עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המפרט הכולל: Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR (שיתמוך בזכרון הזה ולא ב333). WD 60GB 7200 8M כל השאר לא חשוב. אם יש לוח במחיר הזה שגם מביא איתו DUAL DDR אני אחליף את הזכרונות בשני סטיקים של 256 400MHZ. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by TechnoLogic,

אני קניתי את ה-P4P800 של ASUS ושני סטיקים של 256 MB DDR 400 MHZ של GeiL, ומסתבר שהלוח לא תומך בזכרונות האלו. ככה שאני מחליף את לוח האם והזכרונות ;/ תקציב: לוח אם 600-800 ש"ח, רצוי לוח 865 כלשהו זכרונות 250+ לכל סטיק, 350 גג אבל ממש גג. רצוי פחות. תודה !

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  3. Started by ha,

ה HTPC שלי השתגע לאחר מעבר דירה ואני צריך לוח-אם חדש בשבילו. כרגע יש לי בו כרטיס מסך עם קירור פאסיבי של nVidra GT650 (אני חושב, לא מצאתי את מספר הדגם רשום עליו ואני לא זוכר מתי רכשתי אותו...) והייתי שמח להמשיך להשתמש בו. מה שבי צריך הוא לוח אם חדש עם הפרמטרים ההכרחיים הבאים: -בעל יציאות SPIDF חשמלית ואופטית. -חזק מספיק להציג סרטי Full HD (1920 * 1080() עם כרטיס המסך הישן שלי. -זול. דברים נוספים שהייתי שמח להם הם: -חזק מספיק כדי להריץ WIN7 (רצוי אך לא הכרחי, אני יכול להשתמש גם ב XP) -שני סלוטים לכרטיסי מסך. יש לי עוד כרטיס מסך דומה (GT6xx לא ממש זוכר) והייתי שמח לשיפור ביצועי הווידאו בעזרתו במקום להעמיס את המעבד. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אין תקציב כרגע (כאילו, אין הגבלת תקציב, אבל לא להתפרע לי פה P:) לוח אם ש: א) יתאים למעבדי INTEL מסדרת X6XXX (כלומר, כפולי ליבה כגון E6600 ומרובעי ליבה כגון Q6600). ב) בעל חיבור PCI-E בודד. (אני לא מתכנן על מערכת כפולה של כרטיסי מסך (SLI ושות'), ועל-כן אעדיף חריץ PCI נוסף, במקום PCI-E). ג) חיבורי SATA2. ד) מספיק חיבורי PATA (או IDE) ע"מ לחבר לפחות 2 כוננים קשיחים (עדיפות ל2 כוננים קשיחים וצורב - כל השלוש בחיבור IDE). יש המלצות? תודה!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  5. אני קונה אוטוטו מחשב חדש. מדובר בE5200, 2 זכרונות kingstone value 2gb ddrII 800MHZ GTX260 216sp [אם זה משנה בכלל] וספק enermax tomahawk 450W אני מתכנן לעשות OC..הקירור המתוכנן הוא פריזר 7. מדובר בOC בינוני ומעלה. הבנתי שרצוי לוחאם P31\P43. התקציב מהווה בעיה גדולה בשבילי..אני מעדיף שלא לחרוג מה400 ש"ח אלא אם כן ממש ממש יש צורך. עדיפות לGIGABYTE[זול ואיכותי מהידוע לי] הקניה תתבצע בKSP כך שיש להתייחס למחירים ולמבחר ששם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  6. אני זקוק לשני לוחות אם שתומכי CF ומעבדי אינטל (נא לא להביא לי לוחות אם שתומכים בSLI קפיש?) אני צריך אחד בתקציב של 600-800 ואחד שבתקציב של 1000-1200. אם תוכלו להביא מספר לוחות אם כאלו הודה לכם מאוד. אם אין חיה כזאת. לוח אם תומך מעבדי AMD יהיה אפשר להכניס (בתנאי שהוא תומך סוקט AM2+) .

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by KYSG,

בגלל האשכול הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145611.0 אני מחפש מבחנים לכרטים מסך-מעבד בסגנון שנתנו שם רק מי אתר אחר

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by yamiboy,

היי חבר'ה ברצוני ללמוד ולדעת את כול המפרטים של ה - BIOS ובקיצור הכול עליו. אולי משהו מכיר מדריך מאמר או ספר שמסביר עליו (רצוי בעברית) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  9. Started by motorishta,

צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת! ברצוני לבצע עדכון ביוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-P35-DS3L בחיים שלי לא ביצעתי עדכון לביוס, אז אני לא רוצה שיהיו טעויות. נכנסתי לאתר של החברה והדעתי לעמוד הנ"ל http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2629 מה משם אני אמור בדיוק להוריד ואיך אני מבצע את העדכון בתחלס? האם אני חייב כונן של דיסקטים? (אין ברשותי) תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by beber,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בחנות מסויימת (לא אציין איזו כי אסור לפרסם) ובה מוכרים זכרונות DDR2700 של Twinmos רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם ואיך הם ביחס לזכרונות מוכרים יותר כמו Samsung, Kingstone ודומיהם.... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מישהו שמע על החברה הזאת משהו? ואיך הזכרונות שלהם בכלל?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by Ancient1,

אני חושב על C2D לOC רק לפי הנדרש . רצוי שיהיה לי מבער אחורי לכשידרש , לא OC קיצוני (+70%) בכל מקרה, אבל ברגיל OC בינוני (מה שנכנס בטמפ' והדיפולט וולטאג') יספיק כנראה , עם +50% כאופציה. אני קונה בארה"ב. (חבר) האם E6300 הוא ההגיוני ביותר . או שווה להוסיף ל E6400 ?? ברור שעדיף שה BANDWIDTH של הזכרונות יהיה גבוה . איזה מהירות זכרונות צריך / עדיף ? איך בדיוק משחקים עם הבאס ו DDR2 ? האם יש "מכפיל" לזכרון כמו שיש למעבד ? שניתן לשנותו בביוס ? יש לי הרבה דיסקים IDE וממה שבדקתי, EIDE*2 קשה למצוא .למעט ה P5W DH Deluxe . אלא שהוא יקר מאד. דווקא מתאים לי מבחינת האפשרויות של HTPC , אבל עדיין .. יש משהו אחר ?? או באופק ?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  13. אהלן יש לי מחשב ישן עם מעבד E4300 שרץ כרגע על 2.9GHZ כרטיס מסך 6750, המעבד דיי מגביל, המחשב של אחי, אני רוצה לשדרג. האם קיימים מעבדים טובים עד המחיר הנ"ל, בתושבת 775 המזדקנת? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. שלום! ברשותי כיום המפרט הבא: E6300 945P-S3 2GB מערכת ויסטה על המעבד יושב פריזר 7 פרו. אני משתמש בתוכנה קיובייס 4LE להקלטות (בעיקר גיטרות עם גיטר ריג 3) רבות ערוצים, ולאחר שאני עושה כמה ערוצי גיטרה, המחשב מתחיל לקרטע ולפעמים יש תקיעות. אני סבור שזה מהמעבד, שכן הוא ישן יחסית למעבדים החדשים שישנם כיום. זאת לא פרנסה שלי שכן אני עכשיו בצבא אך זה בהחלט תחביב שקשה לי לוותר עליו. איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות, שיתאים למערכת שלי, ובכל זאת יתן בוסט לביצועים? מסגרת התקציב היא עד סביבות ה1000, אך אם כדאי לי להוסיף טיפה יותר - אוסיף. תודה! סטס.

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  15. שלום חברים, יש לי HTPC : מעבד קיים- INTEL 2DUO E7500@2.93GHZ לוח אם קיים - gigabyte EG41MF-US2H זכרון - 4GB האם לדעתכם זה מספק לצרכי עריכה? האם אצטרך להחליף לוח אם או רק כרטיס מסך (הכרטיס הקיים מובנה על הלוח)? תודה

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  16. אני בונה מפרט למחשב ביתי ובסיסי לאופיס, אינטרנט ומשחקי ילדים. הדרישות הם למחשב פשוט, שקט וחסכוני ב 2K. בנוסך, ארכוש מסך Samsung 2333T, אני צריך הסבר+עצה המפרט שבניתי (והומלץ בפורום מפרטי מחשב) הוא כדקלמן: AMD Athlon II X3 445 Box ₪373 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪267 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪210 אני רואה שיש המון סוגי לוחות-אם של gigabyte ורציתי לדעת מה ההבדל בינם ומה ממולץ לצרכי. חשוב שיהיה onBoard Graphics. האם Athlon II X3 הוא overkill עבורי והאם ,על מנת לחסוך בצריכת חשמל ולמקסם את השקט עדיף שאקנה Athlon II X2 או שלא יהיו כאלו הבדלים? האם הזכרון שבחרתי הוא overkill בהנחה שאתקין XP 32bit ואולי רק בעוד שנתיים-שלוש אתקין Win7?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zippobuyer1,

מעבד+זכרון+לוח CORSAIR PC3200 256MB CAS2 X2 AMD AXP 2100 TBRED B AIUHB 0301 EPOX 8RDA PLUS זה מה שחשבתי ואז יהיה לי 512MB עם ה DUAL DDR.. למישהו יש רעיון אחר במסגרת התקציב? זה מחשב שצריך להיות חזק ל OC

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by falcon76,

היי, יש לי לוח אם של גיגהבייט עם שבב של SIS 845 התומך ב-FSB של 400 או של 533 MHZ כרגע מותקן עליו מעבד אינטל פנטיום 4 במהירות 1.5 G קיבלתי מחבר מעבד 3.0G HT ורציתי לדעת אם אני יכול להכניס אותו ללוח אם שלי. המעבד כמובן עובד ב-FSB של 800 MHZ השאלה האם הוא יעבוד רק במהירות נמוכה או שעלול להגרם לו נזק? מישהו ניסה פעם לשים מעבד חזק יותר ממה שהלוח אם מסוגל לתמוך בו?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  19. שלום, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד intel e8400 לוח אם gigabyte ga-ep45-ud3lr זכרונות dominator cm2x2048-8500c5d כ. מסך xfx radeon 4850 מאז שהתקנתי את הקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ bsod שונים, מבדיקת קבצי הdump עולה שחלקם נובעים מהדרייבר של הכ.מסך, חלקם משגיאות זיכרון שונות. עידכנתי את הדרייבר של כ.המסך, ואכן התקלות פחתו במידה מסוימת. הרצתי memtest86+ ב2 קונפיגורציות, single ו dual, הנה התוצאות: Dual Channel Single Channel מה ניתן ללמוד ממהmemtest? האם ניתן לקבל אינד' איזה חלק תקול?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  20. שלום שלום, ברשותי מחשב כבר כמה שנים והוא מתחיל לעשות בעיות (חוץ מזה שכבר די קשה לו לסחוב את הדרישות שלי) בגדול המפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON XP 2400 עם לוח של EPOX שמבוסס על NFOURCE2 (עם SOUNDSTORM) ו 1G זיכרון. שני כוננים 80G וכונן חיצוני 250G (למוסיקה וסרטים) וכרטיס מסך ATI 9800XT העניין הוא שאני ורוצה להחליץ לוח אם ומעבד (ל 939) אבל יש לי כמה בעיות: 1. האם כדאי להחליף עכשיו לפני שיצאו ה DDR2 (אולי מומלץ לחכות לירידת מחירים או אולי לקנות לוח עם DDR2 - ואז להחליף גם זכרונות) 2. האם יש לוח של 939 שהוא גם טוב וגם יתמוך ב AGP ביביל הכרטיס מסך המתישן שלי? אשמח להמלצות כשהקו המנחה הוא שהמחשב מיועד בעיקר לעבודה ברשת / פוטושופ / משחקים. (בגדול OC לא ממש מתוכנן) כשכמובן …

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by purple-hey,

אני קצת מאבד את הידיים והרגליים פה,בבקשה תקנו אותי אם אני טועה:אם אני מבין נכון, אין שינוי משמעותי בין 1333MHz לבין 1600 MHz. הנתונים החשובים הם CAS Latency וה Voltage. ואם אני מבין נכון, ככול ששניהם נמוכים יותר כך הכרטיס אפקטיבי ומקורר יותר. מזה אני מניח לאולי עדיף 1333 ב CL 8 על 1600 CL9. נכון? ומה לגבי מתחים, כמה משמעתי ההבל בין 1.6 ל1.5? בנוסף שאלת המליון: הנה שתי דוגמאות: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12272 כמובן שאין מה להשוות בין G.Skill לבין Elixir, והנתונים של הG יותר טובים, אבל יש פה כפול(!) זכרון בפחות מחיר.. אם אני לא מתכנןן OC כבד מה יתן תוצאות טובות יותר? האם נכון שה ELixir לא טובים ל OC? …

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by Fir3DragoN,

שלום, אני קונה מערכת מחשב חדשה ואני צריך עזרה בבחירת זיכרון למחשב.. איזו חברה , איזו מהירות וכו' אני קונה מעבד i5-2300 ולוח אם GA-Z68AP-D3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp ואני צריך להתאים להם זיכרון, השימושים שלי במחשב זה משחקים כבדים וסרטים,בפורמט FHD על זאת אני מעדיף 8GB להימנע משדרוג בקרוב. מישהו יכול למצוא לי זיכרונות מתאימים מהחנות TMS? http://tms.co.il/cat/57 אני גם מוטרד מהיעילות של הרצועות קירור על הזכרונות כמה הם קריטיים, וגם אני מבין שככל שהMhz עולה הזיכרון יותר מהיר? ככה שאני צריך למצוא זיכרון זול ואיכותי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  23. Started by spektor,

שלום יש לי לוח אם בדגם:GA-Z68P-DS3 אז אני זקוק לעזרה בבחירת זכרונות 2x4GB מחנות ksp תקציב עד 400 ש''ח תודה

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  24. שלום מתחיל לבנות מערכת חדשה מבוססת קונרו והשאלה שלי היא : איזו חברה לקחת ומה התיזמונים הכי טובים בזכרונות הDDR2 667 בקיצור צריך המלצה לזכרונות מהירים וטובים (אין הגבלת מחיר אך כמובן לא להסחף) תודה

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  25. Started by talje,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור אבא שלי. הוא לא בעד קניית מחשב ושידרוגים ככה שאני קונה לו עכשיו לשנים הקרובות, כמו כולם . הוא עוסק בעריכת וידאו קלילה, הרבה מאוד מולטי טאסקינג, המון התעסקות עם הפיכת מוזיקה (שהקליט עם כרטיס AUDIGY 2 ZS), הפיכת סרטים ועריכת תמונות. מעבר לזה, מיילים ואופיס ברגיל, ועוד כמה שטויות שרצות ברקע. המארז הולך להישאר אותו המארז שיש לו כרגע, צורב יש חדש, כונן קשיח 500 ג'יגה ישן (סאטה2), ספק 400 וואט וכרטיס מסך nVidia 8600 נכון לכרגע. לצורך העניין עומד לרשותי תקציב של 2,200 ש"ח ללא חריגה. תותקן מערכת הפעלה וינדוס 7 32 ביט. אני חשבתי על: מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1006 קירור למעבד: Evercool BUFFAL…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.