עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Canter-Points,

Asus p4t 533-c intel pentium 4 @533 MHZ 2.26GHZ 2*256 RDRAM pc 1066של איזה חברה?? GEforce 3 TI200 V8200 Asus 60 Gb 7200rpm pioneer DVD richo 16*10*40 antec 380 W?? תגובות\מחירים\מה שיש לכם להגיד על זה...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מישהו ראה היום המכרז הלוהט? מכרו שם מחשב עם המפרט הבא: מעבד: 1GIGA PRO ( מעבד של VIA מובנה בלוח בלי אפשרויות הרחבה כמו AGP) זיכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך: 3D-Force 64 MB וזה באמת מה שחשוב.. הם ניסו לתרץ את המחיר ב"רמקולים מעולים" (יהה רייט -200 ואט) ו"מסך מעולה" (EXTREME 17) - נראה לי גם רוחב הנקודה EXTREME ונחשו מה היה מחיר השוק? 8900 שקל. אתם קולטים? ואז אפשר להציע הצעות מ-890 שקל. לא הייתי משקיע במחשיב כזה 30 שקל. בושה :AR15:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. זוכרים את משפחת ה-Gram המרשימה של היצרנית הקוריאנית? כעת תוכלו להשיג אותה גם עם דגמי ה-Kaby Lake-R לכתבה

4. האם אחרי שנים של נסיון שנצברו עם האייפון והאייפד, באפל יעברו להתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM בכל מחשבי ה-MacBook של הדור החדש? לכתבה

5. גם משפחת ה-Beebox של היצרנית הטאיוואנית זוכה לטעום מה-Kaby Lake לכתבה

6. החברה הטאיוואנית משיקה קו מעודכן של דגמי Brix אשר מבוססים על דור ה-Kaby Lake לכתבה

7. דור ה-NUC החדש מוצג רשמית, עם עיצוב מוכר ומבחר חיבורים חיצוניים מתקדם יותר לכתבה

8. עד כמה לא חלה התקדמות ב- IPC במעבדים במהלך העשור האחרון שזה מדהים (לרעה). הנה לנו הדגמה יפה מאד של בריאן מ- yes tech city : מצד אחד מעבד core i דור ראשון, כלומר פלטפורמת X58 האנטיוכוסית משנת 2008, כאשר המעבד עובד על 4.5Ghz עומדת כנגד המעבד הכי חזק כיום בשוק i7 8700k משנת 2018, כאשר הוא רץ חזק - על 5Ghz ! נשים לב שיש לנו פער של 8 דורות בין המעבדים, ובנוסף יתרון של 12% בתדר הריצה לטובת המעבד הצעיר כן, שאף אחד לא יטען שעשו כאן הנחות למישהו. נראה הדגמה תחת לקט משחקים - לא אחד, לא מקרה ספציפי, לא משחק ישן שמעוות את התמונה חלילה וחס. כמו כן ועל מנת שאף אחד מההדיוטות לא יטען חלילה, שהסיבה שהמעבד 8700K אינו מציג שפור …

9. מנכ"לית AMD חושפת שיטת ייצור חדשה להגדלה משמעותית של זיכרון המטמון במעבדיה - ומכריזה כי העתיד ורוד יותר מששיערנולכתבה

10. Started by lipa,

כולנו רוצים את המחשב המושלם ,אבל אין דבר כזה !!! המחשב המושלם הוא המחשב של מחר ! המחשב המושלם הוא שיש כסף ללא הגבלה ! המחשב המושלם הוא מחשב שלא עובד , בגלל שידרוגים בלי סוף ,והתקנת דרייברים ,והתקנת מערכת הפעלה ( בקיצור מחשב בבניה ) ! השאלה מה אנשים צריכים , לא מה רוצים ? האם המחשב יעבוד לא טוב אם P4 1,7 ? האם צריך P4 3,06 ? בקיצור איזה מחשב מינימלי אתם ממליצים למשחקים ? עם כרטיס מסך טוב ? ( מחשב ל- P4 ) אני רוצה להוסיף שיש לי מחשב טוב ( הכל יחסי ) לוח אם של אסוס P4-PE מעבד P4 2,4 וכרטיס מסך ATI 9500 PRO כפי שאתם רואים אני משתתף במירוץ ( במגבלות כספיות ) להשגת תוצאות מקסמליות ב-3D MARK אבל אני רוצה לרגע לפחות לפרוש מהמירוץ ,ולבנות מחשב לא על תוצאות ב-3D MARK ,…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. לפני השקת סדרת מעבדי Core בדור הבא של אינטל - החליטה ענקית הסיליקון לשנות את מיתוג מוצריה: כל הפרטים כאןלכתבה

12. התוכניות המודלפות של יצרנית השבבים עבור המשך השנה מאשרות לנו כי דור 13 יישאר איתנו לפרק זמן ארוך יותר מהרגיל באמצעות השקת דגמים מעודכנים לתחום השולחני - לפני המעבר אל הדור הבא שימשיך את מיתוג ה-Coreלכתבה

13. Started by ScreameR,

יש ברשותי P1 אני מעוניין לרצוח אותו... אני הולך לעשות לסינק שלו חיבור של המזגן אני רק רוצה לדעת אם המכפלה פתוחה ועד כמה אפשר להעלות אותו?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by akalithium,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד E4400 הפעלתי עכשיו CPU-Z ואני שם לב שמכפלת המעבד כל הזמן קופצת בין 6 ל 10 האם זה נורמלי ? אני יודע שאינטל הכניסו קטע שבו המכפלה יורדת... אבל חשבתי שזה רק אם לא משתמשים במחשב במשך זמן ולא תוך כדי שימוש

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by BIGBENG5,

הבאתי מחבר את המעבד E6300 יש לי בעיה שהמעבד מוריד את המכפלה נגיד עכשיו זה על 200X6 או 200X7 אבל המכפלה המקורית שלו אמורה ליהיות 9.. (1.86GHZ) איך אני עושה שהמכפלה לא תירד? שהיא תישאר קבוע על 9? אני יודע שבזמן מאמץ המכפלה אמורה לעלות אבל נכנסתי למשחק והמכפלה לא עלתה.. אם אני לא טועה יש איזה אפשרות בביוס לבטל את זה זה שמכפלה יורדת ואני לא זוכר איך.. איך אפשר שהמכפלה תמיד תישאר על 9 ולא תירד? תודה סהר!

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני עם לוח Asus P5KPL-CM ומעבד E5200... בהתחלה המכפלה הייתה על AUTO בביוס עכשיו שמתי על 12.5 ועשיתי שמור... ועדיין בCPUZ הוא מראה לי 1211MHZ... מה הבעיה פה?

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  17. Started by waizman,

עשיתי אוברקלוק ועכשיו המכפלה כל הזמן קופצת מ 6 ל 8 (בזמן אמת)! בדקתי עם CPU-Z, גרסה אחרונה. נראה לי שזה מן הגנה של הלוח או משהו כדי שהמעבד לא יהיה כל הזמן באוברקלוק או משהו כזה. הלוח הוא P5K, המעבד הוא E6750 שנמצא על באס של 450 מה"צ ומכפלה של 8. איך אני מקבע את העסק? תודה!

• 13 תגובות
    • 687 צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש, ורציתי שתמליצו לי בקשה על לוח אם, אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. הלוחות : Soyo P4VDA ( 533mhz) - ata133+sb+lan Asus P4S333M DDR(333mhz,2700)+sb+lan או כל לוח אחר שיש בו כרטיס רשת, הוא טוב, עולה זול, ועדיף תמיכה ל DDR333mhz 2700 בתודה מראש, B@By-KiLLeR נ.ב - מקווה שאני לא נשמע כמו אחד שנותן לכם משימות, אם כן אז תדעו שאני לא מתכוון, אלא אני רק רוצה את עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by audi4,

אני הולך לקנות מחשב משהו דבסט ואני מתכוון להשקיע איזה לוח אם מומלץ אני מתעניין רק באסוס או ג'יגה ביט מה עדיף איזה דגם יותר טוב מהם הדגמים המומלצים

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  20. אז ככה, לא סוד שלמלך היו בעיות ומחלות ילדות ואי התאמות בגרסאות ה BIOS הראשונות, אך שבוע שעבר יצא לי לקרוא כתבה באתר חדשות רוסי שישר על ההתחלה בביקורת שלו כתב ששנייה לפני פרסום הכתבה הוא נאלץ כמעט לשכתב אותה עקב יציאת BIOS 0901 . השבוע יצא אותו ה BIOS ואני גאה לומר שבדיוק כשחשבתי שזרקתי לפח 2000 ש"ח,על מלך בלי ביצים, קיבלתי באושר את הניסיון עם הBIOS החדש. הכל נמחק ! כל הבעיות הועפו. לקח להם כחודשיים לשבת ולתכנת אני חושב את הBIOS מחדש כי זאת כמות השיפורים הכי גדולה שראיתי ב BIOS כולשהו בחיים שלי . . . בכל מקרה, קבלו את השיפורים: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=Striker%20Extreme Version 0901 2007/02/14 update Description Striker E…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by jclarkk,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115079&cm_re=i7-_-19-115-079-_-Product טם טם טם

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. AMD מכריזה - הוא מגיע. מעבד Ryzen 9 3950X בעל 16 הליבות יושק בהמשך החודש ויביא ביצועים חסרי תקדים לתושבת המיינסטרים השולחנית AM4 לכתבה

23. Started by frogface,

שבת שלום לכולם ! אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב שלי או 2GB או 4GB מה שאני לא יודע איזה סוד לקחת הדגם של הזיכרונות ששי לי TWIN2X2048-6400C4 G האם לקחת עוד זוג כמו שקיים אצלי או שאפשר לשנות לחברה אחרת עם תזמונים שונים אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים ולמנסים לעזור שבת שלום

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by ToR,

איזה לוח אם אתם ממליצים ל: P4 2.4 Corsair 3000/3200 512mb לוח שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון. USB2 - חובה Onboard LAN - עדיף אבל לא חובה RAID - עדיף אבל לא חובה FireWire - יהיה נחמד אבל לא חובה S-ATA - יהיה נחמד אבל לא חובה Chipset - המלצה שלכם, רק שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון( DDR3000/3200) אם אפשר כמה אופציות (ולא, לא IT7-MAX2 , הוא פשוט יקר מדי(1300ש"ח)) פתוח למגוון אפשרויות, רק אם אפשר להסביר למה עדיף את הלוח המסויים בתודה מראש : : :

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by tagada0071,

שלום לכולם , בהמשך לפוסטט קודם שלי בפורום אחר אסביר בקצרה , לאחר שעדכון BIOS כנראה הרס את הלוח אם , מכיוון שלאחר מכן המחשב לא נדלק למרות שהנוריות מאחורה דולקות משמע יש חשמל וזה לא הספק יוצא שאני צריך להוציא את הבטריה של הלוח-אם+לבצע פריקת מתח ולהמתין כשהמחשב ללא חשמל 9 שעות לפחות כל פעם עד שהוא נדלק מחדש!! הבנתי מכמה טכנאים וגם פה שהלוח כנראה מת ושעליי להחליפו . כיום יש ברשותי מפרט כזה : Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray Arctic Cooling Freezer i11 Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 Seasonic S12G 650W Gold + Fractal Design Define R5 Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.