עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SpiritKnight,

שתי שאלות: א. האם הלוח בא עם כרטיס מסך מובנה? במקרה הזה אני צריך לנטרלו בביוס? ב.האם העלאת הFSB ל133 תתן לי תמיכה בPC2700 בלי להתעסק ברטיו וכו'? :hat:תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shai11,

ערב טוב. לאחרונה ראיתי שהטמפ' של המעבד מסוגלת לעלות מעל 80 במאמץ עכשיו בניתי מוד די חמוד על הסטוק של אינטל שמוריד אותו ל30 ואפילו פחות אבל הבעייה שהמאוורר של אינטל החליט להוריד לעצמו ת RPM ל 1000 ואז הטמפ' עולה עוד פעם. האם אני יכול להגדיר למאוורר להשאר על 1500 RPM קבוע? הוא מתחבר ללוח אם תודה מראש! עריכה: זה פנטיום D 3.4

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  3. שלום. אני מצטער מראש, אני בטוח שהשאלה נידונה כאן בפורום, אבל לא מצאתי אשכול זהה. העלתי את המכפלה בלוח אם MSI P67 GD55, המכיל מעבד 2500K, ל 44. כאשר הפעלתי את Windows, שמתי לב שגם ב idle (מנוחה), התדר נשאר על 4400, ולא "יורד" בחזרה ל 1600, כפי שנעשה כאשר התדר הוא על ברירת המחדל של 33. האם שינוי המכפלה נועל את התדר? או שחוויתי כאן גליטצ'? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ziv2774,

אני רוצה להעלות מתח בזיכרון יש לי את הזיכרון KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL ובנורמלי הוא אמור לעבוד כ-667 ושרוצים להגיע ל-800MHZ צריך להעלות למתח 2V אני רוצה לדעת איך אני מעלה מתח (זה בביוס כנראה ) רק שאני צריך לדעת איך תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  5. http://img503.imageshack.us/img503/1221/dsc00445mn1.jpg מה השחור עושה? ומה הלבן עושה? אחד מהם קשור לכרטיס קול? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by ran-erez,

האומנם מכפלת המעבד סגורה, אבל השאלה שלי אם אני מעלה את תדר ה FSB מ 1333 ל 1600 זה יגרום להמהרת המעבד ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Gold shark,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב פשוט ואני רוצה לוח אם של EPOX שיש לן 4 IDE ו 4 S-ATA ויש לי עוד שאלה קטנה יש לוח אם עם PCI-E וסוקט 478 ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. יש לי את הלוח הזה : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37765 ועכשיו יש לי amd 3000 ואני רוצה עוד מעת לשדרג אותי לכפול ליבה העם זה אפשרי ?????? נ.2 : הזיכרונות שלי הם adata 400mhz העם זהיפגע בניצול הכוח של המעבד של כפולי ליבה ?????? תודהמראששששש

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by stolen,

יש לי מעבד AMD AMD ATHLON 3000 VENICE 512 KILOBITE CHACHE המעבד הזה טוב למשחקים....? פשוט מוזר לי שיש לן רק 1.8 גיגה הרץ וכתוב לי 3000 בבקשה עזרה אני צריך שיסבירו לי

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  10. מתוכננת הזמנה גדולה.. amd x2 4400 dfi sli-dr 7800gtx asus x2 sli!!!! והדילמה היא העם כדי ללכת על:: ocz625mhz pc5000 3-4-4-10 2x512 or ocz 600mhz pc4800 2.5-4-4-8 4x512 מה דעתכם?.. על מה עדיף?.. בכול מקרה את המעבד אני מזמין עוד השבוע (מי שרוצה להיצטערף מוזמן) והוא יגיע לקראת סוף שבוע הבא... ןבקשר לכרטיסי מסך ולזיכרונות וללוח.. הכול יצטערך לחכות עד שאני ימכור את המערכת שייש לי עכשיו: p4c800e-deluxe asus ct-479 dothan 740 1.73 533 bus albetron 6800u crosair xms 512x2 pc4400 2.5-3-3-6 עם מישהו מעוניין במשהו אז לפרטי... ואני ישמח לשמוע את דעתכם בקשר לזיכרונות... יחיאל

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by NetSpider,

עם הלוח מחובר רק לספק בלי שום דבר אחר כלומר בלי זכרונות לא מעבד כלום... העם הוא אמור לצפצף בכל זאת ? לעשות סימן או משהו ?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ושאני מתכוון יציאה לאוזניות זה חיבור לאוזניות שאני ישמע דרך האוזניות.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  13. עשרות מדליפים לא טעו - הדיל בשווי של עד 40 מיליארד דולר לרכישת מפתחת השבבים ARM בידי מפתחת השבבים NVIDIA יוצא לדרך, ועשוי ליצור אימפריית מחשוב חדשה בעולם השרתים ומחשבי העל בסיומולכתבה

14. שלום במפרט של הלוח אם יש את ההערה הבאה: * Due to chipset spec limitation, if you install AM3 CPU on this motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s); however, the frequency of AM3 CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. מה המשמעות של זה למעבד x3 450 או Athlon X4 840 האם יש ירידת ביצועים לעומת GA-MA78LMT-S2 בעל רוחב פס מלא תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יודעים למה אני מתכוון? אז חבר שלי קנה מחשב חדש, ופתחנו לראות שהכל מחובר כמו שצריך ושהוא באמת קיבל את המעבד שהוא שילם עליו. העריסה שמחזקת את ההיטסינק למעבד נראית קצת שונה ואני לא בטוח שהיא תקינה כמו שצריך (למרות שהיא מחזיקה את העסק יפה) אצלי היא מחוברת ב4 נקודות בסוקט כאשר כל זוג מחובר במקביל לזוג האחר עם הפלסטיק (שאי אפשר להוציא אותו) אצל חבר שלי זה פשוט בנפרד, זאת אומרת שכל זוג מחובר בנקודות המתאימות (ושוב, מחזיק יפה) אבל נראה לי כאילו שזה שבור (כאילו הורידו את הפלסטיק שמחבר את הזוגות) מה דעתכם? זה בסדר ויש כמה גרסאות או שבשביל לא להוציא אחד חדש כזה פשוט לקחו אחד שבור, שברו עוד יותר את החיבור בין הזוגות בשביל שלא יראו וחיברו? יודעים למה אני מתכוון? קצת קשה לי להסביר…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לדעת האם המפרט הבא יביא לי ביצועים טובים למשחקים ואם תוכלו לשפר לי אותו ולהישאר באותו טווח מחיר. אני מעוניין לא לחרוג מ-3500 ש"ח אבל אשמח להצעות ייעול שיוסיפו כמה מאות שקלים בודדים. המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB DDR2-667 CL5 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT 512MB ספק כוח: HEC 500W הארד-דיסק: קיים, לא כלול במחיר מארז: קיים, לא כלול במחיר האם המעבד הנ"ל שווה משהו בכלל עבור משחקים ? אשמח לכל עזרה שהיא, תודה מראש ! נא להעביר לפורום מפרטים, טעות שלי

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  17. היי ישנו מחשב שבו מותקן הזכרון הבא (נלקח מ CPUZ) : Manufacturer (ID) G.Skill (7F7F7F7FCD000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC2-6400 (400 MHz) Part number F2-6400CL4-2GBPI-B יש שני סטיקים כאלה - כלומר סה"כ 4 ג"ב. בעלי המחשב מעוניינים להרחיב ל 8 ג"ב. ראיתי את הסט הזה ב KSP: http://ksp.co.il/?uin=10220 האם להערכתם יש לחשוש במידה שהיא מעבר למזערית בבעית תאימות כלשהי? (ברור שתמיד יכולה להיות בעיה - כמובן. השאלה האם יש משהו שאני מפספס ומעלה את החשש לכזו) תודה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

שלום, רציתי לדעת בערך באיזה סכומים פחות או יותר זיכרון mushkin black LVL2 bh-5 נמכרים יד שניה... אני חושב על למכור כאלה ואין לי מושג אפילו כמה לבקש עלייהם, זה לא תראד מכירה כי אני לא מציע אותם למכירה (ואני מבקש גם שלא תציעו לי עלייהם מחיר פה) אני רק רוצה לדעת כמה בערך הזיכרון הזה שווה, הוא 512X2

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by Bartleby,

בכמה כדי למכור היום מעבד אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 2.8 512K 800Mhz? ובכמה כדי למכור היום לוח EPOX 4 PDAI? שניהם יד ראשונה (כלומר קניתי אותם מהחנות).

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  20. התוכניות של מפתחת השבבים לשנתיים הקרובות נחשפות במסגרת מפת דרכים חדשה לכתבה

21. AMD שלחה היום בדוא"ל לבכירים בתעשייה הזמנות, למה שהם קוראים, "the most anticipated premiere of 2007". כמובן שכולנו עברנו את גיל 3, ואם נחבר אחד ועוד אחד נבין כי AMD מתכננת להשיק את ברצלונה באירוע הזה. פנום מתוכנן לצאת בין 60 ל-90 יום מאוחר יותר, או בתאריכים: בין אמצע נובמבר לאמצע דצמבר. ההצגה תערך בסן פרנסיסקו, בשש וחצי בערב (זמן המקום). מקור: http://www.tgdaily.com/content/view/33279/135/

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  22. מה אומרים חברים? לדעתי סוף סוף מרגש לעקוב אחרי תחום החומרה, התחרות חוזרת והחידושים משמעותיים בהרבה ממה שהורגלו ב10 שנים האחרונות קבלו את התמונה של הדור הבא: קרדיט: https://www.anandtech.com/show/13547/amd-next-horizon-live-blog-starts-9am-pt-5pm-utc

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  23. שלום לכולם. לאחר הנטישה המתבקשת של פלטפורמת ה NET BURST והתמקדות במעבדי CORE למיניהם, מה צופן העתיד מבחינת המעבדים התקציביים? מי או מה יהיה המחליף של הסלרון המוכר? אני לא מאמין שהוא ימשיך בטכנולוגיה המיושנת, מה אמור להיות לגביו?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בחדשות שפרסם למשקיעים שלו, TSMC, אחד המפעלים החשובים בעולם המוליכים למחצה מודיע כי הוא מתחיל בהנדסה ונסיונות הייצור הראשונים בתהליך שיא חדשני של 7 ננומטרים בלבד חשיבותו של מפעל TSMC לא מוטלת בספק. המפעל הטאיוואני הוא המשמעותי ביותר לחברות ענק ברחבי העולם שלא מחזיקות במפעלים משל עצמן (כמו אינטל וסמסונג). המפעל אחראי באופן כמעט אקסקלוסיבי על יצור של שבבים כמו הליבות הגרפיות שתמצאו בכרטיסי המסך של AMD ו-NVIDIA. הוא אחראי על יצור של מעבדי אפל רבים לשוק הנייד, כמו גם של קוואלקום ומדיה טק. כיום עוסק המפעל בין היתר גם ביצור הליבות הגרפיות לדור הבא של כרטיסי המסך שיושקו בהמשך השנה, בתהליך 14 ו-16 ננומטר, ובמעבדי ARM לדור הבא של מכשירים חכמים, שייוצרו בתהליך של 10…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by pumbatal,

קבלו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.