מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש שיהיה זול ומיועד למעבד DUOL QUAD E8500 מתכוון להשים לו זכרון DDR2 אני פשוט לא מבין בין סוגי ה chipsetS המחשב מיועד גם למשחקים וגם סרטים ועבודה כללית אני מתכוון לאשים כרטיס מסך אחד עד 500-600 שקל וזול יותר אם יש אשמח על כל עזרה שלכם תודה.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איזה זכרון מבין שלושת הזכרונות האלו אתם ממליצים לי: 1. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6033 2. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5951 3. http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=639#detailed הזכרון מיועד בעיקר למשחקים ול OC עתידי. הלוח אם שלי כנראה הוא DQ6 או אחד הלוחות החדשים של אסוס והמעבד הוא E6600. בבקשה לפרט מה עדיף ולמה... תודה לעוזרים!!! +עוד שאלה...האם הלוח DQ6 של גיגבייט תומך ב SLI? שוב תודה
-
- 5 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכם, היום המחשב שלי מת, נראה כי הבעיה היא הלוח (לחיצה על ה Power אינה מביאה לשום תגובה, גם לא נורה. בדקתי עם ספק אחר תקין ואותה תוצאה..). הלוח שלי הוא GA-K8NS, נרכש בינואר 2005 ב KSP. הבעיה היא שכשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שהאחריות היא לשנה בלבד (היום הם נותנים ללוחות 3 שנים). האם יש מקום אחר בו אוכל להחליף את הלוח? (אולי היבואן?) אינני במצב כלכלי המאפשר הוצאות ולכן אודה לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
3GB RAM 667MHz או 2GB RAM 800MHz ? הכל DDR2 וCL5
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כמה שאלות שלא מצאתי תשובה: 1. לא מצאתי אפשרות לחבר את הקונקטור של ה Audio בקידמת המארז ללוח האם אין בלוח אפשרות כזו ? 2. ברוך השם יש הרבה קונקטורים למאווררים בלוח הזה רציתי לדעת מה זה OTESFAN והאם ניתן לחבר אליו את המאוורר שנמצא מאחורי המארז ? 3. לגבי אפשרות לחבר זיכרונות ב Dual Channel ישנם 4 DIMM כל שניים בצבע שונה ,האם יהיה ניתן להשיג Dual Channel עם אתקין כל זיכרון על צבע אחר ? בדקתי בחוברת של הלוח ולא כל כך הבנתי מה זה Single rank ומה זה Double rank ,אודה לעזרתם. במידה וכדי להשיג Dual Channel אני אצטרך לחבר את שתי הזיכרונות על אותו צבע אם אני אוכל לחבר אותם יחד גם אם ארצה לחבר לזיכרונות שלי Heat Sink ?
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הלוח אם INTEL Bear Point h61 Two USB 3.0 ports נחשב ללוח טוב? או שישנה עדיפות ללוח יותר טוב. המפרט העיקרי של המחשב : מעבד: INTEL CORE i5 2500K 3.3GHZ 6MB BOX G.CPU כרטיס מסך GEFORCE GTX570 1280M 320BIT DDR5 D.DVI/M.HDMi מארז : Spire BlackMoon 550WATT 12CM+Z9 ZALMAN תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..... אני כבר כמה ימים מעיין שואל קורא ומגיב בפורם ועדיין לא הגעתי לידי החלט האני מתכוון לקנות מחשב שמסגרת התקציב היא עד 8000 ש"ח ללא מסך החלטתי בוודאות על שתי פריטים שאני שלם לגביהם והם: - המעבד: E6600 - וכרטיס המסך: ASUS - GeForce 8800 GTS ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי לוח האם חשבתי ללכת על ה :ASUS - P5B Deluxe אך הרבה אנשים אמרו לי לא ללכת כליו מישום שאינני!! מתכנן OC רציתי כבר להגיע בעזרתכם לידי החלטה לגבי הלוח מכיוון שאיני יודע במה להחליט, אין לי בעיה תקציבית לגבי הלוח כך שהשיקול איננו כלכלי. השיקול העיקרי הוא יחס התאימות והביצועים לכן אבקש מאוד את עזרתכם בבחירת הלוח האם ללכת על הדגם הזה של ASUS או על כל דגם אחר שאתם מוצאים לנכון שיניב ביצועים גבוהים או שיתאים ל…
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן , אבל בכל זאת אנחנו מתקרבים למועד היציאה של המעבדים החדשים אני בתהליך של רכישת מחשב חדש וקניתי כמעט את כל החלקים (מארז ,ספק,כרטיס מסך וכו') ועדיין לא קניתי את המעבד ולוח האם . יש טעם לחכות או שלקנות את ה Q6600 ? מישהו יודע מתי יצאו המעבדים החדשים לשוק ?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עד 400 שקל למעבד 3200 AMD תמליצו לי על משהו עוד משהו ששחכתי לציין שאני צריך לוח עם כרטיס מסך מובנה,זה בשביל חבר נשרף לו הלוח ,היה לו אחד פשוט כזה עם רדאון X 200 עליו משהו כזה...
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, לוח אם של Asus מדגם P5B-E Plus מותקנים אצלי 2 צ'יפים של 2 ג'יגה כ"א (כלומר 2048 מגה כ"א). משום מה בביוס מזוהים 3072 מגה בלבד. האם זה סביר/תקין/הגיוני ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
סתכלו במפרט מה יש לי כשאני מדליק את המחשב רשום MEMORY FREQUENCY AT 266MHZ DDR אז אני צריך לשנות את הזה בביוס נכון? ועוד משהו הזכרונות נמצאים בסלוטים 2,3 ובשביל לקבל DOUAL CHANNEL אני צריל לשים אחד מהם ב סלוט 1 נכון?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה זה כל הCL5 CL4 הזה, ומה החשיבות שלו, וכמובן מה יותר טוב? ויש גם משהו כזה של 5-5-5-12...מה זה אומר? ומה יותר טוב, כאילו מה כדאי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בשביל אוברקלוק מקסימלי ל E2140 (קירור מים) על לוח אם ASUS Commando איזה זכרונות מומלצים?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת... המחשב לא היה מחובר לחשמל וכשחיברתי אותו והדלקתי הוא כתב לי את הבעיה שכתובה בכותרת... שיערתי שזו הבטריה, מכיוון שכבר קרה לי כמה פעמים באיזה מחשב ישן. בדקתי את הבטריה במולטימטר וזה כתב לי שיש לה עוד 140~ מילי (3V) האם הזרם שנשאר בה מספיק? אני בטוח ב99% שזו הסוללה מכיוון שהביוס פשוט לא נשמר יותר ולכן לא יכולתי להפעיל את הביוס המשני (ראו מפרט ראשון) אחי הלך לקנות סוללה חדשה בחנות שלידנו... כשהוא יחזור אעדכן... בינתיים כל עזרה תתקבל בברכה... בתודה מראש, manbot.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב ? Q9550 2.83 ghz או Q6700 2.66 ghz או Q8200 2.33 ghz או E7400 2.83 ghz איזה מהם יותר טוב ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בבעלותי לוח אם asus a8n deluxe ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. בינתיים אני מתלבט בין 2 זכרונות : 1)OCZ Gold DDR PC4000 512*2 2)OCZ 2X512 PC3200 PLATINUM REV.2 בהנחה שאני לא עושה אוברקלוקינג מה כדאי ליקנות והאם הלוח שלי תומך בזיכרונות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות להשיג i7 4930k, ורציתי לדעת מאיפה אפשר לארגן לוח X79 כלשהו במחיר שפוי. לא אכפת לי מיד שנייה, אבל לא נתקלתי בזמן האחרון בלוח כזה. לוח במחיר יקר הופך את כל העסקה ללא כדאית ולא יהיה כל שימוש למעבד הנ"ל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב P4 1.4Ghz בן כמעט שנה. יש לו לוח אם "גאריבלדי" של Intel שעושה רק צרות (לא מסתדר עם כרטיס המסך, בקר USBמתנתק ועוד ועוד...) וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו בלוח אם "פנתר" שישרת אותי לפחות שלוש שנים . איזה לוח אם הייתם ממליצים לי? התקציב שלי הוא 120 דולרים ירקרקים.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב החדש שלי הותקנו 2 סטיקים שכל אחד מהם 2GB אבל משום מה במחשב עצמו (כשלוחצים על המחשב שלי >> מאפיינים) רשום שיש רק 3.25GB מה הסיבה לכך? האם זה הגיוני או שיכול להיות ששמו זכרונות שונים? אלה הזכורונות שמותקנים במחשב: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=48 אגב, הם נקנו באותה חנות ביחד עם כל המערכת.
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
עד כמה פעמים אני יכול לפצל אותו שקע והוא עדיין יתן מתח תקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בלוח אם כמו ג'גהבייט 965PS3 ואולי עוד סוגים יש חיבורי SATA 4 כניסות ויש עוד 2 כניסות ליידו בצבע שונה שמוסבר שם משהו על NATIVE מאינטל האם מישהו מכיר את זה מתי עדיף לחבר בהם ולמה זה תורם מהי הטכנולוגייה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי קונקטור כפי שמתואר בתמונה האם ניתן להוציא את הגיד שנמצא בצד(בצבע הירוק) ולהעביר אותו למקום הריק האמצעי (למקום שהחץ מראה)? [glow=red,2,300]תודה לעונים[/glow] [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תעשו טובה חייב REVIEW על לוח Gigabyte GA-7DXE AMD 761 בבקשה! :saint:
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום ההיתי רוצה לשפר את המחשב אחרי שנתיים החלקים שאני הולך לחבר אליהם : 9600GT 1GBX2 KINGSTON 800 ספק HEC 500 המטרה לשחק GTA IV ומשחקים ברמות האלה בעתיד... למרות שאני יודע שבחיים הGTA לא יעבוד חלק בתקציב הזה. תודה לעזרים.
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם , כמיטב המסורת שלי ב10 השנים האחרונות אני מגיע אליכם לעזרה. אני מתכוון להתקדם מה i5 750 העתיק שלי ל i5 6600K הזיכרון יהיה Corsair vengence LPX 2400mhz CL14 8 gb אני רק צריך המלצה ללוח אם, אחד שתומך ותומך טוב באוברקלוקינג בלי יותר מדי משחקים (אפילו אוטומטי יהיה מצויין) כי אני לא מבין בזה כל כך. הקירור יהיה Syche grand kama cross 2 ברשותי כרטיס מסך R9 270X כמו כן ברשותי כרטיס קול של אסוס XONAR STX שדורש PCI EXPRESS x1 או משהו כזה התקציב הוא עד 900 ש"ח. כרגע השיקול שלי הוא לוח אם ASUS Z170-K
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-