה כמו הבאס ככה למי שאין זכרונות לאוברקלוק שלא יפריעו ויגרמו לקריסות?????? משהו יודע???????? הלוח P4P800 ואני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס !

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. חיברתי 2 סטיקים של 256M לתוך ה2 סלוטים של הלוח אם ועדיין זה לא מזהה אותם כDual אלא כSingle. האם אני צריך לשנות משהו בביוס כדי שזה יעבוד? הלוח אם תומך ביכולת הDC והזכרונות הם זהים.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.