עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gilka,

הי התחדשתי במחשב חדש עם מעבד E8400 . בדקתי את מהירות המעבד בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שרוב הזמן הוא עובד על מכפלה X6 ומידי פעם קופץ למכפלה X9 .(כמובן שזה משפיעה על מהירות תדר המעבד) רציתי לדעת אם זה תקין. תודה מראש למגיבים.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  2. החברה מסאניווייל הביאה איתה את כל ההבטחות הטכנולוגיות המרכזיות שלה, ופינקה אותנו גם בהוכחת יכולת מעשית לכתבה

3. Started by lidor_abo,

יש לי את הלוח אם הזה gigabyte ga-8i945pl-g?רציתי לדעת אם אני יכול לבצע אוברקלוקינג ? מה אני צריך להוסיף או שלא צריך להוסיף בכלל? כי ראיתי שאני יכול להגיע עם המעבד עד 4000 mhz?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  4. http://wccftech.com/amd-ryzen-threadripper-1950x-cpu-performance-benchmarks-leak/ מה דעתכם?

5. ?A8V-E SE s939 יש לי זכרון של g.skill 1gb 2.5-3-3-6 ושני זכרונות של hynix 512mb 3.0-3-3-8 מדובר בזכרונות ddr רגילים כאשר הבודד מעט מהיר יותר. האם זוג זכרונות יעשו עבודה טובה יותר?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  6. ב"ה שלום חברים נתקלתי בסוג זכרונות שאני אישית לא מכיר כל כך EUDAR Princeton USA על הזכרונות של Princeton USA מקבלים 15 שנות אחריות ועל של EUDAR לכל החיים מה שנשמע קצת תמוהה הם משווקים בארץ על ידי היבואן הזה אסקלר אז מישהו מכיר ? שמע ? יודע ? ממליץ ? לא ממליץ ? :s05:

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by ariel7766,

שמעתי מלא פעמים את הצוואר בקבוק הזה מה זה אומר לדוגמה שהמעבד מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? תסבירו לי בכללי מה זה צוואר בקבוק?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by DevilRevenge,

איזה זכרונות מהבאים הכי טוב: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel או 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel או 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel או 2x2GB Mushkin XP Black Frostbyte Series Dual Channel או 2x2GB Mushkin XP Yellow Frostbyte RadioActive Edition Series Dual Channel תודה!

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit אני צריך לדעת אם זה יספיק להריץ את ויסטה ואת המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות בלי בעיה.... אני לא רוצה לקנות ואחר כך להצטער... דיי דחוף אני רוצה להזמין מחר...

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by simon 23,

אני משדרג את המחשב עוד שבוע . איך החלקים האלו : לוח אם : Gigabyte 8SG667 מעבד : Intel P4 1.8A Ghz זיכרון : 256MB DDR Micron 333Mhz האם זה טוב ? האם זה טוב לאוברקלוקינג ? ומה אפשר לשפר ?

11. Started by sxs,

Epox EP-8K9AI -או- Gigabyte GA-7VAX הכוונה היא מבחינת OC, יציבות, אמינות ומהירות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  12. כי יש לי ליד הבית חנות עם שירות מצוין אבל יש להם רק זיכרון של מיקרון (256X2 3200) אז שווה בשביל ללכת על Winbond/Twinmos להחליף לחנות כמו PCH ? שאר השילוש: AXP 2100+ aiuhb 0203 Epox 8rda+ תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  13. נראה שיש שם עוד נתונים שלא הבנתי.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by Hitman_47,

יש לי לוח אם ישן של ASUS זה הלוח עם מישהו מכיר Asus A7N266-VM עכשיו אין לי זיכרון בישבילו אמרו לי שגם עם אני קונה 512 DDR 400 הוא יעבוד על זה זה נכון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by tomertzi,

הבחירות שלי הם E8400 E8500 אני השבוע קונה אחד מהם מה עדיף?ה8500 שווה את ה100 שקל? והאם יוצא בזמן הקרוב משהוא ששווה לחכות לו? מכרתי את הE6550 ב500 היה שווה?,כי חשבתי בצורה כזאתי עכשיו אני יכול למכור אותו במחיר גבוהה ועוד חצי שנה הוא לא יהיה שווה 200 שקל אז אני יוסיף קצת כסף ולא יאבד מהערך שלו,ועוד שאלה אחרונה אני ירגיש הבדל בינהם?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  16. -בתוך משפחת כפולי הליבה של אינטל מה ההבדל בין המעבדים חוץ מהתדר הבסיסי? -מה ההבדל בין Q6600 לבין QX6700 או QX6850 חוץ מזה שלמעבדי האקסטרים יש מכפלה פתוח ותדר בסיסי גבוה יותר? -מה ההבדל בין QX6700 לבין QX6850 חוץ מתדר בסיסי גבוה יותר? -ראיתי הרבה פעמים שכותבים Q6700, האם הוא מעבד מרובע ליבה רגיל או שבעצם מתכוונים ל-QX6700? תודה וסליחה על הבילבול שכל.

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by idrid,

שלום המעבד הישן p-2 300 נשרף קיבלתי מהיבואן מעבד חליפי חדש p-3 550MHz באריזה במיסגרת ה"אחריות לכל החיים" ! לוח ה-asus שלי תומך עד p-2 333. איזה לוח מומלץ ל - p-3 550 ה"חדיש" ? והיכן ניתן להשיגו ? תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני בונה מחשב חדש (I7, Z68) ומעוניין לעשות OC בינוני+ שוקל לקנות זיכרונות של (G.Skill (Sniper 2x4GB 1600... יש את הדגם של 1.5V ויש של 1.25V. מה עדיף? מה היתרונות/חסרונות של מתח נמוך כל כך? ומה עדיף לביצוע OC? הדגמים הם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231416 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231461 בנוסף צריך המלצה ללוח אם צ'יפסט Z68 עם 4xsata3, 4xddr3 רצוי usb3 מקדימה ותמיכה (עמידות) ב OC (ה z68xp-ud3p יקר לדעתי) מה עדיף? תודה מראש לכל העונים, כל תגובה ועצה תתקבל בברכה... (אשמח לתגובות בהקדם - אני קונה עוד יומיים)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן יש לי פה שני סטיקים של 512MB של SAMSUNG k4h560838e-tccc k4h510838c-uccc הראשון בעל שבבים משני הצדדים השני רק מצד אחד איזה מהם יותר טוב ויותר מהיר ובעל פוטנציאל גבוהה יותר ל OC מה ההבדל בקיצור... תודה מראש!!! יניב

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by Versace,

ערב טוב ושבת שלום. יש לי לוח gigabyte DS3 1.0. שאלתי היא האם אני יכול "לעדכן" אותו לגירסא האחרונה של הלוח?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by ElemenTal,

יש לי מחשב ישן P3 800MHZ עם 128 זכרון. התקנתי אליו XP, וזה דווקה עובד בסדר. אבל מרגישים שזה איטי. אז שאלה ראשונה: האיטיות זה בגלל הזכרון או בגלל המעבד (ואני לא מדבר על דברים כבדים, סתם להכנס לתיקיה, לצייר, לקרוא מתוך דיסק) שאלה שניה: אם זה בגלל הזכרון, אז עוד 256mb ישפרו את זה, או יותר אם נחוץ ? שאלתה שלישית: ניסיתי להוסיף למחשב הזה זכרון DDR 400MHZ וזה פשוט לא התאים פיזית, יש משהו יותר ישן מ DDR ? איפה ניתן להשיג ? תודה לעזורים טל

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  22. שלום יש לי לוח ASUS P4P 800 אני רוצה לקנות זכרונות A-Data 512MB AD512M533 PC4200 DDRII 533MHz שתי שאלות: 1. האם אלו יעבדו אצלי??? 2. אם כן מה צריך לשנות כדי שיעבדו ב 400MHZ או יותר באוברקלוק סביר??? תודות מראש

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by eyal_hizmi,

אני בן 17 ולא קרה לכם שעצרתם וחשבתם איך לעזעזל מייצרים את כל הטכנולוגיה הזאת? איך בונים פלאפון? איך בונים מעבד? איך בונים כל דבר שאני משתמשים בו היום??? אני מאוד סקרן בנושא ורוצה ללמוד את הנושא בעתיד אבל אני לא יודע לאיזה תחום שייך השאלות שלי? כל תשובה תתקבל בברכה ואם מישהו יכול להפנות אותי למישהו שמבין גם יעזור . נ.ב אני חדש פה אז שלום לכולם!!

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by galh_5,

וה-ddr3 יהיה ללוח אם נכון?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by 8-Ball,

אני רוצה לקנות 512*2 לא מתוכנן OC, אני רוצה זיכרון איכותי אבל לא יקר מדי ראיתי בKSP : A-DATA ב 490 שקל אבל זה נראה לי זול מדי חבר שלי אמר לי שOCZ הכי טובים, אבל כרטיס שלהם עולה איזה 650 שקל משהו כזה על איזה זיכרון אתם ממליצים לי? (מתוכנן DUAL DDR ב-400MHZ) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.