עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lior1992,

התענינתי לדעת מהו המעבד הטוב ביותר כיום בשוק שמעתי ש AMD athlon 64 fx -60 הוא המעבד הכי טוב כיום בשוק אבל ברצוני לדעת למה הוא הכי טוב? אם יש לכם הצעה של מעבד יותר טוב ממנו ישמח לדעת עליו. (וגם אם תוכלו להסביר מדוע הוא הכי טוב). תודה מראש לירון

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  2. Started by Shayvert,

אז ככה, קניתי היום מארז חדש והתחלתי להעביר את כל המחשב למארז, מה שקרה הוא שהמעבד לא השתחרר לי, כשוצאתי אותו ראיתי ששבערך רבע מהפינים עקומים (חלקם עקומים מאוד) אחרי שחיפשתי קצת ברשת ניסיתי לסדר אותם בעזרת מחט וכרטיס אשראי, מה שדיי עבד אבל אחד הפינים נקרע ונפל. כמו שאני מבין - המעבד לא יעבוד. אז אני צריך מעבד חדש הלוח אם הוא asus crosshair formula IV עם סוקט A3 ראיתי שמה שמוכרים מבחינת AMD כרגע הוא בעיקר סוקט A3+ קראתי קצת ברשת שיש גירסאת ביוס ללוח אם שמעדכנת תמיכה בסוקט A3+ אבל שזו גירסאת בטא ושאי אפשר כל כך לסמוך על זה.. בקיצור - אני צריך למצוא מעבד AMD סוקט A3 (הקודם שלי היה 6 ליבות, לא סגור על הדגם לדעתי ה1090T) או ללכת על מעבד אינטל ולוח אם תואם.. תקציב לא ממש מוגדר, כ…

3. Started by smoke_man,

מה ההבדל בין שני המעבדים האלה

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  4. אז ככה...חובה פיירוייר... הזיכרונות הם 2GBX2 של גיסקיל במהירות 1000.... רק בחנות SKYPC חשבתי על ASUS P5KE/WIFI-AP...מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by WarMachine,

לחבר שלי מצוי המעבד הזה והוא רוצה שאני אעשה לו אוברקלוק ,נראה לי שאלו המעבדים הישנים ולא הנורטווד כי אני לא זוכר שיצא נורטווד של 1700,בכל מקרה אם זה המעבדים הישנים כמה אוברקלוק אני אוכל כבר לעשות והאם זה באמת מעבד Williamate

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ויודע אם הPCI-E שם הוא כפול 16? ואם כן P4-3ghz לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך PCIE מודרני? (סדרת 8800 )?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  7. תמונה שרואים בה ברור איך הסוקט בלוחות של איי אם די בנוי תודה!

8. Started by ORrrr,

יש לי לוח של פנטיום שלוש מלפני כמה שנים של (AmazePC - AM-693VS (A מישהו מכיר את החברה הזאת בכלל? האם הוא טוב לאוברקלוק? המעבד שיש לי עליו הוא פנטיום שלוש 866MHZ עם 256 קאש אשר פועל על 133 FSB ב 1.7V תדוה מראש, אור. ------------------ הנה גם לינק של הלוח כאן

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by star252,

שלום לכולם, אני חדשה בכל העניין של מחשבים, וזו הפעם הראשונה שאני מחפשת רכיב למחשב (בלית ברירה). בכל אופן, אשמח להבין יותר בעזרתכם. המחשב שלי פשוט שבק חיים, וטכנאי שלקח אותו לבדיקה אמר שהבעיה היא לוח אם. עכשיו, מה שאני מחפשת בדחיפות הסטרית!!! (אני חייבת להגיש עבודות) זה לוח אם לפנטיום 3. אני יודעת שקצת קשה להשיג אותו כי הוא ישן. אך, אם מישהו יוכל לכוון אותי מה אני בכלל יכולה לעשות בנידון במינימום עלויות (אפילו לרכוש מחשב משומש ישן בכמה מאות ש"ח - אני צריכה בסה"כ WORD , צורב, וזכרון סביר כדי שאוכל להמשיך לעבוד) , אני די נואשת. בבקשה, כוונו אותי תודה מראש, טל

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  10. ההפרש ביניהם הוא 40 ש"ח ואני מעוניין לדעת מה בידיוק ההבדל ביניהם. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  11. האתר Hardware Unboxed ערך בדיקה מתי הזכרונות המהירים באמת משפיעים על ביצועי המשחקים. המסקנה ברורה : למערכת תקציבית חבל להשקיע בזכרונות מהירים. אם הכרטיס הגרפי איננו GTX-1080 ומעלה, אין טעם בזכרונות מהירים כי גם עם הזכרונות האיטיים יותר נגיע לצואר בקבוק. הערה: אני חושב שזה נכון גם עבור מעבדי אינטל, אם יש למישהו מידע קיים או מבחן דומה, מוזמן לשתף. מצורפת תמונה מתוך וידאו שהם פירסמו. כתובת הוידאו כאן:

12. אני צריך לוח אם שתומך במעבדי אינטל החדשים דגם CORE I5 2400 sunday bridge עכשיו אני צריך לוח אם שתומך ב-GPU של המעבדים החדשים ושתומך ב- SATA 3 ו - USB 3 עד 700 שח תקציב

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  13. למחשב לצורכי אינטרנט, אופיס וסרטים, על מה עדיף להתבסס?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

שלי, אפשרי???

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  15. רציתי לקנות מחשב עם מעבד P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit אבל אמרו לי שAMD יותר זולים ולפעמים ביציועים יותר טובים...זה נכון?? על איזה מעבד אתם ממליצים שיהיה בערך שווה לזה שרציתי? האם זה נכון שAMD מתחממים יותר??? בבקשה תסבירו לי כי לא הבנתי כל כך את ההבדל...

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by eegg,

כרגע יש לי את המפרט בצד ואני רוצה להחליף את הלוח אם ומעבד ליותר טובים וחשבתי כבר על הe6750 כי הוא טוב ביחס למחיר שלו ואני צריך לוח אם שיהיה עליו את הרכיבים שכבר יש לי: 4*512mb ddr2 667 xfx 7600gt sata2 wd 120gb tv card pci firewire מפצל pci

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  17. שלום לכולם מחפש HTPC בסגנון של Nvidia ION רק שיהיה בו תמיכה בפורמטים החדשים של הסאונד (DTSHD\TRUEHD) ישמש בעיקר לצפייה בסרטים 1080P וגלישה באינטרנט ! יחובר למסךLCD FHD 47 אינץ תודהר רבה שי

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  18. (לא מצאתי כותרת יותר אינפורמטיבית מזו.. אם צריך לשנות תגידו לי) אוקיי, על המעבד שלי כתוב ADA3200AEP4AX ומתחתיו CBaec עכשו אני הבנתי שזה קלאו האמר (AX =C0) אבל לפי חיפושים בגוגל עולה שזה ניו קאסטל מה הולך פה??? אם זה ניו קאסטל עם סטפינג C0 נדפקתי חזק מישהו יכולל עזור לי ולהסיר את המתח שלי ? (למה אני לא בודק בעצמי? כי אין לי זכרונות עדיין )

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין די די אר 2 ל-3 מבחינת איך זה בכלל עובד קראתי את המאמר הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=13484&forum=Hardware&viewmode=all לפי הבנתי זמני אחזור גדולים יותר בדידי אר 2 בגלל שהוא גם בודק שהפאקטים יצאו תקינים (אם הבנתי נכון) אבל איך זה שהוא שולח 4 יחידות מידע ביחד? ואיך זה ב3?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by VolTAge,

שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כאן. 1. אני יודע שה EPoX 8RDA+ יכול לפתוח את המכפלה של מעדבי TBRED החדשים, AthlonXP 2400+ ומעלה ללא צורך בשינוי פיזי במעבד. אז רציתי לשאול בקשר לזה אם האפשרות הזאת גם קיימת בדגם של אסוס ה A78NX, או שלא. עוד דבר, האם האפשרות של פתיחת מכפלה יכולה להשפיע משמעותית על האוברקלוק למעבד ? אני לא כל כך מבין בזה, אז אם תוכלו להסביר בקצרה איך המכפלה מתקשרת ל FSB זה יעזור לי נורא. 2. זכרון מסוים יכול לעבוד על CL של פחות מ 2 ? זה אפשרי ? אם כן, אפשר לקחת זכרון 3200, להעביר אותו למצב של 2700, ולהוריד את התזמון שלו לפחות מ 2 ? 1.5, או 1 ? אם כן, האם זה יתן תוספת ביצועים נכבדת ? עוד דבר בקשר ל CL, לדוגמא אני רואה את זה 2-3-3-6-T1, איך אני "קורא" …

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by dorbarnea,

רציתי לדעת מה המתחרה של המעבד : AMD Athlon-II X2 250 3.0Ghz גרסת למשל אם אין לי איך להשיג AMD מה המגביל שלו.. תודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. שמעתי לפני כמה שבועות שהיצרניות נתקעו עם מלאי גדול של לוחות כאלו והן מתקשות למכור אותן. אתם חושבים שתבוא ירידה גדולה במחיר שלהם בקרוב? והשאלה האמיתית, האם אנחנו (הישראלים) נהנה ממנה?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by omermiz,

עד אמצע החופש יהיה לי 5000 שקל אולי קצת יותר 5500 ככה... אני יודע שאני יקנה קונרו אבל לא יודע איזה... יכול להיות שאני יקנה E6300 או את האחד מעליו של ה 1700 שקל... לוח אם אני משקיע 720 -+ אני רוצה 2G RAM ראיתי 667 DDR2 ב 500 שקל כל G... מארז חשבתי עם המארז הזה של GB השחור עם ה 3 מאווררים של ה 120... הוא עולה 650 כרטיס מסך אני לא יודע איזה כי אני לא הכי משחק הרבה אבל אני רוצה משו כמו 6600GT אולי.. צורב/CD אני לא צריך.. יש לי צורב DVD במחשב הזה אני יוציא אותו... תגידו מה אתם חושבים ומה אפשר לשפר.. ואיזה זכרונות ולוח אם כדאי לקנות... תודה...

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by vladisid,

שלום, יש לי מספר שאלות: 1. יש לי דילמה איזה לוח כדאי לי לקחת : או Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 או Gigabyte GA-H87-D3H S1150 אני אישית לא רואה ביניהם ממש הבדל(מלבד בסוג סדרה) , אם מישהו מבחין בהבדל אשמח לשמוע בנוסף ראיתי גם את הלוח Gigabyte GA-H97-Gaming 3 S1150 שיקר יותר ב200 ש"ח משני הלוחות החדשים- למה? במה הוא יותר טוב?, מותאם יותר למשחקים? 2. האם כדאי לקחת את המעבד Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 על פני המעבד Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 ? יש הפרש של 200 ש"ח עבור הבדל לא גדול במהירות המעבד תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ..שנקנו ב-eBay. [קיט של ג'יגה (2x512MB) מסוג DDR PC3200, דגם F1-3200DSU2-1GBFX ; CL2 2-2-5] אחרי קניית HD חדש בניסיון להתקין מערכת הפעלה ללא הצלחה ולאחר מספר בדיקות בנוסף ל +memtest הבעיה נמצא בשני זכרונות הקיט. - איך אני בדיוק ממש את האחריות עבורם? לשלוח לחברה בחו"ל? ליבואן? - האם זה נכון שהמושג "אחריות לכל החיים" היא למעשה אחריות למוצר כל עוד הוא בייצור, מכיוון שסביר מאד להניח שדגם זה כבר לא בייצור... תודה, ריפר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.