מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות מחשב לצורך עבודה משרדית בלבד, הכוללת שימוש מסיבי ביישומי אופיס, סריקה של המון תמונות ומסמכים, אימיילים וכו'. לצורך ניהול ארכיון היסטורי מסויים. קיבלתי שתי הצעות למערכות מחשב מבוססות מעבד Pentium 4 2.8 Ghz HT 800 Fsb. שאלתי היא - האם כדאי ללכת על כונן קשיח בתקן s-ata? בהצעות שקיבלתי יש שני סוגי לוחות אם, הנה שני הדגמים: 1. MSI 6728 865 2. ABIT IC7 (875PE), DDR128b, HT 3. MSI 865PE - הבנתי שזה הלוח - http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433 אני מדגיש שהמחשב לא מיועד למשחקים, ככה שלא אכפת לי כרטיס קול על הלוח, רק חשוב שהמחשב יהיה יציב בצורה רצחנית! לא אוברקלוק ולא כלום. על מה עוד כדאי לשים לב כדי לבנות מערכת יציבה כמה שיו…
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זה נשמע קצת מטופש אבל שמתי לב בכל מיני אוברקלוקים שמהירות המעבד הקודמת ב-amd הייתה 1800 (במעבד barton 2500+) ואחר כ אחרי אוברקלוק כ-2000 זאת אומרת שהוא שווה בערך ל-2000 מגהרץ של אינטל?!?!? או שזה משהו אחר אצל amd? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים ואני רוצה לראות שמה שקניתי זה באמת זה שנמצא במארז. הגעתי לשלב שבו אני בדוק את הזכרונות ומשהו לא נראה, בבקשה תראו את התמונה הבאה ותגידו לי אם זה תואם לדגם שקניתי שהוא: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.fastup.co.il/images/20148706.jpg תודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב לי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש בשרותי מחשב עם 2X2GB ראם אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון (ש לי בלוח אם 4 סלוטים) האם נדרש משהו פרט לזה שהחדשים יהיו באותו תדר של 1333? ה-CL משנה אם הוא אותו הדבר או לא? אם אני מוסיף עוד 2 כרטיסים, זה משנה אם הם גיעים כ-kit או לא? תודה
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מעבד דואל קור E8400.. @ ל-3.6GHZ Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 3600 MHz (7 x 514) זיכרון G SKILL של 4GB ... 800 MHZ לוח אם של ASUS P5Q .. כרטיס מסך של 4870HD רדיון .. יש לי מסך פרוביו 17".. הישנים מלפני 6 שנים..פלטרון...CRT ניראה לי קוראים לזה.. בקיצור.. לפעמים כשאני מעלה משחק חדש.. המחשב ניהיה לי כבד ופתאום אני רואה תמעבד קופץ ל-90 אחוז ניצול האם זהו מצב קלאסי של מה שאתם קוראים לו פקק בקבוק משהו כזה??
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD עם ליבה כפולה ו- 1GB זיכרון. האם חובה (או רק מומלץ) לקנות 2 של 512 או אפשר גם סטיק 1 של 1GB? האם המחשב יעבוד תקין עם סטיק אחד של 1GB? תודה
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. המחשב מיועד לשימוש יומיומי פשוט ולעבודה עם תוכנות חישוב כמו matlab.. אשמח אם מישהו יסביר לי את העניין של הלוחות אם - h61, h67, p67, z68.. קיבלתי המלצה ש-h61 מספיק לי, אבל בכל אופן אני מאוד רוצה להבין בעצמי מה השוני העיקרי בין כל הלוחות האלה, אשמח אם מישהו יפרט ויסביר לי קצת (גם במחשבה על שדרוג עתידי).. וחשוב לי מאוד לדעת אם לוח אם "פחות טוב" אומר שהמחשב יהיה איטי יותר? תודה..
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי חברה, אני זוכר ששמעתי לפני איזה חודש שמתוכננת ירידת מחירים משמעותית לCore 2 DUO בסוף אפריל. האם זה נכון?? אני פשוט רוצה לקנות מחשב והמחיר של המפרט שאני רוצה מגיע ל7000!! אולי עם הוזלת המעבדים ואולי אף כרטיסי מסך מסדרת הGEFORCE 8 המחיר יירד משמעותית.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח האם הנ"ל ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) מחוברים עליו 2 סטיקים של TWINMOS DDR-2 533MHZ 512 קרי 1 ג'יגה. כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB כאשר אני מריץ משחקים המחשב קצת מגמגם כאשר יש המון שינויים בגרפיקה. למשל במשחק סטוקר אני משחק על גרפיקה במצב מינימום. האם בהוספת 1 ג'יגה נוסף אני יחוש בהבדל במשחקים? כמה יעלה לי ג'יגה נוסף? ואיזה מומלץ? האם בכלל ניתן לחבר סטיק של 1 ג'יגה כאשר לידו מחוברים 2 של 512? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
באתר של גי'גה בייט לא מצאתי זכר לאופציה הזאת אך גם לא בלוח של הNF4ULTRA....מצד שני באחת מהביקורות שבדקתי כתוב שהוא כן תומך NCQ...בקיצור מה לעשות?על מה לסמוך?
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תגידו אחים שלי איך אני יכול לדעת איזה סוג זיכרון יש לי ואיזה כרטיס מסך יש לי ?
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
נמאס מהמחשב הנכחי,אז אני משדרג למשהו בינוני שייעבוד כמו שצריך.. מה דעתכם על זה ? AMD Sempron 64 (2800+) - [AM2]- RETAIL ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 - 1GB TwinMOS
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, רכשתי זוג זיכרונות של Corsair DDR2 1024MB 800MHz 6400 CL4. בלוח אם יש מקום ל - 4 זיכרונות, ורציתי לדעת מה זה אומר שהזיכרונות עובדים ב - Dual Channel. האם אני צריך להרכיב אותם פיזית על הלוח אם בצורה מסויימת או שאני לא עושה כלום ומערכת ההפעלה מבצעת את מה שנדרש. בנוסף ארבעת הסלוטים שעל לוח האם מורכבים בזוגות, האם אני צריך להתקין את הזיכרונות בכל זוג בנפרד על מנת לקבל Dual Channel, או שאני יכול להתקין כל זיכרון היכן שבא לי. תודה,
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מדפסת EPSON600 שאני ממש לא רוצה להחליף כי אני מדפיס המון והיא חסכונית והדיו שלה עולה גרושים והיא גם מדפיסה תמונות ממש אחלה. רק מה היא LPT ועכשיו כששדרגתי את המחשב שמתי לב שאין ללוח שלי שהוא DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D יציאת LPT. אז מה עדיף כרטיס PCI ל LPT או מתאם USB ל LPT? מקודם בלוחות אם שהיה להם LPT אז כשהייתי מדפיס זה היה ממש מאיט את המחשב עד שההדפסה לא הסתימה, אם אני מביא את המתאם USB זה לא יהיה ?
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
ראיתי ש- ABIT IB9 עם צ'יפסט 965 מקביל פחות או יותר במחיר ל GA-945PD-S3 ו ל-GA-946PDS. של Gigabyte ולא למקביל של Gigabyte עם צ'יפסט 965... יש לכך סיבה? כמו כן, מה עם המקביל של Foxconn ?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של גיגה של מושקין 800 CL5 ויש לי עוד שני חריצים פנויים אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של שני גיגה אני צריך המלצה לזכרונות זולים וטובים רציתי לדעת איך ADATA? ובנוסף יש לי עכשיו VUSTA 32BIT אני צריך לעבור ל X68 נכון?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני כבר מרגיש שהמעבד שלי מגביל אותי מאד ואני מעוניין לשדרג למעבד חדש יותר, אני לא יודע מה מתאים אז בבקשה תעזרו לי... המפרט שלי הוא כזה: AMD64 3000+ venice S939 @2200 PQI PC3200 DDR SDRAM 512x2 MSI K8N Neo4 Series (MS-7125) Platinum saphire RX1950XT Compucase + HEC 400 Sony DVD R/RW x16 איזה מעבד מומלץ לי לקנות שיתאים למפרט שלי? אני מתגייס עוד חודשיים לקרבי ככה שאני לא רוצה להוציא יותר מדיי כסף... המעבד הבא נראה לי טוב אך האם הוא יתאים למחשב שלי הוא שאני יצתרך לשדרג גם זכרונות או משהו כזה? http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 תודה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשהפעלתי אותו לראשונה היה כתוב ממש איפה שנכנסים לביוס רק שלא נכנסים שהמחשב עושה משהוא בגלל אוברקלוק (דבר שלא עשיתי בכלל) לאחר מכן הוא מראה שהמעבד עובד במהירות 2.92 משהוא מכיר מה התופעה? בדקתי גם באוורסט את המהירות וזה אותו דבר כמו בהפעלת המחשב אם זה לא שייך לכאן אנא להעביר מצטער
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם כשקניתי את המחשב רציתי זיכרונות של 512X2 אבל המוכר שם לי 256X4.(כבר פתחתי על זה דיון) בכל מקרה, אני לא מיבן מה המהירות של הזכרונות עכשיו. אני מצרף כאן צילום מאוורסט, אם אתם יכולים תגידו לי מה המהירות: http://img125.echo.cx/my.php?image=11lc.png והאם זה כל כך מפריע שיש 4X256 ולא 2X512? זה יכול להפריע מאוד במשחקים? להאט או משהו? כדאי להחליף? בתודה, שאולי
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני קונה פנטיום 4 2.4 GHZ, ורוצה שתתנו לי שמות של דגמים מוצלחים של לוחום אם במחיר סביר(עד 900 שקל). תודה.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1)מה הוא ההבדל בין ATA ל SATA חוץ מקבל החיבור 2)מה ההבדלים בין סוקטים שונים 478,775,939 3)מה ההבדלים בין מעבד 32 BIT ל 64 BIT תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ראיתי בחלק מלוחות אביט שרשום במפרט שיש להם על הלוח חיבור אינפרה אדום עד כמה שהבנתי זה רק פינים שצריך לחבר אליהם את ה"ראש" של האינפרה.. מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה והאם הוא יפעל כמו אינפרה אדום של מחשב נייד (שיכול להתחבר למכשירים סלולריים באמצעות תוכנה) תודה.
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שאלה:האם הלוח Asus P4GD1 Intel 915P Socket 478 Motherboard יתאים למעבד העובד על 400MHZ פס צדדי והאם הוא יתאים למארז מידי ATX?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
צמד הדגמים הנותרים במשפחת ה-HEDT המרשימה של המפתחת יהיו זמינים לרכישה בסוף החודש הנוכחי, בדיוק בזמן לקראת הגעת הדור המעודכן המקביל מבית אינטל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-