מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ לי על מעבד+לוח אם+ זיכרון CPU=AMD RAM =256 MB ולוח אם אין לי מושג והתקציב שלי זה 1000nis פחות או יותר
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שניהם פחות או יותר על אותה קטגוריית מחיר. קראתי פה תגובות נלהבות על הe4300 יחסית למחירו. אם כן, איזה מהמעבדים הנ"ל עדיף?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעיקרון השאלה בכותרת. אני מחפש מחשב לבת דודה שלי שצריכה מחשב בעיקר ללימודים ואינטרנט. הדרישות מהמחשב הן דיי מינימליות כך שלא צריך ATHLON 64 או INTEL PENTIUM . חשבתי שהיא תקנה את הסלרון D או SEMPRON אבל חבל לי שלא יהיה לה תמיכה ב 64 ביט . אולי נכון לעכשיו זה לא ממש נחוץ אבל יש מצב שהיא תרצה תמיכה כזו עוד חצי שנה או שנה לא ?.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel איך אלו בתור שדרוג לזכרון הנוכחי שלי (ראו מפרט מחשב)? אני רוכש מ KSP אז המלצות אחרות יתקבלו בברכה. התקציב הוא עד 1300 ש"ח ל 2GB.
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי משחקים ובנוסף קולנוע ביתי (המחשב יהיה מחובר לאחלה טלוויזיה חדשה של פיליפס). אין לי צרכים יוצאי דופן, בגדול אני מעוניין במוצרים איכותיים ובאפשרות לשדרוגים עתידיים (דוגמת הוספת כרטיס מסך ב-SLI). אני מעוניין לבצע OC ברמה התחלתית (זה יהיה הנסיון הראשון שלי בתחום), מה שפשוט לביצוע ולא מצריך חומרה מקצועית, או לפחות לא חומרה ייעודית יקרה. הרכיבים שבחרתי עד עכשיו: Intel Core i5-2500K (Sandy Bridge, 4 cores, 3.3 GHz, 6 MB L3) SCYTHE MUGEN II Nvidia GTX570 1280MB GDDR5 (some manufacturer...) G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D לגבי לוח האם, מה שאני רואה שאנשים ממליצים באתר הזה ובאחרים הם בעיקר שני לוחות: Gigabyte GA…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקבל חוות דעת על הלוח של GIGA-BYTE דגם GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G.htm תודה!
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ABIT: בקשר לכרטיס של ה-ABIT , יש לי אפשרות לבחור בין ה - ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-551.80 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-M (nforce2) - ATX שעולה 667.50 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-658.60 ש"ח. ההפרשים במחירים לא רלוונטים, מהו הלוח שיתן לי את הביצועים הכי טובים מהלוחות הנ"ל? PowerSupply : מהו ההבדל בין ה - HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU ל - HEC-300ER ATX 12V - 300W - PSU ? Cooler: .Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod .Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance .Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Thermalright SK-7 Thermalright SLK-600 THERMALTAKE VOLCANO 7 PL…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בחרתי לבסוף זכרונות של transcend, שני סטיקים של 2048mb כל אחד במהירות של 800mhz. עד כמה שידוע לי אין להם זכרונות של 1066mhz. (לפחות בארץ). האם משתלם וכדאי להחליף ל-kingston גם שני סטיקים של 2048mb אבל במהירות של 1066mhz. האם הפער הזה במהירויות משמעותי? הלוח שלי זה gigabyte ga-p35-ds3l, והוא תומך בזכרונות בנפח עד 8gb ובמהירות עד 1066mhz. (ברצוני לציין שזה מחשב חזק מאד שמיועד למשחקים כבדים).
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם מעבד וזיכרון 512 מגה מה אפשר להכניס במחיר של נגיד עד 700 שח ??? : תודה לכולם ! אפשרי גם הצעות ליד שנייה !
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שימו לב טוב טוב לתמונות אני עובד עם 2 מסכים 19 אינצ' אז בפרינט סקרין הוא תופס לי את שניהם כתמונה אחת...סתם לבדיקה כמה אפשר להעמיס עליו שימו לב איזה תוכנות רצות... BF2 FEAR DEMO ACT OF WAR EMULE KAZAA WINAMP ICQ ועוד כמה ברקע אנטיוירוס . WINDVD . DEAMON TOOL .ZBOARD TOOL [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
1.הדלקה וכיבוי של המחשב מקצרים את שנו חייו? 2.האים זה מזיק למחשב שאחרי כיבוי מסודר אני מנתק אותו משקה החשמל...?? תודה
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. מעבדי 32 ביט (מתייחס לנורטווד לדוגמה) מעבדים 32 ביט ומעבירים 64 ביט אז למה צריך להעביר 64 ביט למה המעבד לא פשוט מעביר מידע ברגע שהוא סיים לעבד אותו? 2. מעבדי 32 ביט עושים חישובים מתמטיים על מספר של 32 ביט מה זה אומר 32 ביט? 32 ספרות? ומה הקטע של ה 32 בחזקת 2? תודה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לקנות מחשב לשימוש של אינטרנט , סרטים , אופיס ומשחקים רגילים וכבדים ומידי פעם עריכות של סרטים רציתי לדעת מה עדיף Phenom II x4 Quad-Core 955 או I5 של אינטל. יש לי מסך "23 של SAMSUNG 2333SW יש לי כרטיס מסך של HD4850 TOXIC
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. עבור משתמש המבקש לוח אם בעל מערך כרטיסים כפול (SLI), באיזה לוח אם הייתם בוחרים? אולי אפשר פשוט לשאול: איזה לוח אם יותר טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף לוח אם+מעבד כיום אני עם זכרונות 32GB DDR4 1066Mhz השאלה שלי האם הם יתאימו ללוח הזה אני יודע שה 1066 Mhz לא כתוב פה כנתמך, אך האם באמת יש לזה משמעות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מטבלת ההשוואה לא ממש הבחנתי בהבדל למרות שמבחני השוואה מהללים את ה duraMAX. אז אולי מישהו יודע מה ההבדל בינהם? ובנוסף מישהו יודע איפה אפשר למצוא את duraMAX את 3rd EYE מצאתי ב KSP. ירון.
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב זכרון פנימי בגודל של 256MB. המשחק Company of Heroes דורש מינימום של 512Mb זכרון פנימי, וכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הודעת שגיאה המודיע שהזכרון הפנמימ שלי קטן מדי בכדי להריץ אץ המשחק יש לי מחשב חזק עם מעבד 2.6Ghz וכרטיס מסך מצויין וכל המשחקים החדשים עובדים אצלי מעולה גם עם 256Mb ddr. אני בטוח שגם המשחק הזה יכול לרוץ אצלי, ואני לא רוצה לקנות זכרון פנימי נוסף במיוחד בשבילי. השאלה שלי היא האם יש תוכנה כלשהי שתדמה כי במחשב שלי יש 512Mb Ram ולא 256mb ?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח הזה טוב כללי ולOC והאם הזכרונות Corsair cm512-3200C2 יעבדו אליו טוב אם בכלל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? INTEL P4 3.0GHZ עם CACHE של 2MB או מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939? הם באותו מחיר, איזה מהם יותר טוב למשחקים ויש איזהשהוא משהו טוב שלמעבדים של אינטל יש ולAMD לא?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איזה זיכרונות יותר טובים - של Geil או של Winbond??
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אילו לוחות אם (יותר נכון - chipsets) מתאימים ל E8400? ואם כבר אז מה מומלץ עבור שרת אינטרנט ביתי/מחשב מולטימדיה?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
6600 עולה 3480 כתר שוודי לפי שער של 0.62 שזה 2158 ש"ח. המחיר הוא להזמנה מראש. 6400 עולה 2486 כתר שבדי שזה כ 1540 ש"ח http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=101491 http://shg.biz/produkter/list2.asp?katid=1714 רק לשם השוואה, 3800X2 AM2 עולה 2916 כתר שזה 1807שקל 3800X2 AM2 מסדרת ה ENERGY EFFICIENT עולה 3393 כתר שזה 2100 שקל. http://shg.biz/produkter/list2.asp?katid=7564
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה רצתי לשאול מה ההבדל בין אינטל לשאר המעבדים עם תסבירו לי כך זה היה נחמד: מעבד *** יותר טוב *** בגלל *** מתאים ל*** בגלל*** תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשבועיים הגעתי הביתה לסופ"ש כרגיל, וכשהדלקתי את המחשב הוא עלה לשניה, רק אור ומאווררים החלו לפעול ואז הוא נכבה. ניתקתי הכל חוץ מלוח האם והספק ועדיין זה קרה, מכיוון שאין לי עוד ספק ולוח אם בבית נתתי לKSP לבדוק לי את המחשב. הם התקשרו אליי לפני כמה ימים ואמרו לי שלוח האם שלי נשרף. לוח האם שהיה לי היה Asus P8h61-m lx למעבד i5-3550 שברשותי. עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות, אני יכול לנסות למצוא חנות שעוד מוכרת לוח אם מתאים למעבד שלי ולקנות שם (אין לי ממש זמן לזה, אני חייל). או, לקנות לוח אם, מעבד חדש וקירור חדש ואז ייתכן והמחשב שלי יהיה מוכן עוד היום. אשמח להמלצות לשני הצדדים ועצה כללית למה הכי כדאי לעשות. לפרוטוקול יש ברשותי:…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,לפני שהגעתי לאתר זה חשבתי ש AMD זה דפוק (סתם דעה קדומה עזבו.. ) אבל לפי מה שהבנתי לא רק שזה טוב זה אפילו מתחרה סביר ביותר למעבדי פנטיום הותיקים בשוק. אז תעזרו לי בבחירת מעבד מה שחשבתי לקנות זה : Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit שמעתי שהוא מעולה הוא עולה בסביבות 1140 השימושים שלי במחשב הם למשחקים לתוכנות ולסרטים בעיקרון להכול אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למעבד אחר של AMD שהוא עולה באותו סדר גודל אבל עולה בביצועים,על פי השמושים שלי במחשב שהזכרתי קודם.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-