עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by UBS,

שלום (זה נשמע קצת כמו בעיה מילולית אבל אני באמת צריך עזרה) יש לי כרגע 4 זכרונות שכל אחד מהם הוא של 512 מגה הם פועלים ב 200X2 DUAL CHANEL יענו 400 הרץ עם תזמונים של 2-2-2-6 ו ומתח על 2.9 עכשיו לשאלה : האם יש דרך כלשהיא שאני יכול לגרום להם לעבוד על T1 והאם זה יתן שיפור רציני ? האם להעלות מתח,לשנות תזמונים או משהוא יוכל לגרום לזה שמתי שאני שם אותם על T1 המחשב ידלק ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 468 צפיות
  2. שלום לכולם! אני עם i74770 ו980ti ומעוניין לשדרג כדי לקבל 144hz על 1080p. לצערי הבנתי שהמעבד שלי מהווה צוואר בקבוק.. במעבדים אני פחות מבין, כמה שאלות... מה ההבדל בין i9 990k ל i7 9700k ? מבחינת מחיר ההבדל לא גדול.. לגבי i9 9900x זה מעבד ששווה לחסוך כדי לקנות אם אני רוצה מעבד ל5 שנים או שאין הבדל משמעותי? המטרה רק רק גיימינג קז'ואל... בדור האחרון אני פוזל לרייזן, למרות שאני פאן בוי ירוק כחול... איך רייזן 9 3900x? למה הוא מקביל בצד הירוק? והשאלה הגדולה היא האם יש צורך לשדרג מהמערכת שלי או להמתין שנה?.. תודה חברים

• 5 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by tamiravigan,

המ אני משדרג ל2GB וקונה את הזיכרונות בסקייPC הנה מה שמצאתי באתר שלהם: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=31&Cat2ID=0&pid=24760 PQI 1024MB CL5 900\800MHZ אבל אני אולי יקנה בכמות של 2 ואת אלה: http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm GSKILL DDR2 800MHZ 2X1024 CL4 אני לא עושה OC אבל מה לקחת? המ ממש זולים.. תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by RonTwins,

שלום! מישהו אמר לי שלא ניתן לשנות דרך הביוס את הFSB בלוחות IL9 Pro...זה נכון?

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by UNDERDOG,

אני צריך לוח אם Micro-ATX שהכי טוב לאובר קלוק אין הגבלה על המחיר?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by sagyle,

שלום לכולם . ברצוני לרכוש מעבד 8400 ולוח אם מתאים . יש למישהו המלצה על לוח אם טוב בסדר גודל של 500 ש"ח? הציעו לי gigabyte ga-p35c-d53 . האם הוא טוב? אני ממש לא מבין בלוחות אם וכנראה גם לא אבצע OC בגלל חוסר ידע ולכן זה פחות חשוב לי . תודה מראש, שגיא

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  7. אז כנראה שכפולי הליבות (לפחות עד 2.2 גיגה הרץ) באמת עם 1.3 וולט או שאולי מדובר בדגם מיוחד למחשבים ניידים , לא יודע. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344 אשכול מקורי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116417.0 הערה: אני פותח אשכול חדש כדי למנוע בלבול.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  8. בעיקרון המחשב שלי הוא מהבר מצווה ואני כבר בן 18 שזה אומר שהוא אצלי כבר 5 שנים והמפרט שלו הוא כזה פנטיום4 2GHZ חצי גיגה RAM מניח שזה DDR2 וכרטיס מסך גיפורס 5700 לAGP אז שווה לקנות מעבד חדש או האם צריך גם לוח אם חדש וכול זה כי אני לא הכי מבין בזה ואני די רוצה לשדרג את המחשב אבל לא את הכול בבת אחת וכרגע אני רוצה מעבד חדש אז מה אתם ממליצים? תודה

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  9. היצרנית האמריקאית מתחילה לייצר באזז תקשורתי סביב הגירסה החדשה של נייד ה-XPS 13 המפורסם שלה כבר עכשיו לכתבה

10. Started by iakovl,

אני עומד לעשות טרייד לזכרונות SDR שלי איך אוכל לבדוק אם אלו שאני מקבל תקינים?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  11. היי. כפי שהבנתי, יצאו מעבדים חדשים של אינטל. בדקתי בחנויות, עדיין לא הביאו אותם. לכן השאלה שלי, מתי המעבדים החדשים יתחילו להמכר בארץ, האם תהיה הנחה על מעבדי i5, והאם לקנות את הסדרה הישנה של אינטל או החדשה. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by tobul,

היי מה המצב...הלך לי הלוח אם במחשב והחלטתי לשדרג אותו-קניתי חדש.(מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך) בכל מקרה את הישן אני רוצה לתת לבן דוד שלי-להחליף לוח ולשים את החלקים הישנים מהמחשב שלי.... יש לו לוח לא מתאים (Gigabyte GA-945GZM-S2)...על מה אתם ממליצים?אלה החלקים שמהם אני אצטרך לקמבן מחשב חדש ספק- יש לו 485W , מארז מהמחשב הישן שלי-מעבד Q6600 יש לי 4GB DDR2 (הבנתי ש4 גיגה היום של DDR3 עולים איזה 120 שקל אז זה בקטנה לא משנה לי DDR2 או 3 לדעתי) כרטיס מסך 8800GT מה שאני צריך זה לוח -עדיף לי מזאפ לדעתי משהו שיתמוך בחומרה הזאת כמו שצריך...עדיף שגם יהיה כרטיס מסך ON BOARD אבל לא חובה... תודה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by alienboo,

Hi, ppl im looking for this mobo for an old tualatin P3 1400 cpu, if any1 knows whr i can get this board or recommend an alternative i'll be vary happy Thank you

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  14. http://hwzone.co.il/news/1203508453/67189/ אני יודע שכרגע אין לזה ביצועים הכי משהו בעולם כי זה לא נתמך אבל ברצינות זה הפתרון לכול השטויות שרצות היום בחומרה. במקום להחליך מחשב כול שנה שנתיים פשוט תוסיף לו עוד מעבד או שתיים רציני תמיד אמרתי שמעבדים וכרטיסי מסך צריכים להיות פלאג אנד פלי. למה את המצלמה שלי אני יכול לחבר והיא עובדת אבל כדי להתקין מעבד אני צריך לפתוח מיליון ברגים למצוא מה מתאים ולמה. קיצר יאללה כמה שיותר מעבדים וכמה שיותר פשוט עם חיית קירור עד שיגע למחיר נורמאלי. הקמצנים שלא אכפת להם שיקנו מעבד אחד או שתיים והמשוגעים שיתקינו כמה מעבדים שבא להם ויקנו מזגן חדש לבית ;D

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by oriki9999,

שלום לכולם! אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ורציתי לשאול על ההבדלים במעבדים בין היצרניות Intel וAMD. במידה ונקח שני מעבדים מאותה רמה פחות או יותר, יש סיבה להעדיף אחד מהחברות?, במה ההבדלים באים לידי ביטוי? תודה מראש!

16. Started by m0tek,

שלום חברים ! אני מתעניין קצת בלוחות X58 HIGH END ורוצה לדעת האם פיספסתי משהו מהחברה , אני מתכוון ליסוע לחו"ל בקרוב ולהביא אחד מהם עד לא מזמן היה לי Asus Rampage 2 Extreme שהלך לעולמו , הדיזיין שלו היה דיי גרוע אז אני לא אביא עוד אחד כמותו (PCIEX קרובים , קשה מאוד לשים חלקים אחרים בתוכו ברגע שיש שני כרטיסי מסך וכד') להלן האופציות : Asus Rampage 3 Extreme EVGA Classified 3WAY MSI Eclipse מה עוד אנשים מכירים פה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב! קניתי לפני שבוע את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz מערכת הפעלה Windows xp sp2 השקעתי ממיטב כספי בקניית מחשב זה ומסתבר שהוא לא פועל בצורה שציפיתי. הכל פועל כמו המהירות של המחשב הישן שלי ולדעתי אפילו איטי יותר. המשחקים הכבדים לא פועלים חלק, ולפעמים נתקעים לקטעים קצרים כשהמחשב חושב, דבר שלא ציפיתי שיהיה במחשב שכזה. השאלה שלי היא: האם ישנה במחשב חוליה חלשה (חומרה מסויימת) שגורמת לכולו לעבוד לאט מהרצוי? אם כן, איזה רכיב עליי להחליף ולמה? והאם ישנם ת…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  18. שלום לכולם, החלפתי את המארז של המחשב שלי לפני מספר ימים, לאחר ההחלפה ה WINDOWS לא עלה, הוא נתן הודעה ntfs.sys is corrupted, בכל מקרה תיארתי לעצמי שהבעיה היא בלוח אם. הוצאתי את כל כרטיסי ה PCI ואת אחד ממודולי הזיכרון (יש לי אחד של 512 ועוד אחד של 256) וניסתי להעלות את המחשב, הכול פעל. לאחר מכן חיברתי התקן אחד אחרי השני לבסוף כל הרכיבים פעלו אבל כשניסיתי לחבר את מודול הזיכרון הנוסף המחשב שוב נתן את ההודעה הנ"ל... מה לדעתם עלי לעשות? מפרט מערכת: Windows XP pro With SP1 Athlon 2400 xp זיכרון DDR 512 + 256 (2100) לוח אם: Gigabyte 7VAXP תודה

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by izikagam,

יש לי מעבד DFI infinity nf4 ultra רציתי לקרוא חוות דעת עליו? רק למי שיש את הדגם או היה!!!

20. Started by nec_000,

עבודה יפה שנעשתה על ידי linus : "Intel CPU Innovation.. or Lack Thereof" https://www.youtube.com/watch?v=jy1M0jkRWWk שמזכירה (לי) בעקיפין את הויכוחים המיותרים בין מחנה "הילדים שחקני המחשב" אך חסרי ההשכלה הפורמלית (הכה נחוצה) בתחום מתמטיקה ומדעי המחשב (ולכן חסרי ידע בחישוביות) אלו שלצערם נפלו "באחיזת העיינים" של תעשיית היחצנות של אינטל ואנשי שיווקם, ומשכך נשבעו ממש, שישנם שיפורים מהותיים וחשובים בין כל המעבדים שאינטל משיקה משנה לשנה, ועד כמה חשוב למי שיש לו מעבד כמו למשל סנדי ברידג' בן 6 משנת 2011, שירוץ לשדרג למעבד icore החדש והבטיחו "שזה ישנה סדרי בראשית בביצועים".... (לא פחות). ולא היה להם שום גרף או כלי שמראה הכפלות בצ…

21. Started by Andreyv,

התקנתי לוח של Maximus II Formula, אחרי שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה: NB over temperature ואחרי כדקה המחשב נכבה. בדקתי את את ההגדרות ב BIOS והכל עומד על AUTO (מתחים מינימליים). מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה או אם יש משיהו שיודע מה יכול לגרום להודעה כזו - אני אשמח לדעת.

• 5 תגובות
    • 456 צפיות
  22. Started by miki891,

שאלה שמעתי מעבד אינטל מגיע 64Bit חדש. וראיתי קופסה שלו שתומך 64Bit. אני לא מבין מה קובע 64Bit הלוח אם או המעבד ? שאלה שנייה פתחתי מקופסה של מעבד 64Bit של אינטל, וראיתי במעבד רשום פנטיום 3.0Ghz, איך יודעים שהמעבד עובד 64Bit?לא רשום על מעבד. אבל בקופסה קרטון שלו רשום תומך מעבד 64Bit. לא הבנתי. מישהו יסביר לי איך מזהים מעבד נכון? מיקי

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by eitan1980,

אנחנו בפתחו של דור חדש - דור 9 באינטל. ידוע שיעבוד עם צ'יפ Z370 אך הכי מעודכן זה הZ390 . בהנחה שארצה לקנות 9900 i9 , וארצה z390 , יש מגוון גדול של לוחות אם מכמה חברות ובכמה גדלים. הדרישות שלי בסך הכל הם : א. שיהיו 4 חריצים לזכרונות - כך שאוכל לשדרג בעתיד במידת הצורך. ב. לא מאמין שאי פעם אקנה ואשים 2 כרטיסי מסך בSLI , אזי בטח לא רואה שום סיכוי שאצטרך 3 או 4 חריצים של PCI . (כלומר מקסימום 2 זה נראה לי מספק). ג. שיהיה M.2 על לוח אם, נראה לי שגם ככה בלוחות החדשים יש איזה 3 חריצים עבורם. העדפה לחברה מסויימת? כרגע אין לי את הידע מהו החברה המובילה והאמינה ביותר.אשמח לשמוע ממכם. מבין שיש: gigabyte ASUS MSI ASROCK …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by es88,

C2D 6320 1.8GHZ, Asus P5B, 4GB, HD4770, Toshiba Lcd 42 המחשב נקנה לפני שנתיים, לפני זמ מה הוספתי זיכרון והחלפתי כ.מסך. בסה"כ עם המחשב אני משתמש לשימושיים ביתיים, ואם זה משחקים אז רק Pro Evoltuion. יצא הדמו של המשחק החדש, לפי הדרישות המומלצות שלו, אני בסדר גמור, מלבד המעבד שהוא רושם לי לידו "BAD", ליד שאר הדברים רשום לי "GOOD". הדרישות של המשחק הוא למעבד - Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor, ולי יש 1.8GHZ, כמה באמת אני אמור להרגיש הבדל בביצועים של המשחק בגלל זה? אם אני מנסה לשחק על רזולוציה יחסית גבוהה שמוגדרת במשחק על 16:9 (הכי טוב למסך טלווזיה שלי) 1280X720, אז המשחק רץ חלק, בלי תקיעות, אבל מסתבר שאיטי יותר פשוט בתנועות השחקנים, מאשר למשל רזולוציה של 1024*76…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.