מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לוודא שלפני שאני רוכש את הזיכרון הנוסף אני יודע בוודאות שהוא יוכל לעבוד עם הזכרון הנוכחי שלי. הנוכחי: Crucial DDR2 2GB PC2-6400(400MHz) החדש: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211447 תודה מראש. נ.ב. - השתמשתי בCPU-Z כדי למצוא את פרטי הזכרון הנוכחי. וזה נראה קצת מוזר שהוא PC2-6400 וגם 400MHz. הPC2-6400 לא אומר שהוא צריך להיות 800MHz?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: AMD Athlon 64 3500 Socket 939 Venice 2200mhz@2600mhz Gigabyte GA-K8NSC-939 nForce3 Socket 939 Motherboard 1.5GB RAM DDR A-DATA CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII AGP X8
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איזה לוח משתלם יותר מבין השניים הבאים http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3759,3850 כמכלול? המחירים שלהם כמעט זהים, יש ביניהם איזשהם הבדלים מהותיים מלבד הצ'יפסט? לא כל כך הבנתי מהטבלה. שניהם עונים על הדרישות העיקריות שלי מהלוח (תמיכה בOC ובמערך כרטיסים) וכאמור הם עולים כמעט אותו דבר, עדיף ללכת על הZ68?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי תומך ב DDR 2 עכשיו יש לי שתי זיכרונות אחד 2 GB ואחד 1 GB מה הכי טוב לשים לשים את שנהם במקביל (DULE CHENEL) לשים את שנהם אחד לא CHENEL של השני או עדייף לשים סטוק 1 של 2 GB שלא יהיה בתיזמון בעיות תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר. אני מתכנן מחשב לשימוש בתוכנות כבדות יחסית (גרפיקה ועיבוד תמונה). במחשב יהיה זכרון 4G. לא אמורים לרוץ בו משחקים, אולי סרטים מידי פעם. ההגיון שלי אומר לקחת מה שיותר מהר, וזה אומר מעבד כפול ליבה במהירות (תדירות אם לדייק) של לפחות 3Ghz אבל אני רואה שהמחירים מקבילים למעבד מרובע באזור ה2.6 ואין לי מושג מה עדיף... תודה על ההסברים העתידיים Schaap
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בפתח עידן חדש של זכרונות DDR5 שיכולים להגיע עד 7.2 gigabits אנשים רבים שילמו מחירים בשמיים על זכרונות DDR4 4800MHZ ולא זכרו לקבל הרבה ביכולת מחשב שלהם . הסיפור יחזור עליו גם עם DDR5 ? מה מבטיח לי איכות DDR5 יקר מאוד שיתן לי 5000MHZ או 6000 MHZ ? שרואים את התזמונים של זכרונות DDR5 הם גבוהים מאוד ולא מובן לי איפה אנחנו מרוויחים ?
-
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני כרגע בתאילנד ויש לי שתי אופציות שהם בהפרש של 100 ש"ח בינהם איזה מהם עדיף לצרכים שלי : CORE I7 4790K 4.0 GHz או CORE I7 5820K 3.3 GHz המטרה של המחשב בעיקר משחקים בהגדרות גבוהות וחיבור למסך לטובת סרטים 3d וfhd אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן ושיהיה אופק שדרוג תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש אופציה לכרטיס תוספת ללוחות אפוקס שמוסיף יציאה אופטית ללוח http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-SPDIF〈=1 אני מעוניין לרכוש את זה, יש למישהו מושג איפה ניתן?
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל ממש לא יודע איזה מעבד וזכרונות הכי מומלץ לשים. המעבד.. מצד אחד יש את ה C2Q 9650 שהוא מטורף (גם המחיר 1500 ש"ח +-) ומצד שני את Ci7 החדש שמבוסס על טכנולוגיה אחרת. הבעיה שאני אישית לא מכיר ולפי מה שניסיתי לברר אומרים שהוא חזק מאוד אבל יש דברים שהוא לא יעלה כי הוא חזק מידי בשבילהם.. האם התאוריה הזו נכונה? ועד כמה? מה אתם ממליצים? האמת שהם כמעט אותו מחיר (הבדל של 100 שקל) שמעתי שיש גם Ci7 930 יכול להיות? אם מישהו יכול לתת לי פרטים על זה יעזור לי מאוד כי חיפשתי מקורות גם מאיפה להשיג אותו ולא כ"כ מצאיתי. ד"א עוד שאלה קנה לגבי המעבד: במעבד Ci7 920 מהירות ה- Bus Speed הוא 4.8GT/s מה זה אומר GT/s כאילו 4800MHz ? במקביל C2Q ה- Bus Sp…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מעוניין לקנות מעבד 12900ks לוח אם asus prime z690-p wifi איזה גוף קירור אני צריך להם ואם אפשר גם ספק? תודה
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
- 3 followers
-
-
אני לא מבין איך בארץ ה-XP 2400 עולה אחרי ירידת המחירים בסביבות ה1000 ש"ח ובחול רק 141$ שזה יוצא 141*1.18(מע"מ)*4.7=780 ש"ח זה נדמה לי או שחניות בארץ עושים כסף נוסף על חשבוננו
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם יש לי שאלה שמציקה לי הרבה זמן ,אני מבין בחומרה אך מעולם לא התעסקתי יותר מידי בנושא מעבדים... בנוגע למעבדי AMD כשאומרים שיש מעבד כדוגמת 3000 64ביט כתוב שהוא 2000 MHZ... המהירות שלו לא אמורה להיות 3000? או כאלה שכתוב 2600 ועובדים ב1.7??? איך זה יתכן\עובד? : בתודה G.A
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין שימוש בזיכרון ddr2 מסוג 667 מגה הרץ לעומת סוג 800 מגה הרץ במחשב עם מעבד core2duo? אין כוונה לבצע אוברקלוקינג.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: אני מעוניין להוריד דרייברים חדשים ללוח, אולי גם bios , יש למישהו אולי מושג איפה אני יוכל להוריד אותם? לינק מדוייק בבקשה
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עשיתי שטות ועכשיו אני צריך לשלם עליה... עקב כך יש לי 2 אופציות - או למצוא חנות שמוכרת פנטיום 4 לסוקט 478 או לקנות איזה פנטיום D יפה ולוח אם צנוע מאוד - עד 700 שקל.. חשוב שהלוח יהיה בעל AGP 8 ויתמוך DDR 400... תודה על ההמלצות מראש
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המעבד יוחזר וכן שאר הרכיבים למעט לוח.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הראם שיש לי כרגע שהוא 4 GB RAM 1333MHZ ל 8 GB RAM 1660 של CORSAIR עכשיו אני מתבלט בין שני זכרונות שהם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15454 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12346 הלוח אם שלי הוא Z68MA-D2H-B3 הוא יתאים? והאם הם טובים אני קונה אותם כי יש משחקים שמצריכים כמות RAM יותר גדולה וישלי מערך אז זה חשוב.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-אני מרכיב מערכות מחשב, ובזמן האחרון אני מקבל הרבה לוחות אם חדשים של GIGABYTE שפשוט לא עובדים, יצא לי להחליף פעמים אותו דגם של לוח עד שהתייאשתי והזמנתי דגם תואם של ASUS ונפתרו הבעיות, הבעייה הנפוצה בלוחות שלהם היא שהלוח לא "מתניע", המעבד קר והגשר הדרומי רותח. עד לפני כחודשיים לא היו לי שום בעיות עם הלוחות שלהם ואני מעדיף אותם בגלל האיכות של המוצרים של החברה ובגלל המחירים הנמוכים בשוק המקומי כתוצאה משני ייבואנים של החברה. נתקלתי בבעיות מסוג זה בלוחות SOCKET 478 ו SOCKET 775. בסוקטים של AMD עוד לא נתקלתי בבעייה מסויימת. האם עוד מישהו נתקל בבעיות מסוג זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי ASUS P4P800 עם 865PE INTEL CHIPSET והארדיסק S-ATA שלא מוגדר כRAID. אני לא יכול להתקין לא את המאיץ עם ה-RAID ולא את המאיץ בלי ה-RAID. למה?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אחת הסקירות הכי טובות שנתקלתי בהן אי פעם. מאד מעניין וסופר פרקטי לדעת את התוצרים שהוא גילה תוך כדי הסקירה. אל תפספסו ולצפות עד הסוף, היות והרבה מהמסקנות הן באמצע - תוך כדי הסרטון:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
כן כן, זה המחיר למעבד הזול ביותר בסדרה שתצא בתחילת נובמבר.
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני ממש חייב עזרה, בדקתי 4-5 מפרטים שונים וכל אחד ממליץ על המעבד השני. אין לי מושג מה יותר טוב, אני מחפש לבנות מחשב שישרת אותי לטווח הארוך (3 שנים לפחות), השימוש העיקרי שלי זה עבודה ו-Gaming (קל עד בינוני). אני אשמח לקבל תשובה, אם אפשר מפורטת, מה עדיף? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני עומד להזמין מחו"ל מעבד 3200+ SOCKET 939 ו- 2GB זיכרון אבל, אני לא בטוח שאני מבין נכון את צורת העבודה של A64 SOCKET 939 אני הולך על זיכרון TOP OF THE LINE עם תזמונים של 2-2-2-5 עם יכולות OC טובות אבל, עדיין לא הבנתי כיצד מומלץ ליישם 2GB ב- SOCKET 939 אופציה אחת היא 4X512 ויש זיכרונות מעולים בתצורה הזאת כגון OCZ PLATINUM REV.2 אופציב שנייה היא 2X1024 וכאן יש פחות אפשרויות בזיכרונות השאלות שלי: 1. האם אני אשיג DDR 400 עם T1 בקונפיגורציה של 4X512? ללא שום פגיעה בביצועים וביכולות ה - OC? זו הקונפיגורציה שנראתה לי הכי מעשית אבל אני לא בטוח ש DUAL CHANNEL עובד גם ב - 4 זיכרונות כמו ב - 2 2. אם מומלץ יותר לעשות 2X1024 - אז בגלל שאין MATCHED PAIRS, אפשר לקחת שני מודולים של 10…
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. יש לי התייעצות אתכם. מאחר ולא מצאתי מישהו שמוכר יד שנייה 4 מודולים של 2GB זכרון DDR2 800MHZ או מישהו שמוכר 2 מודולים של 4GB אני חייב למצוא 2 מודולים של 2GB הזהים לאלו שכבר יש לי במחשב. מצאתי אותם למכירה ב- New Egg: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820208344 בארץ לא מצאתי חנות שמוכרת את הזכרונות הללו במחיר נורמלי או בכלל. שאלתי היא, האם יש מישהו שיודע כיצד ניתן להשיגם בארץ במחיר דומה ל- New Egg (גם משומש), או לחילופין יודע איך אני יכול לגרום ל- New Egg לשלוח בארץ או אפילו מכיר חנות אחרת בחו"ל שכן מוכרת לארץ ותחרותית עם המחירים הללו. לא אכפת לי גם לרכוש מחנות שמוכרת יד שנייה או משהו... אם למישהו יש רעיון יצירתי וזול אחר כיצד לעבור כרגע משני מודולי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שנה שקניתי את המחשב אמרו לי כאן שאין שום סיבה שבעולם לקנות יותר מ-256mb DDR-RAM. היום, חלק משחקים מקרטעים בצורה מעצבנת ביותר עם כמות זיכרון כזאת (במיוחד שה-XP לוקח כמעט חצי מזה). אז בקיצור, למרות המחיר הגבוה מדי, אני כנראה אשכנע את ההורים שלי לקנות לי עוד 512mb זיכרון... ה-TRANSCEND הם הכי זולים שיש? אני לא ארגיש בהבדל מזכרונות של חברות אחרות נכון? אני לא מתכנן OC... אפשר לסמוך על החנות Simpletech? בכל מקרה, תמליצו לי מה כדאי לי לעשות... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-