מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי מהי תכנולוגית הS.M.A.R.T? שמתי לב שבהרבי לוחות M יש אופציה כזו לדיסקים הקשיחים... האם כדיי להפעיל את האופציה הזו? האם היא טובה? ולמה היא משמשת? תודה..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנציג אמר לי שלמעבד QUADRO וספציפית לMSI בדגם G41M4-F יש צלעות קירור שמאוד ייחודיות ושעוזרות לו. האם הדבר נכון והאם עדיף לקחת של אסוס במקום (P5QPL-AM G41)? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם ראיתי כי איפוקס הוצאיו עדיכון לביוס שלהם האם כדאי לעדכן תביוס? אני לא צריך לעדכן כי הכול עבוד בסדר האם כדאי?
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה, אז אם לא אז תעבירו אותו לאן שנראה לכם. אז ככה התמונה הזאת: '>http://www.2send.us/"] זה לוח BAD AXE 2 עכשיו מהם החיבורים האלו לעזאזל? את המולקוס אני רואה אבל אני לא מבין בשביל מה צריך אותו? ומה זה ה 8 פינים הזה? למה החיבורים האלה משמשים? ובאיזה ספק כוח יש את החיבורים אלו? תודה, ושוב אני מצטער אם זה לא מתאים...
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
שלום כרגע אני עובד על המערכת הבאה: Intel core 2 duo E6550 @ 2.33GHz 2.0GB DDR2 RAm 667MHz MSI ms-7267 אני עובד הרבה עם VM שמריץ לינוקס מתוך ווינדוס 7, וכן עם אמולטור של אנדרואיד שמתברר כחיה כבדה בעצמו. כרגע גם ה-VM וגם האמולטור בקושי סוחבים, וממש לא נוח לעבוד כך. מעבר לזה אני רק גולש באינטרנט. מבירור קצר עולה שלוח האם תומך בעד 4 ג'יגה זיכרון, ז"א אני צריך לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה, עניין של 300 ש"ח. האם התוספת הזאת מצדיקה את עצמה לסטודנט קצר בכסף? האם אראה שיפור משמעותי בביצועים? ואם לא מה האלטרנטיבה, אם קיימת אחת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפי מפת הדרכים המעודכנת של AMD, עוד לפני שיצא האמר (בסוף השנה הזאת), תצא כמה חודשים לפני זה סדרת מעבדים שנקראת ברטון (למי שלא ידע), שגם היא (כמו T-bred שיוצא אוטוטו) תעבוד ב0.13 אבל היא גם תעבוד בSOI (שיטה חדשה לדחוס יותר באותו מקום, או בפחות מקום, אל תתפסו אותי במילה), והחידוש הוא שלברטון יהיה גם 512K מטמון L2! אומנם AMD מאחרים (כמו תמיד) אבל לפחות עוד איזה חצי שנה גם לAMD יהיו מעבדים עם 512K.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם שח ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. עקב חוסר איוורור, קניתי מאוורר חדש. ההחלפה עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך.עשיתי בדיוק כמו שהיה רשום במאמר שהתפרסם פה. סגרתי את המחשב, הפעלתי - וכלום !!! כל המאווררים עובדים כמו שצריך, הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. המחשב לא "עולה" - ולא יוצא שום סיגנל החוצה מכרטיס המסך (למרות שהמאוורר שעליו - עובד). המוניטור נשאר שחור. בהתחלה נלחצתי וחשבתי שדפקתי משהו שמעבד עם כל ההחלפה הזו. אז ניסיתי עם מעבד אחר, זהה. שום דבר. מה קרה? נדפק הלוח-אם? איך קורה דבר כזה??? ??? ??? מחכה לתשובה מהירה, cKb
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי P4 2GHZ ( גם אני קניתי מחשב מחנות GF4MX ) המעבד נראה לי קצת דפוק- אני בOC איתו במתח של 1.725V בשביל לקבל 2.5GHZ .... יכול להיות שלתת מתח כזה למעבד עם קירור רגיל של P4 זה יותר מדי? ד"א לפי הIS7-E אני ב 43.5-40 מעלות בCPU. אבל זה IS7... ועוד שאלה, אתם חושבים שאם אני יקנה קירור למעבד אני יוכל להשתמש בפחות מתח בשביל הOC?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שואל שאלה זו על "סביר להניח" וכמובן שלא על בטוח. אני מעוניין לקנות בקרוב לוח אם מתוצרת ASUS M2N-E ורציתי לדעת אם לפי דעתכם\לפי מה שקראתם הK10 או המעבד החדש שיצא של AMD יפעל עליו? אני פשוט מעוניין לשדרג את המחשב שלי אבל לא בכזה לחץ. כלומר, אם יסתבר שעוד כחצי שנה ייצא K10 ולא יתאים ללוח אם שלי -> כלומר, קניתי לשווא לוח אם אז אני יתעצבן הרבה יותר מאשר אם אני יקנה עוד חצי שנה את הלוח אם והמעבד יעלה עליו. לכן, אשמח לדעת אם הK10 ייכנס היטב בASUS M2N-E \ אם זו שאלה שאין עליה תשובה עד עכשיו\ מה אתם חושבים. לדעתי, שאלת כאלו וכאלו נשאלו כבר ולכן צריך לנעוץ כאן יותר נושאים חשובים ולשדרג את מדור ה"מפרטים המומלצים" כי כרגע עושה רושם שכול יום שואלים את אותה שאלה…
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת עם המעבד שלי 32 BIT או 64 BIT,לא כתוב לי במפרט של המחשב שלי. מישהו יכול להביא תוכנה או שיטה איך לדעת זאת?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג כרגע רק את הלוח אם שלי ללוח אם כזה: או שאני צריך גם לשדרג את המעבד gigabyte ga-p35-ds3r
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4/Overview איך הלוח אם הזה? טוב / רע? מה בעצם קובע אם לוח אם טוב או רע? שימושים: כרגע אין צורך בגיימינג, למרות שהייתי מעוניין לשמור את האופציה, לכן אשמח לדעת גם אם יתאים לגיימינג. יתכן שיחוברו אליו 3 מסכים כאשר אחד 32/34 אינץ' וכנראה השאר 24 אינץ'. יתכן שיחובר אחד גדול ואחד קטן ויתכן שרק שני קטנים (עוד לא יודע, אז צריך שהאפשרויות תהיינה קיימות).
-
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איזה זיכרון יותר עדיף: PQI DDR2 512MB 800MHZ CL5 Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 ה- Kingston עולה 180 וה- PQI עולה 185 ה-PQI כבר עדיף - לא? בתודה, MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש. אשמח לפרט על השימושים ושאר הפרטים אך רציתי לשאול שאלה נקודתית - התחלתי לקרוא קצת בפורום של הצעות למפרטים וקראתי שם ב FAQ שההמלצות עם למעבדי I5 ולא I7 בגלל שכמעט אין הבדל בינהם (או אולי יותר נכון כי אין היום תוכנות/מע"ה בשוק שיודעות לנצל את ה"חידושים" ב I7). רציתי לברר עד כמה המצב הזה נכון והאם לא כדאי לרכוש I7 כדי שבשנים הקרובות הוא כן ייתמך על ידי הטכנולוגיות החדשות? באופן כללי, הייתי שמח לדעת אם הביצועים של ה I7 באמת עולים על אלה של ה I5, ואם כן אז האם זה שינוי ניכר או לא? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו חשוב ש- jay מלמדנו, ויתכן שעובד גם על מעבדי אינטל הנעולים:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם פרסמתי היום פרק נוסף (מיועד למתחילים) בסדרת המדריכים לבחירה נכונה של רכיבים למחשב חדש: http://ilsh.no-ip.info/?p=150 הפרקים שפרסמתי עד היום: בחירת גוף קירור למעבד: http://ilsh.no-ip.info/?p=120 בחירת המארז: http://ilsh.no-ip.info/?p=63 בחירת ספק הכוח: http://ilsh.no-ip.info/?p=82 בחירת המעבד: http://ilsh.no-ip.info/?p=104 להערותכם אודה. אילן
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לבדוק את ערכי המערכת אך למרות שקניתי 3X2GB\1333MHZ\CL9\PC12800 התוכנה אומרת לי שיש לי זכרונות: 3X2GB\667MHZ\PC10700, עכשיו לא הבנתי מה קורה אז נכנסתי לBIOS וכתוב שם memory speed=1333MHZ ומתחת לזה היו את שלושת הסלוטים, אני ממש מקווה שזאת בעיה עם התוכנה כי אין לי כוח להסתובב עכשיו עם אחריות.. אבקש בבקשה חוות דעת.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מחשב i5 מלפני 7 שנים, עם לוח GA-B75M-D3H. כרגע יש לי 8GB זכרון(שני סטיקים של 4GB, מהירות 1333 של חברת GSKILL אם אני לא טועה). אני רוצה להכפיל את הזכרון, אך מכיוון שכל נושא תאימות זכרונות לא ברור לי, אני רוצה להתייעץ אתכם בדיוק מה לקנות, כדי שלא תהיה בעיה. קודם כל, האם ניתן באופן עקרוני לשים מספר אי זוגי של זכרונות, כלומר להוסיף סטיק של 8GB לשני הסטיקים של 4GB הקיימים, או שיש צורך לקנות 16GB זכרון ופשוט להחליף? כמו כן, מה לגבי תאימות דגמים? מצאתי את הרשימה הזו: https://download.gigabyte.com/FileList/Memory/mb_memory_ga-b75m-d3h.pdf מופיעה שם כמות מוגבלת של דגמים- האם זה חקוק בסלע? האם באמת אני חייב לשים אך ורק את אחד הדגמים המצוינים שם?…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
2 לוחות של ASUS האם מישהו מכיר או קרא על הלוחות האלו יותר לעומק ויכול לספר לי מה ההבדלים בינהם
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי זכרונות DDR2 1 GB בסטיק אחד המעבד פנטיום CORE2 6300 לוח GIGABYTE כשהמחשב עולה הוא עולה ב SINGEL CHANNEL מה המשמעות לירידה בביצועים אם היה לי 2 סטיקים של 512 ועד כמה זה קריטי למחשב שתפקידו הוא להריץ סרטים ( HTPC) תודה
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן, הכסף הוא אותו הכסף, רציתי לשאול איזה לוח אם יותר כדאי/משתלם. גם רציתי לדעת אם החיבור של ה-24 פינים בלוח אם של אסוס לא מהווה בעיה לספק מלמעלה ובמיוחד מלמטה. איפה יש יותר פיצ'רים/בנדל יותר עשיר... תודה רבה לעוזרים D:
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב, אז אני קונה בזמן הקרוב את המחשב הבא: מעבד אינטל E6600 או E6400 אני עדיין לא סגור על זה... DDR2 667 1 GB כרטיס מסך X1650XT של ASUS WD 250 GB הארד דיסק ואני רק מתלבט על הלוח אם שאין לי מושג איך לבחור אותו,כך שיתאים למפרט הנ"ל,אז בבקשה עיזרו לי....
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רב, אני הייתי רוצה לקבל המלצה על איזה חלקים לקנות בשביל מחשב למשחקים? ברשותי תקציב של משהו כמו 2500 ש"ח פחות או יותר. מה כדאי לקנות? ומה ההבדלים בין מעבדי AMD ל-INTEL? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי המפרט באתר היצרן הלוח תומך ב CF בלבד ולא תומך ב SLI. האם זה באמת אומר שלא ניתן להתקין עליו מערך SLI? או שזה סתם סוג של שת"פ שיווקי בין Gigabyte ל- ATI?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-