עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם ה-P4P800 DLX מגיע עם תוכנה למדידת טמפרטורות? זה כמו למשל שללוחות של אינטל יש את ה-Intel Active Monitor. האם ללוח של ASUS יש משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by mazoneli,

שלום לכולם. ברשותי המעבד הנ"ל רציתי לשאול עליו מספר שאלות. 1.בחיפוש ב AMDBOARD ראיתי שרשום שהטמפרטורת מקס שלו היא 85 מעלות ולכן טמפרטורת עבודה של 52 + - היא תקינה, צודק ?. 2.ב BIOS של ה MB שלי יש אופציית Spread Spectrum מה המשמעות שלה ?, ראיתי שרשום בחוברת שכך יהי פחות רעש אלקטרו מגנטי אבל איך ?. 3.מה המשמעות של המכפלות בין השעון של המעבד לשעון של הזיכרון, מה עדיף מהירות זיכרון גבוהה ומעבד יותר נמוך, בהנחה שהיישום הכי כבד שלי זה EMULE אם אפשר להפנות להסבר קיים אשמח. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  3. שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני באמת נמצא במצב אופטימלי במחשב שלי שקניתי לא מזמן. העניין זה שרציתי לדעת אם כל ההגדרות נכונות ואני אסביר לכם למה: בערך שבוע אחרי שקניתי את המחשב הורדתי sisoft sandra ועשיתי בדיקה למעבד שלי שהוא בארטון 2500+, עכשיו בבדיקה משום מה כל פעם מחדש הוא הראה שיש לו ביצועים בדיוק על הפונקציה של 1700+, עצבני ביותר טילפנתי לחברה ושאלתי אם מכרו את המעבד הנכון... :cwm10: לאחר כמה בדיקות אמרו לי שהדיפולט של הביוס הוא 133MHZ ואמרו לי להעלות 166 MHZ, אז עשיתי כך ומסתבר שצדקו :-[. בקיצור, אני לא יודע אם אני באמת לא שכחתי עוד כמה דברים בדרך שקשורים לכל דבר אחר, אם יש כאן אנשים שמבינים עניין ויכולים להגיד לי איפה אני אוכל למצוא איזושהיא תוכנה שתעזור לי למצוא …

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  4. מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ללוח אם לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרגע הזמנתי את הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 אבל אני מטלבת אם לשנות ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 מה ההבדל בינהם? חוץ מ40 שקל במחיר.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  5. יש את ה EP43DS3L של ג'יגהבייט ואני יודע שהוא מצויין, ואם לא אמצא משהו שנותן תמורה מספיק טובה למחיר אז אני אקח אותו, אבל בנתיים אני מחפש לוח טוב למחשב שבא עם: E8400 HD4850 4 ג'יגה זיכרון ב-400 ש"ח או פחות, תודה.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  6. gigabyte ga-81pe 1000 pro 2w איך הוא בכללי ומה המחיר שלו בערך תודה לעוזרים

7. Started by eitiz,

שלום חברים, בכלל הזכרונות ההבדל בין 800MHZ ל-667MHZ מבחינת מחיר הוא כמעט פי 2 . האם יש הצדקה לכך? הביצועים הם גם כמעט פי 2?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by nirp1981,

שלום יש לי מחשב שמשמש לצפייה בסרטים 720p המפרט: לוח ASUS 7125 מעבד AMD ATHELON 64 3000+ זיכרון 1500 DDR400 כ.מסך 9500GT 512MB כמו כן אני משתמש ב CUDA אבל עדיין לא מרוצה לגמרי מחלקות ריצת התמונה האם החלפת המעבד ל3500 או 3700 ייתן לי אפקט משמעותי ? או שלא שווה את ההשקעה של ה100 150 שקל ? תודה

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by tal_levi1000,

איך אני יכול לדעת אם הזכרון שאני קונה הוא OCZ EL DDR PC3200 Platinum Edition rev2 עם TCCD או OCZ EL DDR PC3200 Platinum Edition rev2 1.1 עם TCC5 ולפי מה שהבנתי TCC5 יותר טובים נכון? הם כמו שידרוג של TCCD לא? זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by tomerw,

על איזה לוח אם כדאי ללכת על ASUS A7N8X או Epox 8RDA+ מה ההבדל ביניהם ולמה? אני מתכוון לעשות OC

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  11. בקצרה, ברשותי סטיק אחד של זכרון די גנרי (מוזל) של 128MB 266mhz ועוד סטיק של 256MB 266mhz של קינגסטון (שניהם DDR מן הסתם). המחיר של 256MB DDR כרגע לא גבוה מדי ואני חושב על למכור את הסטיק של מוסל, להוסיף כסף ולקנות עוד סטיק של קינגסטון, זהה לנוכחי (אותם התזמונים). ההתחבטויות הן כדלקמן: 1. האם בכלל שווה לי לעבור ל512? ז"א הפרש הביצועים בין 352 לבין 512 משמעותי? כי אני חש שיש מקום לשיפור כשאני משתמש במערכת. 2. אם אני קונה זכרון 256MB האם כדי לי בהכרח לקחת את הקינגסטון כדי שהיו לי שני זכרונות תואמים או אולי עדיף לקנות משהו זול יותר (כנראה גנרי)? או שאולי יש משמעות בביצועים בשני סטיקים זהים. המערכת: לוח גנרי 266mhz. Athlon XP 2000+. תודות מראש.

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  12. בהתאם למפרט שברשותי לא חשוב המחיר.שיהיה עם הביצועים הכי טובים שיש כיום בשוק עדיפות ללוחות מתוצרת ג'יגהבייט או אסוס בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by Psyco_Dad,

היי לכולם לחברה שלי יש מחשב 2700 AMD עם ג'יגה זכרון לוח של NFORCE אבל מה המחשב איטי בטירוף ביחס לשלי גאשר לי יש 2000 AMD עם חצי ג'יגה זכרון ולוח פשוט של ג'יגה בייט עשיתי לה פירמוט... ועדיין אחר כך המחשב נחנק שוב פעם אחרי פעולה של כמה שעות דבר שלא קורה אצלי. בדקתי וחיטטתי בעזרת CPU-Z במחשב שלה ונדהמתי לגלות שהזכרונות שלה הם 166MHZ עם שם מוזר של DDR-SDRAM , בעוד שלי יש זכרונות של 333MHZ DDR. הידע שלי במחשבים הוא מאוד נרחב לגבי תוכנה אז אין מצב שהמחשב איטי סתם ככה בגלל תוכנה מסויימת, אבל שאלתי היא לכיוון הזכרונות: האם הגיוני שהזכרונות שלה גורמים למחשב שלה להיראות כמו שהוא כרגע...? האם שווה להשקיע על זכרונות מהירים יותר והתוצאות יהיהו בהתאם?.. יש מצב שזה גם נוגע לרכיב אחר של…

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by trovlet,

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Eonblueapoc,

אז הבנתי שהמהירות שעון של E6300 היא 1.86GHZ ושהוא כפול ליבה. האם זה אומר שהמהירות שעון שלו היא 3.72GHZ בגלל שהוא כפול ליבה? :s05: תודה.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  16. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193 הם טובים הם לא קורסים או משו כי אמרו לי דברים רעים על ocz...או שאין לי מה לידאוג? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by mardona,

איך מאפסים ביוס ללוח P4S8X של ASUS? ובדרך הייתי שמח אם תציצו בזה ותוכלו לעזור לי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146543.10;topicseen תודה ענקית!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DORAZABI,

יש מפרט מחשב בראש בתקציב של 6 אלף בערך...מה שנכנס לי בתקציב זה המעבד הזה > http://www.tms.co.il/product/12705 השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד 100 ומשו שקל למעבד הזה שלא הכי נכנס בתקציב >http://www.tms.co.il/product/12706 המעבד השני יתן הבדל משמעותי מבחינת הגיימינג או שאפשר לוותר ולקחת את הראשון?

19. Started by Dante_9,

כרגע יש על הלוח 2X Twinmos 512 DDR 400 שעובדים ב- DUAL כמובן אם אני יוסיף סטיק נוסף של ג'יגה איך תהיה ההשפעה על הביצועים אם הסטיק הזה לא עובד ב- DUAL עם כלום. יש רק 3 סלוטים לזיכרון על הלוח

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס זיכרון ומעבד בתקציב עד 2500 ש"ח עכשיו בקשר לכרטיס מסך יש לי Nvidia GF 9600GT ואני יקנה בהמשך אחד יותר טוב וספק כוח יש לי גם שהוא מצויין Crosair CMPSU-750HXEU 750W... חשוב לי מאוד שתמליצו לי על דברים מהאתר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta משם אני הולך לקנות! אם משהו לא מובן באתר אני ילמד אותו עכשיו! נכנסים לקישור הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta אחרי שעלה לכם האתר אתם תראו למעלה בצד ימין קטלוג חלקים. הנה ככה! אחרי שלחצתם על קטלוג חלקים יעלה לכם בצד ימין רשימה של חלקים וכ'ו אני יראה לכם איפה נמצאים החלקים שאני מדבר עליהם. הם ממש על ההתחלה של הרשימה 1. זה מעבדי אינטל 2. זה מעבדי AMD 3. זה לוחות אם למ…

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by G-FoRcE,

ה ADATA DDR400 שמוכרים ב ksp הם CL3 ראיתי בכמה מקומות שיש גם DDR400z שלהם שהוא CL 2.5 מה התזמונים שלכם ואיפה קניתם?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  22. יש לי זכרונות של פי קיו איי ולפי מה שהבנתי זכרונות צריכים להיות בנויים בצורה הנ"ל ו צריכים להיות כמה ריבועים ובאמצע של הזכרונות צריך להיות מקום ריק אבל אצלי זה לא ככה אני מתכוון שבמקום שיהיה רווח אז אצלי יש עוד ריבוע וזה זיוף (ככה הבנתי) אז זה נכון?? אם כן אני הולך להרוג את מי שמכר לי אז אני רק רוצה לוודא לפני שאני הולך אליו בקריזה

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by nizans,

אני מעוניין לשדרג את המעבד הנוכחי (E6600) אני מחפש מעבד לגיימינג חשבתי על: Q9500 המפרט שלי: רזולוציה 1680X1050 כרטיס מסך 285GTX לוח: asus P5B-VM SE 4GB 800MHZ עוד שאלה - מה ההבדל בין הQ9500 לQ9550 והQ9505?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by NTT,

שלום, היום ביחס של ביצועים-מחיר,שווה לקחת זכרונות 2x2GB 1066MHZ CL5 על-פני 2x2GB 800MHZ CL4?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  25. יש לי כרגע פנטיום 3 1GHZ ולוח אם מדגם לא ידוע(יש לי אותו ממש ממזמן - הרבה לפני שהתחלתי להתעסק עם חומרה) מתוצרת PCPARTNER אם אני קונה ABIS NF7-SL ומעבד AMD 1800+ אני יוכל להעביר את הזיכרון שיש לי עכשיו(תוצרת לא ידועה- 256MB DDR) אליו?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.