עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם השאלה הראשונה היא כזאת, האם בשילוב של athlon 4400+ X2 עם 8800GT יהיה צוואר בקבוק? והשאלה השנייה היא האם הלוח M61PS3 עם סוקט AM2 יתמוך בPHENOM. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by LiorZi,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם ASUS - A8N-E http://asus.com/product.aspx?P_ID=DzbA8hgqchMBOVRz על הלוח יש מאוורר קטן כמו שתוכלו לראות בתמונה (זה הדבר הכסוף באמצע למטה). המאוור התקלקל, האם יש בזה סכנה למחשב? על הלוח יושב מעבד AMD 3700 כרטיס מסך RADEON X800 זכרון פנימי 1GB המחשב נמצא אצלי 3 שנים בערך ורץ ללא אוברקלוק. הטמפרטורה במצב IDLE היא 33 מעלות על פי EVEREST.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  3. אני צריך בין המעבדים של ה- 1800 ו - 2400 תודה רבה !

4. Started by tal,

הגיע לוח חדש של ECS ממש באנדל משתלם לא ??? מישהו אולי התנסה כבר בלוח ??? זה המפרט... Elitegroup K7SEM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ 256MB Memory (AGP,VGA 64Mb,Sound,LAN,Modem) תחשבו.... גם לוח גם מעבד וגם 256 מגה אסדיראם ... 787 שקל

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by n0stredamus,

שוטטתי היום באתר של ג"יגבייט ונתקלתי בקטגוריה חדשה של לוחות X48 מישהו יודע מתי יש צפי להגעה של הלוח הזה לארץ ? אני מתכנן את הקנייה שלי בקרוב . אשמח לדעת מתי טל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by doreiny,

שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי השבוע ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הלוח יהיה: 965p-ds3 ומעבד e4300 חשבתי לחכות ל e6550 מה אתם אומרים? שווה השקעה? הוא יתאים בכלל ללוח?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by nir.barak,

שלום כולם, אני חדש פה(מה הקשר? ???) רציתי לדעת כמה דברים(אם אני אצליח לזכור את כולם בכלל) ובקיצור, רציתי לדעת האם יהיו גרסאות חדשות של ATHLON64 לכבוד התושבת החדשה939 או שישארו הגרסאות הישנות, רק עם התושבת החדשה?? רציתי לדעת האם יצא צ'יפסט חדש שיפעיל את התושבת החדשה של ATLON64?? רציתי לדעתף אם אתם יכולים, לתת לי הערכת מחיר של מעבד דומה ל ATLON64 3200 רק בגרסת ה939??? רציתי שתמליצו לי על לוח טוב ל ATHLON64 ב900 שקל בערך(אפשר לעלות קצת)? ורציתי שתמליצו לי על זוג זיכרונות של 512 כל אחד(ז"א 1 ג'יגה) בסביבות ה1600-1700 עריכה: האם יצא לוח אם שתומך בתושבת החדשה של AMD ו בPCI E.??? תודה ענקית לעוזרים

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Dilbert Marker,

סתם שאלה לידע כללי, לא קשור אליי בכלל :-X: שלום חבר'ה, לאחרונה החלפתי משחה טרמית וכשניסיתי להוציא את הישנה המעבד נשרט קצת (איפה שכתוב איזה הוא). בחלק הכסוף שלו הוא נשרט קצת מהטסטר אחרי מריחת משחה תרמית לא רואים את השריטות. המעבד הוא 2.6C. האם יש על זה אחריות? כי נראה לי שהמעבד הלך (לא בטוח שבגלל זה) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by Haflo,

איפה מחברים את HD Led בלוחות ASUS?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. זה המפרט: MSI P67 hd5870 samsung 1TB f3 ocz agility 3 60GB intel 2500k Seasonic S12II-620 p183 עד עכשיו היה לי את אותו מפרט בדיוק רק עם לוח אם GIGABYE H67 UD3. מאז שהחלפתי ללוח החדש המחשב מרעיש הרבה יותר. אני לא מבין איך זה קורה הרי לוח אם זה לא רכיב שמרעיש לא? יש אפשרות לסדר את זה? הרעש שנשמע הוא רעש חזק בהרבה מהמאווררים ומין זמזום כזה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by Moon-Mage,

תוך כדי התעסקות קצרה עם הזיכרון נכנסתי לtab של לוח האם בcpu-z וגיליתי שהלוח רץ על PCIE4 בלי שאני נגעתי בכלום(התעסקתי עם הresizable bar והזיכרון וזהו עד כמה שאני זוכר), עכשיו אני לא מתלונן או משהו סתם תהיתי אם זו ההתנהגות הצפויה או שזה מוזר כמו שחשבתי שזה. בכלל לא ידעתי שזו אופציה שאפשר לנסות. ואם כבר פתחתי את זה למה זה רץ על 8GT/s בכלל?(זה למעשה מבטל לחלוטין את כל העניין עד כמה שאני מבין כי PCIE4X8=PCIE3X16)

12. Started by Satlan,

שלום, יש לי שאלה... אם יש לי מעבד AMD 3000+ סוקט 939 ויש לי 2 פלטות של זכרון אחד A-data 512MB 400mhz and the second 1 A-data 256 400mhz זה יעשה DUEL או איך שלא קוראים לזה ? כי הבנתי שבלי זה יורדים בביצועים בצורה בלהבלה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 448 צפיות
  13. Started by sPoiled,

יש Steppingים של C0, G0 במעבדים שונים וכו'... מה הם אומרים ומה זה בכלל, איך אפשר לדעת מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  14. שבת שלום. אני רוצה לרכוש 4 ג'יגה זיכרונות ואני לא יודע במה לבחור. אני לא אעשה OC כי אני לא יודע וגם זה לא מעניין אותי.. עכשיו ראיתי את אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9493 - המחיר מאוד זול אבל השאלה שלי האם הם איכותיים וטובים מספיק למחשב שלי? ויש את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806 - שנראים יותר טוב שבאים עם הייטסינקים וחברה מאוד מוכרת. מה שווה לי? יש לי מפרט כזה: E6300. לוח אם DS3. ביג טיפון. טרמלטייק 500W TR2 250 GB SATA2 80 GB SATA2 7950GT 512MB אני רוצה לשדרג את הזיכרונות הנוכחיים שלי באחד מ-2 אלה כי אני רוצה לעבור לויסטה ושהיא תחזיק לי טוב עם משחקים כמו CRYSIS או COD4. התקציב לזיכרוונת הוא עד 500 שקל ועדיף שיהיו 4 GB. תודה ל…

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  15. זה לא מתחיל מ1333 מגה הרץ?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  16. ובכמה ירד הe6400? :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  17. אהלן, המפרט הנוכחי שלי הוא המעבד והלוח שבכותרת + 2GB DDR2 של MUSHKIN העובדים בקצב 1066MHZ. לפני מספר ימים הלך לעולמו אחד הסטיקים. כעת אני ניצב בפני דילמה - האם לקנות זכרון חדש (זכרונות 1066 יחסית יקרים, בעיקר אם אני רוצה ללכת על 4GB. האם ההבדל בין 1066 ל-800 מורגש באופן ניכר, או ששווה לי לרכוש 4GB עם CL טוב בקצב 800 על פני 1066?) ולהשאר עם הלוח הנוכחי, או לרכוש לוח טיפה יותר טוב התומך בDDR3 ולשדרג גם את הזכרונות (עד כמה מורגש יהיה השיפור בביצועים?) אני מעט לחוץ בכסף (700 ש"ח גג), אך גם רוצה לראות שיפור ניכר בביצועים. אשמח מאוד לשמוע תגובות, תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by efee123,

צריך המלצה למעבד אינטל ללוח הנל. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני צריך די דחוך המלצה של כרטיס זיכרון למחשב חייה אני צריך שנניים של 512 על מהירות 400 אבל אני לא יודע איזה חברה ודגם.. אמרו לי קינגסטון cl3 איך זה ? ואמרו לי beie משהו כזה שזה עם קירור.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by hj4ever,

כחלק מהצעת מחיר של מחשב מותג שקיבלתי, קיבלתי הMB צ'יפסט של אינטל 965Q. הוא טוב כמו כל שאר ה965ים, או יותר/פחות? הוא צ'יפסט טוב סה"כ?

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by mordidot,

http://www.skypc.co.il/pl_product~31104~10~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm תודה

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by דנדן,

מה קורה חברה? אני צריך הצעה למעבד + לוח אם עד 900 שקל בערך עדיף עם תמיכה בDDR2 מה עדיף? AMD או INTEL? אשמח למפרטים והצעות תודה רבה דוגמא למפרט שמצאתי, תגידו אם שווה מעבד Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB ב570 + לוח אם למעבדי אינטל ?ASROCK? - ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII ב370 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483 סה"כ 940 שקל

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by diablo4u,

שמעו יש לי בעיות רציניות וגם אני לא כל כך מבין במחשבים (חומרה) כי אני רק בן 14 לא שזה כל כך קטן. אז ככה יש לי מחשב כזה: פנטיום 3 1000 256 זיכרון DDR א 40 גיגה 7200 RPM GEFORCE 2 GTS\PRO 32 MB CREATIVE SB LIVE (נראה לי בקשר לכטיס קול) WINDOWS XP PRO CD +52 CDRW YAMAHA 2100S 16 10 40 עכשיו אני הורדתי את כל הדרייברים המתאימים שיכולתי למצוא לכרטיסים שלי XP DETENATOR SBLIVEDRVUPDATEXP והמחשב פשוט עובד חרא. הוא עולה לאט ויורד לאט והכוונה היא ממש לאט. וזה עוד אחרי ששיתי פרמוט והוא חצי ריק. 26 גיגה פנוים. הוא עולה בערך ב40 טעינות של הXP ויורד באיזה 2 דקות או יותר. ולפעמים במשחקים הוא פשוט עושה רסטארט מתי שבא לו. ועוד....... כמעט כל המשחקים לא פועלים טוב. או מקרטעים ונתקעים או …

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, חשבתי לקנות מעבד חדש ב-eBay כי ראיתי שהמחירים זולים יותר מלקנות בארץ, לפעמים באופן משמעותי. השאלה היא לגבי האחריות. מישהו יודע אם האחריות היא בינלאומית או רק בארץ שבה קונים ? תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני ראיתי שבעולם כבר התחילו למכור את 13400 ו 13500, מתי ניתן יהיה לרכוש אותם בארץ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.