מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם קיים לוח שתומך 3.06 intel hyperthread וrdram1066?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600GT שאני רוצה להעביר למחשב הבא. הבעיה היא שהכרטיס AGP. האם קיים לוח למעבד core 2 dou שתומך גם בagp וגם בpci-e?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
השאלה כמו בכותרת אני מחפש אם אפשר לקנות מחבר כמו הQ-connector של ASUS ללוח אם שלי שהוא של GIGABYTE?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום בלוחות 965 המחלק הוא 2 שזה מאוד נוח לOC, לאחרונה יצא לי לעבוד על לוח אם P35 של BIOSTAR בו המחלק הגיע רק עד 2.5. האם כל הלוחות עם ציפסט P35 באים עם מחלק 2.5? בתודה צ'ומפי.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לא מדבר על משהו שנותן שני חיבורי USB3 מאחורה, אלא משהו שיתן על הכרטיס (בתוך המארז) Header שאפשר לחבר לפאנל הקדמי. ידוע למישהו על (אי) קיומו של מוצר כזה?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
אשמח לדעת כי לי יש מעבד icore 5 650 ואמרו לי שזה מעבד 4 ליבות אז אני שואל מה ההבדל בין המעבד שלי לבין מעבד של 4 ליבות רגיל ומה המשמעות של המילה icore 7 ו icore 7 תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בחרתי במעבד AMD SEMPRON (2800+) - 256K Cache - אבל לא ראיתי שכתוב שהוא במהירות 533 FSB איפה אני יכול למצוא מעבד זה במהירות הזאת ועוד שאלה על לוח אם מתאים...שיכלול כרטיס מסך מובנה... תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ככה חברים לוח האם שלי בסוקט 939 עם מעבד AMD 3200 אטלון עכשיו אני רוצה לשדרג למעבד כפול ליבה הבחור שמימנו אני קונה את כל מוצרי המיחשוב כבר שנים .טוען שאין מצב לשים בלוח אם הזה כאילו בתושבת 939 מעבד כפול ליבה ומה שלא ברור לי זה איך בפנדה כן נימכרים מעבדי AMD כפולי ליבה בתושבת 939 מי פה טועה ? לא הייתי רוצה להזמין מוצר ב1600 שקל ולגלות שבאמת הוא לא יכול לשבת על הלוח שלי אגב הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUX זה הקישור למעבד בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1702&products_id=10487 בברכה יוסי ולנמסיס חוץ מהערה לגבי הכותרת שלא הייתה כל כך גרועה אתה יכול לתת לי תשובה ? אם לא אז ממש מיותרת התגובה שלך נכון אני לא מגיב פה הרבה אבל הכל זאת הזילזול…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחתי מדוד שלי את הלוח אם והמעבד שלו כיוון שאני זקוק למחשב עם מעבד של 450 ומעלה וזה מה שהוא אומר שיש לו. אז לקחתי, העברתי את כל הכרטיסים שהיו לי במחשב הישן אליו. ועדיין לא היה טוב, אז בדקתי בביוס ומסתבר שהמהירות של המעבד היא 350, לפי מה שהביוס כותב. ואת האופציה הזאת אי אפשר לשנות בביוס כתוב בחוברת של הלוח אם שזאת אופציה שמיועדת לשימוש עתידי אך כרגע מנוטרלת. פתחתי את המחשב והוצאתי את המעבד שנית ובדקתי מה כתוב עליו, שום דבר לגבי המהירות אבל כתוב אינטל פנטיום 2! אז אני שואל האם קיים בכלל מעבד פנטיום-2 450? הלוח אם עצמו תומך עד 500 מגההרץ אז אין בעיה בנושא הלוח האם. תודה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותר אני יודע שזה דמיוני, אבל הכל יכול להיות תודה, swg
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם קיים מתאם בין זכרון DDR3 ללוח אם DDR2 ? אם כן, ניתן להחליף מעט זכרון DDR2 במחשב קיים , בהרבה זכרון DDR3 עם מתאם. הבדלי המחיר בין 2 הסוגים הופכים זאת לכדאי. תודה יהודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב למשרד עורכי דין שלא דורש חומרה מיוחדת או תוכנות מיוחדות למעט פדאור, עודכנית ודומות להן
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
באתר של חנות מסויימת מתואר זכרון זה אבל הם אמרו לי שזו טעות ויש רק CL5, נכנסתי לאתר של היצרן וחא הצלחתי להבין חד משמעית משם. מישהו???
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות DDR2 שעובדים ב PC3200 של חברות מוכרות כגון corsair ו ocz????
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם קיימים כבר לוחות אם עם ביוס מסוג uefi ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ואם אין אז אולי לוחות לINTEL שתומכים ב DDR רגיל ?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג למעבד כפול-ליבה ולשמור על הכוננים הקשיחים והצורב הישנים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מדבר על זיכרון ddr4 שמכוון עלך ידי החברה ל 1.35 וולט. האם אוכל לכוון שיעבוד על 1.2 וולט ואיך, בביוס? יהיה הבדל ביציבות משינוי כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי מעבד Q9300 ולוח אם Asus P5KE/WiFi AP, נקנו בערך לפני 4.5 שנים. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב המסך נדלק וכן המאווררים אבל לא רואים את המסך ה-POST של הBIOS. אני נדרש לבצע ריסט מספר פעמים עד שמופיע חלון ה-POST. לדעתי זו בעיה בלוח האם ומאחר והוא ישן אין כל תמיכה בו. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את לוח האם ולבדוק מה הבעיה בו? או שחבל על המאמץ/כסף וכבר לקנות אחד חדש שככל הנראה יותאם ל3770 (אם כבר משדרגים...) תודה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
דיברתי היום עם כמה חנויות ו ב 3 חנויות המוכרים אמרו לי שהם הפסיקו לעבוד עם MSI,מהסיבה שיבואנים שלהם בארץ ממש על הפנים, ואמרו לי שכתיהיה בעיה עם הלוח תתצטרך לחפש ולחכות הרבה עד שיטפלו בך! אפילו 2-3 חודשים! האם המגמה נכונה? מישהו מכיר?! כי עכשיו אני פתאום שוקל אם לקית ת NEO4 בכלל.... כבר חשבתי אולי עדיף K8NF-9.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני על סף רכישת מחשב מבוסס מעבד אינטל דור 13,הייתי די סגור על הכל פתאום משום מקום נתקל בסקירה ביוטוב, הבחור טוען שהדורות הנ"ל יש להם בעיית latancy בעבודה שותפת בשולחן עבודה שהתחושה מרגישה שבפעולות מסויימות מרגישים איטיות/קירטוע לעומת מעבדי amd. חוץ ממשחקים חשוב לי הסנפיות, הזריזות של המחשב, תפקוד כללי פתיחה סגירה של תוכנות, דפדפן גרירה וכו במיוחד על מסך 165 הרץ ( כמו שקונים טלפון high end ומקבלים את מירב הביצועים במקרה שלי S23 ultra בדקתי, הבנתי שיתן ביצועים גבוהים, מהירות זריזות וללא stuttering לכן השקעתי קניתי אותו ואכן עומד בציפיות ככה מצפה ממחשב חדש אחרי שעושים בדיקות ומשקיעים הרבה כסף) זאת הסקירה שלו: חלק 1 ישhttps:…
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם ברשותי המערכת הבאה: לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : geil 2gb DDR2 cl4 ULTRA 800MHZ מעבד:4200 AMD Athlon X2 Dual-Core 512 CACHE כרטיס מסך:HD4850 OVERCLOCKING EDITION 3DCLUB מסך:LCD 32" PILOT אני חושד שבגלל המעבד שלי- יש לי את בעיית צוואר הבקבוק,במידה ואכן זה כך:איזה מעבד עלי לרכוש שינוצל הכי טוב עם המערכת תקציב עד 500 שח,במידה ויש משהו אחר ארצה את עצתכם,תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך דחוף תוכנה כלשהי שבודקת Bios באופן מקצועי, יש כזאת ? יש לי בעיה רצינית ואני חייב לבדוק אותה. מי שרוצה יותר פרטים לדעת מדוע כל הסיפור הנה הלינק לבעיה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85641.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
בעקבות הנושא הקודם שפתחתי, קניתי זכרון נוסף של קינגסטון. עכשיו, הזכרון שקניתי הוא CL6, ויש לי עוד שני זכרונות נוספים (1GBx2) של A-Data ואין לי מושג מהם התזמונים שלהם, וזה מאוד מדאיג אותי כי לפי מה שהבנתי חשוב מאוד שהתזמונים יהיו זהים. אז איך אני יכול לבדוק מהם התזמונים שלהם? יש איזו תוכנה? תודה מראש חבר'ה.
-
- 16 תגובות
- 986 צפיות
-