מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז כולם אומרים שאינטל הם קצת יותר חזקים מAMD ויש את המעבד הזה Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz ויש את זה AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM הAMD הוא טריפל ובכל זאת הוא יותר זול מהINTEL. איך זה יכול להיות? הרי הAMD יותר חזק, לא?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://216.92.52.205/index.html מומלץ ככשואלים אותכם מה יותר טוב למשהו, ובכלל לאנשים שרוצים לבדוק. רק חבל שזה לא מקיף דברים כמו HALF-LIFE 2 וכו'.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קישור לסקירה המלאה באתר GURU3D זו בדיקה יסודית, כל משחה קיבלה 72 שעות המתנה לפני הבדיקה שכללו גם עבודה אינטנסיבית. מישהו יודע מה רמת המשחה שמקבלים בהרכבות מחשב בחניות השונות בארץ או מה מגיע עם המעבד מ-AMD או אינטל? איזה מהמשחות אפשר לקנות בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
לפי הדפים של הEP-8K5A2 והGA-7VRXP ההבדל בינהם הוא שלגיגהבייט יש בקר רייד, הכרטיס קול שלהם שונה ולאפוקס אין כרטיס רשת ואני מניח שיש עוד כמה.. וגם משהו לא ברור לי בקשר לUSB: בגיגבייט רשום 2*2ports אבל בסוף רשום "by cable with rear USB bracket" מה זה אומר? ואז רשום בREAR PANEL שיש רק 2*USB 2.0 ??? כמה חיבורי USB יש לי בו?!?! ואצל האפוקס לא רשום שיש בו USB 1.1 (רשום רק USB2.0) אז אין בו 1.1?? ועוד משהו- בדף של האפוקס לא רשום שיש לו game-port. האם יש לו?? אלה בינתיים ההבדלים ששמתי לב שיש בין שני הלוחות . מישהו יכול לציין עוד הבדלים?
-
מישהו יודע מה ההבדל בין הצ'יפסטים השונים של אינטל 865 Intel865PE Intel865P Intel865G
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מחשב AMD -4200 DUAL CORE היי חברה יש לי לבחור בין הלוח הזה ARSOCK ALIVENF5-eSATA2+ או CHIPSET NVIDIA NFORCE 550 FULL ATX MSI K9N NEO המחשב רץ על 1 G זכרון(בדואל)
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול בכמה אחוז הביצועים של AMD Athlon 3500 X2 AM2 נחותים יותר מהביצועים של Core 2 Duo E6400? והאם זה שווה את ההפרש של המחיר?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
להלן הקישורים לאתר היצרן: P4P800 Deluxe עולה כ-800 ש"ח http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800-d/overview.htm P4C800 Deluxe עולה כ-1150 ש"ח http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4c800-d/overview.htm השאלות היא : האם תוספת של בערך 350 ש"ח מצדיק את קנית הלוח היקר. מה בעצם אני מקבל בנוסף ...
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
קבלתי מחשב נייד עם מעבד של אינטל מדגם i7 5500u ובמפרט של המחשב היה רשום שהמעבד שלו הוא i7 6500u. השאלה שלי היא מי מהמעבדים טוב יותר בכללי ובפרט מי טוב יותר לעבודה עם תוכונת גרפיות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה שלום מדובר בשני סוגי של לוח אם: NF-7 ו NF7-SL מה ההבדל בינהם חוץ מה יציאות SATA ראיתי באתר שיש הבדל בצ'יפסט בלוחות אלו. באחד MCP-SPP ובשני MCP-T-SPP מה זה ?? תודה
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נכון להיום מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 עשה עבודה מעולה שנים רבות. הגיע הזמן לעשות שדרוג קטן ועקב המחיר הנמוך שאני יכול להשיג את זוג המעבדים הנ"ל אני ישמח לדעות עלהם. לצערי אני שייך לסוקט AM2 אז אין לי מגון רחב. הם זוג המעבדים הכי חזקים וטובים בסידרה... השאלה היא מה לקחת... אם הייתה אופציה לקחת מעבד אחר הייתי לוקח אחר אבל יש הגבלת סוקט... ולשאלה: מה ההבדלים בין המעבדים? והאם ה-7750 הוא AM2ּ+? אם כן הוא עדיין יכול להתאים לי? ושאלה נוספת: אם אני יבצע עידכון ביוס אני יקבל תמיכה של עוד דגמי AMD חדשים יותר? לצערי אני לא מוצא את הדגם שלי באתר היצרן לכן קצת קשה לי להוציא פרטים... למי שמתעניין המפרט המלא שלי מצד ימין. תודה רבה! עריכה: מצאתי באתר היצ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שמעבדי ה-Ryzen 3000 כבשו את שוק המעבדים השולחניים העממי, מגיעה סדרת שוק גבוה עם מטרה לשנות לחלוטין את חוקי המשחק - בואו לראות 24 ליבות עיבוד ו-32 ליבות עיבוד עוצמתיות בפעולה באופן שטרם היה קיים בקטגוריה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשרויות האוברקלוק פשוט מדהימות ב - E6300 הגיעו לשיפור של 100% http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=1
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
האם לדעתכם מעבדים אלו יתפשו את מקומם של מעבדים ה 32 ביט גם בשוק הביתי? ומה היתרונות של מעבדי ה 64BIT על ה 32BIT? והאם מעבד64 ביט 1GHZ שווה למעבד 32 ביט במהירות 2GHZ?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח P4S533 וזיכרון MICRON 333 256MB (כידוע שניהם לא מלכי הביצועים לא בעבר ולא בהווה). יש לי גם כ 800 שח לשידרוג - האם לשדרג זיכרון ולקנות את אחד הזיכרונות המומלצים או להחליף לוח אם או כמובל לחסוך ולקנות מאוחר יותר. על פי הציפיות שלכם קדימה האם כדאי להשקיע בזיכרון של 512 או ישר ללכת 1GB או לחכות ל DDR 2 הממשמש ובא. או לחכות לערכת השבבים הבאה של אינטל או לחשוב לכיוון AMD64. מחכה להמלצות בקוצר רוח
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
דגם חדש ממשפחת ה-Kaby Lake-R הניידת של יצרנית השבבים מספק לנו הצצה לשיפורים הצפויים בגזרת המעבדים התקציביים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
- 2 followers
-
-
בין השכלולים וההשקות השונים - יצרנית השבבים האמריקאית מוצאת זמן לשדרג גם את גופי הקירור אותם תקבלו ברכישת מעבדי Alder Lake חסכוניים במארזי Boxלכתבה
-
- 0 תגובות
- 364 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחרי התלבטויות רבות איך לשדרג את המחשב הישן שלי הגעתי לזה: Intel Pentium 4 2.4 MHZ 533 FSB Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 AGP *8 MB 512 333 Mhz Kingston סה''כ= 2500 עם מארז האם לדעתכם זה כדאי? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה , אני עוד חודש קונה מחשב (מתלבט עדיין בין AMD שאני מאוד מעריך לבין אינטל , אבל זה לא קשור עכשיו לנושא) , ותהיתי , עם אני אקח את הee 6300 , איזה לוח זול ייחסית ייתן לי להעלות את מהירותו של הנ"ל בלפחות 700 מגה נוספים.... אני יודע שלוחות לאוברקלוקינג ומשחקים (קהילה מאוחדת) ייקרים בדרך כלל , אבל היי , תראו את DFI LANPATY UT NF4 ULTRA-D, שלפי הביקורת זהה לאחיו הגדול מבחינה טכנית חוץ מהיכולת הלא כל כך שימושית שלו להחזיק שניי כרטיסי מסך במקביל (SLI ) , אולי יש גם אחד כזה רק שמתאים למעבדיי אינטל לתושבת LGA 775 , עם כן , אני אשמח לעצה שלכם לאחד כזה !
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בבקשה בהמלצה ללוח + מעבד + זיכרון שישמשו לעבודה כללית (הרצה של WIN 64 ביט) עם אופציה לOC קל במידת הצורך (= לוח יציב, רצוי אסוס או גיגבייט) אני לא מחפש חיבורים מיוחדים בלוח, רק 6 USB לפחות, ולא חובה USB 3.0. בלי כרטיס מסך מובנה, לוח בגודל רגיל (לא מיני) 4 גיגה זיכרון בתצורה של 2 סטיקים (אם לא נכנס 4 גיגה אז בעיקרון גם 2 יספיקו, בתצורה של סטיק אחד) מעבד רצוי בלי ליבה גרפית (אלא אם היא משמשת כליבת עיבוד נוספת לשידרוג הביצועים הכלליים של המעבד) התקציב לצורך העניין זה 1100 ש"ח, אבל אפשר לחרוג ב100~150 ש"ח אם השידרוג מצדיק את זה. תודה לעוזרים!
-
- 45 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום מה המלצתכם לשדרוג המחשב עד 2500 ש"ח ? אני חשבתי על : AMD 2500 ABIT NF SL rev 2 512 MB DDR 3200 מארז קומפיוקייס או סימבדה סה"כ כ 2450 ש"ח יהיה OC אבל לא רצחני. יש אפשרות ל P4 או להישאר עם AMD ? תודה מראש לעונים שלומי
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לוח אם: Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) 762 שח מעבד: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1392 שח CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory LOW LATENCY,2-2-2 TIMINGS 1077 שח בסהכ 3232.39 האם המחשב הזה יהיה הכי טוב לoc בכל הזמנים? סתם ,אבל מחשב טוב וזיכרון מצויין פלוס לוח אם מצויין=oc רצחני כללי
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שהוא כמובן : 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון תמיד אני עושה בלאגן ולא מתאים אותם הלכה, אני רוצה לבנות מערכת מבוססת מעבד AMD ATHLON XP 1800. כמה זכרון,איזה סוג ואיזה לוח אם הם המומלצים למערכת מבוססת המעד הנ"ל ? תודה !!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 8600 gt מה שאומר שנשאר לנו 1400 שקל למעבד זיכרון ולוח אם המחשב הוא למשחקים ועבודה עם פוטושופ ממש צריך עזרה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי סוף סוף להחליף mother board מעבד וזיכרונות. אני צריך המלצות לכל השלושה: מעבד - אני מעדיף AMD אבל לא חובה mother board- כולל כ.מסך רשת וקול זכרונות - חשבתי על 2 GIGA , זה מספיק לויסטה??? המטרה היא עבודה משרדית אבל עם אפשרות להתקנת ויסטה בהמשך (כנראה עם שידרוג כ.מסך) התקציב המקסימלי 2500 ש"ח תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-