עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ראשית, ההנחה היא שהעבודה במחשב תהיה עם כונן SSD. לצרכים של עבודה באינטרנט, אופיס וכו', האם המעבד הנ"ל יהיה מספיק טוב? האם במצב של מולטיטסקינג הוא יכול להוות צוואר בקבוק? האם יורגש הבדל עם מעבד i5? ורק כדי להיות בטוח, יש בתוכו ליבה גרפית מובנית, נכון?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by EEstudent,

כררגע יש לי מעבד פנטיוםD וזכרון 512 DDR2667 ,רץ על XP PRO,מרגישים בהבדל משמעותי אם אשדרג לזכרון 1GB? עוד שאלה,יש לי לוח אם של ConRoe945G-DVI תומך בC2D ,האם זה לוח מספיק טוב אם ארצה לשדרג בעתיד למעבד C2D וכ.מסך חזק?

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by eyahalom,

שלום לכולם. אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מה החוזקות והחולשות שלהם? האם הם תומכים בFIRMWIRE? המחיר שלהם די דומה, והם 2 הלוחות המומלצים בפורום מפרטים מומלצים. SATA לא חשוב לי, אבל חשוב שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול ONBOARD. המעבד יהיה XP2500. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by Load,

היי רציתי לשאות למה זכרונות הDDR 400 שלי עובדים במהירות של 200MHZ ולא 400 ???? יש לי שני סטיקים של 512 MB של חברת OCZ על לוח N FORCE 3 של EPOX ומעבד AMD 3000 64 -754 העלתי שני תמונות מ CPU Z עם נתוני הזיכרון תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  5. כי נראה לי שהתשובה מראש היא שכן, אבל שמתי לב שזה נהוג ללכת בכפולות של ג'יגה, 2 ג'יגה, 4 ג'יגה וכו'... כרגע יש לי 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד, ואין סלוטים פנויים. חשבתי להחליף אחד מהם בסטיק של 2 ג'יגה, וככה יהיה לי 3 ג'יגה זיכרון במצטבר (גם ככה XP לא מסוגל להתמודד עם יותר, וזה כן יעזור לי ביישומים מסויימים). אז אני רוצה לוודא כאן שאין לי מה לחשוש ממהלך של שילוב 2 סטיקים בגדלים שונים, נכון?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  6. http://www.digitimes.com/mobos/a20060213PR218.html אחלה הורדת מחירים מצד אינטל

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  7. מבקש המלצה ללוח אם AGP8X עבור רדאון 9700PRO מעבד אינטל...רצוי צ'יפסט של SIS ולא VIA תודה!

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by mxL,

חברה יש לי שאלה לגבי זכרון זה. עוד מלפני כמה ימים המחיר שלהם היה 1500 ש"ח. עכשיו בדקתי ואני רואה 1117 ש"ח בסקאיי פי סי http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 ובלוגיק ב 1275 ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9820 ובנועה המחיר עדיין 1500 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 למה יש כל כך הרבה הבדלים בין המחירים? תודה

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by eyal4,

איזה מעבדים מתאימים ללוח-אם הזה Intel Willow Springs 2 WL810E ????

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  10. אני מקבל את החשיבות שיש לשאר הרכיבים במערכת , חוץ מזכרונות לעניות דעתי , בכל מבחן ביצועים שיצא לי לראות , התרומה של זכרונות (יקרים) מאוד קטנה לשלם סכומים של 1000 ש"ח ו-2000 ש"ח על זכרונות , נראה לי אווילות, חוסר שכל, אטימות, חלמאות, שטחיות, כסילות, חוסר תבונה, בורות, חוסר-דעת, אידיוטיות תקנו אותי אם אני טועה

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  11. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש בפני 2 אפשרויות ואני לא יודע איזו מהן עדיפה... לקחת Q9400 עם קירור AC 7 freezer Pro/ocz vendetta ולוח שמתאים יותר לOC כלומר P45-DS3L ולבצע OC רציני או לקחת Q9550 עם קירור סטוק ולוח סטנדרטי P43-DS3L.. ולהישאר איתו ככה או לבצע OC קטן עד כמה שמאפשר הקירור והלוח אם. האפשרות השנייה יקרה ב60 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  12. היי חבריה, היה לי לוח אינטל qd965fg dual core עם מעבד 3 גיגה, התחמם והוחלף ללוח : אינטל dp35dp עם מעבד e2200 . השאלה: האם ירדתי ברמה ? והאם ההחלפה הוגנת? תודה

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  13. שלומות, אני משדרג את המחשב, ומעוניין למכור את השילוש הישן, שכולל: Asus P4S8X P4B 2.4 Kingston ValueRam PC2700 512MB הייתי מעוניין לדעת כמה ריאלי לדרוש עבורו, לדעתכם. שי

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by Eli100,

פתאום אתמול שמתי לב שאני מפעיל דברים והמחשב כבד ולוקח את כל הזכרון ולא היה משהו מיוחד שפתוח אלא עבודה יומית רגילה.. ואז פתאום ראיתי את זה אין לי מושג איך זה ניהיה.. יש למישהו מושג למה זה קרה?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by wares2002,

לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ותשימו לב גם ל EP שזה EP=EPOX ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by I21I21,

המחשב שלי LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen RYZEN 7 3800X Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB יש לי 2 זכרונות 1 של 16gb וה2 הוא 1 של 2x8 , הזוג השני שלו התקלקל הם אותה חברה, מהירות וכו' אבל ver/גרסאות שונות והם גם מחוברים בחריץ מספר 2 ו3 השאלה שלי זה האם יכול להיות בעיה בשתי זכרונות בגודל וגרסא שונים? וגם שהם מחוברים בחריץ 2 ו3? הם חייבים להיות מחוברים בסדר של 2-4 ו 1-3 ?

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין להוסיף למחשב עוד 512 ל512 הקיימים שלי כרגע יש לי 2 סלוטים של 256. במחשב קיימים 4 סלוטים! ה 256 עובד ב HYPER THERDING האם הוספת 512 כסטיק אחד יבטל את העניין ה HT או שהוספת 512 והוזלת הזכרון במחיר יהיה אפקטיבי וימשיך לעובד ב HT

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by bluemail,

מה כול הפיצרים שהוא מכיל ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם כדאי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף פברואר? אמורים לצאת רכיבים חדשים בזמן הזה?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  20. אני מדבר על Pentium D 2.8. פשוט הרשימה שבאתר של ABIT לא כ"כ ברורה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  21. תראו כל מה שקורה עכשיו השתגעתי לגמרי קונרו עוד מעט יוצא amd מאתגרת ואומרת משהו על כרטיסי הרחבה. עכשיו יש לי שאלה אם אני קונה עכשיו לוח שתומך am2 ושם עליו איזה מעבד רגיל וכל שאר המערכת אני משקיע בצורה מטורפת האם שייצא הדבר הלוח שאני יקנה יתמוך? והאם כרטיסי ההרחבה יהיו על המעבד לפי מה שנראה לי זה על הלוח אז לא צריך כבר לוח חדש כאילו בשביל זה? אז כאילו מה נסגר עם הדבר הזה? איפה יהיו כרטיסי ההרחבה? מי ייצר את הכרטיסים האלה? והאם החברות הגדולות כמו creativ nvidia ati? בקיצר כדאי לקנות והכי חשוב מתי זה יוצא?

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  22. שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6300 לוח אם: MSI MS-7173 כרטיס מסך: 8500GT אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד, לE8400 ו9800GTX, קיבלתי כבר הצעת מחיר והכל, השאלה היא האם הלוח יסחוב את כל זה? תודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by moris1977,

שלום לכולם! 1) אבקש את המלצתכם לכרטיס PCI-X עד 500 ש"ח הצורך להפעלת משחקים קלים ובעיקר בעיקר לעריכת וידאו. קראתי בכמה מקומות שלעריכת וידאו אין צורך בכרטיס מסך חזק ומשופר ביותר. אם יש כרטיס פחות מסכום דלעיל והוא ישמש אותי לצרכים אלו אשמח לשמוע בעיקר זה הסכום. 2) המלצה חברת זיכרון מחשב! המון תודה!

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by sahargt,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתקשה בבחירת לוח האם אני צריך לוח שיתאים לרכיבים הבאים Processor 3.2 GHZ CPU [800MHz FSB, Hyper Threading SONY DW-U10A dvd-r Seagate 120GB 7200RPM Serial ATA 150 8MB Cache CORSAIR High Performance Memory W/ Heat Spreader 1024 MB (512MBx2) PC3200 400MHz VIDEO: NEW! ASUS-ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ DFI Motherboard for Intel Procressors,"LAN Party" Model LP- PRO 875B ASUS Motherboard for Intel Pentium 4 / Celeron Processors, 800Mhz FSB Model# P4C800-E DELUXE Retail Intel Pentium 4 (800 F…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  25. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש וראיתי שללוח אם יש Hyper Transport Bus 2000 MTS. המעבד הוא AMD PHENOM II X4 945. הבנתי שלמעבדי AM3 צריך 5200 MTS. זה יגביל את המהירות של המחשב? אפשר להבחין בכך?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.