עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 אם אני לא טועה הוא אמור להיות מבוסס NFORCE 4 ULTRA וכאן http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6340 NVIDIA nForce4 4X MCP אני טועה ? ארז

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  2. לאחר דו"ח רבעוני מרשים ביותר (שיצא בסמוך ל"מכה" של הרכישה), AMD מכריזה רשמית על רכישתו של תאגיד Xilinx תמורת 35 מיליארד דולר. רכישה זו מציבה את AMD בחזית החימוש אחר 5G (בעקבות עסקת ענק שחתמה זיילינקס עם סאמסונג), אבל גם בתחום האינטיליגנציה המלאכותית, האוטומובייל והארוספייס. מעניין. מקור: https://ir.amd.com/news-events/press-releases/detail/977/amd-to-acquire-xilinx-creating-the-industrys-high?sf239269550=1

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. היום הגדול של AMD הגיע בכנס עיתונאים בו נחשפו המעבדים החדשים והמצופים ביותר שלה בעשור האחרון, אשר מבטיחים ביצועים בלתי מתפשרים לאלו שזקוקים לקצה העליון של העולם הטכנולוגי בעבור מחירים חסרי תקדים לכתבה

4. לפניכם התמונה האחרונה - נא לענות אך ורק את דגם לוח האם, בלי הסברים ודברי חכמה. ניחוש נכונה יעלה אתכם שלב הבא ולאחר ספירת נקודות יוגרל לוח האם Z87-G45 GAMING בין המובילים! שיהיה בהצלחה! הדיון ינעל בחצות

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. זהו את לוח האם שבתמונה - נא לציין דגם מדוייק דיון זה יסגר לתגובות בחצות. אנא זכרו לשמור על חוקי התחרות.

• 60 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. לפניכם התמונה הרביעית של לוח אם מבית MSI, יש לכם הודעה אחת בדיוק לציין את דגם לוח האם שימו לב - יש לציין את דגם לוח האם ואך ורק את דגם לוח האם, מבלי לרשום הסברים ולתת דוגמאות. שיהיה בהצלחה, הדיון ינעל בחצות

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. שימו לב, לפניכם התמונה השלישית. זיהוי נכונה בהתאם לחוקי התחרות יזכה בנקודה. הדיון ינעל בחצות. לאלו שמוצאים את התשובה עדיף להמתין כמה שיותר עם החזקתה לטובת סיכוייו לזכות. בהצלחה

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by djelectric,

לפניכם התמונה השניה. הדיון יסגר בחצות. אני מזכיר, תשובה אחת בלתי ניתנת לשינוי למשתמש. היום עולים בדרגת הקושי לקצת פחות קלה. תשובה נכונה תזכה את העונה בסוף היום בנקודה. בהצלחה

• 49 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by Boomer,

אחרי איזה שנה שיש לי את המחשב, רציתי לבדוק איזה זיכרון באמת יש בפנים... לפי מה שאמרו לי שמו לי Hyundai. אז הוצאתי את הזיכרון וזה מה שראיתי: על הצ'יפים: hunix 139A HY5D42882AT-H KOREA על המדבקה: hunix KOREA 01 PC2001U-25330 HYMD132645A8-H AA 256MB DDR 266MHz CL 2.5 אין זכר ליונדאי בשום מקום. אז מה זה הזיכרון הזה? יכול להיות שבגללו BF1942 לא פועל לי טוב?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by Nahum2,

אנא זהו את הזכרון הזה בבקשה. או אימרו לי איך עושים את זה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  11. קראתי בכמה מקומות שצריך לאפס את הלוח אם, וכל מיני דברים... אשמח לדעת חד משמעית מה צריך לעשות לפני עידכון הביוס, לפני התחלת התהליך דרך WINFLASH. יש לי כבר מדריך מDFI איך לעדכן ביוס: http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_Winflash_us.htm אם אני יילך לפי המדריך לא צריך לקרות משו שייפגע במערכת נכון? מה צריך לעשות לפני התחלת העידכון. ומה צריך לעשות אחרי שהעידכון הושלם, צריך להגדיר משו מחדש בביוס?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. אז לאחר חודשים של המתנה לכל הרכיבים שרציתי, אין סוף ביטולים וניג'וסים (חבל על המוכרים..בעיקר מני מסימפלטק שסופג ממני בזמן האחרון- סורי) הגיע המפרט הסופי של המחשב שלי, חלק מהחלקים כבר הוזמנו: לוח אם: Abit IT7, נבחר בגלל המתחים הגבוהים יחסית שהוא מספק בניגוד לאחיו הBD7-II שהייתה לי אפשרות להשיגו רק בגרסא נטולת הרייד שאני רוצה וצריך- הלוח מגיע מפוצץ בפיצ'רים כמו שאביט יודעת לשלב בסדרת המקס ויצטרף אליו ככל הנראה פאנל MEDIAXP. מעבד: 1.6A, אין צורך להכביד במילים..פרטי המעבד שלי: pack date: 11.6.02 in Costa-Rica version: A82110-003 Prod Code :BX80532PC1600DSL668 S code SL668 FPO/Batch 3216A171 זיכרון:256mb Mushkin pc3000 256MB\Corsair XMS3000 256mb כרטיס מסך- Leadtek G…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by hal,

שלום, קניתי מעבד אינטל 3ghz prescott 630 . תוכניות , system mechanic pro,tuneup utilities מזהות את המעבד כסלרון אפע"פ שכותבות שיש לו 2 מ"ב קאש, לעומת זאת תוכנית cpu-z מזהה את המעבד כפרסקוט 630 3ghz. מי הצודק? תודות.

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  14. Started by Yehudaa,

קניתי את הלוח הנ"ל והמחשב לא עבד - החזרתי לחנות לממש אחריות והתברר שיש בעיה נפוצה עם הלוח הנ"ל וגיגהבייט נתנה הוראה להחזיר את כל הלוחות של ה 945g-s2 . אני יקבל את ה 945g-s3 חדש ללא תוספת תשלום.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  15. אני לא אזכיר חברות כי חשוב לי שההודעה הזו לא תימחק. כל המידע שמצוין פה מגיע מפירסום של היצרן עצמו. קרוב משפחה שלי קנה פנטיום 4 במהירות 3.6 במחיר מאוד טוב (יותר מדי טוב) אבל חלונות מתעקשת שזה סלרון 7.1. יצרן לוחות סיני מפרסם למכירה לוחות "משופצים" מדגם KINGJET, לוחות עם מעבדי סלרון שעברו "שיפוץ" לפנטיום 3.6. הלוחות והמעבדים שונו כך (לפי הודעת היצרן עצמו) שעל המעבד הוחלף הכיתוב וכאשר המחשב עולה (BOOT) מופיעה הודעה כי זהו פנטיום 3.6. ישנה רק בעיה אחת עם "השיפוץ", חלונות רואה שזה סלרון והיצרן מספק CD ובו טלאי מיוחד שמשנה את שהמערכת מציגה למשתמש. תוכנת זיהוי המעבדים של אינטל ושאר תוכנות זיהוי המעבדים מדווחות כי זהו סלרון. אז אם חברה מסוימת בארץ מציעה לכם מעבד 3.6 במחיר מא…

• 70 תגובות
    • 7.3k צפיות
  16. Started by n_aviv1,

מה תומך בwindows 7? יש לזה דרישות מערכת של יותר מcore 2 quad?

• 51 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. שלום לכולם. אני עובד עם Cubase SX3 והרבה "כלים וירטואלים". דבר הדורש כמות עצבנית של כוח חישוב. להדגיש: הגירסה עמה אני עובד תומכת ב-Dual Core וגם ב-2 מעבדים (וגם בשניהם יחדיו...) שקלתי לקנות זוג מעבדי Opteron 265 שיתנו לי ביצועים מעולים, אבל זה דורש לוח אם יקר, ספק כוח טוב יותר, זיכרונות Registered, ויותר קירור = הרבה כסף. האם אפשר להשיג את אותו סדר גודל של ביצועים ממעבד Athlon X2 בודד? (בין אם Stock, או לאחר Overclocking). להזכירכם: Opteron 265 = 1800MHz Toledo Dual-Core Athlon X2 3800 = 2000MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4200 = 2200MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4400 = 2200MHz Toledo Dual-Core Athlon X2 4600 = 2400MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4800 = …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by demonshlomo,

יש לי שתי סטיקים של 256 מב עם מהירות 333! אני רוצה עוד שתי סטיקים,והשאלה היא האם אני יכול לשים זוג שונה מהזוג שיש לי עכשיו?(ושיעבדו ביחד!) ואם אני יעשה שיהייה לי 4 סטיקים אותו דבר זה יהייה יותר טוב משתי זוגות?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  19. אז טענתי שבעוד שעל הנייר מדובר בתוספת ביצועים של 100%, המספרים האמיתיים רחוקים מזה ומה שגרוע יותר, זמן הפיתוח, הסיבוך והצרות הפוטנציאליות שנגזרות מכתיבת תוכנה שמנצלת כראוי את הCore הנוסף הינם אדירים. ואז באו Anandtech, וראיינו את Tim Sweeny (ממפתחיו הראשיים של מנוע Unreal) ודיבר על העניין הזה ממש: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2377 ואסיים בציטוט הבא: "On the day when the wagon comes, I just pray that you let me out"

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. הביאו לי במקום מה שהיה לי gigabyte 8sq800 זה מה שהיה לי הביאו gigabyte 8sg800 איזה לוח אם יותר טוב ? הביאו לי פחות טוב ממה שהיה לי ואגב הרכבתי את הלוח אם החדש והמחשב לא פועל אני אצל חבר עכשיו הביאנו אותו למעבדה שיפתרו את הבעיה כנראה נשרף המעבד לא יודע . הכל יכל לקרות .

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  21. אינטל הציגה רשמית את הדור אשר יחליף את Cherry Trail, עם הבטחה להפוך מחשבים ניידים במחיר של 200 דולר ופחות לעדכניים ואפקטיביים הרבה יותר אינטל ממשיכה במחיקת הפערים הטכנולוגיים בין משפחת מעבדי האטום שלה לבין משפחת מעבדי ה-Core הראשית והמרכזית – הפעם עם ההכרזה הראשונית על דור ה-Apollo Lake החדש עבור מערכות זולות מבוססות חלונות, כרום OS ולינוקס, דור שני בליטוגרפיית 14 ננומטר (בדומה ל-Skylake) שיחליף את דור ה-Cherry Trail שעשה ועושה עבודה לא רעה. ההכרזה התרחשה במסגרת פורום ה-IDF של אינטל בשנזן, סין, ועל כן התרכזה יותר ביתרונות הפוטנציאליים של הדור החדש עבור מפתחים ויצרניות חומרה ופחות בדגמים הספציפיים שיהיו זמינים לצרכנים עצמם – אך יש כאן בכל זאת לא מעט מידע מ…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by AVI77,

ברשותי לוח אינטל DG965SSCK ושמתי לב שבלוח יש ארבע סלוטים לזכרונות 2 כחולים ו2 שחורים. עכשין בשני הכחולים יש שני DIMM של 512M על מהירות 800. השאלה שלי היא מה תפקידם של שני הסלוטים השחורים הנוספים והאם אני יכול להוסיף עליהם עוד שני DIMM של 512M על 800 כדי להשלים ל 2G .

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  23. ערב טוב, התחדשתי היום בנייד רק שאני לא בטוח כמה הרצים הזכרונות. הדגם הוא 2GB 2RX8 PC2-6400-666-12-E3 והקוד דגם הוא M470T5663EH3-CF7 תודה רבה על העזרה!! נ.ב אם הנושא שייך לפורום מחשבים ניידים, אשמח אם המנהל יעביר את הדיון.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by zy2000,

יש לחבר שלי מחשב עם לוח rdram ל P4 מותקנים לו במחשב שתי שורות של 64MB .מסוג PC800 . הוא רוצה להוסיף עוד שתי שורות 64MB . כדי לדעת איזו מהירות זכרון יש לו במחשב וכדי לייעץ לו איזה זכרון לקנות למען התאימות , הרצתי aisa ושם כתוב שמותקן לו ( 2X64 pc800(400Mhz אני חשבתי עד היום ש pc800 משמעותו 800MHZ . אז למה כתוב ב Aida בסוגריים 400Mhz ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  25. שלום יש לי את הלוח אם gigabyte GA880GA UD3H F4 רציתי להוריד לו דרייברים וראיתי באתר של גיג'הבייט שיש לו rev 2.0,2,1,2.2 הורדתי תוכנות ניטור חומרה (pc-wizard ו-everest) ולא מצויין שם את הגירסה שלו יש דרך אחרת לברר? שאלה שנייה לגבי הזכרונות, איך אני מברר את הדגם הספציפי שהותקן מבלי לפתוח את המחשב? אשמח אם תפענחו לי את מה שמופיע בCPU-Z, אני לא ממש מבין בנושא. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.