עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ToMuSH,

מצד אחד, Q9400 עולה יותר מ Q9450. מצד שני ל- Q9450 יש זכרון מטמון כפול (!) מל- Q9400. שניהם פועלים בתדר של 2.66GHZ. אני חושב שהתשובה מי עדיף כאן ברורה (Q9450 כמובן), אז למה Q9400 יקר ממנו?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by shimi 1,

שלום לכולם, בזמן האחרון אני חם על להחליף מערכת מחשב ולאט לאט אני בונה לי מפרט.. אחרי חיפוש של חצי שעה לא מצאתי את המעבד בלי קירור מובנה, הכוונה ל- TRAY המטרה היא לקנות את המעבד AMD PHENOM 2 955 ולשים לו קירור MUGEN 2 אז השאלה שלי היא האם קיים מעבד כזה בלי קירור מובנה? תודה לעוזרים!! ;D

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by abarbotel,

למה 4 גיגה זיכרון ב64 ביט שווי לערך של 2 גיגה על 32 ביט והאם כדי לעבוד עם 64 ביט צריך רק לשנות מערכת הפעלה או גם חומרה?

4. בניסיון לעדכן את הביוס בטעות מחקתי אותו ולאחר הפעלה מחדש המחשב לא עולה לגמרי, אפשר לזרוק את הלוח? או שיש פתרונות זולים? זה לא ביוס מולחם ללוח

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by -Tal-,

היי, אני אשמח לקבל חו״ד על הלוח אם GA-H67N-USB3-B3 GIGABYTE האם יש לו מספיק כרטיסי הרחבה, איזה יציאות גרפיות יש לו? חשוב לי שיהיה vga dvi hdmi עדיף גם שיהיה usb 3 תודה! שבת שלום

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by neshro,

שלום, היום רכשתי מחשב מבוסס על Phenom x4 9500 ב1025 ש"ח. עשיתי טעות? כדי להחליף? תודה

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי כרגע יש מחשב עם מעבד E4400 זה כבר מעבד די מיושן ואני גם די בטוח שהוא מהווה צוואר בקבוק לכרטיס המסך שלי (4850 בגרסת GDDR5) אני לא גיימר כבד אבל אוהב לשחק במחשב מדי פעם וסה"כ המערכת שלי די מספיקה לי (יש גם 3 GB זכרון). אוברקלוק זה לא ממש אופציה כי הלוח אם הוא של אינטל ככה שאין ממש אפשרות אוברקלוק. אני מתלבט האם לשדרג מעבד בעלות של 350-400 למעבד E6500 , או שאולי עדיף לי לסחוב כמה שאפשר עד שלא תהיה ברירה אלא לקנות שילוש חדש ? עד כמה השדרוג יהיה משמעותי ? עד כמה זה בזבוז לשלם על מעבד של טכנלוגיה גוססת ? אשמח לשמוע את הדעות שלכם, תודה.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  8. http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1983842,00.asp וקרדיט לפה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1552374#post1552374 יכול להיות שאחר כך אני אתרגם (פשוט עכשיו אין לי כוח)

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  9. בתקציב גבוה, שידרוג המערכת שרשומה במפרט שלי בעקבות פיצול המחשב לשניים את הלוח אם זיכרון ומעבד חשבתי להחליף ל: Intel Core i7 930 Processor 2.8Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 1,515 ASUS P6X58D-E Intel X58 Chipset LGA 1366 Model 18487 1,460 G.Skill 6GB Kit (3x2GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ 9-9-9-24 F3-12800CL9T-6GBNQ 35052 920 המטרה היא מחשב חזק למשחקים ועריכת וידאו. סה"כ 3,895 ש"ח מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Garbil,

שאלה דיי דחופה, יש עדיין לוחות כאלה? אני ממש צריך לדעת :< תודה.

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  11. כי האחרונים שהם הוציאו אפילו לא מתקרבים לביצועים שלהם

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by asaf_azar,

שלום קניתי E6600 לפני כחודש.עכשיו אני ורצה לדעת אם שווה לי להחליף אותו בQ6600? אני עושה דרך דוד שלי אוני מוסיף קצת כסף. השאלה אן יהיה יהיה הבדל ביניהם בשנה שנתיים הקרובות כי אמרו שלמשחקים עדיין תמיכה מלאה בדואל קור אז עד שיהיה להם תמיכה בקואד קור יהיה פול זמן... זה נכון? כי אני גם לא רוצהלהטריח סתם את דוד שלי... בקשה תייעצו לי ולוח DG965WH מותאם לQUAD CORE?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by wiz,

כל פורום אדם אחר נותן תשובה שונה. אז אני ישאל כאן, ומקווה לקבל סוף סוף תשובה בטוחה. קודם כדאי שאני יבין, לזכרון יש שתי הגדרות (הכי בסיסיות כמובן.. ברור שזה הרבה יותר מסובך). אז יש תיזמונים, ויש Mh"z. התזמונים ככל שנמוכים טובים יותר, וה-Mh"z להפך גבוה יותר טוב יותר. עכשיו, במידה ואני מעוניין לעשות OC, עם מעבד פנטיום 4 ולוח שתומך Dual 400 DDR. כמה דברים לא מובנים לי, רשום על הלוחות אם 400, אז איך זה שאם אני רוצה OC סביר פלוס, אני צריך יותר מ-400, איך בכלל הוא תומך בזכרונות שכאלה? עכשיו, אני שמתי לב, שככל שה- Mh"z עולים כך גם התזמונים עולים, בצורה משמעותית, עכשיו, ברור לי שזה בגלל מחיר, אבל גם זכרונות שעולים אלפי על אלפים של שקלים התזמונים שלהם 3-4-4-8. אז מה יותר …

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by TermiNal,

צריך לפרמט אחרי החלפת לוח? ואחרי החלפת זיכרון? ומעבד? תגידו זה מסובך להרכיב, כי זאת תיהיה הפעם הראשונה שלי..

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  15. עקרונית ההיגיון שלי אומר ש7 יותר טוב כי זה יותר נמוך אבל שמעתי שלמשל 2.5-3-3-11 עדיף על 2.5-3-3-7 במעבדי AMD האם זה נכון? אם כן, למה? תודה.

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  16. אם אני לא מתכוון לעזות אוברקלוק אז כדאי לי להשקיע על זכרונות 500Mhz או שהזכרונות האלו מיועדים לאוברקלוקינג ולא כדאי לי?

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by Yellow,

שלום לכולם,יש לי כמה שאלות,במידה ויש לי כעת מעבד INTEL במארז אז אני אוכל לשים בו גם מעבד AMD,ואיזה מעבד? Tray או BOX? ומה ההבדל ביניהם?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  18. רוצה ליקנות מחשב חדש מתכנן להשתמש בלוח הזה http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1171&modelmenu=1 יודע שזה נישמע אולי טיפשי בעידן הזה = אולי מובן מאליו אבל בכל זאת ---אין אף מילה במיפרט לגבי זה שהלוח תומך בויסטה כשמחפשים באתר של אסוס את המילה ויסטה - עולים לוחות שכתוב בפירוש שהם מיועדים לויסטה ולמשל בלוחות של ג'יגה בייט - ברובם - יש איקון שמדגיש את התאימות לויסטה 1. רק לקבל אישור שזה אכן תואם ויסטה 2. האם הלוח הזה נחשב חדשני מיבחינת הטכנולוגייה 3. קצת מבלבל אותי המיפרט של הHD שאפשר לחבר האם אני אוכל לחבר 3 SATA 2 ? ו 4 IDE דיסקים? ( 2 בכל ערוץ) ? הרבה תודה >>>מראש

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  19. אהלן לכל המעוניין, מקווה שתעזרו לי :s05: כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק ואין את הצפצוף של ההדלקה!! כבר בדקתי מסך וספק כוח, הארד דיסק וכרטיס מסך. במשך כמה חודשים לפני זה המחשב היה עושה לי את אותה הבעיה רק שלפעמים הוא היה נדלק רגיל. תודה מראש לכול מי שעזר

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by MeMaster,

תודה ויום נעים

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  21. אני רוצה להפעיל על המערכת משחקים וביצוע OC גם לא חייב AMD אפילו INTEL פשוט התקציב הוא 2300 ש"ח אם זה RDRAM אז לא צריך זכרונות כבר יש לי... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by charm,

איזה לוח הכי יתאים למעבד AMD 64 3000 עדיפות ללוחות של אביט בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  23. חיפשתי משהו כמו ה via4in1 או דרייברים רק לצ'יפ או ל AGP(northbridge) ל SiS 655 Chipset ולא מצאתי... מישהו יודע איפה הם נמצאים ואם יש בכלל ?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by kafi,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מסתכל על המעבדים של אינטל באתר הרשמי שלהם. הסתכלתי על מעבדי i7 דור חמישי וראיתי שיש להם 6MB בזיכרון הcache... אני רציתי להשוות את זה למעבד שיש לי כיום שהוא intel i5 760 2.80Ghz וראיתי שיש לו 8MB ב-cache... זה לא נראה לכם טיפה מוזר שמעבד מלפני חמש שנים מחזיק ביותר cache? -נכון שהליתוגרפיה שלו בטוח פחות טובה וכל שאר הפרטים שבאים מסביב אבל אני לא כל כך מבין בזה ולא רואה את הסיבה שיהיה להם לפחות אותו cache למעבדים יותר מיושנים מסדרות שהם גם פחות חזקות כביכול... *כדי להיות ספציפי המעבדים שמופיעים לי באתר של אינטל הם אלה - http://ark.intel.com/products/87718/Intel-Core-i7-5775R-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz http://ark.intel.com/products/8…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by fyfy,

שלום לכולם! יש ברשותי מעבד של אינטל פנטיום D, דואל קור 930, 3 GHZ. רציתי לדעת האם יתכן שהמעבד עובד בטכנולוגיית 32 BIT ואיך אני יכול לוודאות אם כן או לא??? מערכת ההפעלה שמותקנת על המחשב היא XP SP2 PRO (קליק ימיני על המחשב שלי ומאפייני המחשב בלשונית "כללי" לא מציגים את המידע הזה...)

• 6 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.