מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, כרגע יש ברשותי מחשב בעל מעבד +AMD Athlon 64bit 3000 עם סוקט של 754. הלוח האם שלי תומך בAGP ולא בPCI-E, ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאני אוכל לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר, שתומך רק בPCI-E. אז רציתי לדעת אם אני אוכל לקנות לוח אם של סוקט 939, ועדיין להשתמש במעבד הנוכחי שלי? או שמא אני אצטרך לשדרג למעבד עם סוקט 939 גם כן? ובכלל, מה בדיוק ההבדל בין מעבדים עם סוקט 754, למעבדים עם סוקט 939? בנוסף, לגבי זיכרונות Dual Channel- האם צריכים זיכרונות מסויימים שתומכים בDual Channel על מנת לעשות זאת? או כל זיכרונות יכולים לפעול על Dual Channel, אם הלוח אם תומך בזה כמובן? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן פחות משנה. הלוח שלי - Asus M2N-MX זכרון - שני סטיקים של קינגסטון 512 (DDRII, 667) אני מעוניין להוסיף עוד 2 סטיקים שיהיו גם כן על דואל צ'אנל אבל מעדיף לחסוך את התשלום לטכנאי \ להשבית את המחשב לכמה שעות, ולעשות את זה בעצמי. יש משהו שאני צריך לדעת\לעשות ? אני יודע שזה שאלה של בגינר רציני , אבל אין לי כוח פשוט לשלם למישהו על משהו שלכאורה נראה פשוט. תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לוח האם התחרותי החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע זוג חיבורי USB עדכניים ומהירים פי 2, במחיר שאינו קורע את הכיס זה כנראה יקרה בדור הבא, אבל בינתיים לצערנו אין עדיין תמיכה מובנית בתקן ה-USB 3.1 החדש, שאמור להציע מודרניזציה נדרשת עד מאוד לחיבור הפופולרי ביותר של עולם המחשבים, לא במוצריה של אינטל ולא במוצריה של AMD – וזה אומר שכל שילוב שלהם בלוח אם זה או אחר מגיע משבבי צד ג' שמותקנים עליו באופן ייעודי, וזה לרוב "מנפח" את מחיר החומרה באופן בלתי מבוטל. מי שמתיימרת לשנות את המגמה במקצת היא חברת Asrock, שמציגה עתה לוח אם חדש עבור מעבדי ה-Skylake של אינטל, שמתבסס על ערכת השבבים Z170 וכולל את חיבורי ה-USB 3.1 המדוברים, לצד תג מחיר צנוע יחסית. לוח ה-Z170A-X1/3.1 …
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי חברים, מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות אם לתושבת AM4 של ASROCK - ספציפית את דגם הטאי צ'י? הזוי בעיניי שאחד מלוחות האם היותר מוערכים שיצאו למעבדי הרייזן לא מיובא ומשווק ע"י החנויות הגדולות.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשימת המעבדים שהלוח תומך בהם http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2554 המעבד הזה לא נזכר, זאת אומרת שהוא לא יתאים ללוח?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 256 MB DDR 266, ורציתי להוסיף לפחות 256 מגה נוספים... בגלל שעכשיו הזכרונות של ה-333 וה-400 הרבה יותר נפוצים, וגם מחירם לא עולה על ה-266 שכעת לא קל למצוא, רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון במהירות 400 מה"צ, הזכרונות יעבדו טוב ביחד? או שיש סיכוי שיהיו בעיות וחוסר התאמה? מה דעתכם על המותגים: SPECTEK? ELIXIR?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מנסה להבין איזה לוח עדיף: ה- ASUS A8V Deluxe או ה- EP-8KDA3J
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמראה את הטמפרטורה של הצ'יפסט בלוח אביט NF7 !! תודה.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה, מישהו יכול להגיד לי מה יותר כדאי ולמה ? 1. ASUS A7N8X DELUX NFORCE 2 2. CHAINTECH 7VJL-DELUXE - זקוק ליותר דעות עליו... 3.GA-7AVXP כרגע אני יותר נוטה לכיוון האסוס אבל השאלה שלי אם מבחינה כספית הוא שווה את ההשקעה (אני יודע שיש לו ייתרון של הצ'יפסט) אבל האם זה באמת שווה את העוד 300 שקל האלה שהוא עולה ?...ואם כן אם איזה פיצ'רים הוא מגיע ? בהנחה שאני לא אלך על האסוס איזה מהלוחות הראשון והשני יותר טובים ? הלוח של צ'יינטק נראה די טוב אבל לא שמעתי עליו שום דבר עד היום...על הג'יגה שמעתי הרבה דברים טובים. בכל אופן תעזרו אתם להכריע...
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפה אם לא אני מאוד מצטער. ככה יש לי לוח asus p5n-e מעבד e6300 קירור רגיל של אינטל. התקנתי את התוכנות של אסוס איפה שם אני שולט על המריות של המאורר אני רוצה להגיד אותו שיעבוד על 2000 RPM או שיש ערך יותר גבוהה שהמאורר הזה מסוגל אני רק רוצה לראות את כמות הרעש שזה מייצר זה הכל ואת ההשפעה על הטמפרטורה אז אם אפשר בבקשה הסבר על שליטה במאורר.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף קניתי מחשב ,חוץ ממעבד כיוון שלא היה במלאי את ה 3500 90nm . לוח : a8n sli delux זכרון : adata 2 x 512mb 400MHZ כ.מסך: gigabyte 6600gt ד.קשיח: wd 200GB SATA צורב: nec 3520 השאלה שלי האם שווה לחכות ל 3500 או לקחת את ה-3200 האם תוספת הביצועים היא משמעותית,כמו כן עוד לא לקחתי מארז חשבת על compucase CA19 תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 256MB 2100 אני רוצה לקנות עוד 256MB השאלה היא: האם כדאי לקנות את ה2700 בשביל תוספת ביצועים או שעדיך לקנות 2100 כי לא יהיו הבדל בביצועים?...
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש ברכבי מחשב 32 BIT שמותקנים ועובדים כרגע על לוח 32 BIT TV CARD SCSI CARD FIREWIRE TVSAT CARD על לוח 64 BIT כל הרכיבים הם ב PCI סטנדרט
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום היה לי לוח אם של asus עם Socket 478 והוא נשרף ועכשיו אני רוצה לקנות חדש וראיתי שיצא לוחות עם Socket 775 ואין לי מושג מה זה אומר יש לי pentium 4 2.4 וזכרונות ddr וכרטיס מסך עם AGPX8 אני רוצה לדעת האם המעבד והזכרונות מתאימים ללוח אם עם Socket 775 ואם לוח שיש בו PCIE X16 תומך בכרטיס מסך עם AGP X8 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הם מיעודים למשחקים כבדים וללא מטרות oc http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2960
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אוקי, מישהו המליץ לי פה על הפורום הזה ואמר שיסבירו לי פה הכל על מחשבים וחומרה. אז יש לי כמה שאלות. 1) מה זה מכפלת מעבד? 2) יש משהו שאומרים שהמגהרצים של הזכרונות זה בעצם כפול ממה שזה רשום... 3) מה זה באס של זכרונות או איך שזה נקרא... 4) מה זה צריבת ביוס ואיך עושים את זה? 5) איך הולכת הספירת ג'יה\מגה הרצים של מעבדי ה-AMD לאומת מעבדי אינטל? ולמה מעבד שנקרא 3000 יש לו 1800 או משהו כזה? 6) מה זה מגה קאש? תודה מראש, אם אני יזכר אני יוסיף עוד שאלות...
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על אלה? 945P-S3 (מה ההבדל בינו לבין ה S2?) Abit IL9 מי שממליץ אם הוא יכול גם לפרט למה הוא ממליץ עליו, יעזור לי מאוד. תודה רבה!!!!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למפרט הבא: p4 630 775 3Ghz 2M ddr2 512Mb msi 945pl neo-f 7.1 msi gef6200le-td128e יש טעם לקנות שני סטקים של 1G ?
-
- 5 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה: למחשב פנטיום 3 800mhz, זיכרון 64mb sdram, אפשר להוסיף עוד 128mb בנוסף? (יש סה"כ 3 סלוטים). האם כדאי להוסיף עוד 256?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד חשבתי שה REAL TEMP נותן TJMAX " לא מדוייק בעליל " ולא התייחסתי ברצינות לתוכנה , אבל מה ? נכנסתי לאתר של אינטל וראיתי משהו וחשבתי שאני רואה לא טוב או מדמיין , בדקתי טמפרטורות ומה קראתי ? שה TJMAX של G2020 זה 105 מעלות ? אתם רציניים אינטל ? איך יכול ? המעבד רק יגיע ל 80 מעלות הוא יעלה עשן זה לא מעבד של מחשב נייד אין מצב שמעבד של מחשב נייח יגיע לטמפרטורות כאלה , איך יכול להיות שהתוכנה REAL TEMP יודעת במדוייק את ה TJMAX של ה G2020 של אינטל , 105 מעלות מדוייק כל הזמן חשבתי שזה חרטה . אז לפי האתר של אינטל אני יכול לגלוש חופשי ב 80 מעלות לא ? יהיה לי פער של 25 מעלות מהמקסימום , אין מצב נראה לי זאת טעות .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה קונים לוח כזה ??? http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3283&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=US איך נראה לכם?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אנשים - יש לי שאלה: למה אנשים לא משקיעים בזכרון הRAM שלהם? - ז"א גם מי שמרכיב מפרט מעולה עם כרטיס מסך מטורף, מעבד עצבני וכו' קונה את זכרונות הA DATA CL3 -זה מספיק? אין מקום להשקיע קצת יותר בCL2.5 (או CL2 למשוגעים באמת)או של חברה טובה יותר? ומדובר לאו דוקא על קניית GEIL CL2 באיזה אלפיים שקל אלא אפילו שדרוג קל לCL2.5 של חברה נורמלית. הרי זכרון הRAM (למדתי זאת על בשרי בפנטיום 3 עם 128 MB) הוא רכיב חשוב במערכת! אודה מאוד למי שיוכל לענות!
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מעבד-Intel® Core2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB או מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/2.33Ghz/1333Mhz איזה מעבד לקחת?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הלוחות הם: GA-B85-HD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4566#ov Fatal1ty b85 Killer http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20b85%20Killer/ GA-H87-HD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4516#ov H87 Pro4 http://www.asrock.com/mb/Intel/H87%20Pro4/ מעבר לחיבורי SATA, איזה עוד הבדל יש בין ערכות השבבים הללו? הלוח מיועד למחשב רב תכליתי, גיימינג בינוני, והולך להיות משודך למעבד 4590 או 4690. הדרישות הנוספות: תקן ATX 4 חריצי זיכרון כ.קול סביר+ חיבור USB3 מלפנים אפשרות חיבור ל3 מאווררים לפחות הנטייה היא ללכת על ה Fatal1ty, שנראה כמי שמתעלה על לוחות הH87 מלבד 2 חיבורי SATA שלא משנים הרבה (יש לי שני HDD'S וCD שיחוברו למחשב). לחילופין, אשמח לה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-