מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. ATHLON X4, 4GB... כרגע תמיד רצים ברקע תוכנות כמו קספרסקי 2012 (חבילת INTERNET SECURITY), סקיי, בבילון, טורנט, עוד קצת דברים, לעיתים VMWARE של XP, ועוד תוכנות שלא הספקתי להתקין. חוץ מזה אני גולש. אקספלורר, פיירפוקס... אני מריץ קבוע את RESOURCE MONITOR, והוא אומר לי כל הזמן שכמעט ואין לי זיכרון FREE (יש כמות מסוימת בSTANDBY). אני גם מרגיש לעיתים איטיות מסוימת ש... לא יודע, איכשהו כשקניתי מחשב חדש אחרי הגרוטאה שהייתה לי ציפיתי למחשב שיטוס ולא יטסטס (טוסטוס). האם עלי לקנות זיכרון נוסף? (יש לי רק סלוט אחד פנוי) תודה.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם. רציתי לשאול אם ערכת השבבים H55 החדשה של אינטל, היא כוללת USB3 או רק 2? באתר של GIGABYTE ראיתי שיש להם כמה דגמי H55 עם חיבור USB3, ואילו באתר של אינטל שהם עושים את השבבים יש 2 דגמים ל- H55 ובשניהם כתוב רק USB2. אודה לכם אם תוכלו להסביר את הענין. תודה רבה לכם מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה העסק, המחשב לא למטרות משחקים כעקרון, במחשב הקודם שקניתי מצאתי את עצמי עם 7800GTX (בזמנו הכי חזק) כשסיימתי רק את האלף לייף ופיר, ומתייאש מכל משחק אחר.לכן לא טרחתי לשדרג כרטיס מסך למחשב החדש, יש מצב שבעתיד אשדרג, אם אני אכנס לעסק יותר חזק. את האלף לייפים למיניהם זה סוחב, לא 60 עם פילטרים מלאים וHDR, אבל סביר בהחלט. קניתי אותו בעיקר בשביל אפליקציות מותאמות למרובעי ליבה, אחד העיקריים: Cubase sx3, תוכנת הפקה מותאמת טוב. בנתיים אני עם ווינדוס ,XP בגלל פוביות ש2 גיגה ראם לא יסחבו ויסטה, ופוביות דרייברים, באגים וקריסות עם ויסטה. די מוצדקות. אני תמיד חושב לעצמי אם חוץ מבתוכנות שמותאמות למרובעי ליבה (AKA, קיובייס, ווינראר, מקודדים, משחקים) אני יוצא עם רווח כלשהו מהמעבד. ביצוע…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בהתחלה כיוונתי על המפרט הנ"ל: INTEL CORE i7 860 Gigabyte GA-P55A-UD3R G.SKILL 6GB DDR3 1600 CL9 SAPPHIRE HD5850 INTEL X25-M 80GB SSD NOCTUA NH-U12P LANCOOL K62 SEASONIC 600W לאחר שקיבלתי מחיר טוב על 6GB זכרון חשבתי על להוסיף 300 שקלים ולקחת i7 920 + לוח GA-EX58A-UD3R - וכך עשיתי. האם טעיתי? אני רואה שברוב מבחני הביצועים ה860 טוב יותר, עיקר ההחלפה ל920 הייתה המוגבלות של סוקט P55 בשימוש בUSB3\SATA3 ובניצול TRIPLE CHANNEL ב920 לעומת שימוש ב6GB ב860 ללא שימוש אפילו בDUAL CHANNEL. האם להחזיר חזרה ל860? מה הייתם עושים במקומי? אשמח לתשובה זריזה ועניינית כיוון שהחלקים אמורים להגיע מחר. תודה חבר'ה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך הפלטורמה הזו משתווה לדור הנוכחי של מעבדים כמו ה E8400 או Q9660 וכמה יעלה העסק יחסית. מלבד כל מני תמונות, יש כבר דיבורים על ביצועים? כי זה יכול להשפיע על החלטה לקנות מחשב עכשיו (מהדור הנוכחי) או לחכות קצת עד שזה יצא.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי. כשפירקתי את המחשב והוצאתי כבל USB3 מלוח האם, גיליתי שאחד הפינים יצא יחד עם הכבל. הכבל הזה הולך למארז. עכשיו יש לי 2 אופציות: 1. לסחוב 10 קילו עלי לסניף הקרוב ממנו קניתי את המחשב, שזה די רחוק. 2. לחיות עם זה. 3. איך דבר כזה יכל לקרות בלוח אם די יוקרתי עם המילה "gaming"? לוחות שכאלה לא אמורים להיות עמידים לדברים כאלה? השאלה שלי, אם אמשיך לחיות עם הבעיה הזאת בלוח, זה יכול לסכן רכיבים אחרים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
כן היום השגתי את הפנטיום 4 1600mhz האובר קלוקר של הימים ההם.. הבעייה היא שיש לו שני פינים עקומים (אבל ממש עקומים) וקשה להחזיר אותם למקומם בגלל שהרווחים בין הפינים מאוד קטנים.. אז נגיד שאני יצליח להחזיר אותם למצבם הישר אז יש איזשהו מצב שהמעבד מקולקל?! שוב הבעייה היא רק בפינים..
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לסלרונים האלה מטמון של 128K. האם לפנטיום 3 הישן הזה יש איזה ייתרון (זיכרון מטמון או משהו) על פני הסלרונים החדשים (יחסית) במהירויות 2.4 ומעלה?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשות אנשים שאני מכיר מחשב פנטיום 4 1.61 ג'יגה הרץ 256 מגה SDRAM זיכרון לוח אם סוקט 478 של איסוס - דגם P4S533-X עכשיו לפי מה שקראתי במדריך של הלוח אם אפשר לשים זיכרונות DDR מסוג PC2100 PC2700 PC1600 - 184 PIN NON ECC עכשיו השאלה שלי אם אני אקח זיכרון מסוג PC3200 עם מהירות של 400 מגה הרץ ולא של 333 מגה הרץ אם יש אפשרות שהזיכרון יעבוד במחשב, או שזה יהיה סתם בזבוז של כסף וכן אני יודע שזה מחשב ישן... אשמח לתשובות.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם! קניתי את הפנטיום D 2.8 mhz dualcore. וכשהסתכלתי בCPUZ ראיתי P4 HT. האם פנטיום 4 הוא לא באמת dualcore אלא HT?! תודה, רן.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבתי מחשב פנטיום d 3.33 ורציתי לדעת אם הd נחשב לדואל קור תודה לעוזרים אבי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בשבועיים האחרונים ביצעתי עשרות או מאות ריסטים (בעקבות ניסונות אין ספור למצוא ולכוון את ה OC המתאים). תוך עדי כך, שאלתי את עצמי האם פעולת הריסטרט היא פעולה שמכבידה על הלוח אם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום על הציפסטים ולא ראיתי הלוח אם הוא של AM2 ASUS עם אנפורס4. :-\
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני חושד שמשהו "לא תקין" עם המעבד שלי....אני מקבל ב3dmark06 ציון של 2803 כאשר 741 מתוכם של המעבד. המעבד שלי הוא amd 64 3000, בלי אוברקלוק. יש למישהו פה מעבד דומה? מה הציון?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני יודע שהוא תומך ב PENERYN השאלה שלי אם הוא תומך גם ב NEHALEM שיש בוא בקר זכרון מובנה?
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אתחדש במחשב חדש, אך שמעתי שיצא דור חדש של מעבדים לחברת אינטל. רציתי לשאול מה צפי ירידת המחירים למעבדים הקיימים בשוק היום ובכמה מחירם יירד? האם כבר המחירים ירדו ומורגשים היטב? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
E8400/Q9400 כבר איזה שנה על אותו מחיר...
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום האם צפויה ירידת מחירים של קונרו עקב תחילת יבוא רישמי של המעבדים החל ממחר?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שבת שלום . האם אמורה להיות ירידה במחירים ל DDR3 ? המחירים פשוט מטורפים כרגע ... תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
רציתי לבקש את הערכתכם בנושא: האם תיהיה ירידת מחירים של מעבדי AMD עקב כניסת הדור החדש, ואם כן לאחר כמה זמן? (אני מתעניין בעיקר בX2 כי זה מה שאני רוצה לקנות) ועוד שאלה קטנה, האם המעבר מAMD X2 3800 לAMD X2 4200 מצדיק את תוספת המחיר של כ400 ש"ח (יותר מ20% מהמחיר)?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
וספציפית אני מתכוון ל ATHLON 64 3800 DUAL CORE S0CKET 939 BOX
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם צפויה ירידת מחירים בזמן הקרוב לקונרו ולDDR2 ולשאר הרכיבים עקב החלשות הדולר???
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1.אחרי כניסת המעבדים החדשים, האם צפויות ירידות מחירים במערכות שמבוססות על מעבדי core 2? 2.המחיר הרשמי של core i3-530 גדול ב 20$ מהמחיר של E5300. אז למה יש הבדל של כ 700 ש"ח בין המחירים בארץ של מחשבים שמבוססים עליהם? 3.האם בחודשים הקרובים צפויות ירידות מחירים משמעותיות (בחנויות בארץ) במעבדי i3 או בלוחות שמבוססים על H55?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן. כרגע יש לי במחשב: OCZ DDR2 PC2-6400 GOLD GX XTC DUAL CHANNEL 800MHz DDR2 CL 5-5-5-15(CAS-TRCD-TRP-TRAS) Volts 1.8V אני רוצה להוסיף את הזכרון הזה וזה הפרטים שמצאתי עליו באתר היצרן: האם צפוייה להיות בעיה בין הזכרונות החדשים לישנים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים בעוד 9 ימים צפויים לצאת 3 מעבדים חדשים מסדרת ה Ci7. האם עפ"י ניסיון העבר, הדבר יביא לירידת מחירים בסדרות הישנות יותר? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-