עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם נראה לי שעשיתי טעות עצבנית וקניתי זכרון פנימי שלא תואם ללוח אם שלי אני חייב עזרה שתגידו לי אם הוא מתאים או לא זה הלוח אם שלי : XFX MBN790IUL9 nForce 790i Ultra SLI DDR3 1600Mhz FSB Socket LGA 775 ATX Intel Motherboard" וזה הזכרון פנימי : CORSAIR XMS3 DHX 4GB ( 2 X 2GB ) PC3-12800 1600MHz 240-pin DDR3 CL9 Dual Channel Desktop Memory Kit - TW3X4G1600C9DHX תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 23.10.2008 בשעה 08:52:53 רק עכשיו פשוט ראיתי בחוברת של לוח אם :Maximum FSB - 1333MHz Maximum FSB w/ EPP- 2000MHz אני לא יודע מה זה w/ EPP אולי יש לי סיכוי ולא נדפקתי וזה יתאים....

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by chaikr,

חודש נובמבר השנה היה מאוד מוצלח בקשר למחירי רכיבי חומרה, עכשיו נשארה התלבטות לגבי לוח אם האם עדיף לקחת לוח אם מדגם כניסה של z690 או שאפשר לחכות בשקט שיגיעו לוחות b660? דברים שחשובים לי: שהמעבד יגיע למקסימום המוצהר ללא אוברקלוק ושללוח תהיה מערכת מתח נורמלית שלא תתחמם יותר מדי לוח אמין ויציב יציאות usb מרובות ההתלבטות היא בעיקר בין לקנות asus z690 prime עכשיו לבין לחכות שיצא asus strix/tuf b660 על המעבד יורכב NH D15 עם 32 gb ddr4-3200 בתוך מארז של fractal define r4 כל רעיון או תובנה יתקבלו בברכה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום! יש לי שאלה, הלוח אם שלי תומך עד 600 מגה הרץ ויש לי כבר חצי ג'יגה זיכרון של 533 על המחשב. אם אני אחבר זיכרון של 667 הוא יעבוד? (אני יודע שהוא יעבוד על התדר הנמוך יותר אבל העיקר שיעבוד). פשוט המחירים של 667 כ"כ זולים אז שווה לי לקנות ג'יגה ב130 שקל... נ.ב. בנעוץ ראיתי תשובה לשאלה שלי אבל מדובר שם בddr1 אז לא יודע אם זה מתאים לי אני לא רוצה לקנות ולהידפק...

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by sharmeiri,

שלום לכולם אני מאזור חיפה. האם מישהו יודע איפה אפשר להחליף סוקט ללוח אם למשל LGA1155 של אסוס? או כל חברה אחרת... יש לי מעבדה משלי אך אין לי את הציוד הנדרש להחליף סוקט (צריך ציוד מיוחד) . אודה לכם אם תפנו אותי אל מי שעושה דברים כאלה. נ.ב: בעבר הייתה לי בעיה עם לוח של ג'יגהביט ומצאתי מישהו שמחליף סוקטים בג'יגבייט. מישהו מכיר מקום שמחליפים את כל התושבות? תודה למשיבים

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Jenia24,

אני עומד לפרמט בקרוב אחרי הפירמוט מה אני אמור להתקין כדי שהמעבד יעבוד טוב איזה תוכנות בכלל צריך להתקין כשיש לך AMD 4000X2

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by גיימרית,

למה הוא משמש בעצם? יש איזשהו DEVICE חיצוני שמשתמש בו? ואם המטרה היא לחבר זמנית HD פנימי, אז מאיפה הם חושבים שיבוא החשמל? בקיצור, לא הבנתי את ההיגיון. אשמח להסבר.

7. Started by ronbubl,

איזה זכרונות כדאי לי לקנות (למטרות משחק) באיזה מהירות ושיתאימו ללוח GA p55 usb 3 (מחיר סביב 600 שקל, רצוי 2X2 גי'גה). אשמח אם מישהו הרכיב מפרט דומה לזה שאני מציין ושם קירור מוגן 2 - האם יש מספיק מרווח בין הזכרונות לצלעות הקירור? האם ככל שהמתח נמוך יותר כך זה טוב יותר??? לדוגמא מה עדיף: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6468 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5757 תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  8. צריך 1GB (דרישות למשחק)אתם חושבים שאני יכול להוסיף את הזיכרון הזה http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=35&catcode=32&AdCat=&parentid= ל512 שיש לי כדאי שמהשחק יפעל או שצריך 1 GB שלם חדש לקנות והאם DDR יכול להיות ביחד אם כרטיס של DDR2 יש לי לוח ASUS והכרטיס מסך הזה יספיק לספידרמן 3 נכון? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=887

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by Ferrari599,

עד היום היה לי 4 ג'יגה היום קניתי עוד 2 סטיקים כל אחד של ג'יגה. כלומר סה"כ 2 ג'יגה. הבנתי שאני לא יכול סתם להכניס אותם למחשב. צריך להעביר עליהם בדיקה או משהו לא? יש תוכנה בשם hieron או משהו.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by pazer005,

רציתי לשאול כמה כונני SATA ניתן לשים על P5B Deluxe + כמה CD's אפשר.

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by roshim,

מה באמת אתם חושבים על Gigabyte?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by Aviram,

אני רוצה לדעת למה כדאי לקנות AMD 64BIT במקום INTEL חדש של 32BIT? (אם בכלל?) חברים שלי אומרים לי שAMD לא יציב. אתם הצעתם למישהו שאני מכיר לקנות מחשב למשחקים: AMD 64BIT 3000+ ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR חבר שלי אחר קנה: Intel Pentium 4 3.6Ghz ATI Radeon 9800 256MB 512DDR רציתי לדעתם למי יש מחשב יותר טוב - למשחקים. לפי מה שהבנתי מחבר שלי זה שAMD 64 יותר טוב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה ולעניין למה? תודה.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by hwmenot,

כיום יש לי 2140 ,עם ג'יגה זכרון,די חלש למען האמת,שעה עד שזה עולה וכל פעולה איטית בתוכנות חדשות כמו פוטושופ,אופיס וכאלה,ובכלל ,לפתוח אותם ועוד תוכניות ברקע,המחשב מת... השאלה אם כדאי ללכת על 8400,שלפי מה שהבנתי הכי טוב כרגע גם למשחקים ,ושיריץ טוב את התוכנות ,או שעדיף מרובע ליבות זול (Q6600?)? תודה

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  14. אוקי זה מחשב נייד , דגם hp ZV5000 כרגע יש 2.8 מעבד כרטיס ראידון 9000 40 גגה וה 256 ddr צריך לעשות הרבה בשביל להריץ xp במהירות מעל טובה 512 זיכרון אז צריך לקנות עוד 256 זיכרון אנשים תברור לי בבקשה כמה עולה 256 ddr של hp אני לא רוצה שהם מוכרים תבררו בשבילי כמה עולה 256 333 שיהיה 512 ואז זה יהיה מסודר לגמרי תודה .

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  15. שאלה, יש לוחות אם חדשים שתומכים ב-SLI? כי חבר אמר לי שלוחות אם שתומכים ב-SLI הכי חדישים, הןם מלפני 3 שנים... תודה!

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by redti,

שלום , רציתי לדעת כמה זה משנה כמות הזיכרון L2 במעבד ? כי שמתי לב שלמעבדים הכפולים של אינטל יש זיכרון של 3 מגה L2 ולשל AMD יש רק מגה..

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  17. האם זה נכון שאינטל צפויה להכריז באמצע אפריל על הורדת מחירים משמעותית על דגמי הליבה הכפולה שלה ? מישהו יודע אם זה נכון , ואם כן מדוע לדעתכם הם עושים זאת האם צפויות עוד הורדות של מחירים לעוד דברים באופק?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by Anonymous1,

שלום רב, חברי הפורום. ראיתי שלוח אם עם USB 3.0 קדמי ומספר כניסות אחוריות מכובד, עולה יקר. רציתי לדעת, אם יש צפי לזמן שיהיו לוחות רק עם USB 3.0, ובמחיר סטנדרטי יותר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי מעבד - amd athlon XP 2000+ - 1677 MHZ וקיבלתי איתו לוח אם של ECS הדגם הוא K7SOM הכל מובנה בלוח הזה כולל הכרטיס מסך (64MB) ואין לו AGP סלוט יש לו רק 3 חריצי הרחבה מסוג PCI, מישהו מכיר את הלוח אם הזה מבחינת ביצועי תלת מימד וכו' איך המחשב הזה יהיה במשחקים למשל לעומת המחשב הנוכחי שלי - פנטיום 3 1000 MHZ עם gf4-440mx ובאופן כללי איך המעבד הזה בביצועים לעומת הפנטיום 3 - קידודים - כיווץ DVD משחקים, אינטרנט וכו'.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by benor,

עכשיו מותקן אצלי, בינתיים לא נתקלתי בבעיות. אני חושב שאני מרגיש שיפור מסוייים במהירות. את הדרייבר אפשר להוריד מ- www.guru3d.com

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  21. שלום לכולם קיבלתי לוח מתוצרת MSI דגם ms-6309 במקור הלוח הוצא ממחשב של NEC וכשהמחשב עלה היה הלוגו של NEC , כש winxp עלה בדקתי במנהל ההתקנים את בקרי הדיסקים הקשיחים והוא ציין ultra dma 4 - ultra dma 66 . עדכנתי את ה BIOS לאחד מקורי של MSI - הכי מעודכן שיש באתר שלהם - העדכון עבר בהצלחה - אך לאחר ש XP עלה במנהל ההתקנים הבקר של הדיסקים הקשיחים מזהה את הדיסק כ- ultra dma 3 - ultra dma 44 האם זה הגיוני ואיך אפשר לסדר את זה הדיסק עצמו תומך ב udma 100 כמובן הותקנו כל הדרייברים של הצ'יפסט וכו'. איך אפשר להחזיר את המצב ל udma 66 כמו במקור. דרך אגב גרסת הלוח/PCB היא 1.1

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  22. מה אמור להיות יותר טוב, סלרון 333 עם באס 66 או פנטיום 233 עם בס 100?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  23. היי חברה. העניין הוא כזה אני קניתי לפני כמה חודשים לוח אם 965-S3 של גיגהבייט כאשר הוא REV 1 ולא מהחדשים יותר. כרגע אני מתכנן לקנות מעבד אחרי הכניסה של הדגמים החדשים ב 22 ליולי. העניין הוא שגירסאת הביוס בלוח האם כנראה לא תומכת עדיין ב E4300 או לצורך העניין ב Q6600 ששניהם עומדים על הפרק וזה תלוי בתקציב. השאלה שלי מה צפוי לקרות שאני אחבר את המעבד ללוח האם. הוא לא יזהה בכלל או חלקי? והאם ניתן לבצע את עידכון הביוס ללא מעבד מחובר במחשב? כל אחד שהתנסה במקרה דומה. אנא תנו את דעתכם לנושא. תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני מחפש לוח אם למעבד AMD שיתמוך לי ב SATA II שהיה בסביבות ה 800 ערכיה: אך הלוח הזה K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II

• 5 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.