מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני קונה זכרונות חדשים מחר בע"ה ל oc אלו הזכרונות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 חשוב לציין שאני לא יעלה מעל הבאס של 333 ככה ש oc לזכרונות לא יהיה,אבל בכל זאת סביר להניח שאני יוסיף להם מתח (אולי עוד לא יודע) השאלה איך הם יקבלו את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כותרת Asus P5KPL-CM Gigabyte GA-31 לא זוכר את השם המלא MSI ? יש G31 עם 4 סלוטים לזכרונות?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נפוצים יותר ויותר לוחות אם בגודל micro-ATX (במיוחד באלו המכילים כרטיסים גרפיים מובנים). מעניין אותי לדעת על מה יכול להשפיע פקטור הגודל. ידוע לי, שבלוחות ה-micro קיימים פחות סלוטים לכרטיסים. כמו-כן, הגיוני שפיזור החום בלוחות ה-micro בעייתי יותר. נושא זה (פיזור החום) הוא אשר מדאיג אותי מכל. האם קיימים הבדלים נוספים הנקבעים על-פי פקטור הגודל? האם נושא פיזור החום באמת משמעותי, כאשר משתמשים במארז סביר (אני מתכנן על Compucase 6A19B), ולא מתוכנן OC? או שהופך להיות זניח? בתודה, ilil
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי לוח אם של MSI : RS410M H (MS-7173( ומעבד E6300 BOX. אני רוצה להחליף לוח אם ולשפר ביצועים, כמו כן הייתי מעוניין להוסיף זיכרון. המלצות?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הרי תמיד אומרים שאוויר חם עולה למעלה אז למה לא עושים לוח שהמעבד למטה ?!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים,מחיר,יכולת OC, איזה מהם עדיף? חוץ מזה מה יהיה המחיר של שניהם לאחר ירידת המחירים?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 לפנטיו d ובכלל מה זה פנטיום d????
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב המאוד מאוד ישן שלי, על הפרק: מעבד + לוח אם + 4GB זכרון. כרגע ההתלבטות היא בין האופציה הזולה AMD ATHLON QUAD 640 לבין INTEL I5 2500. אני מהנדס תוכנה ולכן רוב השימושים שלי הם קומפילציה, ZIP, עיבוד והמרה של פורמטי וידאו וצפייה התכני HD. האם ה AMD יספיק לצרכים האלו? אבקש המלצה ללוח אם עבור כל אחת הקונפיגורציות, כאשר חשובה התמיכה בצ'יפ הגרפי המובנה (מאחר ואני לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך), USB3 וחריצי הרחבה לכרטיס או שניים נוספים. כמה שיותר זול יותר טוב. כמו כן, הבנתי מקריאה בפורום שאין ממש משמעות למהירות הזכרונות, אם כך איזה זכרון מומלץ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מעלה דו"ח מקוצר שעשיתי עם AIDA32, עם הפרטים הרלוונטים (וגם קצת פרטים לא רלוונטים, just in case ). אודה לכם אם תוכלו לאמר לי אם כדאי להוסיף עוד ראם (אני מניח שכן..), ואם כן איזה כדאי לקנות? אני כמעט ולא משחק במחשב, בד"כ רק משתמש באינטרנט עם דפדפן, eMule, MS Visual Studio.NET, וצורב עם נרו מדי פעם, והרבה דברים 'קטנים' באמצע (ICQ, IRC, אולי עוד תכנת שיתוף קבצים, כל מיני..) מבחינת תקציב אני לא יודע אם אני יכול להרשות לעצמי 512, אלא אם אתם חושבים שזה ממש יעזור, בניגוד לעוד 256.. לסיכום, אודה לכם מאוד אם תוכלו לאמר איזה סוג זכרון בדיוק כדאי לקנות (איזה מהירות בעיקר, ואם חשוב לקנות של פירמה ידועה אם אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מעבד ה-Core i7-9700K המתומן נראה מרשים מאוד ברשת, עוד לפני שהוצג בצורה רשמית ולפני שקיבלנו את לוחות ה-Z390 המובילים עבורו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש איתן בעיות תאימות כלשהם ללוחות NFORCE3/4 של DFI , או CHAINTECH? ??? איך הם בשביל OC?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני ממש נואש כספית והמחשב שלי הלך קפוט משו עם הלוח אם נישרף לפי מה שהבנתי... אני צריך ליקנות שילוש חדש ובקושי יש לי 1500 שח עכשיו יש לי את כל החלקים מהמחשב הקודם ואני לא ממש צריך כלום כרגע אני אומנם רוצה להחליף ה.דיסק אבל עם הזמן... אני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הציפסטים השונים כי אין לי מושג... בעיקרון אני רוצה NFORCE שיתמוך ב SATA ו AGP (שמעתי שהכ.קול שם די טוב וביכלל הכל עובד חלק בלי בעיות כל שהן) זיכרון רצוי חברה מוכרת כמו קינגסטון או טווינמוס 512 זול ופשוט בעיקרון המחשב ייועד לצפיה בסרטים סדרות אינטרנט מוזיקה עריכה גרפית קלה(אני מצייר ומלטש פה ושם ב PS) ולכן כל מעבד יספק אותי לדעתי... אשמח אם תיעצו אולי יש מה להחליף וגם תסבירו למה כי לדעת זה טוב לא?! תודה A…
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
זהו המפרט שלי: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB RADEON 9700 nec 350W - לא זוכר את הדגם חבר שלי נוסע ללוס אנג'לס ואני רוצה שהוא יביא לי זכרונות של 1GB ולשלב עם הזכרון שיש לי כרגע, ואני רוצה לדעת לפי המפרט שלי מה כדאי לקנות. התקציב הוא בערך 100 דולר פלוס מינוס. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד (וגם לוח) AMD 64. אני כנראה אקח את ה3000 ואולי את ה3200. כמו שהבנתי, יש כמה ליבות של המעבדים האלו (ניוקסל, ווינצ'סטר...) איזה סוג של מעבד הכי טוב לקחת? (הבנתי שגם יש הבדל במספר הפינים ובחיבור ללוח)
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ברשותי לוח ASUS P5LD2-VM מדגם שאינו תומך ב Core 2 ומעבד Celeron D 326 - האם כדאי לשדרג למעבד פנטיום 805 במחיר 450 ש"ח? - שאלה נוספת: הדגם של הלוח שלי תומך ב CORE2 רק ב PCB R.2xx ברשותי PCB R.1xx , מה יקרה אם אני יחבר מעבד CORE2? עריכה: קישור לדגם הלוח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=536&l1=3&l2=11&l3=194
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה החסרון בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ? בהנחה שהמחשב אינו למשחקים בכלל.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב וחדש וכרגע הייתי בחנות מחשבים לקבל סוג של כיוון, הוא אמר לי ש CROSAIR זו החברה הכי טובה לזכרונות ואפילו 2GB שלה יותר טוב ומהיר מכמעט כל 4GB של המתחרות.. זה נכון או שהוא חרטט לי בשכל? והאם 4GB של CROSAIR שעולים 1100 שקל בשביל CL5 שווים את המחיר?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, לאחר שלוח האם שלי נשרף - לוח ASUS P5QL-E שתומך בPCIEx2 עם DDR2 הוא הוחלף ללוח Asus P5P43TD Pro שיתרונו הוא DDR3 אך הלוח הוא PCIEx1 x16 ונראה לי שרוחב הFSB יותר איטי המעבד שאני משתמש הוא Intel 9300, הזיכרון הוא כרגע Corsair 1666 ddr3 לעומת CORSAIR 800 ddr2 בלוח הקודם. הכרטיס מסך הוא Nvidia 470 הספק הוא Thermaltake 550 האם תהיה איזשהי השפעה מורגשת על הביצועים? שווה לנסות להחליפו שוב? מישהו התנסה בלוחות אלו!? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שמתי במחשב 8GB ראם, האם אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי עם כמות כזאת של זיכרון ראם? אם לא, איזה גודל לקבוע לקובץ ההחלפה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין G33 לבין ה-965, עכשיו מה יותר טוב? ז"א כרטיס קול, טכנולוגיות חדשות, מה יותר טוב ל-OC וכ"ו (בכל ה-G33 יש כ.מסך מובנה??).
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם חדש ואני רוצה להתקין אותו, אבל אני לא בטוח איזה דריוורים למחוק, מצעתי את ה- IDE אבל אני לא בטוח מה בדיוק למחוק מתחת ל- SYSTEM DEVICES.... תמונה: אני מודה למשיבים..
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עברתי על המפרטים המומלצים באתר וברובם ההמלצה היא או מעבד Intel Core 2 Duo E6300 עם לוח אם ASRock ConRoeXFire-eSATA2, או מעבד AMD Athlon64x2 (AM2) 3600 עם לוח אם SocketAM2 - nForce4 -DFI Infinity. עשיתי קצת סקר שוק ועברתי על הדיונים בפורום והבנתי שהמחירים קצת השתנו. המעבד והלוח אם ישמשו למשחקים, התקציב שלי הוא בסביבות ה1500 שקל ואני נוטה לכיוון האינטל, לפי דעתכם זה השילוב הכי משתלם במחיר הזה, או האם אפשר לקנות לוח אם יותר טוב ובמה זה ישפיע בביצועים? ראיתי גם לוח אם דומה של ASRock אבל בלי הConRoeXFire במחיר יותר זול, מה ההבדלים ביניהם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ההבדל המחירים עומד על מעל לאלף ש"ח. ההבדל בביצועים ללא OC - ה 3820 בחלק מהבנצ'מרקים אפילו מוביל , לאחר OC , מתפתח הפרש לטובת ה 3930K , האם שווה להשקיע סכום שכזה על מעבד שכזה? השימוש הוא גיימינג עם OC קל.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של אינטל מסוג D845GRG http://www.intel.com/design/motherbd/rg עליו קיים מודול יחיד של זכרון בעל הפרטים הבאים: Samsung M368L3223DTL-CBD DDR SDRAM PC2100(133MHZ) 64Bit SSTL 2.5 NON ECC אני מעוניין להוסיף מודול נוסף של 256MB זכרון. זכרונות PC2100 קשה למצוא כיום - האם ניתן להתקין DDR400? מה עוד יש לבדוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-