מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
זה המחשב: http://www.msi.com/product/nb/M520.html#?div=Specification ולעניין החשוב(הזכרון), כך כתוב שם: Two SO-DIMM Sockets for expansion up to 2GB support DDR 200 / 266 / 333 SDRAM ראיתי את המוצר הזה(איביי): http://goo.gl/PpmQz לכאורה המוצר מתאים למחשב, למיטב הבנתי. כל אחד יהיה על שקע משלו ומקסימום 2 גיגה כמו שכתוב. כמו כן, ניראה שזה ddr1 (שלחתי למוכר שאלה בנידון) וגם המהירות תואמת למה שכתוב כאן למעלה. אני מבקש אישוש או הפרכה למחשבתי, כי אני מעוניין לקנות את המוצר הזה. אגב, כרגע יש למחשב הזה רק 512 מגה, כך שזה יהיה אחלה של שדרוג :-). תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
בקרוב אקנה מעבד ולוח אם חדשים שיוכלו לשמש אותי לטווח ארוך (לפחות הלוח אם, מעבד אני אשדרג מפעם לפעם). לפי ביקורות שקראתי, השוואות והמלצות שונות, הגעתי למסקנה שבין מעבד AMD Athlon XP 1800+ לבין Pentium 4 1800 יש הרבה הבדל במחיר (המעבד של אינטל יותר יקר בסביבות ה-300 שקל), ויש קצת הבדל בביצועים לטובת AMD. בקשר לאוברקלוקינג, סדרת המעבדים החדשה של פנטיום 4 A מאוד קלה לאוברקלוקינג והמעבדים מסדרה זו יכולה להגיע למהירויות עצומות, וגם למעבדים של AMD ניתן לעשות אוברקלוקינג לא קטן, אבל לא זה מה שמדאיג אותי. בזמן הקרוב, במידה ואקנה מחשב חדש, אני לא רואה את עצמי עושה אוברקלוקינג מהסיבה הפשוטה שאני לא אצטרך. אז איזה מעבד יותר כדאי? ועכשיו בקשר ללוח-אם. אני מחפש לוח-אם שיחזיק לפחות איזה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם DS4 של GIGABYTE ואני יודע בודאות שהוא תומך במערך CROSSFIRE (שזה מאפשר לחבר 2 כרטיסי מסך של ATI ) השאלה שלי אים אני אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך כפולי ליבה ללוח אם ואים הוא תומך בזה בכלל? :s05: תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם זה נכון מה ששמעתי שהתאימות כיום לארכיטקטורת 64BIT קצת בעייתית ולא נקייה מבאגים?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעונין לשדרג את הזכרונות (המעפנים) שלי לזכרונות איכותיים יותר למטרת אוברקלוק, ואני צריך המלצות. אני מתלבט בין 800MHz ו CL4 לבין 1066MHz עם CL5 (כמובן שבשניהם מפזרי חום). הנה הדגמים שעליהם חשבתי, אשמח לקבל עוד המלצות והשוואות. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4085 תודה.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני יודע ששאלו את השאלה... אבל אני קונה מעבד Intel p.4 3 ghz 800 fsb ורציתי לדעת מה עדיף הנורטווד אוו הפרסקוט???? (השימוש שלי הוא מישחקים) תודה...
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
פתחתי היום את המחשב... ושמתי לב... אחרי שנה, שיש לי חיבור מולקס על הלוח ולא חיברתי שם כלום, אז חיברתי. עכשיו... השאלה שלי, בשביל מה המולקס הזה קיים? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני כרגע מעוניין לרכוש מחשב ואני רוצה להתייעץ איתכם מה כדי לי לקחת : הנה ה AMD: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤461 כמות:1 לוח אם ASUS M2A-VM ¤344 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤330 כמות:1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤990 כמות:1 INTEL: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤411 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤436 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤330 כמות:1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤990 כמות:1 כמה שאלות: *האם המפרט של ה INTEL ינצל את הכרטיס מסך? ז"א נראה לי שהמעבד חלש והוא לא ינצל את הכרטיס מסך .... *איך המעבד של INTEL לעומת המעבד של ה AMD ? *חשוב …
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הלוח אם הנראה לעיל אבל זיכרון אני לא רוצה יותר מ 4 גיגה 2X2 יש בלוח שלושה חריצים בזוגות המאפשר עד שלושה זוגות של זיכרון האם יהיה אפשרי לחבר רק זוג אחד?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ערב מצויין לכולם החלטתי לקנות מערכת חדשה בדיקה מהירה באינטרנט אמרה לי דבר כזה: זמן = כסף כסף = כוח כוח (בCPU TIME) = חסכון בזמן חסכון בזמן = חסכון בכסף לפיכך החלטתי: כמה שיותר כסף = כמה שפחות כסף בדקתי מערכות מוכנות בכמעט כל מקום ומה שהבנתי זה שאין בישראל אנשים שאוהבים מחשבים מהירים (כי אחרת ישראלי אחר כבר היה עושה מזה כסף, והרבה) אז הצלחתי לעשות ערמה של מעבד/לוח/כ.מסך כדלהלן: AMD ATHLON 64 3500+ 939PIN MSI K8N Neo4 Platinum SEAGATE 120/7200 SATA 8MB POINT OF VIEW 6200 256MB PCI-EXPRESS זה בתוספת מארז נורמאלי, ספק נרמאלי וצורב DVD זו מערכת של כמעט 6 אלף שקל (הזכרון הגיע מהמחשב הקודם - 1GB DDR400) והישן ישאר "רק" עם 512 בבעלותי לוח MSI כבר שנה, וחוץ מתקלות מכאניות (ה…
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי הרבה שאלות על ה Penryn אז סליחה על החפירות... אז ככה: 1. מתי ה Penryn יצא? 2. ל Penryn יש אותה ארכיטקטורה כמו של Core 2 Duo בעצם הPenryn הוא Core 2 Duo רק עם נתונים טובים יותר (כמו קאש גבוה יותר, ננומטר קטן יותר, באס גדול יותר-> מהירות גבוהה יותר...) הבנתי נכון? 3. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז מה זה לכל הרוחות Wolfdale י?? 4. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז סידרת ה 965 (כמו 965DS של ג'יגבייט) יתמכו במעבדי ה Penryn י? 5. מה זה SSE4 י? יהיה בגלל זה שיפור גדול? 6. בגלל שהPenryn עובדים בתדר באס של 1333mhz אז הם יעבדו עם זיכרונות 667 בצורה ישירה כ 1:1 (תקנו אותי אם אני טועה) כתוצאה מכל יהיה שיפור גדול / קטן / לא יהיה (במה…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מבית ג'יגהבייט. MA785GMT-UD2H - כרטיס גרפי 4200, תומך בhybreed, ועם תמיכת סראונד טובה מאוד. 440 שקל. MA78LMT-US2H - כרטיס גרפי 3000 (או 3200) ללא תמיכה בהייבריד. כרטיס קול סביר+. 350 שקל. אני כרגע עם 9600GT, אבל מתכוון לשדרג בעתיד הלא רחוק ל5830 או אפילו 5850 (תלוי במחירים העתידיים). האם התמיכה בהייבריד והכרטיס קול הטוב יותר שווה את ה100 שקל האלו? עצתכם בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב למטרת משחקים כבדים! ויש לי כמה התלבטויות חשובות, אשמח אם תעזרו לי להבין ולהחליט: ברצוני לציין שהתקציב שלי הוא בין 4,500 ל-5,000 ש"ח. מעבדים: אני מתלבט בין מעבד 2 ליבות, המליצו לי על E8400 או מעבד 4 ליבות הבנתי שפה זה חשוב אם אני מעוניין ב-OC או לא, אז זהו שלתווח הקצר אני כנראה לא אעשה OC אבל בתווח הארוך, אני מאמין ש-OC לא יזיק, לאן לפנות??? E8400 - אני יודע שהוא 2 ליבות חזק, מצויין ל-OC אבל לא עדיף 4 ליבות לעתיד??? Q6700 - מה שאני יודע של-OC הוא מאוד מומלץ אבל הוא חלש יחסית לעכשיו (תקנו אותי אם אני טועה) Q9300 - אומרים שעדיף 6700 ל-OC אבל אני ממש מבולבל. Q9450 - לא יודע עליו יותר מדי מידע, מה אתם אומרים עליו? מתאים לצרכים שלי…
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם צריך לקנות זיכרונות מיוחדים בשביל שיהיה דואל צ'ינל. מה זה בכלל דואל צ'ינל. מה ההבדל בין זיכרונות של 667 MHZ לבין 800 MHZ מה יותר מהיר ומה יותר טוב.
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
כ.מסך MSI GF4 4600 מפעיל את הלד אזהרה האדום ב- A7N8X ואי אפשר להדליק את המחשב. ניסיתי להפעיל ולכבות בביוס את האופציה של AGP X8 אבל זה לא משנה, הלד אזהרה עדיין דולק. בדקתי את ה- GF4 על מחשב אחר עם לוח VIA KT333 של Gigabyte, ושם הוא עובד חלק. כרגע על ה- A7N8X יש GF3 והוא עובד יופי. האם זה אומר שהכרטיס הנ"ל משתמש ב- 3.3v signaling ואי אפשר להריץ אותו על לוחות חדשים שתומכים ב- 1.5v ?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של MSI ו - chipset של אינטל התקנתי את התוכנה speedfan והיא מראה לי שיש בסביבות ה 95 מעלות על chipset בממוצע ולפעמים היא מגיעה גם ל 100 1). לקחתי את המחשב לחנות שקניתי אמרו לי שהציפסט של אינטל נוטים להתחממם, זה נכון? 2). האם התוכנה speedfan אמינה?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כי ראיתי באתר שלהם שיש רשימה מיוחדת ליצרני הזיכרונות.. מישהו יכול לעזור? אני מחפש 1024X2 667 עבור לוח האם הנל תודה.. תקציב עד 500
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום.. הזמנתי מעבד סמפרון 2600+ [סוקט 754] , למרות שהעדפתי את ה2800. אשמח אם תגידו לי האם ההבדלים ביניהם גדולים, ומה הם ההבדלים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 479 צפיות
-
-
קראתי פה בחדשות על נהלם שהוא יהיה "הדבר הגדול הבא מאז הפנטיום".. ורציתי לדעת מתי בערך הוא יושק? יש מידע? כי לא ממש הבנתי מהכתבה בחדשות שלכם.. כרגע יש לי פנטיום 4 3GHZ+ לוח אם ישן+9600XT ו1GB זיכרון וכל פעם אני משדרג מחשב פי 4 אז עכשיו אני מחכה לנהלם שאמור להיות 4 ליבות "אמיתי" ובינתיים אני סובל מדי פעם בסרטי ה720p שאני רואה.. אפשר ממישהו עזרה איך אני פותר את הבעיה הזאת?? לחכות לנהלם? או לקנות בקרוב מחשב בבטחה?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לא הבאנתי מה רוצים ממני פה בבקשה אם תוכלו להסביר לי בהרחבה ויבורך מי שיתרגם את הכל ויסביר בסוף מה הם רוצים ממני...תודה...
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אני פתחתי דיון בפורום מפרטים לפני קנייה, אך אני לא בטוח שזה היה המקום הנכון, וגם אף אחד לא עונה שם, אז הבנתי שכנראה פה בחומרת מחשבים אולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה להרכיב מחשב חדש לחבר שעבדתי איתו מעל 15 שנים, וכבר הרכבתי גם בשבילו וגם לאנשים אחרים מפרטים בעבר, ופשוט כיום ספציפית מבחינת מעבדים אני כבר איבדתי את זה. אז אשמח מאוד להמלצה והכוונה ממומחים פה שמבינים בסוגי המעבדים העדכניים בשוק, בכדי שאני אוכל לעזור לחבר שלי בהרכבת מחשב חדש. הדרישות מהמעבד שייבחר ויהיה במפרט יחסית פשוטות: הכי חשוב זה שהמפרט על בסיס המעבד שתמליצו, יעובד לא שנתיים או שלוש, אלא 5 שנים לפחות, בלי בעיות וחלק, ובלי צורך בשידרוג לפני ה-5 שנים. המעבד נועד לעבודה ביתית פשוטה, כגון…
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט הנוכחי שלי כעת הוא: amd 3200 gigabyte k8n nforce 4 ultra hec 400w 7950gx2 1gb ddr400 עכשיו כשיש לי כרטיס מסך קצת חזק ממה שהיה בעבר השאלה שלי אם כדאי לשפר את המחשב בזיכרון ומעבד מעבד שחשבתי עליו הוא amd dual core 4200 socket 939 ולהוסיף עוד זיכרון רציתי לדעת אם יהיה שיפור רציני במחשב(מטרת משחקים כבדים) המחשב שלי מוציא 7900 ב-3dmark05
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-