מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180957,00.html
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Intel 6600K , זיכרון 32GB וכרטיס מסך 1080Ti. המחשב משמש מעיקר לגיימינג ב 4K, אבל גם לצפייה ברימקסים של 4K HDR (דרך MPC-HT ו MADVR) שזו בעיקר עבודה של המעבד. בנוסף, קורה הרבה שאני צריך לפתוח קבצים מקווצים של עשרות או מאות GB. התקציב הוא גמיש בין 1500 ל3000 בהתאם לעלות-רווח. מסורתית תמיד קניתי אינטל אבל השנה אני מתחיל לחשוב שאולי הגיע הזמן לשינוי בגלל היעדר ה PCI-Express 4 הכול פתוח. מה כדאי לקנות? זיכרון כבר יש לי בבקשה תעזרו להרכיב מעבד+לוח+קירור(אם נדרש)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני רוצה לרכוש מעבד q9450 עם לוח האם של gigabyte GA-EP43-DS3L ויש לי זכרונות במהירות 667MHz. לפי אתר היצרן הלוח עובד עם זכרונות במהירות 800MHz מינימום. האם הוא יוכל לעבוד גם עם זכרונות במהירות 667MHz ? תודה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
לאיזה מעבד מבין משפחת המעבדים החדשה (Penryn) הכי כדאי לשדרג כאשר הלוח הוא ASUS COMMANDO (המעבד הנוכחי E6600)??.....הלוח תומך במעבדים שיוצרו בטכנולוגיית 45nm ולפי היצרן ברוחב פס נתונים של עד 1333mhz (אפילו שאני הגעתי כמעט ל1900 באוברקלוק). או שמה כדאי להמתין לסדרה חדשה יותר של מעבדים שיתאימו ללוח?
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למעבד ולוח בתקציב הנ"ל, למחשב שייעודו העיקרי היא עבודה משרדית ומשחקים מזדמנים (סימס וסימולטור נהיגה/טיסה) כרגע ואולי עוד בעתיד. ממה שראיתי במספר חנויות בתקציב הזה מה שניתן להשיג הוא לוח H81 כלשהו ומעבד פנטיום שמתאים לתושבת 1150, אם זו אכן האפשרות הכי טובה, איזה לוח הכי מומלץ? (אני מניח שבין מעבדי הפנטיום ההבדל זניח). זה שדרוג מ- i3 540 - נקנה סטיק של 8 ג'יגה ראם ולמרות ציון שהלוח תומך ב- 8 ג'יגה, הוא מסרב לעבוד איתו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בס"ד המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע במשחקים כמו PES 14 וNFS המפרט הנוכחי שלי: מעבד CORE2DUE E7300 2.66GHZ לוח אם ASROCK G41M זכרון 4 ג"ב DDR 3 כרטיס מסך GF 630 GT 2 GB דיסק קשיח 500 GB מחשב עגלה לכל הדעות. אני מבקש המלצה ללוח אם איכותי ומעבד I5 מה שחשוב לי בלוח אם זה : 4 חריצים להרחבת זכרון יציאת HDMI הרבה כניסות USB הרבה חיבורי SATA כמה חיבורי PCI-E ושהוא יתמוך במעבד I7 שארצה לשדרג בעתיד אליו דבר שני אם אני משדרג לI5 אני צריך לקנות ספק כח יותר חזק וקירור מתאים או שהמעבד הזה לא מתחמם בצורה ניכרת ולא צורך בצורה מוגזמת חשמל?? נ.ב השימושים שלי במחשב הן לא רציניים: מוסיקה , סרטים בHD , סדרות , אינטרנט , מסמכים , משחקים כמו FIFA PES NFS GTA. ומה עדיף מעבד I5 או I7 לשימושים שלי ו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל המארז מאוד קריר וכל שאר הטמפרטורות הם לא יותר מ30 מעלות אבל רק הCPU על 70 מעלות לא עולה ולא יורד... לא משנה כמה המחשבלא עושה כלום.... כשפתחתי את המארז זה עדיין לא ירד וכשנגעתי הגוף קירור הוא היה קפוא... יש איזשהו דרך לתקן את זה בלי להחזיר את המחשב למעבדה? הבעיה הגדולה היא שבגלל שהCPU על 70 מעלות כל המאווררים מסתובבים הכי מהר שאפשר ואז יש הרבה רעש... יש איזה דרך להנמיך את המהירות שלהם בלי לבנות פאן באס? (אני יוכל לבנות כזה רק לפחות בעוד שלושה חודשים....)
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אמין, קריר, כולל אפשרות ל OC בסיסי שתומך ב-E8400 שלושה סלוטים PCI לא חובה CF לפחות 6 USB. FIREWIRE לא חובה עדיף עם DOLBY DIGITAL LIVE או DTS CONNECT מספיק HEADERS ושליטה על מאווררים חשבתי על GA-EP35-DS3R עד שקראתי על בעיות איתו עם E8400, בייחוד בעיות של יציאת ממצב שינה S3 תודה
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי הודעה ממנהל המכירות, שממנו ביקשתי לברר אם המעבד יהיה סטפינג B2. הוא טוען שכן (מדובר במעבד E6400), אבל שאינטל חסמו את אופציית האוברקלוקינג. אני מניח שהוא מתכוון לכך שהמכפלה נעולה. נכון? (לפני שאני נכנס לפאניקה).
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
MS-6117 ATX LX6 Mainboard ??? לפנטיום 2 מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש ברשותי תקציב של 600 שקלים ואני מעוניין לקנות מעבד חדש שיריץ ויסטה טוב אני יודע שהתקציב לא מי יודע מה בבקשה עזרה... סוקט 775 עד עכשיו חדשבתי ללכת על המעבד הבא: Intel Pentium D 935 (3.2Ghz) 2X2MB cache 500 שקל ב-Skypc עשיתי בחירה נכונה יחסית לתקציב? שאר המיפרט: 1.5G RAM 667Mhz 160GB X1950 Pro 512MB GDDR3 mainboard MS-7173
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, האם זהו הזמן להחליף לפלטפורמה חדשה ? (מעבד,זכרון,לוח אם,קירור ל-OC). שימושים-אינטרנט ומשחקים וכד'.. הייתם נשארים או מחליפים ? המפרט כרגע, E8400 @ 4.05GHZ GIGABYTE EP35-DS3R OCZ REAPERX 4GB 800MHZ HD5850 950/1200MHZ FSP 550W SAMSUNG T220 תודה.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב למשחקים באיכות בינונית-גבוהה, ומחפש מעבד ולוח אם שיתאימו למפרט הבא (כאלה שיהיו חזקים מספיק בשביל להריץ הכל כמו שצריך אבל לא יהיו סתם הכי טובים והכי יקרים שיש): מסך - LG L2000CP כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce GTX 275 896MB זיכרון - Kingston KHX8500D2K2/2X2G מארז - Antec 900 II ספק כח - Corsair CMPSU-550VXEU קירור למעבד - Scynthe Mugen 2 סה"כ 4670~ ש"ח. הערות: *אני לא משדרג כל שנה-שנתיים אז אני לא מחפש אפשרויות הוספה (Upgradability) וכאלה שסתם מייקרות את העסק. שיהיה טוב-סביר באופן קבוע (כמו שאני קונה כרטיס מסך אחד יחסית חזק בלי אפשרויות SLI כי אני לא הולך לקנות עוד אחד). *אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לא מבין בזה מספיק ומפחד להסתכן). לכרטיס מסך כנראה שכ…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם 6 יציאות אנלוגיות - אחת בצבע ירוק היא הרגילה המוציאה סטריאו. יש לי עוד 5 כאלה. האפשר להוציא גם מאחת מהן עוד סטריאו? זה לוח האם שלי ---> http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131324 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אם אני קונה מעבד ATHLON64 DUAL CORE, האם אני צריך צ'יפסט מיוחד שתומך בזה או שכל לוח עם תושבת 939 רגיל יהיה בסדר ? תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לאן אני יכול לחבר את הסאב... יש אפשרות אחרת חוץ מהחיבור האופטי?... נורא חשוב לי כרגע... תודה עריכה: בעיקרון אני רואה שיש לי פה 2 אפשרויות... ששתיהן לא טובות... 1.חיבור אופטי.. יש לי 3 מגברים שונים... 2.לחבר את הCenter ואת הSubWoofer לחיבור של המיקרופון.. ואני צריך את המיקרופון... השאלה שלי.. אם מישהו יכול להציע לי אפשרות אחרת...(חייב להיות משהו אחר...) :\ תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע לוח של אינטל דגם 915GEV ואני רוצה להחליף אותו ללוח של ASUS. אז רציתי לדעת אם אני חייב לקנות לוח שגם הוא 915 או שאני יכול לקחת לוח שהוא 925 למשל ? ומה זה אומר כל מספר כזה?
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך לוח שיהיו בו את הדברים הבאים : 1. RAID. 2. CROSSFIRE. 3. יכולת אוברקלוק טובה. צריך תחליף שיעמוד בדרישות בנ"ל. אשמח לשמוע את עצתכם.
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=234 זה הלוח אם רשום שם על הזיכרון • Supports up to 2GB DDR333/400 SDRAM. • Supports 2.5v DDR SDRAM השאלה עם הזיכרון הזה מתאים ללוח http://ivory.co.il/product.asp?productid=1443&CatCode=520 ב-BIOS שלי בלשונית הזיכרון ראיתי שהכול מוגר על AUTO רק להכניס וזוה עובד?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האם לוח שתומך ב ECC מחייב שגם כרטיס הזיכרון יתמוך בזה? או שזה עניין לוח אם גרידא. תודה
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לוח אם ASUS H81MA, שבב Pentium G3250. קירור של ארקטיק די בסיסי (אין לי את הדגם). מה שהזוי לי ורציתי לשאול עליו זה שהליבות עומדות על האחת 21-23 והשנייה 24-26, כאשר החבילה ~31 קבוע... איך זה הגיוני שהלוח עומד על 20 מעלות מעל טמפ' הרתיחה ? יכול להיות שזה דפקט בשבב קריאה/בתוכנה, או זה ככה אמור להיות? אני משחק WOW, HOTS וLOL הכל על אולטרה עם AA גבוהה ביותר חלק קבוע 90 FPS ומעלה אז כאילו הכל פנאן אני רק שואל כי אני חושש ואני לא רוצה שאם הלוח פגום זה יפגע בכרטיס מסך.... GTX750 עריכה: טמפ' כרטיס מסך במנוחה 22C.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם לוח אם מבוסס צ'יפסט H81 כרגע מותקנת על המחשב יחידת זיכרון DDR3 בנפח 4 ג"ב במהירות 1600 עם תזמונים סטנדרטיים: 11,11,11,28. יש באפשרותי להוסיף יחידה נוספת במהירות 1600 עם תזמונים הדוקים יותר : 9,9,9 משהו בסגנון. האם זה אפשרי? או שהמחשב לא יעלה בגלל חוסר התאמה בין הזכרונות, אם המהירות תרד ל 1333 זה לא יפריע לי.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים, ה - Q6600 שלי כבר מתעייף והלוח אם איתו כבר בא בימים (Gigabyte P35-DS3L). התקציב שלי הוא באזור ה 2000 ש"ח עם מקום להתגמשות, אבל לא פרועה. בכל אופן חשוב לי מאוד שיהיה התאמה בין החלקים האחרים במחשב Nvidia 560ti , Dual DDR2 4gb RAM. המארז שלי הוא Gigabyte 3DAurora , אם חשוב לציין את הספק אני אבדוק (אם אפשר להגיב אם זה חשוב או לא). לא בטוח אם זה רלוונטי, אבל באופן כללי לא מתוכנן OC. שימושים: משחקים כבדים (BF3, total war shogun 2 דוגמאות..) , סרטים , ושימוש יומיומי שוטף .. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-