מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
-
-
http://www.amazon.com/Samsung-Electronics-EVO-Series-2-5-Inch-MZ-7TE500LW/dp/B00E3W1A64/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1396003303&sr=8-5&keywords=samsung+500+GB+SSD אני מתעניין במוצר הזה. האם זה רק למחשבים ניידים ?האם אפשר להרכיב על כל מחשב? האם המוצר טוב לניסיונכם ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי אתמול את כרטיס המסך החדש שלי 8800GT וברצוני לשדרג את המערכת שלי שרשומה בצד. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד בתקציב שרשום בכותרת. המחשב מיועד למשחקים, סרטים, וOC. מהחלקים הישנים שלי אני יבנה מחשב נחמד לסרטים בסלון. נ.ב- בבדיקה שעשיתי אתמול לכרטיס המסך החדש שלי ללא OC ב3DMark06 קיבלתי 8400 נקודות (מפרט המערכת רשום בצד) מישהו יודע אם התוצאה סבירה על המערכת שלי? כי חבר שלי עם מעבד של אינטל Q6600 עם כרטיס מסך בדיוק כמו שלי קיבל 10500 נקודות ללא OC. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי רק שאלה קטנה. האם גם בשביל מעבדי AMD יש יתרון בביצועים ל - DUAL DDR או שמודול אחד יתפקד אותו דבר?
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
השאלה קצת יותר מורכבת... יש לי E6400 של אינטל. המהירות המוצהרת שלו היא 2.16 ואני מריץ אותו על 3.08 יציב (למרות שהצלחתי במשך תקופה לשים אותו על 3.2 ביציבות לא רעה). יש לי גוף קירור גנרי (קצת יותר "מסיבי" מהגוף הסטנדרטי שמגיע עם המעבד). אני מניח שגם אם אחליף לגוף קירור מוצלח יותר, יהיה לי קשה להאיץ את המעבד הרבה יותר. בניסיון לשדרג את המערכת אני שוקל לרכוש מעבד יותר מהיר (מקווה ליהנות מירידת המחירים שתבוא בעקבות ההשקה של ה-i7). אני חושש, אמנם, שדווקא מעבדים יותר מהירים יהיה קשה יותר להאיץ, כלומר שאם אני אקנה מעבד 3.2, ב-OC הוא לא ייתן לי שיפור משמעותי לעומת ה-2.16 המואץ שלי (שנגיד ואביא אותו לרוץ על 3.2 יציב עם מעט השקעה). דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הממ... כידוע, (למי שכן יודע ;D), שני המעבדים הללו הם מתחרים ישירים. לפנטיום 4 נורת'ווד, יש 512KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 256ביט. לאת'לון XP יש 256KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 64ביט. כתוצאה ישירה מכך, ה Latency של ה L2 של האת'לון לוקה בחסר לעומת ה L2 בנורת'ווד, והמעבד נדרש לבזבז יותר "מחזורי עיבוד" כדי לגשת למידע אשר נמצא שם. ממבט ראשון נראה שהאת'לון נחות מאד לעומת הפנטיום 4 באספקט הזה...וזה נכון. מקריאות רבות שעשיתי ומהידע שצברתי הגעתי למסקנה היחסית פשוטה שהפנטיום 4 נשען מאד בביצועיו על ה L2, והוא חיוני לו יותר משה L2 של האת'לון חיוני לו. האת'לון מסתמך על המטמון האקסקלוסיבי אשר האפקטיביות שלו עולה על זו של המתחרה שלו, ויש לו L1 בגודל של 128K…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ה-Zenbook 17 Fold OLED אולי לא יהפוך לסיפור הצלחה מסחרי חסר תקדים - אך הוא עשוי להיות הצצה ראשונה קטנה אל העתיד של עולם ה-PC ביום מן הימיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
- 1 follower
-
-
הקטן שבחבורת מעבדי ה-Core בדור ה-12 של אינטל מוכיח שישנה רלוונטיות חדשה למעבדים בעלי 4 ליבות פיזיות בלבד - אבל האם העלות שווה את הביצועים בהשוואה לדגמי Core i5? מסקנות מחכות לכם בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
עבור מחשב של קצת משחקים + קצת אופיס + קצת אינטרנט מחפש לוח אם למעבד אינטל C2D E4500 עם צ'יפ 965 לוח אם של חברה ידועה לוח אם כולל כרטיס מסך כולל יציאת IDE עבור צורב ודיסק קשיח שיש לי (בתקן IDE) כולל שאר החיבורים SATA לפחות 6 יצאות USB מקסימום לוח מינימום מחיר
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
לגבי המעבדים: core i3 4150 amd richland a8-6600k שימושים עיקריים: תכנות eclipse,matlab. אינטרנט, סרטים , משחקים ברמה בינונית. המעבד של amd יותר זול והוא ארבע ליבות, האם הוא עדיף?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה העלתי את התוכנה PC WIZARD וזה מה שכתוב שיש לי: General Information : DIMM0 : Empty DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 4, RAS 5) : 1024 (Double Bank) DIMM3 (RAS 6, RAS 7) : 1024 (Single Bank) Information SPD EEPROM (DIMM2) : Manufacturer : Kingston Part Number : Unspecified Serial Number : 5A187096 Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buffer : 4-bit Manufacture :…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
MA74GM-S2 עם Phenom II X3 720 לתקציב מינימאלי. כרטיס מסך ככל הנראה משהו בסגנון GTX260. יש גם אפשרות ל Q6600 עם לוח אם זול עד 300 ש"ח, תציעו. תקציב כמה שיותר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לשדרג את המערכת שלי מAMD+DDR לאינטל+DDR2 אני מחליף לוח, מעבד וזכרונות והשאלה שלי היא האם הווינדוס יעלה לי אחרי שאני אעשה את השינויים האלה או שאני אצטרך להתקין הכל מחדש? לפני כמה זמן החלפתי רק לוח מnForce 4 של גיגהבייט לnForce 4 של DFI והייתי צריך רק להתקין את הדרייברים של הלוח מחדש, איך זה יהיה הפעם?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
בואו לגלות על ביצועי ספינת הדגל של אינטל בדור ה-Core ה-13 - המעבד הראשון שמגיע לתדר מפלצתי של 6GHz היישר מהקופסה שלולכתבה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אז ככה החלטתי לשפר קצת את המחשב שהוא יהיה יותר מהיר איך אני יכול לדעת איזה כרטיס זניכרון הכי טוב יכול להתאים ללוח אם intel silver reef d845pesv? המחשב שלי מקרטע ואני צריך אותו לדברים בסיסים.. איך אפשר לדעת לפי מה אני יכול להתאים את הלוח אם לכרטיס זיכרון באפרות המירבית?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות SSD ולא יודע אם הלוח שלי יתמוך במהירויות של הכוננים החדשים. איך אני יכול לדעת איזה כוננים נתמכים (ואיזה מהירויות)? הלוח שלי הוא B450 AORUS M לינק ללוח: https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-M-rev-1x#kf
-
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
- 4 followers
-
-
^ סליחה שאני נדחף. אף פעם לא הבנתי מה הכוונה "תיזמונים" , אני אודה לך אם תכול להסביר לי מה הכוונה.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
חברים הגיע לי רגע מכריע אני רוצה לשדרג את המערכת שלי לx2 השאלה היא האם להמשיך עם ה939 או להעיף ולשים Am2? מה יש לי עכשיו A64 3000+ Msi Neo4 Platinium 2 * 512 Adata 500 וגם Dfi Rs482 (רציתי לעדכן את ה939 ולהקטין את המחשב לmatx) עכשיו אני רואה ששדרוג שלי לx2 ב939 לא רק שלא יהיה קל אלא אולי גם פחות מדי משתלם עכשיו למצוא ליבה כפולה ל939 זה סיוט למרות שבערך ב1k מוצאים מעבדים טובים Opti 165 A64x2 3800+ ב700 בערך. אבל אני רואה גם את הx2 3600 החדש שעולה גרושים והוא 65nm = פחות חום יותר יעיל = יותר שקט בשבילי... אבל אז אני חייב למצוא לוח Matx טוב (המלצות בבקשה) וזכרונות Ddr2 את השילוש שלי להעיף ואת הלוח אם הנוסף להעביר לידים החסונות של אחד החברים באתר (הוא יודע מי הוא) מכיוון שהלו…
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
איזה זיכרונות מKSP הכי טובים בשבילי עד 700ש''ח אני לוקח (כנראה) I5 750 עם P55A-UD4P בקובץ המצורף יש את הזיכרונות שנוסו ונמצאו טובים ללוח הזה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
?איזה לוח אם הכי טוב פה ?KN8 Ultra S-939, nForce4U, GBL, SATA II או זהה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? אווו זההה ?DFI Infinity NF4 Ultra s939? איזה מהם הכי טוב?
-
- 12 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את המחשב, רציתי לקבוע את הפירסט בוט כדיסקט. יצאתי מהדוס, וכשהדלקתי תמחשב שוב (או כמה שעות אחרי או יום אחרי - לא זוכר בדיוק), כלום לא עלה, לא ראיתי בהתחלה תסטרטאפ של הלוח אם (או משזה לא יהיה), וכשלחצתי DEL כלום לא קרה... אז איך אני יכול להתקין על המחשב הזה ווינדוס? חשבתי אולי לקחת תהרד דיסק אלי, ולהתקין דרך המחשב שלי, אבל זה מסובך ואין לי כוח לזה... אז מה אני צריך לעשות?...
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים! רציתי לשאול מה יותר עדיף לי: Q6600 2.4Ghz או E7300 2.66Ghz ??? בגדול המחשב מיועד למשחקים וכל זה.... האם קיים הבדל גדול בביצועים של המשחקים בין שני המעבדים??? בתודה מראש! אביעד
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-