מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי פה מפרט בשבוע האחרון למחשב למשחקים ב 5 אלף שקל ושמתי בו את הלוח אם ASUS P5Q היום נסעתי ל skypc להתייעץ וליראות מי מה מו והוא אמר לי ש ASUS P5Q לא מומלץ בכלל למשחקים ו DFI פיתחה לוח אם מיוחד למשחקים שהוא: לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS ¤738 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392052 מה אתם חושבים? הדגם של DFI באמת מאוד מומלץ למשחקים? רויה =]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
של nf-7 v2.0 לפי החוברת צריך ליצור דיסקט איתחול ולהעביר אליו את הקבצים של העידכון פעם ראשונה שאני הולך לעדכן ביוס... אז קצת עזרה לא תזיק
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
נדמה לי שאפשר היה לשנות איתה גם מתח של המעבד?! יש לי בעיית חום עם מעבד 1700+ XP Thoroughbred שיושב על הלוח אם הזה בביוס הוא מראה 45 מעלות בסנדרה 71 במצב מנוחה איך אפשר להוריד את המתח למעבד, הוא ב-1.728 ונדמה לי שמספיק 1.5 כי אין אוברקלוקינג? בביוס החץ לא יורד ל-VCORE. מה עושים??
-
- 14 תגובות
- 745 צפיות
-
-
פרימטתי מחשב שלי חבר ואין לו דרייברים ללוח אם איך אני מוצא את השם של הלוח אם ? הלוח אם של ASUS
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
נראה לי אנשים נהיו פה אנטי אינטל... אולי אני לא קורא בנצ'מארקים, ולא השוואות בין המעבדים, אבל כל פעם,כל מפרט שמנסים לדחוף פה שמים אותו מבוסס AMD... אני יודע שאמנם AMD, לפני הליין של 64 BIT נתנו יחס ביצועים בתמורה לכסף בצורה יותר טובה מאינטל (זה לא אומר שהם היו יותר טובים אלא יותר משתלמים) אבל עכשיו כשה-64 BIT של AMD עולה כמו מעבדים של אינטל, אנשים עוד תקועים במחשבה שצריך רק AMD ונהיו ממש פאן בוי של AMD כולם פה. אני אמנם לא קראתי בנצ'מארקים, ואני לא יודע מה באמת עדיף, אבל יש לי תחושה שיש פה הסתיגות מאינטל רק בגלל דעות קדומות.... סליחה אם אמרתי דברים לא נכונים אבל זה התחושה שלי, וכמו שאני אומר שאינטל טובים בלי לקרוא בנצ'מארקים והשוואות בין המעבדים שלהם למעבדים של AMD, אני ב…
-
- 42 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כפי שכולנו בודאי יודעים Intel מובילה כיום במירוץ המזעור ומייצרת ב 65nm מזה זמן רב בעוד ש AMD עברה ליצור 65nm רק החודש. השלב הבא של מעבר ל 45nm בעיצומו (במעבדות) וAMD מתכננת לשבור שיא ולעבור תוך 18 חודשים בלבד (באמצע 2008) ליצור ב 45nm. אך כי גודל הרכיבים על הצ'יפים זהה ב Intel ו AMD השיטות ליצור הצ'יפים שונות. הם משתמשים בחומרים ותהליך שונה ויחודי המפותח בכל חברה. ולכל שיטה יש יתרונות וחסרונות משלה. כעת חברת IBM ו AMD משתפות פעולה במחקר ופיתוח טכנולוגית ה 45nm והם השיגו פריצת דרך חשובה בתהליך יצור חדשני ויחודי להם המפותח כרגע. התהליך נקרא - Immersion lithography and ultra-low-K interconnect dielectrics בשיטה זו משתמשים בנוזל שקוף למלא את החלל בין השקופית של המעגל לפרוסת …
-
- 68 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא E8400 HD 4750 SONIC Corsair 550VXEU 550W Mushkin 4 GB - שתיים של שתיים גיגה אני צריך את לוח שיהיו בו את כל החיבורים האפשריים, יתמוך במפרט שלי, גם אם אני אחליף איזה חלק פה ושם , שיהיה בו USB , לפחות כמה , ו...פשוט שייתן תמורה למחיר שלו , שכמו שציינתי עד 600 ש"ח, פלוס מינוס... האפשרויות שחשבתי עליהן : P5QL P5QL-E Gigabyte GA-EP45-DS3 אבל אני לא מבין בזה הרבה... תודה.
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איזה מעבד נותן תמיכה מלאה ב PCIE 3 החדשים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה SETUP חדש ויש בו זכרונות 3600Mhz C18. יש פרופיל XMP אחד שממהיר את הזכרון מ-2133 ל- 3600. תחת 3600MHZ המחשב קורס. פשוט לא מחזיק יותר מכמה שניות. בתדר בסיס זה נראה יציב. שאלתי היא, לפני שאני פונה להחלפה (כמובן שהזכרון באחריות), האם אני יכול להריץ אותם ב- 3200Mhz (אני לא לחוץ על 3600Mhz) ואם כן תחת אלו הגדרות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעניין בשידרוג המחשב שברשותי יש לי לוח אם ASUS M2N-E עם מעבד +athlon x2 3800 ו 8ג'יגה ram לצרכי גלישה באינטרנט ואופיס וכן תכנות (מעוניין להריץ מכונות וירטואליות של sharepoint) אני מתעניין בשידרוג המעבד ל AMD Phenom x4 945 3.0GHz אך אינני מצליח להשיג, מישהו יודע היכן אפשר להשיג זאת? כמו כן אופציה אחרת יש לי מעבד intel core quad q8200 שהיה לי במחשב של acer aspier x1700 שהלך לו הלוח ועל כן חשבתי על לוח עבורו אבל שתומך ב ddr3 ב 16 ג'יגה או יותר אם יש לכם המלצות על לוח כזה אשמח לקבל. כמו כן אם יש לי דיסק קשיח sata 3 האם שווה להשקיע בבקר חיצוני כלומר בכרטיס הרחבה בכדי שהדיסק יעבוד במלוא המהירות? תודה מראש לכל העונים והעוזרים וכן אני מודע לכך שהמעבדים שציינתי הינם ישנים.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לקחנו את הסטנדרטי החדש של אסוס עבור LGA2066 לסיבוב נסיון - האם יש בו שיפורים גדולים מספיק בכדי להצדיק דור חדש לאותה התושבת? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח הזה הוא הלוח הנורמלי של ABIT מבוסס KT333...... יאמי..
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כמה לופים כדאי להריץ בMEMTEST 86 בשביל לבדוק זכרון ולהיות בטוח שהוא עובד בצורה תקינה? אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 ש"ח (חריגה של עד 200 ש"ח) כרטיס מסך: AMD R9 270X ספק: 600W RAM: 8GB * יש לי 2x2GB + 1x4GB אז צריך לוח אם שיוכל להכיל את זה.. אני רוצה לוח אם איכותי (שיעמוד בתקציב), PCI-E 3.0 עדיפות למעבד אינטל (i5)
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המפרט שלי רשום מימין. הזכרון שלי הוא מדגם VS1GB667D2 של Crosair. מכיוון שאני לא צריך את ה667mhz כי אני רץ על הbus המקורי של המערכת (266mhz), האם עדיף שאוריד את מהירות הזכרון לטובת תזמונים טובים יותר? אם כן, כמה אוכל להוריד? עד 533mhz ולהרוויח תזמונים של CL4 או שאפשר יותר מכך? תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד עם מעבד Intel® Core™ i5-1035G1 Processor. בעל 8 ליבות. חשבתי לפי המפרט שהתדר שלו הוא 3.6 אבל עכשיו אני רואה שהתדר שלו הוא 1.0 ורק בטורבו הוא מגיע ל 3.6 והרי התדר זה נתון משמעותי מאוד פי3.6פיולות בשניה! מה זה אומר בדיוק תדר בסיס ותדר טורבו(ושההפרש בניהם כה גדול)? שהמעבד רוצה לחסוך בחשמל אז הוא בתדר נמוך ואם יד צורך הוא מאיץ אוטומטית? כי פתאום ראיתי את המחשב עם דפדפן עם כרטיס אחת שהגיע כמעט ל 80 אחוז cpu ,זה כיוון שהמחשב לא ראה צורך להאיץ לטורבו?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הייי יש לי לוח שעובד על 3 סטיק אני רוצה להוסיף זכרון אז איזה סוג של זיכרון אני צריך ? העם אפשר לקנות 3 סטיק מאותו סוג ,או שצריך לקנות זכרונות שבאות בחבילה של 3
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני בהתלבטות בין אם לקנות Core 2 Quad Q9550 או Phenom Quad-Core 9950 ההפרש של שניהם במחיר הוא 500 ש"ח המעבד של אינטל הוא היקר יותר 1500 ש"ח,המעבד של AMD עולה 1000 ש"ח מה כדאי לי יותר לקנות *זה מיועד למחשב שיריץ גראפיקה כבדה של תוכנות תלת מימד ומשחקים כמו כרייסיס. ודרך אגב אני לא מתכוון לעשות לזה המהרה(OC) כי אני לא יודע איך וגם כי לא כדאי לי להמהיר חלק חדש שעלול להישרף.
-
- 42 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת א…
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היות ולגבי מפרט מחשב שלם לא ענו לי אני מנסה לברר כמה דברים. האם למעבד 3900x צריך לוח אם x570 או שדי ב b550 ? אני לא מתכוון לעשות oc. בעיקר רינדורים. ואם אכן b550 האם יש המלצה על חברה ודגם ספציפים שהוכח כטוב. המליצו לי באתר אחר על b550 aorus elite בזמן שאני חשבתי על x570 asrock steel legend או שאולי עדיף b550 aorus pro? הזכרונות שאני מתכוון להשתמש ב 2*16 3600mhz. וכרטיס מ. כנראה 3080. תודה רבה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חייב חוות דעת לגבי לוח-אם זה וזה די דחוף! אז הנה המפרט: intel core 2 duo E6750 evga gf 8800GT SSC * 2 corsair 2GB [1GB*2] 800MHz אני צריך לדעת האם הוא: נוח , איכותי ואיך האוברקלוקינג? האם יש משהו אחר במחיר דומה שהייתם ממליצים? [מעדיף אסוס] [אולי אפילו רק אסוס^^]
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל להרכיב עכשיו מערכת מחשב לעצמי, ורציתי להתיעץ איתכם כיצד לבחור לוח אם וזכרונות, כבר הרבה זמן לא התעסקתי בדברים ככה שאני לא יודע מה אני צריך, אבל ישנם כמה פרטים שאני יודע שאני צריך 1. לוח אם - - אני רוצה לוח אם ל1156 - המעבד יהיה או 750 או 860 - נדרשות יציאות SATA, עדיפות לIDE - הלוח ישב בתוך מארז antec p180 - לכן הוא צריך להיות מתאים לגודל - pci-e x16 - חובה - crossfire\SLI - אופציונאלי - עדיפות לכרטיס קול טוב ( מתכנן להוציא תא הסאונד עם HDMI - זה בכלל משנה איזה כרטיס קול יש לי?) - usb - כמה שיותר יותר טוב - fire wire \ e sata - עדיף אבל לא חובה - gigabyte lan חובה - חברה מוכרת - חובה - המחיר חייב להיות כמה שיותר זול זכרונות - 2x2G - DD…
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש : Pentium 4 2.0 A Cursair 256mb DDR 2100 MSI Geforce4 Ti4200 \ Cheintech Geforce4 Ti4200 64mb+tv+dvi ורציתי שתמליצו לי על לוח אם, שלא יהיה יקר מידי, שתהיה בוא תמיכה לזכרונות 2700 אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. בתודה מראש, B@By-KiLLeR :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הדגם החלש ביותר בסידרת כפולי הליבה יהיה ה4200 או נפלה טעות בידיעה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-