מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם שלי הוא : GA- 8S648 של חברת GigaByte. יש שם 3 חריצים לזכרונות, כך ש2 מהחריצים כבר תפוסים ואין לי מושג איך שמו את זה במקום. יש לי כרטיס פנוי של 256MB DDR, ואני בשמחה רוצה לחבר אותו למחשב, אך לאחר ניסיונות ללא הצלחה, ויתרתי ופניתי אליכם, מה לעשות בשלב זה. התמונה של הזיכרון (חברת GEIL) : והזיכרונות שמחוברים ללוח אם : אז כפי שאתם רואים, אני מנסה לא לשבור את הלוח אם ואין לי ברירה מה לעשות עם זה : עזרה בבקשה !
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ABIT מדגם AV8-3rd eye, על הלוח יש 2 כניסות של SATA ו2 כניסות IDE - זה הלוח: http://www.abit.com.tw/page/no/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AV8-3rd+Eye&fMTYPE=Socket+939 עכשיו הבעיה היא שהארד דיסק הישן שלי התקלקל וקניתי חדש של סמסונג שהוא SATA ואני חושב שלוח אם לא מזהה אותו בביוס... אני חושב שהחיבורי SATA מיועדים למצב של RAID בלבד אבל אני לא בטוח. יש משהו שאפשר לעשות בשביל להשמיש את הארד דיסק על הלוח הזה ?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן חברה. לחברה שלי יש מחשב ישן והוא ממש עגלה עם 1GB ורציתי לשדרג אותה קצת ולבקש ממכם המלצה לכרטיס זכרון DDR2 של 2GB מהארץ או מחו"ל עם אופציה לשתי סטיקים של 2GB במידה והמחיר גובל בסביבות 150. לפי מה שאני רואה בארץ המחירים מאוד יקרים ביחס לזכרון שהוא מאוד ישן אז העדפה שלי היא להזמין מחו"ל במידה וההפרש משמעותי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Pentium 4 1.4 Ghz Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark Amd Barton 2500 Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מחשב: P4 2.4 זיכרון 512MB כ.מסך RADEON 9550 ומה שאני יכול להביא זה : 1024MB 667MHz DDR2 1024MB 667MHz DDR2 כלומר 2 ג'יגה אני יכול לשים 2 ג'גה במחשב שלי אין בעיה בזה נכון? ואם אני שם 2ג'יגה אני צריך להוריד את ה512MB?(אי אפשר ביחד?) ומה עדיף להביא,כי יש שני אפשרויות זיכרון 2G במהירות DDR2 533MHZ או DDR2 667MHZ ? תמונה של לוח אם : תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ל- Intel Pentium 4 HT Extreme Edition 3.4Ghz SL7CH משומש מחו"ל תושבת 478 כרטיס מסך 7600GT ו- 1.5GB DDR שאר המפרט בצד. תודה, ריפר.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חד ויש לי התלבטות בין מעבד INTEL CORE 2 DUO E4400 שיש לו 2.0ghz או 800mhz Intel Core 2 Duo E6300 שיש לו 1.83ghz ו-1066MHZ שתיהם 64bit שניהם 2mb מטמון המחיר בינהם ממש קטן ומשחק טיפה לצד הe6300 אז מה עדיף לי ומה ההבדל המשמעותי בינהם? ??? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני עומד לקנות GIGABYTE 965P DS3 + MUSHKIN XP2 6400 800MHZ , הזכרונות פועלים על מתח של 1.9V-2.1V בסטוק ורציתי לשאול האם יהיו לי בעיות והמחשב לא יעלה ? אם כן אז מה אני אצטרך לעשות כדי להתגבר על זה ?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש באפשרותי להחליף את הפנטיום D שלי במעבד מהדור החדש ללא תוספת מחיר, השאלה האם זה כדאי מבחינתי?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש ולהוסיף ראם המפרט שלי עכשיו הוא כזה: לוח אם - ECS elitegroup geforce6100pm-m2 (בבקשה תביאו חוות דעת אם הלוח הזה נורמאלי או שבאמת כדאי להחליף אותו) מעבד - AMD Athlon X2 5200 2.7 GHz זכרונות - 512GB DDR2 X2(אני רוצה להחליף ל2GB DDR3 או DDR2 תלוי בלוח שאני יקנה) כרטיס מסך - Innovision Nvidia 9800 512MB GDDR3 ספק - EZcool 450W התקציב שלי זה עד 600 שקל לשתיהם בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כבר הייתי סגור על ה z97 A אבל אז שמתי לב שההפרש רק 70 שקלים מה דעתכם? אני יודע שבמקסימוס אין סאטה אקספרס אבל יש m2 ובאופן כללי דגמי ה ROG נחשבים איכותיים יותר הנפרש מבחינתי זניח ומהות השימוש פחות חשובה, אלה מה פשוט לוח טוב יותר, עמיד יותר ומה יתן את התמורה הכי טובה לכסף המון תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון 800 MHZ ולאחרונה שמתי לב בתוכנת CPU-Z הזיכרון עובד על 400 MHZ על גו'ק הזיכרון עצמו כתוב 800 MHZ ניסיתי איפוס לביוס שינוי הגדרות מאוטומטי לידני ולהפך ולא עזר האם זה משנה 400 או 800? יש רעיונות איך לאפס את הגדרות הזיכרון - CLEAR CMOS לא ניסיתי תודה שרון [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : מעבד : E6300 לוח אם : abit il 9 pro intel 945 DDRII 667 כרטיס מסך:8800GTS אני פשוט חשבתי שאולי לקנות את המעבד Core 2 Quad Q6600 אבל השאלה האם הלוח אם תומך? או שצריך גם לקנות לוח אם חדש? מה אתם חושבים? תודה לכולם....
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אוקי...אז בצירוף מקרים נדיר הגיעו לידי מחשב p4 1.7 (שנמצא זרוק ברחובות ת"א ועובד..."למרבה הפלא") ו p4m 1.6 בדקתי את הספקס שלהם והדבר היחיד שמפריע לי זה שהפנטיום הרגיל עובד על 1.6 בעוד שהפנטיום M עובד על 1.3 האם לוח אם רגיל (איזה ECS עם SIS כנראה עליו) יחזיק ת'מעבד? האם אפשר (בלי וולט מוד) להוריד את המתח לסביבות 1.3? או שזה תלוי אך ורק בביוס עצמו?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נאמר לי היום ש-abit פשטה רגל , ושהיבואן הראשי בארץ - gyro מתחיל לייבא לוחות albatron במקום . האם ידוע לכם משהו לגביי זה , או שזה סתם השמצה פרועה או עוד שמועה חסרת בסיס ? היות ואני צריך להחליף לוח אם לא תקין בדקתי באתרי האינטרנט של חנויות המחשבים בארץ וראיתי את הלוח nf7-sl v-2 אולם באתר היצרנית אין שום לוח בשם הזה קישורים http://www.abit-usa.com/products/mb/amd-sempron462.php http://www.abit-usa.com/products/mb/socketA.php האם זה סתם פלצנות של היבואן בארץ , שנותן שמות מהדימיון הפרוע שלו ללוחות האם שהוא מביא (בדומה לשמות סירטי הקולנוע שמוקרנים בארץ ,ושאין שום קשר בין שמם האנגלי לבין השם הבומבסטי העיברי שנתן לו המפיץ המקומי ) או שבאמת…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, קניתי זכרונות של חברת A-DATA DDR 500. בדקתי עם התוכנה CPU-Z וראיתי שהם שווים למחשב השני שלי שהוא DDR 400. רשום בתוכנה בלשונית ה- MEMORY שה- FREQUENCY הוא 200 MHZ. יכול להיות ששמו לי בתוך האריזה של ה- DDR 500 בעצם זכרונות של DDR 400?? נ.ב. זה שתי סטיקים של 256 MB ועוד משהו שלא מפתיע אותי.. זה שקניתי אותם מ- KSP ושמעתי שעבדו על עוד מישהו (לא מהפורום הזה). עזרה בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין את ה VISTA אבל לא יודע איזו גירסה - גירסת ה X64 (שמתאימה ל 64 BIT) או גירסת ה X86 (שמתאימה ל 32 BIT). המעבד: Intel Core 2 Duo E6300 הלוח: Asus P5B I965 תודה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! יש ברשותי הלוח הנ"ל, וכדי להיכנס לביוס כתוב שצריך ללוחץ על F2, וכך תמיד היה עובד. לאחרונה שמתי לב שבלחיצת F2 לא קורה כלום (המקש תקין לגמרי), ורק בלחיצה על F1 אני נכנס לביוס, רציתי לדעת אם אולי מישהו מכיר זאת או ממה זה יכול להיות? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם מעבד אופטרון יכול לשבת על תושבת AM2 כי מספר הפינים זהה...
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מי טוב יותר לOC? שאר המפרט המתוכנן : Q6600 4GB CL4 - עוד שאלה מזערית - CL5 ישנה ב OC? 320GB CM590 ה OC הוא מהסטוק[2.4] ל 3.3
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי מה זה Fbs (אני יודע שזה [FRONT BUS SIDE ] אבל מזה קשור למעבד) ועוד שאלה למה CORE 2 DUO יותר טוב מDUAL CORE תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש בקרוב זכרונות של 8GB של Gskill ואני לא יודע אם הם יתאימו לי ללוח אם. לפי שני האתרים של היצרנים יש רשימת התאמות וזה לא מופיע , למרות שאני יודע שמה שמופיע זה מה שהם בדקו יחד. האם למישהו יש את השילוב הבא כבר? או שהוא בטוח שהם מתאימים? זכרונות: [ RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBXL / F3-12800CL9D-8GBXL http://www.gskill.com/products.php?index=355 לוח אם: GA-P67A-D3-B3 (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3800#sp בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-