עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה ההבדל בין GA-965G-DS3 ל GA-945G-S3? 1. מה ההבדל במאיץ הגרפי שלהם ? (ON-BOARD) ? 2. מה ההבדלים האחרים והמשמעות ?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  2. שלום, האם יש הבדל בביצועים עבור E6750 בין XP HOME EDITON ל XP PRO ? האם יש איזה עדיפות בביצועים ל XP PRO ? (לוח אם P35 למרות שלא בטוח שזה קשור) תודה עילי

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  3. המחשב כולל xp1800 giga byte vrxp 256 ddr פורטיסימו והשאר מה שהיה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בקשר לשאלה השניה: מדובר על Q6600- האם המערכת תזהה 8GB זכרון, למרות שהמעבד הוא 32 ביט והמערכת היא 64 ביט(הגיוני, אגב?) תודה, תודה, תודה!! (:

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by eliasfen1,

יש לי מעבד אינטל 2.4 לוח אינטל 845 512 מגה זיכרון קינגסטון כרטיס מסך ATI 9700 PRO שאלתי האם יש טעם לשדרג את מחשב והאם יש בכך תועלת? למעבד AMD64 ביט סוקט 939 לוח של ABIT AV8-3rd Eye K8T800 Pro)

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  6. אין סוף לשידרוגים נכון ? >>> אז הינה שאלה יש לי מחשב חדש עם המיפרט שמופיע בכרטיס מה המשמעות האמיתית לשידרוג מ 2G ל 4 ....מה זה יתן לי בתכלס? זה יהיה מורגש בכלל ? כרגע אני משתמש במערכת ההפעלה XP פרופשיונאל >> עוד לא רוצה לעבור לויסטה THX

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by omrij,

http://anandtech.com/IT/showdoc.aspx?i=2772&p=1 כצפוי, ביצועים מדהימים גם עם 4 ליבות שאמורים לפגוע באינטל בגלל הFSB המוגבל לעומת הHTT של AMD

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by LiNKiN,

שלום, אני מעוניין לקבל פרטים על לוח אם P3 שנמצא ברשותי, אני מחפש פרטים כמו של איזו חברה הצ'יפסט, ועד איזה מעבד הכוונה באיזה מהירות של מעבד הלוח תומך. הנתון היחידי שיש לי על הלוח הוא שהוא יוצר ע"י PCPartner. אין לי אפשרות לחבר את הלוח למחשב כיוון שיש לי לוח בלבד ללא שום חלק אחר - כך שתוכנות כאלו ואחרות לא יעזרו. לכן הצורת הזיהוי של הלוח אמורה להתבצע ע"י חיפוש באינטרנט לפי מה שרשום על הלוח עצמו. חייב לציין שהלכתי לאיבוד באתר של פיסי-פרטנר. בנוסף עוד שאלה - יש אדם שמעוניין לקנות ממני את הלוח המדובר, כמה עלי לדרוש? תודה רבה לכל מגיב וקורא מצורפות גם תמונות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/n/k/i/n/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212060002527136/200507112…

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by sirexrv1,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (מעוניין ב i5-6600K או i5-7500, אבחר בהמשך). מעוניין ביציאה אופטית ובתקציב נמוך יחסית (אם יש בסביבות 450-600). תודה

10. Started by brum,

אהלן. יש בידי ספק חדש שמלבד התקע הרגיל ללוח האם, והתקע לפנטיום 4 , יש לו עוד תקע. כמובן שלא מצאתי לו שימוש בלוח האם שיש לי, אבל הייתי שמח לדעת מהי התוספת הזו (4 פינים) ? תודה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- היום קניתי מחשב ב5800 מזומן{אייבורי} AMD 64 3000 939 MSI-NEO2PLATINUM 2*256 DDR 400 RADEON 9600 SE LG LCD 17-1730 12MS מארז + ספק 480וואט LG DVD RW FLOPPY H.D 80G SATA SAMSUNG לוגיטק מקלדת ועכבר אופטי לוגיטק 2.1 180 וואט עץ סה"כ 5800 מזומן מה אתם אומרים?? היעוד זה בעיקר אינטרנט וקצת משחקים אני יודע שה 9600 SE הוא די חלש למשחקים כבדים אבל אני לא גימר אז זה מספיק לצרכיי.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by I T Z I King,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים האלו בבקשה: AMD ATHLON X2 3800+ AMD ATHLON X2 2800+ E6 http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={257EEF76-11A6-4990-BE1A-1563BDBB1675} שניהם מופיעים בקישור הזה, ניתן לראות שה E6 יקר יותר. תודה! עריכה: בקישור הזה ניתן לראות כי אין הבדלים http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?opn=ADA3800DAA5CD&opn=ADA3800DAA5BV אז מדוע ה E6 עולה יותר?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by squeezo,

יש לי כרגע P3-1000 עם לוח של אסוס, רציתי לדעת אם אפשר להלביש על הלוח הנ"ל(CUV4X) מעבד סלרון נגיד 2600 מגה"צ. והאם זה באמת יהיה הרבה יותר טוב מהנוכחי? כי יש לי 768 זיכרון ואין לי כסף להחליף גם לוח וזיכרון. תודה רבה, יועד.

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by KF,

שלום רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח ASUS P4P800SE 1)האם הוא לוח אם טוב ? 2)האם הוא טוב ל-OC ? שמתי לב שיש במקומות שונים את אותו הלוח רק עם תמונה שונה... כמו כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1310 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם זו גירסא שונה של הלוח ? או שזה אותו הלוח ? למה יש תמונה שונה ? תודה לעונים..!

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by Koby,

צירפתי תמונה התוצאות האלה נראות לי מאוד מוזרות למישהו יש מושג [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by KYSG,

שמעתי שלכל כפול ליבה יש חד ליבה ששווה לו אז איזה חד ליבה שווה למעבד שבכותרת?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  17. נתקלתי בלוח הזה http://tms.co.il/product/10127 שהוא מצ'יפסט P67 ומציע תמיכה בOC ובמערך כרטיסים בתצורת X8 X8. המחיר שלו מאוד קורץ, יש כאן איזשהו קאץ'? בביקורת עליו http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/biostar-tp67xe.html הם טוענים בין היתר שיכולות הOC קצת מוגבלות ושאין בו יותר מדי פונקציות, אבל אם שתי הדרישות העיקריות מלוח לסוקט 1155 הן תמיכה בOC ובמערך כרטיסים, הוא הרבה יותר משתלם מבחינת יחס עלות-תועלת מלוחות שיקרים ממנו במאות שקלים כמו P67A-UD4-B3 של GIGABYTE או P8P67 Pro B3 של ASUS וגם מלוחות זולים יותר כמו P67 EXTREME 4 B3 של ASROCK או DP55WG של INTEL או P67A-GD53 B3 של MSI, או שאני מפספס כאן משהו?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by Eli100,

אח שלי הגדול רוצה לקנות מחשב.. הוא מתקעש שהוא רוצה מעבד 4 ליבות בלבד ולא מוכן לשמוע על פחות מיזה המחשב שלו יהיה בעיקר למשחקים ועבודה היקפית על רזולוציה של 1920X1200 אם זה משנה ההתלבטות היא אם לקחת מערכת Core i5 + p55 או Core i7 860 או Core i7 920 או בכלל לקחת PHENOM II?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק למשחקים כבדים ותוכנות כבדות.. וכאן בעצם מגיעה השאלה שבכתורת.. מה הכי מומלץ עכשיו?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  20. אני תכף יגיע לשאלה.. לאחרונה יצאה מישחק בשם Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (אחלה מישחק ד"א) ואני ממש מת לשחק בו.. הנה הדרישות מערכת המינימליות של המישחק: Minimum System Requirements Supported OS:Windows XP (only) Processor: P4 3Ghz or AMD equivalent RAM:1024 Mb Video Card:128MB, Shader Model 3 and DirectX 9.0c compatible Sound Card:DirectX 9.0c compatible DirectX Version:DirectX 9.0c Peripherals Supported: Mouse, keyboard, headsets, Xbox360 Controller, etc. Multiplay: Local area network (LAN) and/or 128kbit Cable/DSL connection for online game השאלה שלי היא כזאת.. כפי שרשום בדרישות המישחק דורש מעבד במהירות שעון של 3Ghz , וכפי שראיתי אין עדיין מעבד מסידרת ה CORE…

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by axaf,

שלום , אני הורדתי הת התוכנה מהאתר שלכם PCMark2002 בלה בלה קיצר זה בודק את מהירות המחשב בסוף ראיתי את נתונתי המחשב שלי והכל היה מצוין עד שפתאום אני שם לב שהמידע שהם נתנו על המעבד היה מוזר: Manufacturer: AMD Family: Duron Internal Clock: 2.04 GHz Internal Clock Maximum: 2.04 GHz External Clock: 166 MHz Socket Designation: Socket A Type: <unknown> Upgrade: ZIF Socket Capabilities: MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version: AMD Athlon XP CPUID: 0x000006a0 Version AMD Athlon, Family Duron? what the fuck is going on? help.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by kopler,

שני הצ'יפסטים הנ"ל הם החדשים ביותר כיום בשוק. לפני שאני מחליט איזה מחשב לקנות (intel) כמובן, הייתי רוצה לדעת על איזה צ'יפסט כדי ללכת. אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, כאשר את ההבדל היחיד (ולדעתי המרכזי) שאני מכיר זה מערך ה SLI שנתמך ב680 ואילו מערך הCF שנתמך בצ'יפסט של אינטל. תודה מראש, ליאור

23. Started by saturn,

דבר ראשון יש למישהו מושג למה אני לא מצליח להתקין את ה IEE? הוא אומר לי שהצ'יפסט שלי לא תומך את התוכנה....כאשר הצ'יפסט שלי הוא 865 דבר שני האם מישהו יודע איפה ממוקם החישן של טמפ' הלוח אם על הלוח אם? ודבר שלישי האם מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית ללוח אם זה?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by Proww,

אהלן, שבת שלום. היה לי בעבר מחשב ממש ישן (בערך 10 שנים.. +-) שהיה מותקן עליו מערכת ההפעלה XP. רציתי לנסות ולהתחכם ולנסות להתקין עליו WIN7 - מה שלא צלח. המחשב עשה בעיות, נפתח עם מסך שחור וכו' וכו'. עכשיו ככה, הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן, הינה התמונה שלו: רציתי לדעת, יש לי מחשב שמחוברים אליו 3 דיסקים קשיחים (500 גיגה, 160 ו 80). האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן? פשוט יש שם כל-כך הרבה חומר (שאגב הוא מגובה, היו 2 מחיצות שם) חשוב, החיבור שלו הוא חיבור ישן (כמו שאתם רואים בתמונה). הלוח אם שלי הוא: Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR ולא מחוברים אליו כוננים קשיחים מהחיבור הישן, אלא מהחיבור החדש האדום (מצטער על הבורות). בין היתר מחוברים 2 גיגה זי…

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  25. שלום אני מתלבט בין גרסת ה PRO לגירסת ה ROYAL ולא מוצא ביקורות על ה PRO חיפשתי גם כאן באתר ומצאתי רק דברים כללים עליו. באתר של החברה ראיתי שיש כמה שינויים קטנים כמו 6 חיבורי SATA במקום 4 בPRO אני מניח שעיקר השינויים הם בבנדאל ואותו אני לא מצליח למצוא תודה

• 5 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.